[quote:d5105d1cf2="MEHRDAD"]بازی رفت با فجر رو بد بودیم اما اون ها هم خوب بودند اما در بازی برگشت اون ها کاری انجام ندادند و ما هم موقعیت هایی رو داشتیم... نه اینکه ایده آل بوده باشه اما خب فرق داره .
بعدشم دست شما درد نکنه یعنی من نظر برخلاف خودم رو بن می کنم؟

اینایی که بن شدند به خاطر عدم رعایت قوانین سایت بود که بر می گردند نه نظر انتقادی
من اصلا هوادار کسی نیستم و این موضع الان من هم این نیست که بگم مربی خوبه یا بده و در واقع این مدت رو برای خوب دونستن و بد دونستن کافی نمی دونم! ضمن اینکه در زمان دینورزاده وقتی از هفته پنجم نبودنش رو خواستار بودم چون که شرایط درون تیم رو برای ادامه کارش مناسب نمی دونستم و می دونستم که اون نهایتش همینه و بهتر نمیشه که هیچ، یحتمل بدتر هم بشه اما الان شرایط تیم هنوز به مرحله اظهار نظر نرسیده و شاید بعد از بازی با سایپا و یا نهایتا مس بشه اظهار نظر بهتری رو داشت .[/quote:d5105d1cf2]
قبول دارم حرفاتو چون میدونم چی میگی ... ولی مهرداد جان چند هفته دیگه بازیها تموم میشه ..یعنی چشم رو هم بزاریم انتهای فصل رسیده تا الان ما 9 امتیاز از دست دادیم تا اقای تارتار تو تیم جا بیوفته ..قبول دارم اینم فرصت کمی هستش ولی واسه ما داره خیلی گرون تموم میشه ...حتی تو سایت ها از حالا دارن کورس قهرمانی رو تخمین میزنند ولی ما با باخت هامون داریم میریم کف لیگ ...من از خدامه از بازی با سایپا دیگه تارتار جا بیوفته و برد بدیم ..ولی حواشی که الان درست کردند منو یاده دوران دنیورزاده میندازه !یعنی اینجورر حاشیه ها منو یاده دوران باخت هامون میندازه
این جا افتادن ها منو عذاب میده چون هروقت اسم جا افتادن میاد 4ستون بدن میلرزه ... جا افتادن بدن بازیکنا...جا افتادن بازیکن ... جا افتادن مربی ...وووووو
خداکنه زودتر جا بیوفته وگرنه بزور جاش میکنیم