داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ARYANST122 » جمعه ژانويه 20, 2012 9:24 am

تارتار مگه چند وقته اومده تو تیم خدا وکیلی نگاه کنین از وقتی اومده هر 3 4 روز یه بازی بود تیمم که خودش نبسته من از اون روز اول با تارتار مخالف بودم ولی نباید انقد زود بهش انتقاد کنیم همون دینورزاده که شما میگین از این بهتره پارسال تقریبا تمام بازی های دسته یکو مربی داماش بود و امسالم تو تابستون اردو های خارج کشور و ... درکل تمام بازیکنای بومی رو از پارسال میشناخت امسالم تیم بسته شده خودش بود اون قاسم پورم که اومد تو رشت قبول کنید خیلی فرصت داشت برای بستن یه تیم قوی بخاطر اردوهای تیم ملی و... در کل میخواستم بهتون بگم یه مربی نمیتونه با این فشاری که ما داریم وارد میکنیم تو رشت کار کنه مگه استیلی تو پرسپولیس که اون همه بهش فشار آوردن کاری کرد یا اون غلام پیروانی پس ما باید از رفتار دیگران درس بگیریم که اون کارارو انجام ندیم.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 20, 2012 9:33 am

[quote:07f14ef41b="ARYANST122"]تارتار مگه چند وقته اومده تو تیم خدا وکیلی نگاه کنین از وقتی اومده هر 3 4 روز یه بازی بود تیمم که خودش نبسته من از اون روز اول با تارتار مخالف بودم ولی نباید انقد زود بهش انتقاد کنیم همون دینورزاده که شما میگین از این بهتره پارسال تقریبا تمام بازی های دسته یکو مربی داماش بود و امسالم تو تابستون اردو های خارج کشور و ... درکل تمام بازیکنای بومی رو از پارسال میشناخت امسالم تیم بسته شده خودش بود اون قاسم پورم که اومد تو رشت قبول کنید خیلی فرصت داشت برای بستن یه تیم قوی بخاطر اردوهای تیم ملی و... در کل میخواستم بهتون بگم یه مربی نمیتونه با این فشاری که ما داریم وارد میکنیم تو رشت کار کنه مگه استیلی تو پرسپولیس که اون همه بهش فشار آوردن کاری کرد یا اون غلام پیروانی پس ما باید از رفتار دیگران درس بگیریم که اون کارارو انجام ندیم.[/quote:07f14ef41b]
کاملا همینطوره حیف که ما درس نمیگیرم دوست داریم خودمون هم تجربه کنیم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه ژانويه 20, 2012 10:51 am

در جواب یکی از دوستان گفت چرا اینقدر جو ملتهب برای تارتار چون خودش بابعضی کاراش باعث میشه .خیلی از کسایی که ورزشگاه میان وبه نت دسترسی ندارن موضوع بومی خیلی براشون اهمیت داره دلیلی نداره که تار تار تو این وضعت مثلا با افشین ناظمی این برخوردو بکنه یا با چاووشی به خاطر یه درگری ساده تو تمرین دوهفته از18 تا بزاره بره بیرون الته حاجتی رو که اقای سراوانی گفت به خاطر مصدومیت بود یه کم خیالم راحت شد.یا کنفرانس خبریها قبل وبعد بازیش بااون صحبت عجیبش.همینا باعث به وجوداومدن جو منفی علیهش میشه.درمورد مسائل فنی هم بعد بازی سایپا میشه اظهار نظرکاملی کرد.باتمام این حرفا من باشعار دادن علیه تار تار تو بازسایپا مخالفم با شهارحمایتی از تارتار هم مخالفم چون عملکرد مثبتی نداشته توباز سایپا هم فقط تیممون حمایت می کنم تااخر ازی.بعد بازی میشه اظهار نظر بهتری کرد.خدا کنه افشین چاووشی رو هم برگردونه جون اگه برنگردونه باعث ایجاد جو منفی بیشتری علیه خودش میشه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه ژانويه 20, 2012 11:40 am

[quote:d5105d1cf2="MEHRDAD"]بازی رفت با فجر رو بد بودیم اما اون ها هم خوب بودند اما در بازی برگشت اون ها کاری انجام ندادند و ما هم موقعیت هایی رو داشتیم... نه اینکه ایده آل بوده باشه اما خب فرق داره .
بعدشم دست شما درد نکنه یعنی من نظر برخلاف خودم رو بن می کنم؟ :roll: اینایی که بن شدند به خاطر عدم رعایت قوانین سایت بود که بر می گردند نه نظر انتقادی :?:
من اصلا هوادار کسی نیستم و این موضع الان من هم این نیست که بگم مربی خوبه یا بده و در واقع این مدت رو برای خوب دونستن و بد دونستن کافی نمی دونم! ضمن اینکه در زمان دینورزاده وقتی از هفته پنجم نبودنش رو خواستار بودم چون که شرایط درون تیم رو برای ادامه کارش مناسب نمی دونستم و می دونستم که اون نهایتش همینه و بهتر نمیشه که هیچ، یحتمل بدتر هم بشه اما الان شرایط تیم هنوز به مرحله اظهار نظر نرسیده و شاید بعد از بازی با سایپا و یا نهایتا مس بشه اظهار نظر بهتری رو داشت .[/quote:d5105d1cf2]
قبول دارم حرفاتو چون میدونم چی میگی ... ولی مهرداد جان چند هفته دیگه بازیها تموم میشه ..یعنی چشم رو هم بزاریم انتهای فصل رسیده تا الان ما 9 امتیاز از دست دادیم تا اقای تارتار تو تیم جا بیوفته ..قبول دارم اینم فرصت کمی هستش ولی واسه ما داره خیلی گرون تموم میشه ...حتی تو سایت ها از حالا دارن کورس قهرمانی رو تخمین میزنند ولی ما با باخت هامون داریم میریم کف لیگ ...من از خدامه از بازی با سایپا دیگه تارتار جا بیوفته و برد بدیم ..ولی حواشی که الان درست کردند منو یاده دوران دنیورزاده میندازه !یعنی اینجورر حاشیه ها منو یاده دوران باخت هامون میندازه :?:
این جا افتادن ها منو عذاب میده چون هروقت اسم جا افتادن میاد 4ستون بدن میلرزه ... جا افتادن بدن بازیکنا...جا افتادن بازیکن ... جا افتادن مربی ...وووووو
خداکنه زودتر جا بیوفته وگرنه بزور جاش میکنیم :wink:
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژانويه 20, 2012 11:43 am

بعضي از دوستان عنوان مي كنند " نيمه دوم بازي با تر تر داماش خوب بازي كرد .
تا پايان نيمه اول كه 2-1 عقب بوديم ، اين همه در خصوص حيثيتي بودن ابن بازي سفارش كرده بوديم ، با اون جو تماشاگران فهيم اونا ، باز انتظار داشتيد دفاعي بازي كنيم ؟!كه البته همين نحوه بازي كردن در نيمه دوم هم مربوط به غيرت بازيكنان مي شد نه تدبير تارتار
همچنين عنوان ميشه 4 بازي اول ما مشكل بود ( فجر /4/ ) باشه قبول ، سايپا چي ؟ سايپا هم قويه؟ با اين توصيف از بازي با سايپا تمام مشكلات ما بايد حل بشه ، به اميد خدا
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » جمعه ژانويه 20, 2012 11:45 am

تو بازی با سایپا اگه ببازیم یا مساوی کنیم خود من اولین نفری هستم که رها کن و حیا کن گفتن رو شروع میکنم.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه ژانويه 20, 2012 11:49 am

بازی باتراختور حق میدیم استقلال بود هرتیم ایران بود تو تبریز می خورد
ولی بازی باسایپا همه چیز مهیای یک بازی خیلی قوی از داماش است.
هم توزمین ما هستش هم تیمی هست که می تونیم ببریمش
نمی گم تیمی هست که راحت بشه بردش بازیکن های خوبی داره
یکی از اون ها کریم انصاری فرد وباید ما مواضب همچین بازیکنی باشیم
دفاع های ما باید جلوی این بازیکن و بگیرند به امید خدا
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 20, 2012 11:50 am

armin_punisher6 :میدونی که این کاری تو میخوای بکنی هر کس دیگه میتونه انجام بده حتی یه ببچه 10 15 ساله هم توانایی این کارو داره ؟میدونی صبر و شکیبایی رو یه بچه 10 15 ساله نداره ؟
میدونی کسی که تازه میاد استادیوم هم میتونه این کارو بکنه و کسی که چندین سال بازی ها رو میاد این کارو نمیکنه ؟
میدونی کسی که فوتبال رو با حس درک میکنه این کارو میکنه اما کسی که با منطق درک میکنه این کارو نمیکنه ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه ژانويه 20, 2012 11:54 am

مهیارجان تاکی صبرکنیم تاکی یعنی اگه بازی با سایپا هم باخت هیچی نگیم؟ به خدا خیلی نزدیکیم به آخر فصل باید این بازی توی خونه رو ببریم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » جمعه ژانويه 20, 2012 11:58 am

ایشالا اَ بازیه بوریم /7/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه ژانويه 20, 2012 12:05 pm

با حمایت منو تو بازی رو میبریم شک نداشته باشید
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه ژانويه 20, 2012 12:58 pm

بازیه سختیه به نظرم ,,, چون بازیه دیروز خیلی سنگین بودو بچه ها واقعا 90دقیقه فقط دویدن ,,, خیلی میترسم که باز مثل بازی با نفت تهران توی جام حذفی بشه که بعد از بازی با ملوان بودو بچه ها گفته بودن هنوز بدنامون ول نکرده بود نمیتونستیم بازی کنیم.
به هر حال فکر کنم اگه نتونیم گل اولو زود بزنیم کارمون خیلی سخت میشه و مساوی هم اصلا واسمون خوب نیست
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه ژانويه 20, 2012 2:10 pm

خوبیش اینه که سایپا بازیش امروز بوده (یکروز بعد از تیم ما) و طبیعتا بازیکن های اونها فرصت کمتری برای ریکاوری خواهند داشت.
ضمنا امروز سایپایی ها 3 تا کارت زرد گرفتند که چه بسا با این اخطارها بعضی هاشون 3 کارته شده باشند و یازی بعدی رو از دست بدند. :lol:

[quote:356be2040a="navidmadan"]بازیه سختیه به نظرم ,,, چون بازیه دیروز خیلی سنگین بودو بچه ها واقعا 90دقیقه فقط دویدن ,,, خیلی میترسم که باز مثل بازی با نفت تهران توی جام حذفی بشه که بعد از بازی با ملوان بودو بچه ها گفته بودن هنوز بدنامون ول نکرده بود نمیتونستیم بازی کنیم.
به هر حال فکر کنم اگه نتونیم گل اولو زود بزنیم کارمون خیلی سخت میشه و مساوی هم اصلا واسمون خوب نیست[/quote:356be2040a]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه ژانويه 20, 2012 2:46 pm

دوست عزیز، با این شکیبایی که شما داری، لطفا بازی با سایپا رو از تلویزیون تماشا کنید.
90 دقیقه تمام باید از تیممون حمایت کنیم.
به امید برد پرگل مقابل سایپا.

[quote:c1be58c935="armin_punisher6"]تو بازی با سایپا اگه ببازیم یا مساوی کنیم خود من اولین نفری هستم که رها کن و حیا کن گفتن رو شروع میکنم.[/quote:c1be58c935]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه ژانويه 20, 2012 2:56 pm

[quote:c4682e7451="mostafa"]دوست عزیز، با این شکیبایی که شما داری، لطفا بازی با سایپا رو از تلویزیون تماشا کنید.
90 دقیقه تمام باید از تیممون حمایت کنیم.
به امید برد پرگل مقابل سایپا.

[quote:c4682e7451="armin_punisher6"]تو بازی با سایپا اگه ببازیم یا مساوی کنیم خود من اولین نفری هستم که رها کن و حیا کن گفتن رو شروع میکنم.[/quote:c4682e7451][/quote:c4682e7451]

نه فکرکن باختیم تارتاروتشویق بکنیم آقا داره آخرفصل میشه ها حالا دوتا دیگه هم باختیم فدای سرمون نه؟!!!! :?:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان