قبل از هر چیز من از همه دوستانی کع اینجا کامنت گذاشتند تشکر میکنم و میشه از روی این کامنت ها اتحاد رو متوجه شد که باید گفت دم همه گرم ...
اما در مورد سوء تفاهم به وجود اومده بهتره من یکم توضیح بدم ...
اولا از تمامی دوستان عذر خواهی می کنم بابت کامنت دومی که گذاشتم و الان که فکر می کنم بهتر بود اون کامنت رو نمی ذاشتم تا این سوء تفاهم بیشتر نشه ...
اما ... من تو اولین کامنتم چندتا جمله از حرفهای آبشک نوشتم که به نظرم مهم بود ... و هیچ گاه به کسی توهین نکردم و نخواهم کرد ... بلکه همونطور که نوشتم این نکات جالب بود ... مثلا چند دستگی تماشاگران روبروی جایگاه ، نه تنها خود ما رو آزار میده بلکه بازیکنان رو هم اذیت می کنه ... یا اینکه وقتی بصورت یکدست تشویق میکنیم ، واقعا روی بازیکنان تیم اثر می ذاره و انرژیشون بیشتر میشه ... یا اون شعاری که وسط دو نیمه داده شد ، یکم بازیکنان و مربیان رو به خودشون آورد که تماشاگران دارن موادبانه اعتراض می کنن ...
من فکر می کنم نظرات من با اون اونلی ابرار یکی هست و مخالف هم نیست ! اما متاسفانه نتونستم برسونم منظورم رو ... من هم مثل این دوستمون معتقدم باید اعتراض کنیم و این حق طبیعی هوادارهایی هست که تو سرما و گرما میان و از تیمشون انتظار دارن بهترین نتایج رو بگیره چون این تیم متعلق به این شهره و در نهایت واسه همین شهر و مردمش میمونه و همه بازیکنان و مربیان این تیم چه خوب و چه بد از این تیم میرن و تنها نام شهر رشت هست که تا ابد می مونه ... مثلا تو نیم فصل لول پرسپولیسی ها از دقیقه 40 اولین بازی شعار دادن رو شروع کردند و ما از دقیقه 80 بازی با مس ( که اگه اشتباه نکنم بازی هفتم بود ) ... اینجاست که فرق بین هوادار های دو تا تیم مشخص میشه ...
من واسه همه دوستان احترام قائلم و دوباره بابت کامنت دومم عذر خواهی میکنم چون بهتر بود این توضیحات رو اونجا می دادم ...
در پایان باید بگم ما همه هوادارهای تیم شهر رشت هستیم و همه این تیم رو دوست داریم ... و من به شخصه دوست دارم اگه یک روزی بخوام برم پیش بچه های پشت دروازه ، فقط به خاطر تشویق تیممون باشه نه مسئله دیگه ای ...
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم ...
به امید موفقیت تیم شهر رشت