[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست از جناب عابدینی برای واکنش شدید به ناداوری ها و رای کمیته انضباطی علیه داماش

درخواست از جناب عابدینی برای واکنش شدید به ناداوری ها و رای کمیته انضباطی علیه داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdi_damash » شنبه ژانويه 21, 2012 11:23 am

مهرداد دیگه بسته چرا فیلم اون آشغال انزلیچیو نمیدی بیرون دیگه حرصمونو در آوردن بابا بده به یکی تو باشگاه که با اون فیلم به این رای اعتراض کنن دارم دیونه میشما
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژانويه 21, 2012 12:20 pm

آقای saeeed ، این محرومیت از بازی خانگی هم بی ارتباط با تاپیک شما نیست ؛ فقط بجای داور ، کمیته بی انضباطی بی عدالت مطرح هست ؛ ببینیم واکنش باشگاه در قبال این رای چیه ؟ و چه نتیجه مثبتی برای ما دارد ؟ با اینکه چند ساعتی از این خبر محرومیت ما گذشته ، هیچ عکس العملی تاکنون مشاهده نشده است ، تا ببینیم چی پیش میاد ولی مطمئنم اگه یک دهم همین رای برای ترتر صادر می شد تا حالا شکایتشان به گوش رییس فیفا هم رسیده بود . /17/ /17/ /17/ /17/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه ژانويه 21, 2012 3:34 pm

[quote:5f40757992="RASHTBOY"]آقای saeeed ، این محرومیت از بازی خانگی هم بی ارتباط با تاپیک شما نیست ؛ فقط بجای داور ، کمیته بی انضباطی بی عدالت مطرح هست ؛ ببینیم واکنش باشگاه در قبال این رای چیه ؟ و چه نتیجه مثبتی برای ما دارد ؟ با اینکه چند ساعتی از این خبر محرومیت ما گذشته ، هیچ عکس العملی تاکنون مشاهده نشده است ، تا ببینیم چی پیش میاد ولی مطمئنم اگه یک دهم همین رای برای ترتر صادر می شد تا حالا شکایتشان به گوش رییس فیفا هم رسیده بود . /17/ /17/ /17/ /17/[/quote:5f40757992]

آبرار توی متن تاپیک تاثیر دادم نظرت رو.
منم امیدوارم که برخوردی بشه... اونم شدید...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » شنبه ژانويه 21, 2012 4:25 pm

داماش باید سقوط کند،هر چقدر هم صدایمان گوش فلک کر کند،نتیجه این بازی در دست کسانی هست که میخواهند داماش نباشد! و امروز هر دم از این باغ بری میرسد !
باور نمیکنید؟ پس بگذارید با هم مرور کنیم ؛
مقدمه:
به این تیم لقب اسانسور میدهند تا اگر این تیم سقوط کرد کسی تعجب نکند و همه به سقوط این تیم حق بدهند! (شروع سناریو)
1.شروع فصل و نتایج ضعیف داماش با دینور زاده(تیم به خودی ِ خود ،بد نتیجه میگیرد و جز در بازی های خانگی و یا حساس که امکان تأثیر هوادان روی نتیجه بازی است(بازیهایی مثل بازی تراکتور و استقلال ...) با اعمال داوری، ولی در بازی های دیگر نیازی به وارد عمل شدن نیست!)
2. در این حین جریان اختلاس رو میشود،حساب های باشگاه بسته و باشگاه وارد بحران میشود.(اوضاع بر وفق مراد است)
3.با آمدن قاسمپور همه ی معادلات بهم میخورد،تیم دارد خوب نتیجه میگیرد،داماشیها با علم به نا داوریها خوب بازی میکنند و این حربه تأثیری در روند نتیجه گیری ندارد،و داماش کم کم خود را به مدعیان میرساند!
4.داماش خیلی به فتح یک جام (جام حذفی) نزدیک میشود و باید هر چه سریعتر ریشه اش را زد(بازی با شاهین)
5.در اقدامی عجیب و مشکوک قاسمپور به یکباره با استخاره!!! تیم را ترک میکند و تیم را وارد بحران ِ عمیقی میکند،بازیکنان سودای جدایی سر میدهند و همه اشان به یک شبه پرسپولیسی میشوند !
6.داماش نه به اردویی رفته و نه یارگیری و ...(مسلماً به اندازه کافی تضعیف شده!)
7.حال داماش خوب نتیجه نمیگیرد،بازی ها را یکی پس از دیگری با اختلاف میبازد.
8.سرانجام تنها نقطه قابل اتکا داماش هوادارانش هستند که باید این آخرین سنگر هم گرفته شود.
9.بله! داماش در عین ناباوری در میان تیم های دیگری که خیلی شایسته تر بودند محروم از تماشاگر میشود(آنهم به خاطر بازی با پرسپولیس)!!!!!!! تا دیگر فاتحه این تیم خوانده شود.
---------------
پازل زیبایی به طراحی عزیزان فدراسیون و کمیته انضباطی و ... که به خوبی طراحی و به مرحله اجرا و بهره برداری رسید!
دوستان داماش باید سقوط کند و اینجور که شواهد و قرائن می گویند از من و شما کاری ساخته نیست و فقط باید به تماشای مرگ رویاهامان بنشینیم و بپذیریم فوتبال در ایران فوتبال نیست،ریا و دروغ و سیاست و باند بازی و عقده گشایی و ... است!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه ژانويه 21, 2012 9:29 pm

امیدوارم هم مسئولین باشگاه پیگیر بشن و هم فدراسیون نشینان این متن ها و این نوشته های طرفدارا رو که از تعصبشون به داماشه به گوششون بخوره و یه خورده مردانگیشون گل کنه...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط saravani » شنبه ژانويه 21, 2012 9:58 pm

دوستان من نظرات شما را به آقای عابدینی ظهر امروز منتقل کردم خبر تعلیقی بودن حکم را هم ایشان پس از تماس با نبی به من دادند که من به مازیار گفتم تا در سایت بگذارد همچنین آقای عابدینی امروز به من گفتند که با مسئولان فدراسیون در خصوص مسایل باشگاه اعم از داوریها و مشکلات مالی به زودی جلسه ای خواهند داشت مطمئن باشید همانگونه که شما از مسایل و خبرها مطلع می شوید و بی عدالتی ها را می بینید ما هم حواسمان هست و مسایل را پیگیری می نماییم علی یارتان
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه ژانويه 21, 2012 10:04 pm

[quote:8725b3215a="saravani"]دوستان من نظرات شما را به آقای عابدینی ظهر امروز منتقل کردم خبر تعلیقی بودن حکم را هم ایشان پس از تماس با نبی به من دادند که من به مازیار گفتم تا در سایت بگذارد همچنین آقای عابدینی امروز به من گفتند که با مسئولان فدراسیون در خصوص مسایل باشگاه اعم از داوریها و مشکلات مالی به زودی جلسه ای خواهند داشت مطمئن باشید همانگونه که شما از مسایل و خبرها مطلع می شوید و بی عدالتی ها را می بینید ما هم حواسمان هست و مسایل را پیگیری می نماییم علی یارتان[/quote:8725b3215a]

آقای سراوانی هم دست شما درد نکنه هم دست مهندس عابدینی.
خواهش میکنیم به قدرت و صلابت به کارتون ادامه بدین و ما رو همواره حامی و پشتیبان خودتون بدونید...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط alex00755 » شنبه ژانويه 21, 2012 11:40 pm

یک متن زیبا از همشهری عزیزمون،جناب "صائب بصارتی" که خیلی هوشمندانه نوشته شده! این هم میتونه جزو انتخاب هاتون برای فرستادن به برنامه نود باشه! عادل خان باید صدای ما رو بشنوه و این هفته بهش بپردازه!
---------------
جناب آقای فردوسی پور
بارها و بارها شاهد بوده ایم که با پافشاری به دنبال گرفتن حق تماشاگران بوده اید. از نماینده مجلس و استاندار تا رییس هیات فوتبال را روی خط آورده اید تا مشکل آب خوری فل...ان ورزشگاه را حل کنید. و اما یک سؤال! آیا در طول چند ماه گذشته فرصتی کرده اید تا ببینید در فوتبال رشت چه میگذرد و تماشاگران رشتی چه حال و روزی دارند؟ اسپانسر باشگاه که به اتهام اختلاس بزرگ به حق، در بازداشت است و باشگاه منبع مالی برای تامین هزینه های خود ندارد. مسوولان ورزشی هم که میگویند بودجه مالی در اختیار ندارند و اگر هم داشته اند خرج آوردن مربیان میلیاردی به تیم های پایتخت شده است. سر مربی باشگاه که استخاره میکند و یک شبه میرود. بازیکنان بزرگ تیم که ناگهان به یاد می اورند که از بچگی پرسپولیسی بودند و از چند هفته مانده به نیم فصل ساز جدایی میزنند. داوران هم که هر بازی شاهکار جدیدی در بازی داماش نشان میدهند که کم کم هر انسان خوشبینی را هم به شک وا می دارد.
جناب آقای فردوسی پور، این تماشاگران ناراضی اند، نگرانند و هرچه داد میزنند کسی صدایشان را نمیشنود. تنها امیدشان امیر عابدینی است که دستش از هر طرف بسته است. تنها چیزی که این مردم میخواهند اندکی حمایت از تیم شهرشان هاست. نگرانی شان این است که در این شرایط نا به سامان جنگ قدرت برای انتقال داماش به شهر های دیگر آغاز شود. این تنها خلاصه ای است از آنچه بر این مردم میرود تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
اینجانب به عنوان عضو کوچکی از خانواده داماش، از شما خواهشمندم که از کنار این موضوع به راحتی رد نشوید و در سکوت دیگران به تماشای مرگ فوتبال رشت ننشینید.

با احترام
صائب بصارتی
تامپا، فلوریدا
۱۳۹۰/۱۰/۳۰
------------------
http://90.irib.ir/navad_cameraادامه ...
http://90.irib.ir/navad_camera
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 22, 2012 7:39 am

[quote:0ef3af5418="saravani"]دوستان من نظرات شما را به آقای عابدینی ظهر امروز منتقل کردم خبر تعلیقی بودن حکم را هم ایشان پس از تماس با نبی به من دادند که من به مازیار گفتم تا در سایت بگذارد همچنین آقای عابدینی امروز به من گفتند که با مسئولان فدراسیون در خصوص مسایل باشگاه اعم از داوریها و مشکلات مالی به زودی جلسه ای خواهند داشت مطمئن باشید همانگونه که شما از مسایل و خبرها مطلع می شوید و بی عدالتی ها را می بینید ما هم حواسمان هست و مسایل را پیگیری می نماییم علی یارتان[/quote:0ef3af5418]
با تشکر از آقای سراوانی.فقط خواهش هواداران این است که نسبت به گذشته باید استوارتر جلوی این حکم های تبعیض امیز وایستیم چون اینها تیشه به ریشه ی ما میخوان بزنند و ما هم نباید ساکت بنشینیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 22, 2012 7:57 am

[quote:7f98691ebd="saravani"]دوستان من نظرات شما را به آقای عابدینی ظهر امروز منتقل کردم خبر تعلیقی بودن حکم را هم ایشان پس از تماس با نبی به من دادند که من به مازیار گفتم تا در سایت بگذارد همچنین آقای عابدینی امروز به من گفتند که با مسئولان فدراسیون در خصوص مسایل باشگاه اعم از داوریها و مشکلات مالی به زودی جلسه ای خواهند داشت مطمئن باشید همانگونه که شما از مسایل و خبرها مطلع می شوید و بی عدالتی ها را می بینید ما هم حواسمان هست و مسایل را پیگیری می نماییم علی یارتان[/quote:7f98691ebd]

خیلی ممنون از زحمات شما آقای سراوانی عزیز ... فقط یک نکته رو بهشون تذکر بدین که این محرومیت رو یهو سر بازی با ملوان پیاده نکنن که اون موقع وضع خیلی خراب میشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه ژانويه 22, 2012 9:22 am

[quote:7b46a8a1de="Aberare_ba_tasob"][quote:7b46a8a1de="saravani"]دوستان من نظرات شما را به آقای عابدینی ظهر امروز منتقل کردم خبر تعلیقی بودن حکم را هم ایشان پس از تماس با نبی به من دادند که من به مازیار گفتم تا در سایت بگذارد همچنین آقای عابدینی امروز به من گفتند که با مسئولان فدراسیون در خصوص مسایل باشگاه اعم از داوریها و مشکلات مالی به زودی جلسه ای خواهند داشت مطمئن باشید همانگونه که شما از مسایل و خبرها مطلع می شوید و بی عدالتی ها را می بینید ما هم حواسمان هست و مسایل را پیگیری می نماییم علی یارتان[/quote:7b46a8a1de]
با تشکر از آقای سراوانی.فقط خواهش هواداران این است که نسبت به گذشته باید استوارتر جلوی این حکم های تبعیض امیز وایستیم چون اینها تیشه به ریشه ی ما میخوان بزنند و ما هم نباید ساکت بنشینیم[/quote:7b46a8a1de]

یه سوالی که عابدینی باید بپرسه از مسولان فدراسیون فوتبال اینه که چرا تو بازیهای حساس وپرتماشاگر بیرون از خانه داماش از داورهای ضعیف وتاثیر پذیر از جو ورزشگاه می زارند ولی تو بازیهای حساس وپرتماشاگرخانگی داماش این قضیه کاملا" برعکس میشه واز داورهای قوی وبه نام استفاده میشه که تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار نگیرند مثل بازی با تراکتور وشاهین که از مزخزفی زاده استفاده شد یا سر بازی با پرسپولیس از ترکی .
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژانويه 24, 2012 2:00 pm

[quote="saravani"]دوستان من نظرات شما را به آقای عابدینی ظهر امروز منتقل کردم خبر تعلیقی بودن حکم را هم ایشان پس از تماس با نبی به من دادند که من به مازیار گفتم تا در سایت بگذارد همچنین آقای عابدینی امروز به من گفتند که با مسئولان فدراسیون در خصوص مسایل باشگاه اعم از داوریها و مشکلات مالی به زودی جلسه ای خواهند داشت مطمئن باشید همانگونه که شما از مسایل و خبرها مطلع می شوید و بی عدالتی ها را می بینید ما هم حواسمان هست و مسایل را پیگیری می نماییم علی یارتان[/quote]

واقعا خیلی خوبه که اقای سراوانی به سایت سر میزنه و درد ما رو میفهمه و پیگیری میکنه.
خیلی ممنون اقای سراوانی
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان