توسط navidmadan » شنبه ژانويه 21, 2012 12:58 pm
[quote:31c9266fdd="Inja-Rasht"]آقا نوید گل من همیشه مخالف ترسو بازی کردنم می خواد تارتار مربی باشه یا دینور یا قاسمپور. ما هر فصل به چند مربی فرصت دادیم و اگه امتیازای این فرصتها رو باهم جمع بزنی پایان فصل به 20 امتیاز هم میرسه که میتونه جواز کسب آسیا باشه. اینم بگم بازی با تیم شهرک همسایه که با قاسمپور بردیم هم به دلم نچسبید چون اونجا هم ترسو بازی کردیم درصورتی که قدرت ما با تیم حریف قابل قیاس نیست.[/quote:31c9266fdd]
حرفت درست که با ترس بازی کردن به دل آدم نمیچسبه ولی یه جورایی باید از این نظر به تارتار حق داد ,, اون تازه 2ساله که مربی شده و طبیعیه از باختن ترس داشته باشه و ترجیح بده مساوی کنه ولی هرطور هست نبازه اونم توی خونه,, به هرحال تازه اول راهشه و نمیخواد کارنامش افتضاح باشه اگه قراره درخشان هم نباشه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ولی من حرفم چیز دیگه ایه ,,, من یکی دیگه بخدا اعصاب اینو ندارم که تیم بره جزو تیمای پایین جدولو آخرشم سقوط کنه ,,, اگه میتونیم با بازیای کسل کننده و بی برنامه ببریم من ترجیح میدم همین اتفاق بیفته ! ,,, همون بازی با ملوانم ما 15-20 دقیقه آخر رفتیم توی لاک دفاعیه مطلق و اصلا جالب نبود ولی خداییش همین که 3امتیازو هرطور بود توی انزلی ازشون گرفتیم چقدر بهمون مزه داد ,,,,,,,,,,, حالا هرچی میخواد بشه بشه ولی امیدوارم رتبه تیم از این دیگه پایینتر نیاد ,, حالا چه با بازیای خوب ,, چه با ترس بازی کردن......