[quote:ab044a0209="MEHRDAD"][quote:ab044a0209="Daniial"][b:ab044a0209] ما آن دسته از افرادي كه شيطنت ميكردند و آنها را جزو هواداران داماش نميدانيم، شناسايي شدهاند. افرادي بودند كه از ديگران خط ميگرفتند. ما از هواداران واقعي داماش و مردم فوتبال دوست رشت خواستهايم و ميخواهيم كه در ورزشگاه گول شعارهاي چنين افرادي را نخورند. آنها به دنبال موفقيت داماش نيستند، در حالي كه مردم رشت موفقيت تيمشان ميخواهند. از كسي انتظار ندارم تا من را حمايت كنند، بلكه فقط ميخواهم كه تيمشان را حمايت كنند. از تماشاگران و هواداران داماش ميخواهم تا آخرين دقيقه بازي، بازيكنانش را تشويق كرده و آنقدر از داماش حمايت كنند تا شاهد پيروزي تيمشان باشند، بيشك شعارهاي حمايتي آنها روحيه بازيكنان ما را بالا مي برد. [/b:ab044a0209] (مطلب از ایسنا)[/quote:ab044a0209]
این قسمت از مصاحبه که روش بحث هست اونقدرها هم پیچیده نیست! میگه شناسایی کردند، خب انشالله معرفی هم بکنند اون تعداد رو...

من میگم نگفته هوادارانی که بر علیه من شعارداده منظورش اینه که یه تعدادی شروع کننده بودند حالا اونلی آبرار داره با من بحث می کنه و میگه " فلانی ها بودند و اگر تو اونجا بودی و... " خب منو چیکار داری؟ من میگم اون پایین یه چنین تصوری ایجاد شده وقتی چنین شعاری سرداده شده و وضعیت برخی هواداران رو هم شرح دادم . حالا کی گفته حق هوادار نیست اعتراض کنه؟! اصلا کسی نمی تونه در این مورد هوادار رو موظف کنه ولی دیگه نمیشه این اعتراض از دقیقه هفتاد (پشت دروازه 80) در بازی دوم و سوم رو اون هم به این شکل درست دونست هر چند تماشاگران پرسپولیس از همون بازی اول اعتراض کرد ولی ما نباید الگومون اون ها باشند. ما معتقدیم که هواداران تیم ما و رشتی ها با یه دید منطقی تری به قضایا نگاه می کنند همونطوری که مجید جلالی هم در مورد هواداران رشتی چنین چیزی رو گفت .[/quote:ab044a0209]
اره ابره پرسپولیس که از اون اول اعتراض کرد به کجا رسید تا ما هم اونا رو الگو قرار بدیم!