مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط ARYANST122 » جمعه ژانويه 20, 2012 3:16 pm
بیخود موج منفی ندین میبریم سایپارو با اقتدار تازه اونروز همه بازیکنامونم هستن.
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » جمعه ژانويه 20, 2012 3:27 pm
اون دوستانی که از بی برنامگی و ........ تیم برابر سپاسی صحبت میکردند ، دیدند که همون تیم استقلال صدرنشین رو برد .
شک نکنید روز بازی با سایپا با حمایت و تشویق،داماش پیروز از زمین میاد بیرون .
انقدر به اسامی تکیه نکنید ، تارتار نه قاسمپور نه X و نه Y . بیخیال این موضوعات بشید .
دیدیم که امروز سرچشمه تا دقیقه 85 ، 1-1 تو تهران با پرسپولیس مساوی بود .
الان دیگه حرف مرگ و زندگیه ، ما که مثل تیمهای تهرانی و بعضی تیمهای سپاهی و ارتشی نیستیم که با کمکهای داوری و ........ ببریم .
فقط خودمون باید از تیممون حمایت کنیم.
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط elphias » جمعه ژانويه 20, 2012 3:30 pm
-
elphias
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » جمعه ژانويه 20, 2012 3:33 pm
بچه ها کسی نمیدونه کدوم بازیکنای سایپا محروم یا مصدومن؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط armin_punisher6 » جمعه ژانويه 20, 2012 4:36 pm
[quote:d44d34832d="mahyarmaya"]armin_punisher6 :میدونی که این کاری تو میخوای بکنی هر کس دیگه میتونه انجام بده حتی یه ببچه 10 15 ساله هم توانایی این کارو داره ؟میدونی صبر و شکیبایی رو یه بچه 10 15 ساله نداره ؟
میدونی کسی که تازه میاد استادیوم هم میتونه این کارو بکنه و کسی که چندین سال بازی ها رو میاد این کارو نمیکنه ؟
میدونی کسی که فوتبال رو با حس درک میکنه این کارو میکنه اما کسی که با منطق درک میکنه این کارو نمیکنه ؟[/quote:d44d34832d]
راجع به صبر کاملا باهات موافقم.ولی من کسیم که بازیهای دسته 1 داماش هم میرفتم و به خدا قسم تا حالا این حرف رو نزده بودم حتی زمان دینورزاده.ولی الان فرق میکنه.آخه قاسمپور تو 5 تا بازی 13 امتیاز گرفت(+جام حذفی)منم میگم تا دقیقه 90 از تیم حمایت میکنم ولی بعدش واقعا نمیشه.به برد مقابل فجر هم اصلا نباید دل خوش کنیم چون واقعا کشکی بردیم.
-

armin_punisher6
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » جمعه ژانويه 20, 2012 5:20 pm
[quote:e663d00722="armin_punisher6"][quote:e663d00722="mahyarmaya"]armin_punisher6 :میدونی که این کاری تو میخوای بکنی هر کس دیگه میتونه انجام بده حتی یه ببچه 10 15 ساله هم توانایی این کارو داره ؟میدونی صبر و شکیبایی رو یه بچه 10 15 ساله نداره ؟
میدونی کسی که تازه میاد استادیوم هم میتونه این کارو بکنه و کسی که چندین سال بازی ها رو میاد این کارو نمیکنه ؟
میدونی کسی که فوتبال رو با حس درک میکنه این کارو میکنه اما کسی که با منطق درک میکنه این کارو نمیکنه ؟[/quote:e663d00722]
راجع به صبر کاملا باهات موافقم.ولی من کسیم که بازیهای دسته 1 داماش هم میرفتم و به خدا قسم تا حالا این حرف رو نزده بودم حتی زمان دینورزاده.ولی الان فرق میکنه.آخه قاسمپور تو 5 تا بازی 13 امتیاز گرفت(+جام حذفی)منم میگم تا دقیقه 90 از تیم حمایت میکنم ولی بعدش واقعا نمیشه.به برد مقابل فجر هم اصلا نباید دل خوش کنیم چون واقعا کشکی بردیم.[/quote:e663d00722]
البته دوست عزیزم شما مختاری هرکاری دوست داری در حدود قانون انجام بدی ، اما بعضی کارا رو باید ببینی که بازدش مثبته یا منفی ........
من با این چیزا کاری ندارم ، فقط تیکه آخر حرفت برام جالب بود که گفتی برد جلو سپاسی کشکی بوووووود !!!!
همون سپاسی تو زمینش استقلالو برد .........
استقلال اینجا فقط دو تا استگاهی زد که یکیش گ شد و دیگه هیچی ! اما غلامی دوتا توپ عاااالی که هر کدومش گل بود رو خراب کرد !
چطور ما جلو نفت و تراکتور حداقل میتونستیم مساوی بگیریم اما داورا اینو از ما دریغ کردن ، نمیگی کشکی ،
اما تیمی که 90 دقیقه حداقل 8،9 نفر تو نیمه زمینش در حال بکش زیرش بودن رو میگی کشکی ؟؟؟
دمت گرم ، خدایی داماش 10 تا طرفدار مثل شما داشته باشه ، دیگه به امثال (حامدی راد) نیازی نیست !!!!
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط majid13 » جمعه ژانويه 20, 2012 5:56 pm
بنظرم مربیمون خوبه اگه هم نتایج ضعیف گرفته بخاطر اینه که بازیای سختی به پستش خورد و دستشم بسته بود از لحاز بازیکن(مهدوی_نظیفکار)
-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
توسط Chikchi » جمعه ژانويه 20, 2012 7:24 pm
سلام میگم و واقعا خوشحالم که تو شهرم این همه هوادار با غیرت داریم. به نظرم من اکثر صحبتا رو میشه بین دو موضوع تدبیر و نگرانی برای تیم و تدبیر و صبر برای تیم خلاصه کرد.
من صبر در مورد تارتار رو قبول دارم اما اصلا مدیریت رسانه ای شو قبول ندارم. ایشون در تنهاترین اظهار نظر خودش در باره ی هوادارای باوفای این تیم میگه "از هواداران دلگیرم". به نظر من کار هوادارا درست نبود اما اون می تونست با کمی کنترل اوضاع زمینه ی ایجاد ارتباط با هوادارا رو به وجود بیاره. مثلا بگه که "واقعا حضور این همه هوادار در استادیوم قابل تحسینه و به هوادارا قول میدیم بازی های بهتری از ما خواهند دید. ما به حمایت اونا نیاز داریم" منظور من از گفتن این حرف اعلام احساس نیاز هوادارا به این صحبتا نیست اما توجه کنید این نحوه ی صحبت کردن در کنفرانس مطبوعاتی که خیلی از مردم اونو میبینن باعث ایجاد یک ذهنیت خوب از مربی میشه و حاشیه ها رو هم از اطراف تیم جمع میکنه.
در هر صورت فکر می کنم وقت اون رسیده که خیلی فراتر از نتایج لیگ به بازی های تیم این شهر قدیمی تو فوتبال نگاه بشه. منظورم ایجاد یه فرهنگ و اعتبار فوتبالی برای "رشت"هست. رو این موضوع سرمایه گذاری کنیم که بتونیم جایگاه واقعی فوتبال این شهرو بهش برگردونیم.
-

Chikchi
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am
توسط amir205 » جمعه ژانويه 20, 2012 7:31 pm
[size=18:de4adcb30c]بازی بعدی با کیه ؟[/size:de4adcb30c]
-

amir205
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 20, 2012 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 20, 2012 7:36 pm
[quote:7d06353901="amir205"][size=18:7d06353901]بازی بعدی با کیه ؟[/size:7d06353901][/quote:7d06353901]
باسایپا توی عضدی چهارشنبه ساعت15
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط damashi » جمعه ژانويه 20, 2012 8:25 pm
بچه ها درسته شرایط یه مقدار بد شده و تیمای ته جدولی بهمون رسیدن
و الان حدودا 22 امتیاز دارن ولی اونا تا 3 هفته ی دیگه هم به امتیاز 26 نمیرسن
به اعتقاد من جای نگرانی نیست و باید بدون استرس به کارمون ادامه بدیم
امسال خیلی شرایطمون بد بوده خیلی مشکلات داشتیم هر تیمی جای ما بود
الان 15 امتیازم نداشت پس بازیکنامون با غیرت کار کردن و جونشونو واسه تیم گذاشتن نشون به اون نشون که غلامی تو همین بازی با ترکا با سر رفت تو دست فروزانو...
اگه بتونیم امسال تو لیگ بمونیم خیلی خوبه و حتما هم خواهیم موند.من به شخصه معتقدم امسال هشتم میشیم(مطمئنم)و برای تو لیگ موندن هم کار سختی نداریم کافیه از 13 تا بازی ایندمون 10 بازی رو ببازیم وفقط 3 بازی رو ببریم
فقط خواهشم از همه ی دلسوزای داماش اینه که تا دقیقه 90 ازتیم حمایت کنن
و به هیچ حاشیه ای نپردازن
من تو بازی قبلی تو جایگاهhبودم و میدیم یه سری میگفتن از دقیقه 80 باید علیه تارتار شعار بدیم و تو جریان مسابقه میگفتن پس چرا دقیقه 80 نمیشه
خب اینا یعنی چی؟ ایا جز اینه که این افراد برای تفریح و شوخی خنده میان ورزشگاه؟(البته قصد توهین ندارم)فقط خواهش میکنم بیاید دست به دست هم بدیم تا تیممونو بکشیم بالا وبه همه ثابت کنیم یک گیلانی و داماشی واقعی هستیم
-

damashi
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am
توسط rashti_sarvar » شنبه ژانويه 21, 2012 7:10 am
داماش 2 سایپا 1
...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت