[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط king-0131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:38 pm

[quote:3a1ea05e75="rashti_sarvar"]انشالا سایپا رو میبریم با حمایت هوادارا /3/[/quote:3a1ea05e75]
انشا الله :P
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:47 pm

اون کریم انصاریفر خطرناکه با این دفاع هایی که داریم /9/ /9/ /9/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:49 pm

کمیته انضباطی باشگاه سایپای البرز اعلام کرد
جریمه 30 میلیون ریالی، کاهش حقوق ایوبی و عذرخواهی
مجید ایوبی مدافع تیم فوتبال سایپای البرز به دلیل رفتار غیر حرفه ای در دیدار این تیم مقابل شهرداری تبریز با رای کمیته انضباطی باشگاه سایپا به سه جلسه محرومیت از تمرین با تیم وجریمه نقدی محکوم شد

مسئولین کمیته انضباطی باشگاه سایپا اعلام کردند مجید ایوبی با استناد به ماده 20 آیین نامه انضباطی و به دلیل رفتار غیر حرفه ای این بازیکن در دیدار سایپای البرز وشهرداری تبریز ضمن صدور حکم ایوبی سه جلسه از تمرین با تیم نیز محروم شد

گفتنی است در بند 2 این حکم آمده است که با توجه به اینکه این رفتار بازیکن برای بار دوم تکرار شده است،وی موظف شده است به صورت مکتوب از باشگاه سایپا عذرخواهی کند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:50 pm

[quote:80cdf33b3d="king-0131"][quote:80cdf33b3d="rashti_sarvar"]انشالا سایپا رو میبریم با حمایت هوادارا /3/[/quote:80cdf33b3d]
انشا الله :P[/quote:80cdf33b3d]
با این تیم ما دعا میکنیم که یه مساوی بتونیم از این سایپا بگیریم برد پیشکش :arrow:
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:07 pm

به اندازه كافى از اطراف موج منفى مياد خواهشا تو اين تالار موج منفى ندين ، ميخوايد موج منفى بديد بهتره اصلا ننويسين . ميايم اينجا حداقل روحيه مونو يكم بسازيم بعضى كامنتارو ميخونيم بد تر ميشيم .
امروز كه نيمه دوم تراكتور سوراخ شد كه ...فقط بد شانس بوديم كجا بازيمون بد بود كه ميكيد با اين تيم ؟؟؟؟؟هر تيمى روزاى خوب و بد داره يادتون رفته نيم فصل اول زمانى كه رو دور برد بوديم ؟؟؟؟ بازيكنا همونان تيمم همونه با همت بازيكنامون دوباره اون روزا مياد مطمئن باشيد .  
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 10:08 pm

امیدواریم که تو همه بازیها برنده باشیم
ولی هدف از انتقادات پایین اوردن روحیه نیست بلکه صرفا دید شخص من از پتانسیل این تیم هست. ولی تا کی میخوایم بگیم بد شانس هستیم؟ تا وقتی که بیفتیم لیگ 1؟ واقعیت اینه که تیم ما تو رشت جلو استقلال خوب بازی نکرد حالا نمیدونم چرا این حرف که جز واقعیت نیست روحیه شما رو بهم میریزه بهتره که یه مقدار ظرفیت انتقاد پذیریمون بالا باشه و اینقدر احساسی نباشیم.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 10:10 pm

[quote:0b256cfffe="kasra"][quote:0b256cfffe="king-0131"][quote:0b256cfffe="rashti_sarvar"]انشالا سایپا رو میبریم با حمایت هوادارا /3/[/quote:0b256cfffe]
انشا الله :P[/quote:0b256cfffe]
با این تیم ما دعا میکنیم که یه مساوی بتونیم از این سایپا بگیریم برد پیشکش :arrow:[/quote:0b256cfffe]

خدانکنه بره بایداین بازی وببریم :idea:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 10:13 pm

[color=red:2e979cd6e5]
[size=24:2e979cd6e5]
[b:2e979cd6e5]بدون شرح ...[/b:2e979cd6e5]

[/size:2e979cd6e5]
[/color:2e979cd6e5]

[color=blue:2e979cd6e5]
[size=18:2e979cd6e5]
[b:2e979cd6e5]سايپا 3ـ داماش صفر؛ دينورزاده اولين اخراجي ليگ؟ [/b:2e979cd6e5]
[/size:2e979cd6e5]
[/color:2e979cd6e5]
[color=black:2e979cd6e5]
اتفاق ويژه:
داماش در ادامه نتايج ضعيف اين‌بار با 3 گل مغلوب سايپا شد تا شايعات قبلي مربوط به تغيير سرمربي اين تيم دوباره با صداي بلند شنيده شود. يكي از بازيكنان معترض اين تيم قبل از بازي شكست داماش و بركناري دينورزاده را پيش‌بيني كرده بود در عين حال سايپا هم بعد از سه هفته ناكامي با اين پيروزي انزلیچی به شرايط خود داد.سايپا با اين پيروزي پر گل به هفتمين امتياز خود در ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي كشور دست يافت و داماش نيز چهار امتيازي باقي ماند.

پ.ن :
خدا پدر دینورزاده رو بیامورزه باز با اینکه اول فصل بود باز 4 امتیاز گرفته بود نه 3 امتیاز !
دینورزاده بعد بازی با سپاهان رفت..اینو گذاشتم تا بگم دینوزاده خیلی خیلی خیلی سرتر از تارتار هستش .هر کس هم که با من مخالفه به امار و امتیاز و نوع بازی اون زمان و الان نگاه کنه[/color:2e979cd6e5]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 11:30 pm

jamaran-city : بحث مخالفت یا موافقت نیست ، فقط جهت یادآوری بگم که دینورزاده از سال قبل با تیم بود و دو سه ماه پیش از فصل هم با بازیکنان جدید در اردوها بوده و مطمئنا با شناخت بیشتری به مسابقات اومده ، ضمن اینکه در بستن تیم هم نظرات خودش رو می تونسته اعمال بکنه . ضمن اینکه داماش در چهار بازی نخست دو بازی خانگی در مقابل نفت و تراکتور داشته و دو بازی خارج از خونه با استقلال و فجرسپاسی و اگر یادت باشه در مقابل فجر ما می تونستیم چندین و چند گل دریافت کنیم در حالی که در سه بازی اول از چهار بازی اخیر داماش به تعداد موقعیت هایی که به تیم حریف داده گل دریافت کرده .
کلا از این پاسخ هدف خاصی نداشتم جز اینکه بگم این مقایسه ها نادرسته...البته نادرست نه اینکه مثلا حق به طرف خاصی داده بشه :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه ژانويه 20, 2012 12:10 am

بازی رفت با فجر رو قبول دارم خیلی بد بودیم ولی برگشت هم خوب نبودیم..
بازی رفت و برگشت استقلال رو چی ..خو برگشت 2 تا موقعیت خوب بیشتر نداشتیم ولی رفتش فیتیله پیچ کردیم..میخوای منم معلق کنی :lol:
مهرداد این بکگراند رو گذاشتی خیلی جالب شده سایت :wink:
در مورد تارتار هم من میدونم حالا حالاها میمونه ولی با این نتایج میترسم دسته 3 ببره مارو..وضعیت مالی کم بود که اینم اومد روش ..همون افشین یا بومی های دیگه رو میذاشتن خیییییییییییییلیییییییییی بهتر نتیجه میگرفتیم...تصمیم اشتباهی بود که اینو اوردن 100%
اگه یادت باشه من از هفته اول با دنیورزاده مخالف بودم ..گفتم که دوستان خیال نکنند من طرفدار دنیورزادم نه چون واقعا حیف چرا ما هی از یه سوراخ چند بار گزیده میشیم ... کاش مثلا یک سال هم که شده بجای نادر باقالاها مربی های رشتی رو بالا میکشیدیم تا اینقد کمبود مربی درجه یک تو رشت نداشته باشیم
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط king-0131 » جمعه ژانويه 20, 2012 12:25 am

داماش2-سایپا1
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sina-moonlight » جمعه ژانويه 20, 2012 1:18 am

به نظر من تارتار داره رفته رفته تعویضاش بهتر میشه امروزم تعویض سومش مختاری بود که درست همون وقت که فرزاد محمدی می خواست جاش بیاد سوتی داد ، امروز تارتار اصلا ترسو نبود متاسفانه ما تموم کننده نداریم در بازی با سایپا اگه ابراهیمیو دفاع راست بزاره به جای کوشکی و جهانبخشو بزاره بال راست میتونیم موفق باشیم البته حواسمون باید به کریم انصاریفرم باشه که با اومدن نظیف کار ایشالا مشکلی پیش نمیاد
نماد کاربر
sina-moonlight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژانويه 20, 2012 6:31 am

دوستان یک واقعیت رو ما باید قبول کنیم که 7 تا بازی اول فصل ما بازی های بسیار سختی هستند و تو نیم فصل اول هم دقیقا همین نتایج رو گرفتیم ... من به تارتار خیلی امیدوار شدم البته زمان دینورزاده هم گفتم نباید سریع عوضش کنیم الان هم میگم نباید تارتار رو عوض کنیم البته مخالف تعویض قاسمپور هم بودم ولی وقتی ناز داره و فیلم بازی میکنه همون بهتر که بره حالا هر کی باشه چه مربی چه بازیکن ...
اینجا یه اشاره ای هم به صحبت مهرداد میکنم که گفت دینورزاده یکسال با تیم بود و بازیکنان با نظرش بودن و ... اینها همه نشون میده که تو ایران مربی باید سر یک تیم بمونه اون هم به مدت زمان زیاد ... خدایی قاسمپور اگه نتیجه گرفت دلیلش این بود زمان خیلی زیادی داشت دوستان ... فقط قبل از نیم فصل اینا 21 روز تعطیل بودن بعد بازی با پرسپولیس ... درسته تارتار تا کنون 3 یا 4 تا بازی مربی بوده ولی کلا مدت حضورش به 1 ماه هم نمی رسه !!! هنوز اخلاق بازیکنان ما دستش نیومده ...
صحبت های من در این راستا نیست که بگم من طرفدار تارتار هستم همونطوری که بسیاری از همین حرفها رو در مورد دینورزاده هم زده بودم ... مهم شخص نیست مهم تیم ماست که خدایی داره عالی بازی میکنه ... اگه این بازی ها رو تیم های پرسپولیس و استقلال ارائه بدن ، دهنشون بازه که ما بازی میکنیم و توپهامون تو گل نمی ره و ... ولی ما !؟!
یه نکته دیگه یا بهته بگم یه خواهش هم از دوستان دارم و اون اینه که لطفا اگه میاین استادیوم ؛ شعارهای حاشیه ای رو بذارین کنار و تیم رو تشویق کنیم ... مخصوصا دوستان با تعصب یا تیفوسی ما زود از کوره در نرن و شعارهای نادر امپراطور و ابوی فرمانروا و ... سر ندن بی زحمت ... چون خود این دوستان از مشکلات تیم آگاهی دارن و می دونن همون امپراطور حاضر نیست بدون ول یا بهتره بگم با پول کم بیاد اینجا و کار کنه ... خوشبختانه هر جا هم که رفته گند زده و آخرش فحش خورده ... ( البته من تو یه سایت خواندم که اگه اشتباه نکنم از اراک رفته حالا یا با قهر یا اخراج ... ولی دلیلش فحاشی تماشاگران بوده )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 20, 2012 9:07 am

بازی رفت با فجر رو بد بودیم اما اون ها هم خوب بودند اما در بازی برگشت اون ها کاری انجام ندادند و ما هم موقعیت هایی رو داشتیم... نه اینکه ایده آل بوده باشه اما خب فرق داره .
بعدشم دست شما درد نکنه یعنی من نظر برخلاف خودم رو بن می کنم؟ :roll: اینایی که بن شدند به خاطر عدم رعایت قوانین سایت بود که بر می گردند نه نظر انتقادی :?:
من اصلا هوادار کسی نیستم و این موضع الان من هم این نیست که بگم مربی خوبه یا بده و در واقع این مدت رو برای خوب دونستن و بد دونستن کافی نمی دونم! ضمن اینکه در زمان دینورزاده وقتی از هفته پنجم نبودنش رو خواستار بودم چون که شرایط درون تیم رو برای ادامه کارش مناسب نمی دونستم و می دونستم که اون نهایتش همینه و بهتر نمیشه که هیچ، یحتمل بدتر هم بشه اما الان شرایط تیم هنوز به مرحله اظهار نظر نرسیده و شاید بعد از بازی با سایپا و یا نهایتا مس بشه اظهار نظر بهتری رو داشت .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 20, 2012 9:19 am

اینجا تاپیک بازی سایپاست هر کی اینجا حرف از نا امیدی بزنه داماشی نیست چون ما قسم خوردیم به شعار ما عاشق داماشیم تا آخرم با هاشیم !
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان