[quote:ae8ab658d8="RASHTBOY"]بچه ها این حکم در خصوص داماش ، یعنی اینکه سر داماش زیر گیوتین هست ، با این توصیف و این دشمنان علنی داماش مطمئن باشید دیر یا زود این حکم اجرایی میشه ، فکر کنم اینبار به جرم تشویق تیممان ، دستور محرومیت رو صادر کنند ، منتظر محرومیت از یک بازی خانگی باشید ، فقط خدا کنه اون تو بازی با مل مل نباشه ، که من فکر می کنم دقیقاً برای همان بازی اینا نقشه کشیدند .[/quote:ae8ab658d8]
من هم فکر میکنم بازی با ملوان یهو ما رو محروم می کنن ...!!! ولی همونطوری که گفتم اینا تا دیدن تیم ما نیاز به حمایت هوادار ها در بازی های خانگی داره تا بتونه جایگاهش رو نگه داره ؛ سریع شروع کردند به پیاده سازی سناریو های مسخره ... از داوری گرفته تا فحاشی های تماشاگران ! حالا یه سوال دیگه ای من دارم و اونم اینه که قاسمپور واسه بازی با پرسپولیس محروم شده ؟! مگه چیکار کرده بود به جز اینکه تیم رو بازوند ؟!؟!!
من فکر می کنم بهتره تو همین بازی اینقدر فحاشی کنیم تا این محرومیت ما که تعلیقه رو اجرا کنن و واسه بازی با ملوان مشکلی نداشته باشیم وگرنه اگه قرار باشه این محرومیت همینجوری تعلیق بمونه 99% یهو سر بازی با ملوان اعمال می کنن !!