راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:71388ebd0f]
نه بلاميسر تو راس گي امي فوتبال پاك پاك، متاسفم كي هنوز اَ فوتبال كثيف نشناختي ، وختي فردوسي پور ده تا برنامه ميان گه كي جه اَ فوتبال لجن باره، بعد تو بوگو، فوتبال پاكه ، نانم چره اَمي شهر ميان آَن همه ساده لوح ايسا!! تيكه تاودانم خوب بلدي ؛ هنقدر مي پيغام جا عقده داشتي؟ پنج ماه راحت نوخوفتي نيه؟؟[/quote:71388ebd0f]
آدم هیچی ندونه راحت میتونه صحبت کنه وادعا کنه خیلی راحت. یه توپ از لایش رفته نوری گرفته وبا اشتباه فراهانی گل زده شما میگی مشکوک به تبانی . میگی تراکتور تو 30دقیقه 5تا گل زده واین تبانیه. استقلال 2هفته پشت سر هم به تیمهای هفدهم جدول باخته . استقلال هم داره تبانی میکنه تیمهای ته جدول به ما برسند. فولاد خوزستان سه هفته پشت سر هم برد در مقابل ذوب آنی که سه هفته پشت سر هم باخته بود امروز باخت آن هم تو اهواز . بزار دیگه تند تادیر نشده تا دیگران به نام خودشون ثبت نکردند [size=18:71388ebd0f]مشکوک به تبانی[/size:71388ebd0f]. اخه وقتی طرز فکرت همینقدر من خنده ام میگیره البته با طعم افسوس. 23ساله استادیوم میرم از 8سالگی . زورم میاد هرکی هرچی به ذهنش میاد زود به قلم بیاره بدون انکه حتی آن بازی را دیده باشه. از مهدوی کیا خوشم نمیاد وهیچوقت نمی امد پرویز ابوطالب جزء اولین مربیانش میگه به بیشتر از حق واستعدادش در فوتبال رسیده. اما این زور داره تا یه اشتباه کرد بنویسی مشکوک به تبانی در حالی که خودش انگیزه زیادی برای جبران داشت. تو یه مصاحبه اش بعد از رفتن از داماش گفت که بعد از باخت به پرسپولیس چه حرفها وتهمتهای که نشنیده.
حیف که بعداز 5ماه نفهمیدی که من چی گفتم بازهم .... اما امیدوارم بفهمی ......حداقل تلاش کن بفهمی[/quote:71388ebd0f]
به دلایلی خاص دیگه نمی خواستم نظراتی رو توی سایت بدم ولی آقای حمید خان جواب این نظرت رو میدم:
اول از همه این باخت و باخت مقابل استقلال و صنعت نفت آبادان رو به شما تبریک عرض میکنم.و از همین الان هم از دست دادن 3 امتیاز بازی در مقابل سایپا رو به شما طرفداران واقعی داماش و فوتبال فهمان فوتبال تبریک عرض میکنم.
شما گفتی وظیفه ما حمایت هست،این رو کی گفته؟هوادار اون نیست که فقط حمایت کنه بلکه باید هوادار اعتراض کنه.
اگه به مربی محبوبت دسترسی داری بهش بگو سعی کن در بازی با سایپا حداقل دو تا حمله بکنه چون دیگه من و امثال من انگیزه ی این رو ندارن که از دقیقه 30 جلوگیری کنند از شعارهای حیا کن و رها کن کاری که تا دقیقه 85 بازی قبل انجام دادیم.
در ضمن اگه وقت کردی یه کلاس برای ما هم بذار تا از فهم فوتبالی شما آگاهی پیدا کنیم.
ای کاش برای تثبیت نظرات خود،دیگران رو خراب نکنیم و هزاران نفر هوادار رو که به عشق این تیم از کار و زندگی زدن به فوتبال نفهمی و طرفدار تیم نبودن نسبت ندیم.
در مورد محمد مختاری و علی نظیف کار هم باید بگم که هر دو این عزیزان در بازی با فجر هم به زور آمپول بازی کردند و امروز هم محمد مختاری سرماخوردگی شدیدی داشت که حتی صداش گرفته.
خداحافظ تا روز موعود