[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 5:08 pm

[quote:18ebfa6be6="abarar1989"][color=black:18ebfa6be6]دستت درد نكنه آقاي تارتار.اومدي ابرو درست كني زد پدره صورتو در آوردي.ساختار دفاعي ساختار دفاعي كه ميگفتي همين بود؟ساختار هجومي هم كه عالي بود.اين آقا 5 هفته اومده.حاصل دست رنجش.4 باخت.يك برد شانسي.9 گل خورده.دو گل زده.5بازي تفاضل -7.عاليه[/color:18ebfa6be6][/quote:18ebfa6be6]

دفاع رو که دیگه چه عرض کنم خلاصه به هیشکی نه نمیگه کاش الوز یک پنجم نظیفکار بود
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 5:27 pm

خوب فکر کنم ما اگه میکاییلی نگاه میداشتیم از آلوز دیگه خدایی بهتره امروز نمیدونم دیدید هر وقت توپ میگیره باید حتما 2 ضرب کار کنه همین احتمال سوتی دادنش زیاد میکنه
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 5:28 pm

فكر ميكنم بلايى نمونده كه سرمون نيومده باشه اين فصل ... دلم براى هممون ميسوزه ...

دقيقا نتيجه هاى دور رفت تكرار شده غير بازى با نفت كه مساوى كرده بوديم و اينجا باختيم .

تارتار شايد يكى از ده ها مشكلى باشه كه باعث نتيجه نكرفتنمون ميشه ... تو اين وضع نبايد به بازيكنا خرده كرفت ، با غيرتن ( غير از كوشكى ) ، زحمت ميكشن ، اونام سعى خودشونو دارن ميكنن .
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 5:35 pm

[quote:46e12e8ebd="abarar1989"][color=black:46e12e8ebd]دستت درد نكنه آقاي تارتار.اومدي ابرو درست كني زد پدره صورتو در آوردي.ساختار دفاعي ساختار دفاعي كه ميگفتي همين بود؟ساختار هجومي هم كه عالي بود.اين آقا 5 هفته اومده.حاصل دست رنجش.4 باخت.يك برد شانسي.9 گل خورده.دو گل زده.5بازي تفاضل -7.عاليه[/color:46e12e8ebd][/quote:46e12e8ebd]
نه رضا جان من و شما که فوتبال حالیمون نیست این یه روند کاملا صعودی و رو به رشده...
بعد از 30 یا 40 هفته تازه میتونیم به روند مساوی کردن تو رشت برسیم که این خیلی خوبه ولی دور از انتظاره...
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 5:42 pm

امروز دیگه تارتار بهونه ای نداشت واسه ما چون به شدت تیمو تشویق کردیم حتی بعد از گل اول شعار تی .......... دادیم دیگه بعد گل دوم بود که جو سکوها بر علیه تارتار شد آخه یعنی این همه هوادار که دارن اعتراض میکنن همه شرطبندو توتو زنن واقعا تف تو فطرتت
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 4:59 am

من در تعجبم این تارتار نمی خواد استعفا بده ، دیروز دم همه هوادارن گرم ، یکپارچه تشویق کردند ، اما نتیجه رو که دیدید ، نمی دونم چرا شاخ رو نمی کشه ؟
یک پیشنهاد برای تارتار داشتم ، تو رشت و حومه رشت ، سفره خانه سنتی زیاده ، میتونه بره اونجا بصورت زنده موسیقی ( تار ، سه تار یا ...) اجراء کنه ، یه حاجی فیروز هم که دارند ، بیارند برای خنداندن حضار گرامی ، دیگه چی می خوای ؟
5 هفته که شد ، دیگه منتظر چی هستی ؟ باز هم تماشاگران و بازیکنان برات نقشه کشیده بودند ؟ برو تا ما رو زمینگیر نکردی ، برو دیگه مرتیکه . /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 5:21 am

واقعا این برزیلی ها رو کی اورده تو تیم هر کی اورده پول خوبی به جیب زده من فکر میکنم این دو تا تو کشورشون پیاز فروش بودن داره حالم از این بازیشون بهم میخوره محمدی هم که ماشاء الله باشه به هیچ توپی نه نمیگه میلاد هم که واقعا افت کرده متاسفانه بازیکنهای خوب تیم هم مثل ابشک خیلی تک روی میکنند اصلا کل تیم یه پاسکاری بلد نیست فقط بزن زیر توپه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 7:12 am

مشکل اصلی تارتار اینه که خیلی ترسو هستش و داره تو خونه خودش تک مهاجمه بازی میکنه بعد میگن محمد غلامی افت کرده دیگه باید چیکار کنه یک نفره مگه میتونه گل بزنه ؟
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 7:14 am

[quote:c725b9d454="mehdigholami"]واقعا این برزیلی ها رو کی اورده تو تیم هر کی اورده پول خوبی به جیب زده من فکر میکنم این دو تا تو کشورشون پیاز فروش بودن داره حالم از این بازیشون بهم میخوره محمدی هم که ماشاء الله باشه به هیچ توپی نه نمیگه میلاد هم که واقعا افت کرده متاسفانه بازیکنهای خوب تیم هم مثل ابشک خیلی تک روی میکنند اصلا کل تیم یه پاسکاری بلد نیست فقط بزن زیر توپه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:c725b9d454]
خب مشکل تیم بجز مسائل مالی و حاشیه ای در خط دفاع هست تا به حال در این فصل کسی نتونست با نظیف کار جفت بشه و دفاع مستحکمی تشکیل بده تویه منطقه راست هم که کوشکی بود نه حمله درست حسابی کردیم نه دفاع درست و حسابی :o
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط eparsi » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 7:16 am

[quote:844bf67ae4="zxzx"]مشکل اصلی تارتار اینه که خیلی ترسو هستش و داره تو خونه خودش تک مهاجمه بازی میکنه بعد میگن محمد غلامی افت کرده دیگه باید چیکار کنه یک نفره مگه میتونه گل بزنه ؟[/quote:844bf67ae4]
یکی از دوستام نکته خوبی میگفت آقای تارتار ما نخواستیم کاری کنی حداقل از همون ترکیبی که قاسمپور استفاده کرده یکبار استفاده کن اگه نتیجه نگرفتی من اسمم عوض میکنم همه میدونن تیم ما از نظر دفاعی مشکل داره خوب در این موقع بهترین دفاع حمله هست که اگر یکی خوردیم حداقل دو تا بزنیم
حالا نمیدونم بد میگم :roll:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 2:27 pm

دیروز انقدر اعصابم خرد بود که اصلا" حال نظر دادن نداشتم . دوباره شد عین
نیم فصل اول ، یه نیمه خوبیم و بازی مساوی ام تا یه گل میخوریم تیم میشه فااااااال /9/ /9/ /9/ آآآآآخر چی ؟
بچه ها کسی خبری از مدیریت و حرفهای عابدینی و ........ داره ؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 4:41 pm

خیلی حرف دارم.دوس دارم از بازی با فجر شروع کنم از همون هفته ای که من و بچه های پشت دروازه رو به دلیل اعتراض که حق هر هواداری است به فوتبال نفهمی و هوادار داماش نبودن و یا به قول siakelach چرت و پرت گفتن و ... متهم کردن.
دست همشون درد نکنه. /3/ /3/
من همه ی این حرفا رو به خودم و تمام رفیقام میگیرم چون به غیر از من و دوستان دیگه کسی نمیتونه اون پشت خط دهی کنه.همون طور که دیروز بابت شعار استاندار دقیقه 25 بازی منو گرفتن و تا ساعت 10 شب دادگاه و پاسگاه بودیم.باشه ما هوادار داماش نیستیم و شما طرفدار و سینه چاک داماشید.بله اصلا وقتی که شما دوستان بگویید بچه های پشت دروازه هوادار نیستند باید آقای مهدی تارتار قبل از بازی به ما بگه هواداران واقعی جایگاه وسط(s) هستند.
بله گناه من و دوستانم این بود که شعار یک نیمه گذشت سر دادیم گناه من و دوستانم در بازی با فجر این بود که برعلیه تارتار شعار دادیم چون ما از نادر پول گرفته بودیم تا تشویقش کنی.
گناه ما این بود که از تاکتیک و سبک بازی داماش اعتراض داشتیم.گناه ما این بود که انتظار دو تا حمله داشتیم.گناه ما این بود که از آقای تارتار انتظار داشتیم که بعد از سه هفته انتظار 2 حمله خوب داشته باشیم.
اون بازی گذشت و من سکوت کردم و خودمون رو برای تشویق تیم در روز بازی با سایپا آماده کردیم از شعار پراید و نیسان ناریم تا تولد محمد ابشک و میخوام فوتبال نباشه و ... رو ساماندهی کردیم و یه روز قبل از بازی هم با اقای تارتار اتمام حجت کردیم.و به ایشان گفتیم که ما از شما انتظار برد نداریم،از شما انتظار یک بازی زیبا نداریم ما فقط از شما انتظار داریم که تیممان تاکتیکی برای حمله داشته باشد.انتظاری که زیادخواهی نیست!
شاید هم به قول دوستان پنج هفته هنوز کم وقتی هست که آقای تارتار به فکر تاکتیم تیم باشد.
تا دقیقه 25 بازی در استادیوم بودم و از تمام روزها بیشتر انرژی گذاشتم.اما در این 25 دقیقه یک حمله ندیدم هیچ،بلکه تاکتیکی هم برای حمله کردن ندیدم،و آنطور که از دوستان پرسیدم بعد از گل سوم هم کاری برای جبران گل نکردیم!
از بچه های پشت دروازه پرسیدم بعد از رفتن من شعار یک نیمه گذشت و هنوزم خبری نیست،بابا اینکه داماش نیست رو سر دادید؟گفتند نه،چون دوست نداشتیم آتو دست بعضی ها بدیم.
حالا من در سایت میگم:
پنج هفته گذشت و هنوزم خبری نیست.......بابا اینکه داماش نیست بابا اینکه داماش نیست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 4:52 pm

[quote:cad3a75c1e="Aberare_ba_tasob"]خیلی حرف دارم.دوس دارم از بازی با فجر شروع کنم از همون هفته ای که من و بچه های پشت دروازه رو به دلیل اعتراض که حق هر هواداری است به فوتبال نفهمی و هوادار داماش نبودن و یا به قول siakelach چرت و پرت گفتن و ... متهم کردن.
دست همشون درد نکنه. /3/ /3/
من همه ی این حرفا رو به خودم و تمام رفیقام میگیرم چون به غیر از من و دوستان دیگه کسی نمیتونه اون پشت خط دهی کنه.همون طور که دیروز بابت شعار استاندار دقیقه 25 بازی منو گرفتن و تا ساعت 10 شب دادگاه و پاسگاه بودیم.باشه ما هوادار داماش نیستیم و شما طرفدار و سینه چاک داماشید.بله اصلا وقتی که شما دوستان بگویید بچه های پشت دروازه هوادار نیستند باید آقای مهدی تارتار قبل از بازی به ما بگه هواداران واقعی جایگاه وسط(s) هستند.
بله گناه من و دوستانم این بود که شعار یک نیمه گذشت سر دادیم گناه من و دوستانم در بازی با فجر این بود که برعلیه تارتار شعار دادیم چون ما از نادر پول گرفته بودیم تا تشویقش کنی.
گناه ما این بود که از تاکتیک و سبک بازی داماش اعتراض داشتیم.گناه ما این بود که انتظار دو تا حمله داشتیم.گناه ما این بود که از آقای تارتار انتظار داشتیم که بعد از سه هفته انتظار 2 حمله خوب داشته باشیم.
اون بازی گذشت و من سکوت کردم و خودمون رو برای تشویق تیم در روز بازی با سایپا آماده کردیم از شعار پراید و نیسان ناریم تا تولد محمد ابشک و میخوام فوتبال نباشه و ... رو ساماندهی کردیم و یه روز قبل از بازی هم با اقای تارتار اتمام حجت کردیم.و به ایشان گفتیم که ما از شما انتظار برد نداریم،از شما انتظار یک بازی زیبا نداریم ما فقط از شما انتظار داریم که تیممان تاکتیکی برای حمله داشته باشد.انتظاری که زیادخواهی نیست!
شاید هم به قول دوستان پنج هفته هنوز کم وقتی هست که آقای تارتار به فکر تاکتیم تیم باشد.
تا دقیقه 25 بازی در استادیوم بودم و از تمام روزها بیشتر انرژی گذاشتم.اما در این 25 دقیقه یک حمله ندیدم هیچ،بلکه تاکتیکی هم برای حمله کردن ندیدم،و آنطور که از دوستان پرسیدم بعد از گل سوم هم کاری برای جبران گل نکردیم!
از بچه های پشت دروازه پرسیدم بعد از رفتن من شعار یک نیمه گذشت و هنوزم خبری نیست،بابا اینکه داماش نیست رو سر دادید؟گفتند نه،چون دوست نداشتیم آتو دست بعضی ها بدیم.
حالا من در سایت میگم:
پنج هفته گذشت و هنوزم خبری نیست.......بابا اینکه داماش نیست بابا اینکه داماش نیست[/quote:cad3a75c1e]

یه جورایی حرف دل ما رو زدی
حرفی که بزنیم میگن ضد تیم میگی ، نزنیم میگن تیمت برات مهم نیست . . .
ولی چه کنیم !!!!
بازم میشینیم چشم انتظار که شاید درست شه . . .
فقط میتونیم "" امید "" داشته باشیم ، همین !
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 5:01 pm

مازیار جان سلام .
اول از همه آزاد شدنت رو تبریک میگم . :wink:
ما دیروز به حرف تو رسیدیم .بله شما حق داشتید .ما فقط می خواستیم به اون پنج هفته ای که خودش قول داده بود برسیم .چون بعد بازی با فجر بازی با تراکتور بود و نمیخواستیم بهانه دست کسی باشه چون برای ما خیلی حساس بود .
ما دیروز بین دو نیمه شنیدیم رضا (آبرار1989)بهمون گفت که شما رو گرفتند من دقیقا زیر عکس پیله آقا بودم که و کنار ارسلان (سیاکلاچ)و (محمد121)نشسته بودم .وقتی به ارسلان گفتم واقعا ناراحت شد و چند دقیقه دست از تشویق برداشت و روی صندلیش نشست.888و پویان ورضا شاهد هستند . به هر حال هدف دوطرف کمک کردن به تیم شهرمون هست که فارغ از اسم پسوند رشت رو یدک میکشه .البته اگه کامنت های قبلی ارسلان رو بخونی متوجه میشی که خودش از موضعش کوتاه اومده .اختلاف نظر هم همه جا هست .وقطعا برای رشد تیم هست.
باز هم از اینکه این حادثه برات به خیر گذشت خدا رو شکر میکنم.
من هم با تو هم نوا میشم.
"پنج هفته گذشت و هنوزم خبری نیست.......بابا اینکه داماش نیست بابا اینکه داماش نیست."

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 26, 2012 5:13 pm

[quote:fc3ff38785="The_King_of_rasht"]مازیار جان سلام .
اول از همه آزاد شدنت رو تبریک میگم . :wink:
ما دیروز به حرف تو رسیدیم .بله شما حق داشتید .ما فقط می خواستیم به اون پنج هفته ای که خودش قول داده بود برسیم .چون بعد بازی با فجر بازی با تراکتور بود و نمیخواستیم بهانه دست کسی باشه چون برای ما خیلی حساس بود .
ما دیروز بین دو نیمه شنیدیم رضا (آبرار1989)بهمون گفت که شما رو گرفتند من دقیقا زیر عکس پیله آقا بودم که و کنار ارسلان (سیاکلاچ)و (محمد121)نشسته بودم .وقتی به ارسلان گفتم واقعا ناراحت شد و چند دقیقه دست از تشویق برداشت و روی صندلیش نشست.888و پویان ورضا شاهد هستند . به هر حال هدف دوطرف کمک کردن به تیم شهرمون هست که فارغ از اسم پسوند رشت رو یدک میکشه .البته اگه کامنت های قبلی ارسلان رو بخونی متوجه میشی که خودش از موضعش کوتاه اومده .اختلاف نظر هم همه جا هست .وقطعا برای رشد تیم هست.
باز هم از اینکه این حادثه برات به خیر گذشت خدا رو شکر میکنم.
من هم با تو هم نوا میشم.
"پنج هفته گذشت و هنوزم خبری نیست.......بابا اینکه داماش نیست بابا اینکه داماش نیست."
_________________[/quote:fc3ff38785]
ممنون دوست عزیز و حتی همین قضیه هم بعد از رفتم من در پشت دروازه پیش اومد.من هم توی همون 20 دقیقه شاهد بودم که بارها به عباس اعتراض کردید تا ساکت شن و جواب شعار ما رو بدن.واقعا دمتون گرم :P :P
در مورد ارسلان هم نظرشون رو خوندم و حتی همون شب باهاشون صحبت کردم و اصلا از دست کسی ناراحت نیستم چون هممون موفقیت تیم رو میخوایم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان