مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط zxzx » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 7:57 am
باتوجه به مشکلات دروازه بانی دوست دارید دروازه بان داماش در بازی های بعدی کدام گزینه باشد؟[size=18:ea9c7fbf1d] [/size:ea9c7fbf1d]
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط eparsi » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 7:59 am
فکر کنم این تاپیک هم به زودی بسته بشه -ولی من به لایقی فر رای دادم
-

eparsi
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am
توسط eparsi » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 8:12 am
البته یه چیز باید بدونیم تارتار شجاع نیست و هر کاری کنیم محمدی میذاره اینو دیروز با گذشاتن یه مهاجم نشون داد
-

eparsi
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am
توسط armin_punisher6 » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 8:47 am
من به لایقی فر رای دادم.چون فکر میکنم با این اوضاع خیلی بتونه با تعصب دروازه بانی کنه.
-

armin_punisher6
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am
-
توسط saeedod_67 » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 8:52 am
از اول باید لایقی فر رو دروازه میزاشت
-
saeedod_67
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
توسط civilboy » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 9:22 am
تو این بازی به تنها کسی که نمیشد گیر داد محمدی بود که اونم به لطف تماشاچیا حاصل شد.
با این رفتارمون غیر بومیا رو داریم از خودمون میرنجونیم، محمدی درسته مثه سابق نیست ولی بدم کار نکرد و تو بعضی بازیا هم پنالتی گرفت و هم باعث پیروزیه داماش شد.
کلا جو ورزشگاههای ایران واقعا عجیبه، تو یک دقیقه اونیکه قهرمان بود میشه منفورترین فرد!!!
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
توسط siakelach » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 9:49 am
محمدی همچین کار شاقی برامون نکرد که میگن کلی امتیاز رو برامون آورده هر دروازبانی بود اون توپ ها رو میگرفت.
الان چندتا بازیه که هیچ توپ خطرناکی نگرفته.
قهرمان به رحمتی دروازبان استقلال بود که تو بازی با ما 32 تا موقعیت 100% گل رو گرفت نه این آقا که هیچ نکته مثبتی نداره و حتی با تیم هم تمرین نمیکنه.
بهنام لایقی فر.
-

siakelach
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am
توسط zxzx » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 10:02 am
من هم فکر میکنم اگه قرار دروازه بان 600 ملیونی ما تو هر بازی 3 تا گل بخوره بهتره که از دروازه بان بومی و جوان خودمون ( بهنام لایقی فر) استفاده بشه
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط hamidjavan » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 10:12 am
[quote:58af6a389c="civilboy"]تو این بازی به تنها کسی که نمیشد گیر داد محمدی بود که اونم به لطف تماشاچیا حاصل شد.
با این رفتارمون غیر بومیا رو داریم از خودمون میرنجونیم، محمدی درسته مثه سابق نیست ولی بدم کار نکرد و تو بعضی بازیا هم پنالتی گرفت و هم باعث پیروزیه داماش شد.
کلا جو ورزشگاههای ایران واقعا عجیبه، تو یک دقیقه اونیکه قهرمان بود میشه منفورترین فرد!!![/quote:58af6a389c]
واقعا" تو این بازی تنها کسی که مقصر باخت نبود محمدی بود سه تا گل تک به تک مسلم بود بازیکن میتونست چند تا روپایی بزنه بعدا" توپو شوت بزنه . متاسفانه دفاع ما شده پنیر سوییسی گیرشو میدیم به محمدی . گل اول توپ بین نظیفکار و الوز گیر کرد وامده شد برای کریم . گل دوم هم که مضحکتر بود رحیمی توپو لو داد میلاد غریبی میتونست هر کاری با توپ بکنه و تکل بی موقع علی نظیفکار . گل سوم هم مهدوی توپه آبشکو گرفت والکی خودشو پرت کرد زمین تا خطا بگیره دفاعها هم فقط وایستادند نگاه کردند تاکریم انصاریفرد تک به تک بشه.
الان حث می کنند لایقی فر درواز ه بان بشه دروازه بانی که تک باازی فیکسش مقابل استقلال تو جام حذفی 8تا گل خورد . پارسال تو بازی تشریفاتی آخرفصل با سپاسی چند دقیقه نیمه دوم بازی کرد وبلافاصله اخراج شد.این الان گزینه شما برای دروازه بانی بقیه بازیها است.
[size=18:58af6a389c]داماش دوستدارانی مثل شما داره دشمن نمیخواد.[/size:58af6a389c]
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط chile1369 » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 10:22 am
بابا لایقی فر رو بزارن
-

chile1369
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am
-
توسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 10:44 am
[quote:e8fd2835f9="hamidjavan"][quote:e8fd2835f9="civilboy"]تو این بازی به تنها کسی که نمیشد گیر داد محمدی بود که اونم به لطف تماشاچیا حاصل شد.
کلا جو ورزشگاههای ایران واقعا عجیبه، تو یک دقیقه اونیکه قهرمان بود میشه منفورترین فرد!!![/quote:e8fd2835f9]
واقعا" تو این بازی تنها کسی که مقصر باخت نبود محمدی بود سه تا گل تک به تک مسلم بود بازیکن میتونست چند تا روپایی بزنه بعدا" توپو شوت بزنه . متاسفانه دفاع ما شده پنیر سوییسی گیرشو میدیم به محمدی . گل اول توپ بین نظیفکار و الوز گیر کرد وامده شد برای کریم . گل دوم هم که مضحکتر بود رحیمی توپو لو داد میلاد غریبی میتونست هر کاری با توپ بکنه و تکل بی موقع علی نظیفکار . گل سوم هم مهدوی توپه آبشکو گرفت والکی خودشو پرت کرد زمین تا خطا بگیره دفاعها هم فقط وایستادند نگاه کردند تاکریم انصاریفرد تک به تک بشه.
الان حث می کنند لایقی فر درواز ه بان بشه دروازه بانی که تک باازی فیکسش مقابل استقلال تو جام حذفی 8تا گل خورد . پارسال تو بازی تشریفاتی آخرفصل با سپاسی چند دقیقه نیمه دوم بازی کرد وبلافاصله اخراج شد.این الان گزینه شما برای دروازه بانی بقیه بازیها است.
[size=18:e8fd2835f9]داماش دوستدارانی مثل شما داره دشمن نمیخواد.[/size:e8fd2835f9][/quote:e8fd2835f9]
میشه به من بگید وظیفه دروازه بان چیه ؟وظیفه اش اینه که توپ هایی رو که از دفاع رد میشه بگیره.یک پنالتی واسه ما گرفته توی بازی با مس سرچشمه که زننده اون ضربه به حدی بد زده بود که اگه هر کسی بود میگرفت .اگر پنالتی گیره چرا بازی با تراکتور نتونست بگیره اون پنالتی که کاملا وسط دروازه بود !
مقصر باخت نبود چرا پس از پایان بازی زمین رو بوس می کرد طوری که نشون میداد راضی هست که فقط سه تا خورده .از موقعی که تار تار اومده تا حالا سر تمرین رفتی؟اگه رفتی دیدی که کل تمرین شده خنده و شوخی !کدوم تاکتیک توی تمرینات کار میشه که توی مسابقه پیاده نمیشه؟اصلا دیروز تاکتیک داشتیم . محمدی دیروز چه کار کرد؟فقط سه بار توپ های ارسالی از جناحین رو مشت کرد پشت هجده قدم تا نفس ما بند بیاد اگه قراره هر توپی که از دفاع رد میشه رو دروازه بان بخوره که دیگه دروازه با ن نیست سوماپالانه !
بهنام چه قدر تجربه داره؟محمدی چه قدر تجربه داره ؟اگر قراره گلر * استار ما سه تا سه تا بخوره خوب لایقی فر بچه رشتی هم می تونه سه تا بخوره .
طرفدارهای واقعی داماش کسانی بودند که دیروز رفتند پشت نیمکت داماش .کسانی بودند که یک ساعت بیرون ورزشگاه ایستادند تا بازیکن ها بیان و بهشون خسته نباشید بگن.دیروز بیرون استادیوم وقتی به میلاد نصرتی گفتیم خسته نباشی گفت چرا از من تشکر می کنید من که کاری نکردم .یا وقتی آبشک و جهانگیر پیاده اومدن بیرون .
هوادار واقعی تیم شما هستید نه ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما که به خاطر این تیم رفتیم آبادان ،کتک خوردیم هوادار نیستیم شما هوادار هستید !
دیروز مجید جلالی گفت افتخار میکنم که از 11 بازیکن فولاد نه نفر [size=18:e8fd2835f9]بومی[/size:e8fd2835f9] هستند !
در ضمن میخواستم نقل وقول رو بزنم اشتباهی تشکر رو زدم .
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط iman1978 » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 10:51 am
l من میگم همین محمدی از اون دوتا بهتره نه اینکه خوبه ها ولی از اون دوتا بهتره
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am
توسط siakelach » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 10:56 am
[quote:a341ef2bdd="The_King_of_rasht"][quote:a341ef2bdd="hamidjavan"][quote:a341ef2bdd="civilboy"]تو این بازی به تنها کسی که نمیشد گیر داد محمدی بود که اونم به لطف تماشاچیا حاصل شد.
کلا جو ورزشگاههای ایران واقعا عجیبه، تو یک دقیقه اونیکه قهرمان بود میشه منفورترین فرد!!![/quote:a341ef2bdd]
[size=18:a341ef2bdd]داماش دوستدارانی مثل شما داره دشمن نمیخواد.[/size:a341ef2bdd][/quote:a341ef2bdd]
میشه به من بگید وظیفه دروازه بان چیه ؟وظیفه اش اینه که توپ هایی رو که از دفاع رد میشه بگیره.یک پنالتی واسه ما گرفته توی بازی با مس سرچشمه که زننده اون ضربه به حدی بد زده بود که اگه هر کسی بود میگرفت .اگر پنالتی گیره چرا بازی با تراکتور نتونست بگیره اون پنالتی که کاملا وسط دروازه بود !
مقصر باخت نبود چرا پس از پایان بازی زمین رو بوس می کرد طوری که نشون میداد راضی هست که فقط سه تا خورده .از موقعی که تار تار اومده تا حالا سر تمرین رفتی؟اگه رفتی دیدی که کل تمرین شده خنده و شوخی !کدوم تاکتیک توی تمرینات کار میشه که توی مسابقه پیاده نمیشه؟اصلا دیروز تاکتیک داشتیم . محمدی دیروز چه کار کرد؟فقط سه بار توپ های ارسالی از جناحین رو مشت کرد پشت هجده قدم تا نفس ما بند بیاد اگه قراره هر توپی که از دفاع رد میشه رو دروازه بان بخوره که دیگه دروازه با ن نیست سوماپالانه !
بهنام چه قدر تجربه داره؟محمدی چه قدر تجربه داره ؟اگر قراره گلر * استار ما سه تا سه تا بخوره خوب لایقی فر بچه رشتی هم می تونه سه تا بخوره .
طرفدارهای واقعی داماش کسانی بودند که دیروز رفتند پشت نیمکت داماش .کسانی بودند که یک ساعت بیرون ورزشگاه ایستادند تا بازیکن ها بیان و بهشون خسته نباشید بگن.دیروز بیرون استادیوم وقتی به میلاد نصرتی گفتیم خسته نباشی گفت چرا از من تشکر می کنید من که کاری نکردم .یا وقتی آبشک و جهانگیر پیاده اومدن بیرون .
هوادار واقعی تیم شما هستید نه ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما که به خاطر این تیم رفتیم آبادان ،کتک خوردیم هوادار نیستیم شما هوادار هستید !
دیروز مجید جلالی گفت افتخار میکنم که از 11 بازیکن فولاد نه نفر [size=18:a341ef2bdd]بومی[/size:a341ef2bdd] هستند !
در ضمن میخواستم نقل وقول رو بزنم اشتباهی تشکر رو زدم .[/quote:a341ef2bdd]
حمزه جان تو فوتبال رو نمیفهمی.
محمدی یه چیزی داره که با این همه سوتی میذارنش تو بازی.
اون یا پول داره یا پارتی.
بهنام اینا رو نداره عزیز.
ولی بهنام یه چیزی داره که اون دوتا ندارن اون هم هواداره.
-

siakelach
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 11:27 am
این محمدی و فراهانی در راه خدا یک توپ درست و حسابی نگرفتند که آدم برای پدر و مادرشون خدا بیامرزی بفرسته ، محمدی 600 میلیون تومان پول گرفته ، که چی ؟ هر توپی که میاد گل بشه ؟ !
محمد غلامی و زنیدپور 470 میلیون گرفتند ولی این محمدی فکر کنم رکورد دار قرارداد تو داماش باشه ، آخه به اندازه 6 میلیون تومان هم دروازبانی نکرد ؟ شما در سایر تیمها بجز چند دروازبان معروف ، ببینید چه کسایی دروازبانند ، همه بچه های جوان و ناآشنا ، خوب یک فرقی اینا باید با هم داشته باشند ، ولی کو ؟ بعضی ها می گند علی چیلاورت اهل حاشیه بود ، باشه درست و قبوله ولی حداقل دلش برای رشت می سوخت ، ولی این محمدی از خداشه الان لیگ تمام بشه بعد با پولی که گرفته بدون اینکه جانی کنده باشه ، بره کیفش و بکنه
، دوستان 600 میلیون برای دو سال می شه ماهی 25 میلیون تومان ،!!!!
چه کسی همچین درآمدی داره ؟ کلی پزشک بیکار داریم که داره رو به قرص روانگردان و امثالهم رو می آرند بعد یک عده بی غم ، بی خاصیت مثل آب خوردن پول پارو می کنند ، حالا اگه دو تا توپ می گرفتند ، آدم می گفت نوش جانشان ولی الان می گم ، از گلوتون پایین نره . من که با لایقی فر موافقم ، سال دیگه همین آقا دروازبان فیکس تیم اول و دوم لیگ میشه مثل فروزان .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان