[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای امیرخان عابدینی به داد این تیم برس!

آقای امیرخان عابدینی به داد این تیم برس!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » جمعه ژانويه 20, 2012 6:28 pm

[quote:1f221356c6="onelove"][quote:1f221356c6="hadifalah"]مختاری حیا کن تیم ما رو رها کن

بی تعصب نامرد

امیدوارم عمدا گل تحویلشون نداده باشی

/6/ /6/[/quote:1f221356c6]
واقعا که ! یعنی شما با یه بازی رویه یه اشتباه اینقدر عصبانی میشی که بازیکن بومی رو شعار حیا کن و رها کن سر میدی ؟ حرفه ای باش دوست عزیز[/quote:1f221356c6]

:roll: واقعا که :roll:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » جمعه ژانويه 20, 2012 6:35 pm

به روزای سختی رسیدیم براش آماده نیستیم اما آقای عابدینی من دوست دارم که به نظر شنا برای سرمربیگری تارتار احترام بگذارم ولب وقتی نتایجی رقم میخوره که اشتباهات کودکانه این آقا توش بشدت توچشم میاد چطور ممکنه امیدوارم ایشون رو توجیه کرده باشین که حرکات این آقا به خود زنی شبیه نه نجات دادن یک تیم از حاشیه
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 20, 2012 7:19 pm

ایران اسیا امیر عابدینی /6/ /6/ /6/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه ژانويه 20, 2012 8:06 pm

کوشا جان چرا داری اتیش میگیری؟فعلا که زیره ما هستین زیره ما هم خواهید موند.حرفه بومیم نزن که ما باز بومیامون اصیلن نه مثله بومی نما هایه شما
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 20, 2012 8:18 pm

دوست عزیزم و نه چندان عقده ای از دیدگاه خودت koosha اول اینکه تو اون نقل قولی که انجاک داد هیچ توهین و عقده ای دیده نمیشد ، بلکه واقعیات لیگ امسال تا الان گفته شد . خب شما بگو ملوان امسال تا اینجا بالاتر از داماش بود . شما به سایت ملوانیا برو ببین چه خبره بعد بیا و اینجا واسه ما پیشنهاد نظرسنجی و خبر و ........ بده .
تو این نوشتت هش عقده از رشت و تیمهای رشت موج میزنه که عزیز ، بعد میای این موضوع رو به ما نسبت میدی ؟
آدم با عزت به لیگ یک سقوط کنه بهتره تا با خفت و حمایت ...... تو لیگ برتر بمونه.
خلاصه خودتونو اصلاح کنید تا در کمال رفاقت به فکر ساخت گیلان باشیم وگرنه تا زمانیکه شما بخوای عقده های خودتو نسبت به رشت خالی کنی هیچ کار مثبتی از طرفین پیش نمیاد .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 20, 2012 8:19 pm

ای کاش مدیریت اون کامنت رو پاک نمیکرد تا دوستان عزیز عضو سایت در کمال منطق و دلیل پاسخ ایشون (اون فرد ابلح) رو میدادند.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه ژانويه 20, 2012 8:22 pm

اینو پاک نکنین جونه من
* :lol:
تیمتون لیگ برتر هست 1000تا تماشاگر میاد برین لیگ 1 ببینیم چقدر هوادار دارین /10/ ما که لیگ 1 هم بودیم هر بازی 4000تا رو شاخش بود
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه ژانويه 20, 2012 8:39 pm

آبرارن یکی پیغام خصوصی میکنه چی نوشته بود ؟دمتون گرم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 20, 2012 8:54 pm

واسه منم بفرستید دمتون گرم
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژانويه 21, 2012 5:11 am

[quote:342d7d87fa="aryanrecord"][quote:342d7d87fa="onelove"][quote:342d7d87fa="hadifalah"]مختاری حیا کن تیم ما رو رها کن

بی تعصب نامرد

امیدوارم عمدا گل تحویلشون نداده باشی

/6/ /6/[/quote:342d7d87fa]
واقعا که ! یعنی شما با یه بازی رویه یه اشتباه اینقدر عصبانی میشی که بازیکن بومی رو شعار حیا کن و رها کن سر میدی ؟ حرفه ای باش دوست عزیز[/quote:342d7d87fa]

:roll: واقعا که :roll:[/quote:342d7d87fa]

نباید این کارومی کرد ولی توبازی باتراکتور هم گل تقصیر مختاری بود
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه ژانويه 21, 2012 6:34 am

وا بدید این شهرک همسایه رو /10/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه ژانويه 21, 2012 7:13 am

همیشه بر علیه تیمهای رشت حق کشی میشه.... :?
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه ژانويه 21, 2012 7:44 am

مخالف مخالف مخالف...اینقدر به این تار تار گیر ندین...آخه یه خورده انصاف داشته باشین....اه :( :(
داداشه گلم...اگه حرفام غیرمنطقیه بهم بگو یه فکری به حاله خودم کنم شاید من هیچی از فوتبال نمیفهمم و چرت میگم /9/
آخه برادره من باخت مقابل تیم اوله جدول با اون همه بازیکن که تازه تو نیم فصل تقویت هم شده با او همه حمایت مالی از طرف دولت...کجاش فاجعس؟؟؟اونم داماشی که استقلالو لول کرده بود و اگه مهدی رحمتی نبود الان سیل منتقدین همیشه آمادمون داشتن میگفتن تارتاره کاپلو...تارتاره مورینیو...تارتاره خدا!!!! /9/
بردن تیمی مثل فجر که یه فوتباله کاملا بسته و تاخیری رو ارائه کرد و تازه جلوی داماشمون حرفی واسه گفتن نداشت با گل یه مهاجم جوون و بومی کجاش بده!!؟!؟همین فجر هفته بعدش اومد تیم قهرمان نیم فصل رو برد.پس برید به بازیکنا و تیمتون افتخار کنین نه انتقاااااده بی منطق.. /9/
با تراکتورم که چیزی نگم بهتره...همه دیدین که بازی مال ما بود...بازم اشتباهه عمدی داور بر علیه رشتمون باعث شد به جای 10 نفره شدنه تراکتور،تیم ما 2-1 عقب بیفته!تراکتوره 11 نفره که با پوله دولت شده منتخبه شهرستان های کشور کله نیمه دوم حرفی واسه گفتن نداشت چه برسه به 10 نفرش،اگه شوته ابراهیمی 5 سانتی متر سمته چپ بود(شوتی که تا 5 مین ترکارو لال کرد تو ورزشگاه)اگه کوشکی و محمد مختاری اون اشتباهات رو نمیکردن الان بازم شعاره تارتاره مورینیو به گوش میرسه!!!
بازیه هجومی و نترسه داماش مگه باعث نشد خوده ترکا از گزارشگرش گرفته تا تماشاگراش از داماش تمجید کنن.این بازی از کجا اومده؟؟نقش تارتار چیه؟؟بابا این تیم خوبه...داره خوب بازی میکنه! بفهمین... /9/
بحث بومیو غیر بومیم که دیگه واقعا خندم میگیره...بومی تر از محمدسیم خار دار کیو داریم؟؟اشتباه کرد که کرد...فدای سرش اما همین بازیکنه بومیه که باعث باختمون شد.
از خود رضا مهدوی ناآماده هم بپرسین میگه الان شرایطه 90 دقیقه بازی کردن رو نداره،چون آماده نیست.حاجتی و چاووشیم که بابته حاشیشون نبردشون.این دلیل نمیشه چون یه بازیکن بومیه هرکاری دلش بخاد بکنه.منم مثه شما عاشق این بازیکنام چون با جون و دل واسه تیم مایه میزارن.هنوزم سیلی باحاله افشین به اون یارو یادم نرفته...سیلی مردم رشت بود به اون آدم نفهم.اما دلیل نمیشه اگه یه جا اشتباه صورت گرفت باحاش برخورد نشه.مگه خدان که بی نقص باشن؟؟؟به خدا منم دوس دارم تیم با بومیاش نتیجه بگیره اما اگه آماده نیستن،برام مهم خوده تیمه نه اشخاص.
در مورده مگنو هم حرف دارم.مگنو یه بازیکنه تخریبیه.که واقعا با تعصب بازی میکنه و تنها بدشانسیش اشتباهه مسخرش تو بازی با آبیا بود که باعث شد ذهن ها نسبت بهش خراب بشه.وگرنه اگه انصافا تمام بازی هایی که بازی کرده رو نگاه کنین میبینن چقد محکم و تعصبی بازی میکنه...چیزی که ما رشتیا میخوایم.
الانم اینا رو نگفتم که بگم تارتار خداس!نه.اما بضاعتمون اینه.ایشون هم الان انصافا...خدایی،داره خوب کار میکنه،برید از کارشناسای فوتبال بپرسین نه از امثال من که هیچی از فوتبال نمیفهمم.گفتم من.به کسی بر نخوره!الانم باید از همین داشتمون حمایت کنیم.داشته ای که امیرخان عابدینی واسمون آورده.مردی که همه دوسش داریم.بذارین کنار این حرفارو.از تیم حمایت کنین.شخصیت تارتارو نذارین به حساب اون پدرزنه خل و چلش.از کجا میدونین.شاید اینم اعصابه اونو نداشته باشه بابا. :arrow:
حرفام طولانی شد.امیدوارم به کسی بر نخورده باشه.شیمی مخلصم.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط reza_932 » شنبه ژانويه 21, 2012 7:51 am

یه روز خوب میاد ... :) /3/
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه ژانويه 21, 2012 12:58 pm

[quote:31c9266fdd="Inja-Rasht"]آقا نوید گل من همیشه مخالف ترسو بازی کردنم می خواد تارتار مربی باشه یا دینور یا قاسمپور. ما هر فصل به چند مربی فرصت دادیم و اگه امتیازای این فرصتها رو باهم جمع بزنی پایان فصل به 20 امتیاز هم میرسه که میتونه جواز کسب آسیا باشه. اینم بگم بازی با تیم شهرک همسایه که با قاسمپور بردیم هم به دلم نچسبید چون اونجا هم ترسو بازی کردیم درصورتی که قدرت ما با تیم حریف قابل قیاس نیست.[/quote:31c9266fdd]
حرفت درست که با ترس بازی کردن به دل آدم نمیچسبه ولی یه جورایی باید از این نظر به تارتار حق داد ,, اون تازه 2ساله که مربی شده و طبیعیه از باختن ترس داشته باشه و ترجیح بده مساوی کنه ولی هرطور هست نبازه اونم توی خونه,, به هرحال تازه اول راهشه و نمیخواد کارنامش افتضاح باشه اگه قراره درخشان هم نباشه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ولی من حرفم چیز دیگه ایه ,,, من یکی دیگه بخدا اعصاب اینو ندارم که تیم بره جزو تیمای پایین جدولو آخرشم سقوط کنه ,,, اگه میتونیم با بازیای کسل کننده و بی برنامه ببریم من ترجیح میدم همین اتفاق بیفته ! ,,, همون بازی با ملوانم ما 15-20 دقیقه آخر رفتیم توی لاک دفاعیه مطلق و اصلا جالب نبود ولی خداییش همین که 3امتیازو هرطور بود توی انزلی ازشون گرفتیم چقدر بهمون مزه داد ,,,,,,,,,,, حالا هرچی میخواد بشه بشه ولی امیدوارم رتبه تیم از این دیگه پایینتر نیاد ,, حالا چه با بازیای خوب ,, چه با ترس بازی کردن......
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان