[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط milad_gh » جمعه ژانويه 20, 2012 6:11 pm

خب تیم نه بازی خوبی میکنه نه نتیجه میگیره هوادار به چی امیدوار باشه که به روند تیم اعتراض نکنه ولی تنها دلیل این اعتراضات تارتار نیست کم کاری و بی تفاوتی (بی غیرت بودن) بعضی از بازیکنای تیم هم هست که تا زور بالا سرشون نباشه تو زمین کم کاری میکنن
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 20, 2012 6:36 pm

[quote:eb0c7eb7cc="abarar1989"]به نظر ميرسه كه اين كطلب هم ساختگيه /7/ /7/[/quote:eb0c7eb7cc]

من که از خودم نمیگم.همین امروز با ایسنا مصاحبه کرد و منم از همون سایت برداشتم.میتونی بری ببینی
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Daniial در جمعه ژانويه 20, 2012 8:47 pm .
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » جمعه ژانويه 20, 2012 6:46 pm

بهتره ایشون به جای بافتن آسمون وریسمون به هم بگه که دلیل اینکه از بازیکنای بومی استفاده نمیکنه چیه آیا تو این روزا که هیچ چیز جای خودسش نیست استفاده از بازیکنای بومی که با غیرت برای تیم شهرشون از جون مایه میذارن تنها راه برون رفت از این چالیش پیش رو نیست بهتره تا دیر نشده در نظراتت تجدید نظر کنی ممکن فرصتی که به شما داده میشه اینقدری نباشه که بشه اشتباهاتت رو جبران کنی
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 20, 2012 6:46 pm

[quote:52165d9608="Daniial"][quote:52165d9608="abarar1989"]به نظر ميرسه كه اين كطلب هم ساختگيه /7/ /7/[/quote:52165d9608]

یعنی چی این مطلب ساختگیه؟؟؟؟ من که از خودم نمیگم.همین امروز با ایسنا مصاحبه کرد و منم از همون سایت برداشتم.میتونی بری ببینی اگه شک داری[/quote:52165d9608]

دوست عزیز .منظور ش این نیست که تو از خودت درآوردی منظورش اینه که سایت ایسنا این مصاحبه رو از خودش در آورده چون قبلا هم مصاحبه ساختگی زیاد نوشتن .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 20, 2012 8:37 pm

[quote:a72ab87e05="The_King_of_rasht"][quote:a72ab87e05="Daniial"][quote:a72ab87e05="abarar1989"]به نظر ميرسه كه اين كطلب هم ساختگيه /7/ /7/[/quote:a72ab87e05]

من که از خودم نمیگم.همین امروز با ایسنا مصاحبه کرد و منم از همون سایت برداشتم.میتونی بری ببینی [/quote:a72ab87e05]

دوست عزیز .منظور ش این نیست که تو از خودت درآوردی منظورش اینه که سایت ایسنا این مصاحبه رو از خودش در آورده چون قبلا هم مصاحبه ساختگی زیاد نوشتن .[/quote:a72ab87e05]

آخه سایت ایسنا سایت معتبریه و معمولا دروغ نمینویسن منم چون اعتماد داشتم مطلبشو گذاشتم
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

Re: تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 20, 2012 9:00 pm

[quote:d92bc71c55="Daniial"][b:d92bc71c55] ما آن دسته از افرادي كه شيطنت مي‌كردند و آن‌ها را جزو هواداران داماش نمي‌دانيم، شناسايي شده‌اند. افرادي بودند كه از ديگران خط مي‌گرفتند. ما از هواداران واقعي داماش و مردم فوتبال دوست رشت خواسته‌ايم و مي‌خواهيم كه در ورزشگاه گول شعارهاي چنين افرادي را نخورند. آن‌ها به دنبال موفقيت داماش نيستند، در حالي كه مردم رشت موفقيت تيمشان مي‌خواهند. از كسي انتظار ندارم تا من را حمايت كنند، بلكه فقط مي‌خواهم كه تيمشان را حمايت كنند. از تماشاگران و هواداران داماش مي‌خواهم تا آخرين دقيقه بازي، بازيكنانش را تشويق كرده و آنقدر از داماش حمايت كنند تا شاهد پيروزي تيمشان باشند، بي‌شك شعارهاي حمايتي آن‌ها روحيه بازيكنان ما را بالا مي برد. [/b:d92bc71c55] (مطلب از ایسنا)[/quote:d92bc71c55]

این قسمت از مصاحبه که روش بحث هست اونقدرها هم پیچیده نیست! میگه شناسایی کردند، خب انشالله معرفی هم بکنند اون تعداد رو... :wink: من میگم نگفته هوادارانی که بر علیه من شعارداده منظورش اینه که یه تعدادی شروع کننده بودند حالا اونلی آبرار داره با من بحث می کنه و میگه " فلانی ها بودند و اگر تو اونجا بودی و... " خب منو چیکار داری؟ من میگم اون پایین یه چنین تصوری ایجاد شده وقتی چنین شعاری سرداده شده و وضعیت برخی هواداران رو هم شرح دادم . حالا کی گفته حق هوادار نیست اعتراض کنه؟! اصلا کسی نمی تونه در این مورد هوادار رو موظف کنه ولی دیگه نمیشه این اعتراض از دقیقه هفتاد (پشت دروازه 80) در بازی دوم و سوم رو اون هم به این شکل درست دونست هر چند تماشاگران پرسپولیس از همون بازی اول اعتراض کرد ولی ما نباید الگومون اون ها باشند. ما معتقدیم که هواداران تیم ما و رشتی ها با یه دید منطقی تری به قضایا نگاه می کنند همونطوری که مجید جلالی هم در مورد هواداران رشتی چنین چیزی رو گفت .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

Re: تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 20, 2012 9:10 pm

[quote:ab044a0209="MEHRDAD"][quote:ab044a0209="Daniial"][b:ab044a0209] ما آن دسته از افرادي كه شيطنت مي‌كردند و آن‌ها را جزو هواداران داماش نمي‌دانيم، شناسايي شده‌اند. افرادي بودند كه از ديگران خط مي‌گرفتند. ما از هواداران واقعي داماش و مردم فوتبال دوست رشت خواسته‌ايم و مي‌خواهيم كه در ورزشگاه گول شعارهاي چنين افرادي را نخورند. آن‌ها به دنبال موفقيت داماش نيستند، در حالي كه مردم رشت موفقيت تيمشان مي‌خواهند. از كسي انتظار ندارم تا من را حمايت كنند، بلكه فقط مي‌خواهم كه تيمشان را حمايت كنند. از تماشاگران و هواداران داماش مي‌خواهم تا آخرين دقيقه بازي، بازيكنانش را تشويق كرده و آنقدر از داماش حمايت كنند تا شاهد پيروزي تيمشان باشند، بي‌شك شعارهاي حمايتي آن‌ها روحيه بازيكنان ما را بالا مي برد. [/b:ab044a0209] (مطلب از ایسنا)[/quote:ab044a0209]

این قسمت از مصاحبه که روش بحث هست اونقدرها هم پیچیده نیست! میگه شناسایی کردند، خب انشالله معرفی هم بکنند اون تعداد رو... :wink: من میگم نگفته هوادارانی که بر علیه من شعارداده منظورش اینه که یه تعدادی شروع کننده بودند حالا اونلی آبرار داره با من بحث می کنه و میگه " فلانی ها بودند و اگر تو اونجا بودی و... " خب منو چیکار داری؟ من میگم اون پایین یه چنین تصوری ایجاد شده وقتی چنین شعاری سرداده شده و وضعیت برخی هواداران رو هم شرح دادم . حالا کی گفته حق هوادار نیست اعتراض کنه؟! اصلا کسی نمی تونه در این مورد هوادار رو موظف کنه ولی دیگه نمیشه این اعتراض از دقیقه هفتاد (پشت دروازه 80) در بازی دوم و سوم رو اون هم به این شکل درست دونست هر چند تماشاگران پرسپولیس از همون بازی اول اعتراض کرد ولی ما نباید الگومون اون ها باشند. ما معتقدیم که هواداران تیم ما و رشتی ها با یه دید منطقی تری به قضایا نگاه می کنند همونطوری که مجید جلالی هم در مورد هواداران رشتی چنین چیزی رو گفت .[/quote:ab044a0209]

اره ابره پرسپولیس که از اون اول اعتراض کرد به کجا رسید تا ما هم اونا رو الگو قرار بدیم!
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه ژانويه 21, 2012 7:10 am

اخه کی خط میگیره..... اینجا که تهران نیست /9/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه ژانويه 21, 2012 7:42 am

برو جنگلتو آسفالت کن بابا اونایی که خط میگیرنو شناسایی کردیم /19/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 21, 2012 8:31 am

شووخی کنی؟
عجب کاری بوکودی بابا .
آقا تارتار لطفا دامن نزن به ماجرا .تا حالا مربیتیم پر طرفدار نبودی زیادی هم تند نرو .
این جا نه باندی هست نه اتفاقی قرار بیوفته .شما سیستم درست بزار حاشیهه درون تیم رو حل کن بیون با این اصلاحات درست میشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه ژانويه 21, 2012 10:15 am

[quote:80e71f096a="MEHRDAD"]من راجع به این مصاحبه نظر خاصی ندارم اما من نمی دونم چرا همه کاربران ما دوست دارند همه چیز رو جمع بزنند؟ مثلا یکی میگفت 50-40 نفر نبود اون همه آدم تو پشت دروازه بودندد یکی دیگه میگه هواداران کم تحمل..
من یه سوالی دارم ... کدومتون نمی دونه که توی استادیوم وقتی هواداران توی حالت خاصی هستند و جوی دارند (مثلا ناراحت اند - خوشحال اند - عصبانی اند و... ) فقط کافیه بین 5 تا 10 نفر یک شعاری رو شروع کنند و بقیه اون رو سر بدن؟! حتی شاید یک نفر شروع کنند ه باشه و فورا تصاعدی بره بالا...
چرا کل اون هوادارانی که پشت دروازه هستند رو توی کامنت ها جمع می زنید؟
چند نفر از اونایی که پشت دروازه بودند از اخراج دست نشان در دو روز قبلش باخبر بودن؟ مطمئنا شعار حیا کن و رها کن کمتر برای دیگران حساسیت ایجاد می کرد تا اون شعار! شاید هم روی عمدی نبوده باشه ولی خب باید به دیگران حق داد که درست دو روز بعد از استعفا یا اخراج نادر دستنشان چنین شعاری سر داده میشه![/quote:80e71f096a]

عالی و کامل...دقیقا نظر منم همینه...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان