[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای امیرخان عابدینی به داد این تیم برس!

آقای امیرخان عابدینی به داد این تیم برس!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:20 pm

اصلا تا اخر فصل بهش فرصت بدید /9/ /9/
فقط بباز اقای تارتار تا اخر فصل ما هم صدامون در نمیاد ...سوت میزنیم راه میریم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده :(
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 10:03 pm

در پاسخ به دوست عزیز mordab ما هز گز بی خود و بی جهت هیچ تاپیکی رو نبستیم ضمن اینکه فکر نمی کنم هر نوشته و مطلبی که به عنوان پست مطلب می آد چون با نظر من یا شخص دیگه ای یکسان بود لزوما و کاملا منصفانه باشه. اگرچه قابل کتمان نیست که تیم نتایج بدی رو گرفته اما من تفاوت اونچنانی ای از بازی های آخر نیم فصل اول در زمان آقای قاسمپور با بازی های نیم فصل دوم نمی بینم. توی مهره چینی ها هم در بازی با تراکتور مشکل بزرگی رو ندیدم و در کل توی این چهار بازی به نظرم توی دو بازی آخر یه مقدار تیم روند بهتری رو به خودش گرفته. بعضی از بازیکنان قبلا هم همین میزان بازی می کردند و برخی های دیگه بنا به شرایط به ترکیب اضافه شدند که بد هم عمل نکردند . در مورد عدم حضور کاپیتان مهدوی نظری ندارم و شاید به خاطر این بوده که از شرایط بازی دور بوده و فقط دو سه جلسه بعد از مصدومیتش تمرین داشته...
من بخش های زیادی از این مطلب رو منصفانه نمی دونم و بیشتر روی احساس می بینم چون هر شخص رو باید با خودش مقایسه کرد و به نظرم بازی با سایپا بیشتر می تونه تو یه زمینه هایی ما رو با یه دید منطقی به یه حدی از اظهار نظر برسونه...
من هنوز معتقدم نمیشه دقیق در مورد این شخص اظهار نظر کرد ، هر چند بعضی ها از همون بازی اول و دوم شروع به اظهار نظر داشتند ...
متاسفانه همه ی ما میدونیم که فوتبال ایران روی شانس و داوری می چرخه و نه روی برتری ... خیلی تیم هایی که بالاتر از ما هستند اصلا هیچ دلیل قانع کننده ای برای رتبشون وجود نداره مگر امتیازاتی که بر پایه شانس و اتفاقات یا داوری بهشون رسیده و امتیازاتی که به همین شکل مثل اشتباهات کاملا فردی و یا دروازه بان داوری از ما کسر شده.
یه نکته دیگه مقایسه با ملوان هست... چرا همیشه با مقایسه ها رو با ملوان انجام میشه؟ اینکه ملوان چند دیدار رو بد نتیجه نگرفته چیز عجیبی نیست و البته موندگار هم نیست و اطمینان می دم بهتون . همونطوری که شاید ما تا چند بازی دیگه هم (چه همین مربی باشه چه شخصی دیگه ) بد باشیم اما مطمئنا تیم امسال بالاتر از این تیم و خیلی تیم های دیگه قرار می گیره. ملوان الان فوتبال خاصی بازی نمی کنه که بخوایم باهاش مقایسه شیم و شما رو ارجاع میدم به اشتباهات داوری ای که به سود این تیم هست و به ضرر تیم ما و همون نکته ای که در مورد فوتبال ایران گفتم.
مطمئن باشید این جا اسپانیا و انگلیس نیست که همه چیز رو توی جدول قدرت یک تیم نشون بده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه ژانويه 20, 2012 1:09 am

الان فقط باید از تیم حمایت کرد. دوستان سطح توقعشون رو تعدیل کنند. به نظره من با وجود اشتباهات فراوان داوری، تیم ما بازی دیروز رو خیلی خوب و هدفمند بازی کرد توی خانه حریف هرچند نتیجه خوبی نگرفتیم. اما انشاالله بازی های بعدی با برد داماش همراه خواهد بود.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 20, 2012 5:51 am

[quote:a09df19380="MEHRDAD"]در پاسخ به دوست عزیز mordab ما هز گز بی خود و بی جهت هیچ تاپیکی رو نبستیم ضمن اینکه فکر نمی کنم هر نوشته و مطلبی که به عنوان پست مطلب می آد چون با نظر من یا شخص دیگه ای یکسان بود لزوما و کاملا منصفانه باشه. اگرچه قابل کتمان نیست که تیم نتایج بدی رو گرفته اما من تفاوت اونچنانی ای از بازی های آخر نیم فصل اول در زمان آقای قاسمپور با بازی های نیم فصل دوم نمی بینم. توی مهره چینی ها هم در بازی با تراکتور مشکل بزرگی رو ندیدم و در کل توی این چهار بازی به نظرم توی دو بازی آخر یه مقدار تیم روند بهتری رو به خودش گرفته. بعضی از بازیکنان قبلا هم همین میزان بازی می کردند و برخی های دیگه بنا به شرایط به ترکیب اضافه شدند که بد هم عمل نکردند . در مورد عدم حضور کاپیتان مهدوی نظری ندارم و شاید به خاطر این بوده که از شرایط بازی دور بوده و فقط دو سه جلسه بعد از مصدومیتش تمرین داشته...
من بخش های زیادی از این مطلب رو منصفانه نمی دونم و بیشتر روی احساس می بینم چون هر شخص رو باید با خودش مقایسه کرد و به نظرم بازی با سایپا بیشتر می تونه تو یه زمینه هایی ما رو با یه دید منطقی به یه حدی از اظهار نظر برسونه...
من هنوز معتقدم نمیشه دقیق در مورد این شخص اظهار نظر کرد ، هر چند بعضی ها از همون بازی اول و دوم شروع به اظهار نظر داشتند ...
متاسفانه همه ی ما میدونیم که فوتبال ایران روی شانس و داوری می چرخه و نه روی برتری ... خیلی تیم هایی که بالاتر از ما هستند اصلا هیچ دلیل قانع کننده ای برای رتبشون وجود نداره مگر امتیازاتی که بر پایه شانس و اتفاقات یا داوری بهشون رسیده و امتیازاتی که به همین شکل مثل اشتباهات کاملا فردی و یا دروازه بان داوری از ما کسر شده.
یه نکته دیگه مقایسه با ملوان هست... چرا همیشه با مقایسه ها رو با ملوان انجام میشه؟ اینکه ملوان چند دیدار رو بد نتیجه نگرفته چیز عجیبی نیست و البته موندگار هم نیست و اطمینان می دم بهتون . همونطوری که شاید ما تا چند بازی دیگه هم (چه همین مربی باشه چه شخصی دیگه ) بد باشیم اما مطمئنا تیم امسال بالاتر از این تیم و خیلی تیم های دیگه قرار می گیره. ملوان الان فوتبال خاصی بازی نمی کنه که بخوایم باهاش مقایسه شیم و شما رو ارجاع میدم به اشتباهات داوری ای که به سود این تیم هست و به ضرر تیم ما و همون نکته ای که در مورد فوتبال ایران گفتم.
مطمئن باشید این جا اسپانیا و انگلیس نیست که همه چیز رو توی جدول قدرت یک تیم نشون بده.[/quote:a09df19380]

کاملا حرف دل من بود -من بازی با تراکتور از نظر فنی می پسندم چون اشتباهات فردی سبب باخت ما شد وگرنه خوب بودیم تارتار هم نشون داد ترکیبی که میخواد بدست آورده درباره مگنو(بقول شبکه سهند مقنو) واقعا بی انصافی بازی خوبش در برابر فجرسپاسی دست کم بگیریم و تویه همین بازی چقدر توپ گیری کرد آره اول فصل توپ زیاد خراب میکرد ولی الان بهتر شده و بازیکن بی حاشیه ای است جالب اینه کار با توپش نسبت به گذشته بهتر شده درباره حسین ابراهیمی در این بازی شاید کم فروغ ظاهر شد ولی جنگدگی خوبی داشت درباره آبشک که در این بازی بازی نسبتا خوبی ارائه داد
درباره آلوز فکر کنم آقای تارتار باید کمی بهش گوشزد کنه که درون محوطه بیشتر حواسش باشه و بدون ه که نباید پشت سر هم پا بندازه چون پنالتی بدجور تیم از نظر روحیه عقب میندازه
درباره غلامی که در این بازی نمره قبولی گرفت کلا ما بازی به خط دفاعی مون باختیم چون به علتایی که یکی میگه مختاری مصدوم بوده به زور اومده و اینا ما کار نداریم باید به مختاری روحیه بدیم چون داره کم کم آماده میشه مگه همین قلعه نوعی نبود به فروزان فرصت داد اونو کرد یه دروازه بان نسبتا خوب حالا ما چرا اینکار نکنیم و از داشته هامون حمایت نکنیم هنوزه هنوز میگم جو بر علیه تارتار خیلی ملتهب شده کمی منطق و صبوریت خرج بدید
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 20, 2012 5:59 am

[quote:4cdc033e2c="jamaran-city"]اصلا تا اخر فصل بهش فرصت بدید /9/ /9/
فقط بباز اقای تارتار تا اخر فصل ما هم صدامون در نمیاد ...سوت میزنیم راه میریم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده :([/quote:4cdc033e2c]
اصلا این خبرا نیست ما گفتیم صبور باشید منظور دوستان اینه روزای خوش نزدیکه
من میخوام جواب یکی دوستان درباره دینور زاده که آمارش از تارتار بهتر بوده بدم
آخه دوست من مگه دینورزاده تیم توو دسته یک نداشت بعد قبل از لیگ اون همه فرصت داشت تیم هماهنگ کنه اولا تارتار اواخر تعطیلات نیم فصل اومد بعد الان بازیا جوریه تا تیم میخواد روی تاکتیک تمرین و کار کنه بازی بعدی میآد پس کلا نمیتونه ولی دینورزاده حتی یک تعطیلات پشت سر گذاشت باز هیچ خیری ندیدیم من هم مثل شما از تارتار گله داریم ولی گله هاتون بگید نه تخریب کنید بدونید این تیم شهره خودتون همین تراکتوریا الان خوشحالی میکنن تا چند هفته پیش با تیم قهر کرده بودند ما بیایم تیم تنها نذاریم به امید بردای آینده
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه ژانويه 20, 2012 8:38 am

آقا نوید گل من همیشه مخالف ترسو بازی کردنم می خواد تارتار مربی باشه یا دینور یا قاسمپور. ما هر فصل به چند مربی فرصت دادیم و اگه امتیازای این فرصتها رو باهم جمع بزنی پایان فصل به 20 امتیاز هم میرسه که میتونه جواز کسب آسیا باشه. اینم بگم بازی با تیم شهرک همسایه که با قاسمپور بردیم هم به دلم نچسبید چون اونجا هم ترسو بازی کردیم درصورتی که قدرت ما با تیم حریف قابل قیاس نیست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mehrshad » جمعه ژانويه 20, 2012 8:38 am

ما هم اعصابمون داغونه اما شما بازی دیروز با بازی فجر مقایسه کنی میگی این باخت اشکال نداره اما نظرم از بابت مهدوی که خوده مربی گفن مصدومه و درباره چاووشی باید قبول کرد چاووشی چاووشی قبل نیست دوچاره افت روحی شده - باید کمکش کنند - اما مطمن باش ترکیب دفاعی ما شامل مختاری و نظیف کار هستش - تو خط هافبک هم داره از بهترینا استفاده میکنه - فقط باید از جهابخش بیشتر استفاده کنه یعنی جهانبخش میتونه جای ابراهیمی یا جهانگیر بازی کنه
نماد کاربر
mehrshad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 20, 2012 8:47 am

[quote:e70ee561b9="mehrshad"]ما هم اعصابمون داغونه اما شما بازی دیروز با بازی فجر مقایسه کنی میگی این باخت اشکال نداره اما نظرم از بابت مهدوی که خوده مربی گفن مصدومه و درباره چاووشی باید قبول کرد چاووشی چاووشی قبل نیست دوچاره افت روحی شده - باید کمکش کنند - اما مطمن باش ترکیب دفاعی ما شامل مختاری و نظیف کار هستش - تو خط هافبک هم داره از بهترینا استفاده میکنه - فقط باید از جهابخش بیشتر استفاده کنه یعنی جهانبخش میتونه جای ابراهیمی یا جهانگیر بازی کنه[/quote:e70ee561b9]
جهانبخش فکر کنم توو اردوی جوانان هست ولی در بازی با تراکتور تیم داماش اصلا تارتار ترسو تیم ارنج نکرد واقعا همه نظرها احساسی هست فقط دارن تخریب میکنیم تیم -طرفدار داماشیم تا آخرم باهاشیم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط zxzx » جمعه ژانويه 20, 2012 9:02 am

با تشکر فراوان از مهرداد عزیز که کامنت بسیار خوب وعالی گذاشت
جا داره اول از قاسمپور تشکر بشه بابت زحماتی که واسه داماش کشید ولی مگه قاسم پور به پرسپولیس نباخت مگه به شاهین تو رشت نباخت مگه به نفت نباخت این روهم توجه داشته باشید که خیلی از بازی هایی که داماش در زمان قاسمپور به نتیجه رسید شانسی بود برد در مقابل صبا قم برد درمقابل ماشین سازی در تبریز تساوی در مقابل ذوب آهن تساوی در مقابل شهرداری تبریز که اگه روز خوب محمدی نبود اون بازی رو باید سه چهار تا میخوردیم. واقعأ متاسفم واسه اون دسته از دوستانی که از الان آرزوی نتیجه نگرفتن تیم رو در مقابل سایپا دارند تابه آرزوی خود برسند تا شعار "حیا کن رها کن سربدند " سوال من از دوستان اینه که فرض تارتار همین الان استعفا داد رفت مربی پیشنهادی چه کسی است چه تضمینی که اون مربی تیم رو درست کنه فکر کنم در برنامه با ورزش شبکه باران بود که امیر عابدینی گفت این تیم واسه رده ششم تا دوازدهم بسته شده نه برای قهرمانی!!!
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » جمعه ژانويه 20, 2012 9:17 am

بخدا تیم با تراکتور خیلی خوب بازی کرد . گل هایی که خوردیمو آخه نگاه کنید . هیچ کدومشون تاکتیکی نبود . 2تا که اشتباه فاحش مدافعان و محمدی . یکیشم که اشتباه فاحش داوری . پس چرا از تارتار انتقاد میکنین . اگه تیم بد بازی میکرد مثل بازی با فجر میشد انتقاد کرد ولی الان که میبینیم تیم داره پیشرفت میکنه چرا باید با حرف های خودمون حاشیه سازی کنیم . پس خواهشن لطف کنید بازی با سایپا هم حمایت کنیم تا بعدش ببینیم چی میشه /13/
از آقا مهردادم میخوام که یه سیستمی بزارن که بعد تایید مدیریت بشه تو انجمن مطلی نوشت.
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 20, 2012 9:21 am

دوستانی که انتقاد می کنند تا حد زیادی حق دارند چرا که تیم بد نتیجه گرفته اما دوست دارم روی یه حسابی انتقادها رو انجام بدن و مثل اون تماشاگرانی که سر بازی دوم و دقیقه 70 حیا کن ، رهاکن گفتند نباشند..
شاید آخر بازی بعد یا دو بازی دیگه به فراخور شرایط داخلی یا خارجی تیم تعدادی از دوستان یا خود من به این نتیجه برسیم که شرایط برای ادامه حضور تارتار مناسب نیست و حتی درخواست برکناری رو داشته باشم یا مطلبی در موردش بنویسم اما الان و توی این شرایط و تا این هفته از رقابتها من به دید شخصی خودم هنوز شرایط اظهار نظر مثبت یا منفی برای حضور یا عدم حضور رو نمی بینم و به نظرم از تیم (نه لزوما شخص تارتار) باید حمایت بشه تا ببینیم شرایط به چه شکل خواهد شد.

پ.ن : تاپیک ها انجمن رو نمیشه تائیدی گذاشت. اما در مورد این مطلب قرار نیست که نظرات مخالف سرکوب بشه و همش جو مثبت وجود داشته باشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه ژانويه 20, 2012 9:28 am

دوستان چند نكته:
1- درسته كه تارتار اون تركيبي كه ما هواداران ميخوايم رو نذاشته تو زمين و نتونسته بازي درخشاني رو تو اين سه تا بازي انجام بده ولي ما بايد حواسمون به بي پولي و مشكلات باشگاه و دشمني ..... با تيممون باشييم پس فعلا فكر نتايج آرماني رو بايد بذاريم كنارو ( كاچي به از هيچي) ؛ فعلا با همين تارتار بسازيم درسته مهدوي رو گذاشته بيرون ؛ ولي به آبشك و مختاري بازي داده؛ مگه همين ما نبوديم كه از اول فصل ميگفتيم مختاري رو بازي بدين، چاوشي هم كه اصلا رو دور نيست، به هر حال مربيه و نظر خودش رو داره؛ و لزوما با نظرات بيشتر هواداران يكي نيست؛
MEHRDAD:اگه بتونيم يه منتخب هواداران درست كنيم و يه جلسه با تارتار بذاريم خيلي خوب ميشه؛ كاربران سايت كه سابقشون روشنه و هم فوتبال ميفهمند رو 7 نفر - 8 نفر انتخاب كن ، با هم هماهنگ بشين و با كانال سراواني با تارتار جلسه بذارين؛ بجاي شعار در ورزشگاه كه هيشكي محل بهش نميذاره،
پس فعلا از همين تارتار حمايت كنيم، با اينكه حق اعتراض هم محفوظه
2- فكر كنم ديگه بعد از اين سه سال همه ميدونيم كه با عابديني ؛ فدراسيون و وزارت ورزش و همه و همه مشكل دارن، و با هاش دشمن هستند ؛ نتيجه شم داريم ميبينيم توي اين سه سال ، پس به هيچ وجه مشكلات رو به گردن 1 -عابديني 2- مربيان 3 بازيكنان 4 خودمون هواداران نيندازيم ، درسته كه ما هم اشتباهاتي داشتيم ولي مشكل اصلي چيز ديگست؛
3- پس ما همين كه يه تيم رو تو ميانه هاي جدول داشته باشيم برامون بسه، چون ما در خيلي از بازيها فقط با تيم مقابل بازي نميكنيم ، بلكه داريم با فدراسيون و .... مبارزه ميكنيم، اينكه هنوز در ميانه هاي جدول هستيم هنوز خودش محكم ترين تو دهنيه، پس دلمون خوش باشه به همين تيم ، و بي ادبي به اعضاء تيم نشه، اعتراض هم با لحن خوب بشه، آنطوري كه در شان ما گيلاني هاست؛ فقط بايد اين نكته رو جا بندازيم كه دارند حق ما رو ميخورند ؛ تو روزنامه ها ، سايت ها ؛ برنامه نود؛ كم كم موفق ميشيم ؛ آقاي عابديني هم بايد پشتيبان باشند و مربيان بايد قبل و بعد هر بازي تو مصاحبه اين موضوع رو رسانه اي كنند، از كوچكترين تريبون بايد استفاده كرد؛ نمونه موفقش همين سايت گل بود كه دبروز نوشت داماش باز هم با پنالتي مشكوك باخت، خوب اين يه موفقيته،
دوستان صبور باشيد درسته كه بجز بازي با ملوان در تمام بازي هاي حيثيتي باختيم، دو بار به استقلال - دو بار تراكتور _ به نفت _ به شاهين- به پرسپوليس؛ و انتظارات ما بر اورده نشده ؛ بالاخره مجموعه مشكلات باعث شده دور دور ما نباشه؛ ازجمله مشكلات مالي -بدشانسي(ركورد دار تير دروازه هستيم) ناداوري( گل مردود و پنالتي هاي مشكوك و ناداوري هايي كه غير مستقيم تاثير گذار بوده) تعويض سه باره كادر فني (تنها تيمي هستيم كه به تركيبي ثابت دست پيدا نكرده) مشكلات شديد خط دفاعي يا دفاع تيمي كه در بيشتر بازي ها سوتي ميده \ همه دس به دست به داده كه تيم تو اينجاي جدول باشه ،
اميد بايد داشته باشيم كه يه روز خوب مياد كه....
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه ژانويه 20, 2012 9:30 am

دقیقا عین اون زمانی که حسین عبدی اومد توی تیم باخت پشت باخت بعد زمانی که برکنار شد که همه چیز مشخص شد داماش سقوط کرد اونموقع هم عبدی سرمربی تیم بود همه میگفتن داماش خوب بازی میکنه شانس نداره فرصت میخواد از همین حرف های که امروز زده میشه اخرش مشخص بود اما حالا نه خوب بازی میکنیم نه نتیجه میگیریم از نفت ابادان باختیم تیمی که 9 هفته داخل خونه برد نداشت از استقلال باختیم بیشتر از 60 دقیقه میتونستیم گل خورده جبران کنیم که به لطف تعویض های تارتار دستگرمی استقلال شدیم بازی با فجر با ی گل شانسی بردیم سر بازی با تراکتور 4 دقیقه نتونستیم از گل زده دفاع کنیم کدوم تیم کدوم مربی با این نتایج با این نوع بازی میتونه موفق بشه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 20, 2012 9:39 am

[quote:c8182098c6="damash_city"]دقیقا عین اون زمانی که حسین عبدی اومد توی تیم باخت پشت باخت بعد زمانی که برکنار شد که همه چیز مشخص شد داماش سقوط کرد اونموقع هم عبدی سرمربی تیم بود همه میگفتن داماش خوب بازی میکنه شانس نداره فرصت میخواد از همین حرف های که امروز زده میشه اخرش مشخص بود اما حالا نه خوب بازی میکنیم نه نتیجه میگیریم از نفت ابادان باختیم تیمی که 9 هفته داخل خونه برد نداشت از استقلال باختیم بیشتر از 60 دقیقه میتونستیم گل خورده جبران کنیم که به لطف تعویض های تارتار دستگرمی استقلال شدیم بازی با فجر با ی گل شانسی بردیم سر بازی با تراکتور 4 دقیقه نتونستیم از گل زده دفاع کنیم کدوم تیم کدوم مربی با این نتایج با این نوع بازی میتونه موفق بشه[/quote:c8182098c6]
شرایط عبدی با الان فرق میکنه الان بازیکنهای بهتری نسبت به قبل داریم بعد اونموقع تیم برای نیافتدن از اول می جنگید بقول شریفی مغلطه نکنید و خوب مقایسه کنید البته ببخشید چون باز داره احساسی نظر داده می شه قرار نیست تا آخر با باختا بسازیم
من میگم قضاوت عادلانه کنید
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط saravani » جمعه ژانويه 20, 2012 9:45 am

سلام متاسفانه بعضی از دوستان بدون اطلاعات لازم هرچه که در ذهن دارند رو بر زبان یا قلم جاری می سازند. مهدوی به علت خاری که در مچ پایش وجود داشت یک هفته قبل بدون اجازه و هماهنگی با سرمربی آمپول زد و باید مدتی استراحت می کرد و تنها دو روز قبل از بازی با تراکتور به تمرینات برگشت حاجتیدر تمرین بعد از بازی با فجر مچ پایش برگشت نظیف کار دچار آنفلوانزای شدید شد آلوز را به زور آمپول و با درد شدید وارد زمین کردیم با این حال تیم نصفه نیمه ما بر اثر دو اشتباه بچه گانه خط دفاع و یک پنالتی ناحق باخت وقتی قلعه نوعی در جلوی رختکن تیم ما به بچه های ما پس از بازی تبریک گفت و ابراز داشت که هیچ تیمی در تبریز اینگونه ما را اذیت نکرد وقتی فروزان و سرلک پس از بازی گفتند که شما فوق العاده بودید و وقتی خبرنگاران تبریزی در کنفرانس مطبوعاتی گفتند عدالت نبود که شما ببازید ما داریم خودمان را تحقیر می کنیم و شروع به تخریب تیم می نماییم اما نمیدانم برای چه ؟ وقتی در ورزشگاه اسم یک مربی را صدا می کنیم تا مربی خودمان را تخریب کنیم یادمان می رود که همان مربی هفته قبلش به علت 4 باخت پیاپی با فحاشی تماشاگران هوادار تیمش از آن شهر فرار کرد یا اینکه 2 سال قبل در قائم شهر چه بر سر ما آوردند ضعف های فراوانی داریم که باید رفع شوند اما با تخریب این شدنی نیست
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان