[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS تراکتورسازی تبریز / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS تراکتورسازی تبریز / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 4:47 pm

[quote:71388ebd0f="hamidjavan"][quote:71388ebd0f="siabagh"][quote:71388ebd0f="hamidjavan"]داماش بازی خوبی به خصوص در نیمه دوم برابر تراکتور انجام داد این بازی خوب تقدیم به انهایی که بعد از بازی با سپاسی می گفتند تیم خوب بازی نمی کنه وضعیفه والا ماشاالله .هرچی بهشون میگفتی سپاسی تیم خوبی قبول نمی کردند اما همین سپاسی صدرنشین لیگ برتر استقلال را برد. اما امروز دقیقا" روی اشتباهات فردی بازی را باختیم اشتباهات مکرر دفاع تیم . دفاع راست تیم ما اشتباهی بدتر از اشتباه مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس انجام داد اشتباهی که دوستان مغز کل فوتبال ما تو فروم سایت داماش مشکوک به تبانی دانستند آیا اشتباه کوشکی هم مشکوک به تبانی بود زود باشید یه فروم دیگه تشکیل بدید وکشف کنید.اما محد مختاری که دوستان ما از اول فصل می گفتند این باید فیکس باشه (بدون اینکه حتی یه جلسه تمرینی داماش را حتی نگاه کنند)به خصوص بعد از بازی مس سرچشمه که 4-0 بردیم واینکه چرا از اقایی به جای مختاری استفاده کرد .( مختاری جدا از اشتباهات منجر به گلش در هربازی. بازی ضعیفی ارایه میکنه شوتهای بی هدف پاسهای فراوان اشتباه حتی تو استپ ساده هم ناتوان است)اما دوستان براشون نتیجه بازی وبازی ضعیف مهم نیست مهم بازی کردن بازیکنان محبوبشون حتی به قیمت باخت وسقوط). ای کاش ما بفهمیم که مربی بهتر از مامیتونه تشخیص بده چون در تمام تمرینات وآماده سازی تیم است.
راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:71388ebd0f]
نه بلاميسر تو راس گي امي فوتبال پاك پاك، متاسفم كي هنوز اَ فوتبال كثيف نشناختي ، وختي فردوسي پور ده تا برنامه ميان گه كي جه اَ فوتبال لجن باره، بعد تو بوگو، فوتبال پاكه ، نانم چره اَمي شهر ميان آَن همه ساده لوح ايسا!! تيكه تاودانم خوب بلدي ؛ هنقدر مي پيغام جا عقده داشتي؟ پنج ماه راحت نوخوفتي نيه؟؟[/quote:71388ebd0f]

آدم هیچی ندونه راحت میتونه صحبت کنه وادعا کنه خیلی راحت. یه توپ از لایش رفته نوری گرفته وبا اشتباه فراهانی گل زده شما میگی مشکوک به تبانی . میگی تراکتور تو 30دقیقه 5تا گل زده واین تبانیه. استقلال 2هفته پشت سر هم به تیمهای هفدهم جدول باخته . استقلال هم داره تبانی میکنه تیمهای ته جدول به ما برسند. فولاد خوزستان سه هفته پشت سر هم برد در مقابل ذوب آنی که سه هفته پشت سر هم باخته بود امروز باخت آن هم تو اهواز . بزار دیگه تند تادیر نشده تا دیگران به نام خودشون ثبت نکردند [size=18:71388ebd0f]مشکوک به تبانی[/size:71388ebd0f]. اخه وقتی طرز فکرت همینقدر من خنده ام میگیره البته با طعم افسوس. 23ساله استادیوم میرم از 8سالگی . زورم میاد هرکی هرچی به ذهنش میاد زود به قلم بیاره بدون انکه حتی آن بازی را دیده باشه. از مهدوی کیا خوشم نمیاد وهیچوقت نمی امد پرویز ابوطالب جزء اولین مربیانش میگه به بیشتر از حق واستعدادش در فوتبال رسیده. اما این زور داره تا یه اشتباه کرد بنویسی مشکوک به تبانی در حالی که خودش انگیزه زیادی برای جبران داشت. تو یه مصاحبه اش بعد از رفتن از داماش گفت که بعد از باخت به پرسپولیس چه حرفها وتهمتهای که نشنیده.
حیف که بعداز 5ماه نفهمیدی که من چی گفتم بازهم .... اما امیدوارم بفهمی ......حداقل تلاش کن بفهمی[/quote:71388ebd0f]
به دلایلی خاص دیگه نمی خواستم نظراتی رو توی سایت بدم ولی آقای حمید خان جواب این نظرت رو میدم:
اول از همه این باخت و باخت مقابل استقلال و صنعت نفت آبادان رو به شما تبریک عرض میکنم.و از همین الان هم از دست دادن 3 امتیاز بازی در مقابل سایپا رو به شما طرفداران واقعی داماش و فوتبال فهمان فوتبال تبریک عرض میکنم.
شما گفتی وظیفه ما حمایت هست،این رو کی گفته؟هوادار اون نیست که فقط حمایت کنه بلکه باید هوادار اعتراض کنه.
اگه به مربی محبوبت دسترسی داری بهش بگو سعی کن در بازی با سایپا حداقل دو تا حمله بکنه چون دیگه من و امثال من انگیزه ی این رو ندارن که از دقیقه 30 جلوگیری کنند از شعارهای حیا کن و رها کن کاری که تا دقیقه 85 بازی قبل انجام دادیم.
در ضمن اگه وقت کردی یه کلاس برای ما هم بذار تا از فهم فوتبالی شما آگاهی پیدا کنیم.
ای کاش برای تثبیت نظرات خود،دیگران رو خراب نکنیم و هزاران نفر هوادار رو که به عشق این تیم از کار و زندگی زدن به فوتبال نفهمی و طرفدار تیم نبودن نسبت ندیم.
در مورد محمد مختاری و علی نظیف کار هم باید بگم که هر دو این عزیزان در بازی با فجر هم به زور آمپول بازی کردند و امروز هم محمد مختاری سرماخوردگی شدیدی داشت که حتی صداش گرفته.
خداحافظ تا روز موعود :P
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 4:56 pm

بچه ها من بازي رو نديدم فقط بصورت منقطع نتيجه رو به من مي گفتند ، قلعه نوعي گفته برنده واقعي اين ديدار تماشاگران بودند و سايت ورزش 3 ، هيچگونه حاشيه اي در مورد اين ديدار گزارش نكرد ، واقعاً جو استاديوم اونجا خوب بود ؟ يعني هيچگونه فحاشي نكردند ؟
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 5:32 pm

[quote="ali126"][quote="RASHTBOY"]خلاصه اول فصل چي فكر مي كرديم چي شد ؟ بجز بازي با مل مل ، تمام بازيهاي مهم و حيثيتي رو تا حالا باختيم ، آقاي تار تار كه مي گي : جريانهايي توي رشت وجود داره كه مي خواند من نباشم ، آخه تو در حدي هستي كه آدم بخواد براي تو ، وقت صرف كنه ؟ خودت گفتي 5 بازي من رو تحمل كنيد ، چهار تا كه شد ، تا بازي سايپا /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ :( :( :( :( :( :(
اعصاب ما رو بهم ريختند ، خدا باعث و باني رو لعنت كنه .[/quote]

من نمی خوام ازتارتار طرفداری کنم ولی هرتیمی می رفت توتبریز 3-4تامی خورد

مابایدصبرکنیم تابازی باسایپا دیگه اونجا می تونیم تصمیم بگیریم که تارتار مربی خوبی برای داماش هست یا نه[/quote]
دوست عزيز براي من مهم موفقيت داماش مطرح هست ، با مربي بومي بهتر اگر نشد با تارتار ، گواديولا يا هر شخص ديگري كه تيم باهاش نتيجه بگيره برام فرقي نمي كنه ، انشاء الله تارتار منبعد نتيجه بگيره چون هر كس ديگري بياد تا با تيم آشنا بشه و مسائل ديگر ، ليگ تمام ميشه ولي من اصولاً بر اين اعتقادم كه تارتار در حد داماش نيست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:03 pm

آبراران یکم دندان رو جیگر بذارید با هم دیگه جرو بحث نکنید تا بازی با سایپا عیار واقعی تیم با تار تار اونموقع مشخص میشه اگه خدا بخواد اونموقع با هم به یه نظر مشترک میرسیم.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:14 pm

من دوست ندارم زیاد در مورد بازی امروز صحبت کنم /ولی خوب فک کنم خیلیا با من هم نظر باشن تو بازی بد محمد مختاری-حتی تو بازی با استقلالم خیلی ضعیف بود و فقط شانس آوردیم که سوتیهاش به گل تبدیل نمیشد امروزم که کلکسیونی از سوتی از خودش به نمایش گذاشت.
البته امروز مجبور بود که بازیش بده چون نظیفکار نبود(اگه تو بازی بعد با وجود آمادگی نظیفکار و آلوز از مختاری استفاده کنه من خودم اولین نفری هستم که حیا کن رها کن رو راه میندازم-البته بازی با سایپا من سر جلسه امتحان هستم متاسفانه)
کوشکی هم که خیلی ضعیفه و مقصر اصلی گل اول بود.
ولی در مجموع امروز خوب بازی کردیم/و حقمون باخت نبود و از چهره مظطرب قلعه نویی میشد به بازی خوب داماش پی برد.
امروز اگه فرگوسنم مربی ما بود میباختیم/مطمئنا مثل نیم فصل اول از چند هفته ی دیگه نتیجه گیریا ما شروع میشه البته فکر میکنم دوباره نتیجه گیریا ما با یه مربی دیگه شروع میشه(تا بازی با سپاهان احساس میکنم اخراج بشه)

از آقا مازیارم که دوباره به سایت برگشتن تشکر میکنم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:28 pm

[quote:680d51fddb="RASHTBOY"][quote:680d51fddb="ali126"][quote:680d51fddb="RASHTBOY"]خلاصه اول فصل چي فكر مي كرديم چي شد ؟ بجز بازي با مل مل ، تمام بازيهاي مهم و حيثيتي رو تا حالا باختيم ، آقاي تار تار كه مي گي : جريانهايي توي رشت وجود داره كه مي خواند من نباشم ، آخه تو در حدي هستي كه آدم بخواد براي تو ، وقت صرف كنه ؟ خودت گفتي 5 بازي من رو تحمل كنيد ، چهار تا كه شد ، تا بازي سايپا /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ :( :( :( :( :( :(
اعصاب ما رو بهم ريختند ، خدا باعث و باني رو لعنت كنه .[/quote:680d51fddb]

من نمی خوام ازتارتار طرفداری کنم ولی هرتیمی می رفت توتبریز 3-4تامی خورد

مابایدصبرکنیم تابازی باسایپا دیگه اونجا می تونیم تصمیم بگیریم که تارتار مربی خوبی برای داماش هست یا نه[/quote:680d51fddb]
دوست عزيز براي من مهم موفقيت داماش مطرح هست ، با مربي بومي بهتر اگر نشد با تارتار ، گواديولا يا هر شخص ديگري كه تيم باهاش نتيجه بگيره برام فرقي نمي كنه ، انشاء الله تارتار منبعد نتيجه بگيره چون هر كس ديگري بياد تا با تيم آشنا بشه و مسائل ديگر ، ليگ تمام ميشه ولي من اصولاً بر اين اعتقادم كه تارتار در حد داماش نيست .[/quote:680d51fddb]

دوست عزیزم!!!چی کاربکنیم؟مربی عوض کنیم بازم :?:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:45 pm

عالی بازی کردیم(به جز یکی دو تا اشتباه کمرشکن). ولی قرار نبود از این بازی امتیاز بگیریم. خداییش بعد از 10 دقیقه فهمیدم که این بازی هم آقایون تصمیم گرفتن داماشو ببازونن و بعد از اخطاری که مرتیکه به حسین ابراهیمی داد کاملا یقین پیدا کردم. بعد هم اخطار خنده دار به آبشک و پنالتی و .....
من قبل از بازی خیلی بدبین بودم به نتیجه و نحوه بازی داماش ولی واقعا امروز امیدوار شدم. نیمه دوم لوله کرده بودیمشون.مطمئن باشین اگه اینقدر خوب بازی نمیکردیم با این وضع داوری (بخونید ناداوری) پنج تا رو شاخش بود.
خیلی حال کردم بعد از اون نمایش مسخره ی داور و اعلام پنالتی همه تیم ریختن سرش.
نمیدونم این وضع داوری (ناداوری) تا کی میخواد ادامه داشته باشه.خدایا خودت به خیر بگذرون
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 6:51 pm

[quote:4d73f4faac="hamidjavan"][quote:4d73f4faac="siabagh"][quote:4d73f4faac="hamidjavan"]داماش بازی خوبی به خصوص در نیمه دوم برابر تراکتور انجام داد این بازی خوب تقدیم به انهایی که بعد از بازی با سپاسی می گفتند تیم خوب بازی نمی کنه وضعیفه والا ماشاالله .هرچی بهشون میگفتی سپاسی تیم خوبی قبول نمی کردند اما همین سپاسی صدرنشین لیگ برتر استقلال را برد. اما امروز دقیقا" روی اشتباهات فردی بازی را باختیم اشتباهات مکرر دفاع تیم . دفاع راست تیم ما اشتباهی بدتر از اشتباه مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس انجام داد اشتباهی که دوستان مغز کل فوتبال ما تو فروم سایت داماش مشکوک به تبانی دانستند آیا اشتباه کوشکی هم مشکوک به تبانی بود زود باشید یه فروم دیگه تشکیل بدید وکشف کنید.اما محد مختاری که دوستان ما از اول فصل می گفتند این باید فیکس باشه (بدون اینکه حتی یه جلسه تمرینی داماش را حتی نگاه کنند)به خصوص بعد از بازی مس سرچشمه که 4-0 بردیم واینکه چرا از اقایی به جای مختاری استفاده کرد .( مختاری جدا از اشتباهات منجر به گلش در هربازی. بازی ضعیفی ارایه میکنه شوتهای بی هدف پاسهای فراوان اشتباه حتی تو استپ ساده هم ناتوان است)اما دوستان براشون نتیجه بازی وبازی ضعیف مهم نیست مهم بازی کردن بازیکنان محبوبشون حتی به قیمت باخت وسقوط). ای کاش ما بفهمیم که مربی بهتر از مامیتونه تشخیص بده چون در تمام تمرینات وآماده سازی تیم است.
راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:4d73f4faac]
نه بلاميسر تو راس گي امي فوتبال پاك پاك، متاسفم كي هنوز اَ فوتبال كثيف نشناختي ، وختي فردوسي پور ده تا برنامه ميان گه كي جه اَ فوتبال لجن باره، بعد تو بوگو، فوتبال پاكه ، نانم چره اَمي شهر ميان آَن همه ساده لوح ايسا!! تيكه تاودانم خوب بلدي ؛ هنقدر مي پيغام جا عقده داشتي؟ پنج ماه راحت نوخوفتي نيه؟؟[/quote:4d73f4faac]

آدم هیچی ندونه راحت میتونه صحبت کنه وادعا کنه خیلی راحت. یه توپ از لایش رفته نوری گرفته وبا اشتباه فراهانی گل زده شما میگی مشکوک به تبانی . میگی تراکتور تو 30دقیقه 5تا گل زده واین تبانیه. استقلال 2هفته پشت سر هم به تیمهای هفدهم جدول باخته . استقلال هم داره تبانی میکنه تیمهای ته جدول به ما برسند. فولاد خوزستان سه هفته پشت سر هم برد در مقابل ذوب آنی که سه هفته پشت سر هم باخته بود امروز باخت آن هم تو اهواز . بزار دیگه تند تادیر نشده تا دیگران به نام خودشون ثبت نکردند [size=18:4d73f4faac]مشکوک به تبانی[/size:4d73f4faac]. اخه وقتی طرز فکرت همینقدر من خنده ام میگیره البته با طعم افسوس. 23ساله استادیوم میرم از 8سالگی . زورم میاد هرکی هرچی به ذهنش میاد زود به قلم بیاره بدون انکه حتی آن بازی را دیده باشه. از مهدوی کیا خوشم نمیاد وهیچوقت نمی امد پرویز ابوطالب جزء اولین مربیانش میگه به بیشتر از حق واستعدادش در فوتبال رسیده. اما این زور داره تا یه اشتباه کرد بنویسی مشکوک به تبانی در حالی که خودش انگیزه زیادی برای جبران داشت. تو یه مصاحبه اش بعد از رفتن از داماش گفت که بعد از باخت به پرسپولیس چه حرفها وتهمتهای که نشنیده.
حیف که بعداز 5ماه نفهمیدی که من چی گفتم بازهم .... اما امیدوارم بفهمی ......حداقل تلاش کن بفهمی[/quote:4d73f4faac]
فقط هنا تره بگم كي اَ سيستم نه تنها فوتبال اينقدر لجن بيگيفته ايسه كي باور نوكوني؛ نانم چوتو اَيه زندگي كرا كوني ولي ناني اَجور چيزانَ، فوتبال كي ده جاي خود داره ؛ زياد عجله نوكون همه اَ كثافت كاريان اي روز بر ملا به ؛ تونم كي تا تكان خوري گي من جي 8 سالگي ورزشگاه شم.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:09 pm

[quote:d729b2b439="Aberare_ba_tasob"][quote:d729b2b439="hamidjavan"][quote:d729b2b439="siabagh"][quote:d729b2b439="hamidjavan"]داماش بازی خوبی به خصوص در نیمه دوم برابر تراکتور انجام داد این بازی خوب تقدیم به انهایی که بعد از بازی با سپاسی می گفتند تیم خوب بازی نمی کنه وضعیفه والا ماشاالله .هرچی بهشون میگفتی سپاسی تیم خوبی قبول نمی کردند اما همین سپاسی صدرنشین لیگ برتر استقلال را برد. اما امروز دقیقا" روی اشتباهات فردی بازی را باختیم اشتباهات مکرر دفاع تیم . دفاع راست تیم ما اشتباهی بدتر از اشتباه مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس انجام داد اشتباهی که دوستان مغز کل فوتبال ما تو فروم سایت داماش مشکوک به تبانی دانستند آیا اشتباه کوشکی هم مشکوک به تبانی بود زود باشید یه فروم دیگه تشکیل بدید وکشف کنید.اما محد مختاری که دوستان ما از اول فصل می گفتند این باید فیکس باشه (بدون اینکه حتی یه جلسه تمرینی داماش را حتی نگاه کنند)به خصوص بعد از بازی مس سرچشمه که 4-0 بردیم واینکه چرا از اقایی به جای مختاری استفاده کرد .( مختاری جدا از اشتباهات منجر به گلش در هربازی. بازی ضعیفی ارایه میکنه شوتهای بی هدف پاسهای فراوان اشتباه حتی تو استپ ساده هم ناتوان است)اما دوستان براشون نتیجه بازی وبازی ضعیف مهم نیست مهم بازی کردن بازیکنان محبوبشون حتی به قیمت باخت وسقوط). ای کاش ما بفهمیم که مربی بهتر از مامیتونه تشخیص بده چون در تمام تمرینات وآماده سازی تیم است.
راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:d729b2b439]
نه بلاميسر تو راس گي امي فوتبال پاك پاك، متاسفم كي هنوز اَ فوتبال كثيف نشناختي ، وختي فردوسي پور ده تا برنامه ميان گه كي جه اَ فوتبال لجن باره، بعد تو بوگو، فوتبال پاكه ، نانم چره اَمي شهر ميان آَن همه ساده لوح ايسا!! تيكه تاودانم خوب بلدي ؛ هنقدر مي پيغام جا عقده داشتي؟ پنج ماه راحت نوخوفتي نيه؟؟[/quote:d729b2b439]

آدم هیچی ندونه راحت میتونه صحبت کنه وادعا کنه خیلی راحت. یه توپ از لایش رفته نوری گرفته وبا اشتباه فراهانی گل زده شما میگی مشکوک به تبانی . میگی تراکتور تو 30دقیقه 5تا گل زده واین تبانیه. استقلال 2هفته پشت سر هم به تیمهای هفدهم جدول باخته . استقلال هم داره تبانی میکنه تیمهای ته جدول به ما برسند. فولاد خوزستان سه هفته پشت سر هم برد در مقابل ذوب آنی که سه هفته پشت سر هم باخته بود امروز باخت آن هم تو اهواز . بزار دیگه تند تادیر نشده تا دیگران به نام خودشون ثبت نکردند [size=18:d729b2b439]مشکوک به تبانی[/size:d729b2b439]. اخه وقتی طرز فکرت همینقدر من خنده ام میگیره البته با طعم افسوس. 23ساله استادیوم میرم از 8سالگی . زورم میاد هرکی هرچی به ذهنش میاد زود به قلم بیاره بدون انکه حتی آن بازی را دیده باشه. از مهدوی کیا خوشم نمیاد وهیچوقت نمی امد پرویز ابوطالب جزء اولین مربیانش میگه به بیشتر از حق واستعدادش در فوتبال رسیده. اما این زور داره تا یه اشتباه کرد بنویسی مشکوک به تبانی در حالی که خودش انگیزه زیادی برای جبران داشت. تو یه مصاحبه اش بعد از رفتن از داماش گفت که بعد از باخت به پرسپولیس چه حرفها وتهمتهای که نشنیده.
حیف که بعداز 5ماه نفهمیدی که من چی گفتم بازهم .... اما امیدوارم بفهمی ......حداقل تلاش کن بفهمی[/quote:d729b2b439]
به دلایلی خاص دیگه نمی خواستم نظراتی رو توی سایت بدم ولی آقای حمید خان جواب این نظرت رو میدم:
اول از همه این باخت و باخت مقابل استقلال و صنعت نفت آبادان رو به شما تبریک عرض میکنم.و از همین الان هم از دست دادن 3 امتیاز بازی در مقابل سایپا رو به شما طرفداران واقعی داماش و فوتبال فهمان فوتبال تبریک عرض میکنم.
شما گفتی وظیفه ما حمایت هست،این رو کی گفته؟هوادار اون نیست که فقط حمایت کنه بلکه باید هوادار اعتراض کنه.
اگه به مربی محبوبت دسترسی داری بهش بگو سعی کن در بازی با سایپا حداقل دو تا حمله بکنه چون دیگه من و امثال من انگیزه ی این رو ندارن که از دقیقه 30 جلوگیری کنند از شعارهای حیا کن و رها کن کاری که تا دقیقه 85 بازی قبل انجام دادیم.
در ضمن اگه وقت کردی یه کلاس برای ما هم بذار تا از فهم فوتبالی شما آگاهی پیدا کنیم.
ای کاش برای تثبیت نظرات خود،دیگران رو خراب نکنیم و هزاران نفر هوادار رو که به عشق این تیم از کار و زندگی زدن به فوتبال نفهمی و طرفدار تیم نبودن نسبت ندیم.
در مورد محمد مختاری و علی نظیف کار هم باید بگم که هر دو این عزیزان در بازی با فجر هم به زور آمپول بازی کردند و امروز هم محمد مختاری سرماخوردگی شدیدی داشت که حتی صداش گرفته.
خداحافظ تا روز موعود :P[/quote:d729b2b439]

مربی محبوب من یکی یواخیم لو یکی هم پپ گواردیولابه پپ گواردیولای وطنی هم رضایت می دم. متاسفانه به هیچکدومشون دسترسی ندارم.
اما یه خورده صبر کنید نمیگم از شما بیشتر فوتبال می قهمم اما از شما بیشتر فوتبال دیدم تو این شهر. یکی از دوستان گفت ملوان اینقدر امتیاز اورده. ما چرا اینقدر. خوب نیم فصل اول هم ملوان 6امتیاز اورد تو چهار تا بازی اول و5بازی 7 امتیاز ولی ما 5بازی چهار امتیاز آن موقع هم همین حرفها بود یه خورده به حافظه تون مراجعه کنیدیا اینکه از این سایت برگردید ونگاه کنید.ملوان داره با نیمه آسان جدول بازی میکنه.خوبه تماشاگران نگران تیمند چون دوستش دارند.اما تیم بیشتر آرامش میخواد. وقتی اشتباهات فردی وداوری اینهمه مشهود است میشه یه خورده منصفانه تر به قضایانگاه کرد وقتی نایب قهرمان آسیا(ذوب آهن )اختلافش با ما یه امتیاز است ونیم فصل دوم 3امتیاز مثل ما گرفته میشه خوشبیتر بودبه آینده تیم. خوب اصلا" حق باشما مربیه که مثل نادر دست نشان آن هم نایب قهرمان جام حذفی شده سال 88وحتی از ما هم به قهرمانی نزدیکتر بود ضعیفه .خوب که چی؟عوض بشه؟ از دقیقه 1به تیم وبازیکنان اعتراض کنیم ؟که چی بشه آیا اعتراض نتیجه میده خوب نزاریم تیم تمرین کنه تو تمرینات هم بریم اعتراض کنیم چون از تمرین وتمرکز بیشتر نتیجه میده؟در ضمن مدیرعاملمون میگفت حتی موافق با اخراج دینورزاده هم نبود چون استعفا داده قبول کرده .
این هم حرف اخر من:این بازی هم تیم سایپا میاد اول دفاع کنه وبعد حمله ومربی باهوششون میدونه که اگه داماش گل نزنه باتوجه به نتایج اخیرش استرس تیم زیاد میشه وبه بحران میره وشاید ان چیزی بشه که ما نمیخوایم.پس باید خونسرد باشیم تا دقیقه اخر. هرکی نمیتونه از جمله خودم به ورزشگاه نیاد.اعتراض پس از پایان بازی اگه قرار بشنوند بعداز بازی هم میتونند بشنوند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:13 pm

[quote:5241da797f="hamidjavan"][quote:5241da797f="Aberare_ba_tasob"][quote:5241da797f="hamidjavan"][quote:5241da797f="siabagh"][quote:5241da797f="hamidjavan"]داماش بازی خوبی به خصوص در نیمه دوم برابر تراکتور انجام داد این بازی خوب تقدیم به انهایی که بعد از بازی با سپاسی می گفتند تیم خوب بازی نمی کنه وضعیفه والا ماشاالله .هرچی بهشون میگفتی سپاسی تیم خوبی قبول نمی کردند اما همین سپاسی صدرنشین لیگ برتر استقلال را برد. اما امروز دقیقا" روی اشتباهات فردی بازی را باختیم اشتباهات مکرر دفاع تیم . دفاع راست تیم ما اشتباهی بدتر از اشتباه مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس انجام داد اشتباهی که دوستان مغز کل فوتبال ما تو فروم سایت داماش مشکوک به تبانی دانستند آیا اشتباه کوشکی هم مشکوک به تبانی بود زود باشید یه فروم دیگه تشکیل بدید وکشف کنید.اما محد مختاری که دوستان ما از اول فصل می گفتند این باید فیکس باشه (بدون اینکه حتی یه جلسه تمرینی داماش را حتی نگاه کنند)به خصوص بعد از بازی مس سرچشمه که 4-0 بردیم واینکه چرا از اقایی به جای مختاری استفاده کرد .( مختاری جدا از اشتباهات منجر به گلش در هربازی. بازی ضعیفی ارایه میکنه شوتهای بی هدف پاسهای فراوان اشتباه حتی تو استپ ساده هم ناتوان است)اما دوستان براشون نتیجه بازی وبازی ضعیف مهم نیست مهم بازی کردن بازیکنان محبوبشون حتی به قیمت باخت وسقوط). ای کاش ما بفهمیم که مربی بهتر از مامیتونه تشخیص بده چون در تمام تمرینات وآماده سازی تیم است.
راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:5241da797f]
نه بلاميسر تو راس گي امي فوتبال پاك پاك، متاسفم كي هنوز اَ فوتبال كثيف نشناختي ، وختي فردوسي پور ده تا برنامه ميان گه كي جه اَ فوتبال لجن باره، بعد تو بوگو، فوتبال پاكه ، نانم چره اَمي شهر ميان آَن همه ساده لوح ايسا!! تيكه تاودانم خوب بلدي ؛ هنقدر مي پيغام جا عقده داشتي؟ پنج ماه راحت نوخوفتي نيه؟؟[/quote:5241da797f]

قربون آدم چیز فهم بالاخره یه نفر پیدا شد احساسی نظر نده و منصف باشه :wink:

آدم هیچی ندونه راحت میتونه صحبت کنه وادعا کنه خیلی راحت. یه توپ از لایش رفته نوری گرفته وبا اشتباه فراهانی گل زده شما میگی مشکوک به تبانی . میگی تراکتور تو 30دقیقه 5تا گل زده واین تبانیه. استقلال 2هفته پشت سر هم به تیمهای هفدهم جدول باخته . استقلال هم داره تبانی میکنه تیمهای ته جدول به ما برسند. فولاد خوزستان سه هفته پشت سر هم برد در مقابل ذوب آنی که سه هفته پشت سر هم باخته بود امروز باخت آن هم تو اهواز . بزار دیگه تند تادیر نشده تا دیگران به نام خودشون ثبت نکردند [size=18:5241da797f]مشکوک به تبانی[/size:5241da797f]. اخه وقتی طرز فکرت همینقدر من خنده ام میگیره البته با طعم افسوس. 23ساله استادیوم میرم از 8سالگی . زورم میاد هرکی هرچی به ذهنش میاد زود به قلم بیاره بدون انکه حتی آن بازی را دیده باشه. از مهدوی کیا خوشم نمیاد وهیچوقت نمی امد پرویز ابوطالب جزء اولین مربیانش میگه به بیشتر از حق واستعدادش در فوتبال رسیده. اما این زور داره تا یه اشتباه کرد بنویسی مشکوک به تبانی در حالی که خودش انگیزه زیادی برای جبران داشت. تو یه مصاحبه اش بعد از رفتن از داماش گفت که بعد از باخت به پرسپولیس چه حرفها وتهمتهای که نشنیده.
حیف که بعداز 5ماه نفهمیدی که من چی گفتم بازهم .... اما امیدوارم بفهمی ......حداقل تلاش کن بفهمی[/quote:5241da797f]
خداحافظ تا روز موعود :P[/quote:5241da797f]

مربی محبوب من یکی یواخیم لو یکی هم پپ گواردیولابه پپ گواردیولای وطنی هم رضایت می دم. متاسفانه به هیچکدومشون دسترسی ندارم.
اما یه خورده صبر کنید نمیگم از شما بیشتر فوتبال می قهمم اما از شما بیشتر فوتبال دیدم تو این شهر. یکی از دوستان گفت ملوان اینقدر امتیاز اورده. ما چرا اینقدر. خوب نیم فصل اول هم ملوان 6امتیاز اورد تو چهار تا بازی اول و5بازی 7 امتیاز ولی ما 5بازی چهار امتیاز آن موقع هم همین حرفها بود یه خورده به حافظه تون مراجعه کنیدیا اینکه از این سایت برگردید ونگاه کنید.ملوان داره با نیمه آسان جدول بازی میکنه.خوبه تماشاگران نگران تیمند چون دوستش دارند.اما تیم بیشتر آرامش میخواد. وقتی اشتباهات فردی وداوری اینهمه مشهود است میشه یه خورده منصفانه تر به قضایانگاه کرد وقتی نایب قهرمان آسیا(ذوب آهن )اختلافش با ما یه امتیاز است ونیم فصل دوم 3امتیاز مثل ما گرفته میشه خوشبیتر بودبه آینده تیم. خوب اصلا" حق باشما مربیه که مثل نادر دست نشان آن هم نایب قهرمان جام حذفی شده سال 88وحتی از ما هم به قهرمانی نزدیکتر بود ضعیفه .خوب که چی؟عوض بشه؟ از دقیقه 1به تیم وبازیکنان اعتراض کنیم ؟که چی بشه آیا اعتراض نتیجه میده خوب نزاریم تیم تمرین کنه تو تمرینات هم بریم اعتراض کنیم چون از تمرین وتمرکز بیشتر نتیجه میده؟در ضمن مدیرعاملمون میگفت حتی موافق با اخراج دینورزاده هم نبود چون استعفا داده قبول کرده .
این هم حرف اخر من:این بازی هم تیم سایپا میاد اول دفاع کنه وبعد حمله ومربی باهوششون میدونه که اگه داماش گل نزنه باتوجه به نتایج اخیرش استرس تیم زیاد میشه وبه بحران میره وشاید ان چیزی بشه که ما نمیخوایم.پس باید خونسرد باشیم تا دقیقه اخر. هرکی نمیتونه از جمله خودم به ورزشگاه نیاد.اعتراض پس از پایان بازی اگه قرار بشنوند بعداز بازی هم میتونند بشنوند[/quote:5241da797f]
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط damashi » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:25 pm

[quote:298f62d67b="hamidjavan"][quote:298f62d67b="Aberare_ba_tasob"][quote:298f62d67b="hamidjavan"][quote:298f62d67b="siabagh"][quote:298f62d67b="hamidjavan"]داماش بازی خوبی به خصوص در نیمه دوم برابر تراکتور انجام داد این بازی خوب تقدیم به انهایی که بعد از بازی با سپاسی می گفتند تیم خوب بازی نمی کنه وضعیفه والا ماشاالله .هرچی بهشون میگفتی سپاسی تیم خوبی قبول نمی کردند اما همین سپاسی صدرنشین لیگ برتر استقلال را برد. اما امروز دقیقا" روی اشتباهات فردی بازی را باختیم اشتباهات مکرر دفاع تیم . دفاع راست تیم ما اشتباهی بدتر از اشتباه مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس انجام داد اشتباهی که دوستان مغز کل فوتبال ما تو فروم سایت داماش مشکوک به تبانی دانستند آیا اشتباه کوشکی هم مشکوک به تبانی بود زود باشید یه فروم دیگه تشکیل بدید وکشف کنید.اما محد مختاری که دوستان ما از اول فصل می گفتند این باید فیکس باشه (بدون اینکه حتی یه جلسه تمرینی داماش را حتی نگاه کنند)به خصوص بعد از بازی مس سرچشمه که 4-0 بردیم واینکه چرا از اقایی به جای مختاری استفاده کرد .( مختاری جدا از اشتباهات منجر به گلش در هربازی. بازی ضعیفی ارایه میکنه شوتهای بی هدف پاسهای فراوان اشتباه حتی تو استپ ساده هم ناتوان است)اما دوستان براشون نتیجه بازی وبازی ضعیف مهم نیست مهم بازی کردن بازیکنان محبوبشون حتی به قیمت باخت وسقوط). ای کاش ما بفهمیم که مربی بهتر از مامیتونه تشخیص بده چون در تمام تمرینات وآماده سازی تیم است.
راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:298f62d67b]
نه بلاميسر تو راس گي امي فوتبال پاك پاك، متاسفم كي هنوز اَ فوتبال كثيف نشناختي ، وختي فردوسي پور ده تا برنامه ميان گه كي جه اَ فوتبال لجن باره، بعد تو بوگو، فوتبال پاكه ، نانم چره اَمي شهر ميان آَن همه ساده لوح ايسا!! تيكه تاودانم خوب بلدي ؛ هنقدر مي پيغام جا عقده داشتي؟ پنج ماه راحت نوخوفتي نيه؟؟[/quote:298f62d67b]

آدم هیچی ندونه راحت میتونه صحبت کنه وادعا کنه خیلی راحت. یه توپ از لایش رفته نوری گرفته وبا اشتباه فراهانی گل زده شما میگی مشکوک به تبانی . میگی تراکتور تو 30دقیقه 5تا گل زده واین تبانیه. استقلال 2هفته پشت سر هم به تیمهای هفدهم جدول باخته . استقلال هم داره تبانی میکنه تیمهای ته جدول به ما برسند. فولاد خوزستان سه هفته پشت سر هم برد در مقابل ذوب آنی که سه هفته پشت سر هم باخته بود امروز باخت آن هم تو اهواز . بزار دیگه تند تادیر نشده تا دیگران به نام خودشون ثبت نکردند [size=18:298f62d67b]مشکوک به تبانی[/size:298f62d67b]. اخه وقتی طرز فکرت همینقدر من خنده ام میگیره البته با طعم افسوس. 23ساله استادیوم میرم از 8سالگی . زورم میاد هرکی هرچی به ذهنش میاد زود به قلم بیاره بدون انکه حتی آن بازی را دیده باشه. از مهدوی کیا خوشم نمیاد وهیچوقت نمی امد پرویز ابوطالب جزء اولین مربیانش میگه به بیشتر از حق واستعدادش در فوتبال رسیده. اما این زور داره تا یه اشتباه کرد بنویسی مشکوک به تبانی در حالی که خودش انگیزه زیادی برای جبران داشت. تو یه مصاحبه اش بعد از رفتن از داماش گفت که بعد از باخت به پرسپولیس چه حرفها وتهمتهای که نشنیده.
حیف که بعداز 5ماه نفهمیدی که من چی گفتم بازهم .... اما امیدوارم بفهمی ......حداقل تلاش کن بفهمی[/quote:298f62d67b]
خداحافظ تا روز موعود :P[/quote:298f62d67b]

این هم حرف اخر من:این بازی هم تیم سایپا میاد اول دفاع کنه وبعد حمله ومربی باهوششون میدونه که اگه داماش گل نزنه باتوجه به نتایج اخیرش استرس تیم زیاد میشه وبه بحران میره وشاید ان چیزی بشه که ما نمیخوایم.پس باید خونسرد باشیم تا دقیقه اخر. هرکی نمیتونه از جمله خودم به ورزشگاه نیاد.اعتراض پس از پایان بازی اگه قرار بشنوند بعداز بازی هم میتونند بشنوند[/quote:298f62d67b]

کاملا موافقم
نماد کاربر
damashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:30 pm

[b:54b4f60af7]رشتی با تعصب ، تو که سالها به رشتی بودنت افتخار کردی و دیگران خندیدند ، تو که از نسل میرزا و سمیعی و رضا و نامجو هایی ... تویی که همچون دریای کاسپین با ابهت و همچون سپیدرود جاری ...قامتت را راست دار ، چشمانت را بی باران ... نگاه حاسدان و مارضان به توست .برخیز که دنیا شکست و پیروزی را با هم در خود جای داده است...گیلک با تعصب ، برای قومیتت ، برای خاکت ، برای هرچه که اصالت و هویت تو و آبا و اجدادت را نشان می دهد تا پای جا استوار باش . به امید پیروزی در میادین بعدی ... جانم فدای گیلان و رشت[/b:54b4f60af7]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:32 pm

بچه ها خدایی باید از تار تار حمایت کنیم/امروز بچه های ما باغیرت بازی کردن /ما امروز به داور و همچنین به اشتباهات بازیکن خودمون باختیم /باید قبول کنیم تراکتور خیلی قوی هست/همین جوری ادامه بدیم اوضاع مون خیلی خوب میشه باختیم فدای سرتون اشکال نداره/باید برای بچه ها مایه بذاریم چون همه زحمتشون رو کشیدن/تازه اگه داور پنالتی نمی گرفت الان حد اقل مساوی رو می گرفتیم
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:42 pm

بچه ها این حاشیه ها روو خودمون تمام کنیم. بعد هر باخت میریزیم اینجا زمین وو زمان ووو فووش می دیم. هی میگیم این بازیکن باشه اوون بازیکن نباشه الان همه دارن گیر می دن به مختاری به خاطر یه اشتباه توو ااون فشار بازی اما همه از الوز راضی هستن در حالی که اکثر پنالتی ها روو چه انزلیچی چه غلط اوون داره میده. این بحث اا روو تمام کنیم . الان فقط باید از تیم توو این بازیای باقی مونده حمایت کنیم که این فصل به خیر و خوشی تموم شه. از کاربرا هم انتظار میره منطقی تر فک کنن و اینقد احساسی نباشن.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:24 pm

بچه ها باید مثل بازی شاهین تا آخر وایستیم تیم مون رو تشویق کنیم بازیکنی ما اصلا پول نمی گیرند بعد وقتی اینجوری با غیرت امروز بازی کردند باید حمایتشون کنیم کمی احساساتمون رو باید کنترل کنیم.انشالله بازی بعدی رو میبریم فدای سرتون
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان