مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط raincityboy » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 7:11 am
بازی با سایپا باید دل تار تار بدست بیاریم خدایی ظلم چند هفته اومده آخه باید زمان بدیم،نکات مثبتی تو کارش میبینم البته نکات منفی هم داره
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط monfared » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 7:41 am
[quote:db2828d9d0="raincityboy"]بازی با سایپا باید دل تار تار بدست بیاریم خدایی ظلم چند هفته اومده آخه باید زمان بدیم،نکات مثبتی تو کارش میبینم البته نکات منفی هم داره[/quote:db2828d9d0]
موافقم
اگر چه هوادار حق دارد نسبت به نتایج تیم معترض باشد، اما تنها دلیل ِ نتیجه نگرفتن تارتار نیست.
از شرایط بحرانی تیم ... تا افت بعضی بازیکنان روی نتایج موثر بوده اند.
به هر حال در حق تارتار اجحاف هست، حداقل قدر دینورزاده به او مهلت بدهیم...
-

monfared
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am
-
توسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 7:52 am
عابدینی باید بدونه که داماش با این بچه ها بزرگ شده و باید نسل به نسل باشن .با بدونه افشین خان ناظمی و افشین چاوشی و مهدوی هر کدوم سالها برای ما زحمت کشیده اند .اصلا نمیشه ترجیح داد به تارتاری که 4 هفته اسم روی تییم هست .
معرفت و مردانگی میگه با حرف و استدلال باید کنار بیان نه این که تارتار بره و نه این که افشین و .... اخراج بشن.
داماش بی بزرگتر نمیشه و باید یه پیله آبرار توی تیم باشه و مثل تیم هایبرزگ دنیا باید از کسایی که چندین سال توی تیم موندن تقدیر کنیم چه برسه به اخراج و .....
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط raincityboy » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 8:01 am
[quote:700b08c203="mahyarmaya"]عابدینی باید بدونه که داماش با این بچه ها بزرگ شده و باید نسل به نسل باشن .با بدونه افشین خان ناظمی و افشین چاوشی و مهدوی هر کدوم سالها برای ما زحمت کشیده اند .اصلا نمیشه ترجیح داد به تارتاری که 4 هفته اسم روی تییم هست .
معرفت و مردانگی میگه با حرف و استدلال باید کنار بیان نه این که تارتار بره و نه این که افشین و .... اخراج بشن.
داماش بی بزرگتر نمیشه و باید یه پیله آبرار توی تیم باشه و مثل تیم هایبرزگ دنیا باید از کسایی که چندین سال توی تیم موندن تقدیر کنیم چه برسه به اخراج و .....[/quote:700b08c203]
اگر تو یک خونواده کسی نتونه مسئولیت ها و وظیفه هاشون انجام بده تو خونواده چند دستگی و اختلاف میفته پس باید اجازه بدیم که هرکی وظیفشو انجام دادم ما میگیم ایران آسیا امیر عابدینی ولی به مربی که آورده احترام نمیزاریم داریم بهونه میدیم به امسال کسایی مثل مهدوی کیا که راحت حرفشون ثابت کنن که تماشاگرای داماش به بازیکنها و کسایی که بومی نیستن توهین می کنن در صورتی که اینطوری نیست،البته جو رشت طوری هستش که اگر بازی های داخل خونه کسی ببره بازی ها خارج خونه ببازه کسی اعتراض نمیکنه ما متاسفانه بازی های داخل خونه بد نتیجه گرفتیم ولی بازی های خارج از خونه بسیار عالی،به تماشاگر هم حق میدیم اعتراض کنه ولی باید صبر کنیم همونطوری که 5هفته صبر کردیم بعدش تیم متحول شد فقط صحبت من اینه که نباید بهونه به دشمنان این تیم بدیم
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط onelove » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 8:02 am
دمه عابدینی گرم بره . غیرتشو نشون داد که مثله بعضیها نیست .
ایران اسیا امیر عابدینی

اگه داماش نباشه میخوام دنیا نباشه
-

onelove
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 9:34 am
جالب اینجاست که هروقت هوادارا کوچکترین اعتراضی میکنن گفته میشه که خط گرفته بودن و هوادارا ما نبودن!!!!جایگاه پشت دروازه حتی اجازه نمیده بنر هیچ بازیکنی حتی بازیکنای بومی درش زده بشه چه برسه بخواد بخاطر بازیکنی شعار علیه تیم بده.اقای عابدینی دستت درد نکنه که داری واسه ما زحمت میکشی ولی اعتراض حق هواداراست.یهو بگو اصلا هوادارا حق اعتراض ندارن و هرکی اعتراض کنه خط گرفته دیگه!!!من خودم بین بچهایی بودم که داشتن اعتراض میکردن با اینکه خودم کوچکترین شعاری ندادم ولی اعتراض هوادارا کاملا خودجوش بود وقتی تیم اونقدر افتضاح بازی کرد یهو دیگه بچها نتونستن جلو عصبانیتشون رو بگیرن.اقای عابدینی این رو بدون که همین کسایی که تو بهشون میگی 40/50 نفر و میگی که اصلا هوادار داماش نبودن همون کسایی بودن که بارها شعار استاندار یادت باشه رو سر دادن و حتی بعد بازی وایستادن و 5 دقیقه خوده تورو تشویق کردن .منم شاید با اون اعتراض موافق نبودم و حتی به بچها گفتم که بیخیال ولی اینقدر هودارا عصبانی بودن که نمیشد کاری کرد.میتونی بگی کاره اونا اشتباه بود ولی حق نداری بگی که اصلا هوادار داماش نبودن
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 9:35 am
در ضمن منم موافق اینم که هرکی بخواد واسه تیم حاشیه درست کنه و فقط به فکر خودش باشه چه بومی و چه غیر بومی باید اخراج بشه
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 9:48 am
سالار کارت درسته پسر
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط hamidjavan » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 9:52 am
[quote:c9ec56e86e="monfared"][quote:c9ec56e86e="raincityboy"]بازی با سایپا باید دل تار تار بدست بیاریم خدایی ظلم چند هفته اومده آخه باید زمان بدیم،نکات مثبتی تو کارش میبینم البته نکات منفی هم داره[/quote:c9ec56e86e]
موافقم
اگر چه هوادار حق دارد نسبت به نتایج تیم معترض باشد، اما تنها دلیل ِ نتیجه نگرفتن تارتار نیست.
از شرایط بحرانی تیم ... تا افت بعضی بازیکنان روی نتایج موثر بوده اند.
به هر حال در حق تارتار اجحاف هست، حداقل قدر دینورزاده به او مهلت بدهیم...[/quote:c9ec56e86e]
هوادار حق اعتراض دارد اگه تیم بد نتیجه بگیره اما زمان ومکانش مهم است نه اینکه از دقیقه 70شروع به اعتراض کنیم در بازی که صفر -صفراست وما هنوز شانس برد داریم .تماشاگر باید همیشه تا دقیقه 90وایسه وبعد از بازی اعتراض کنه حتی اگه این بازی را ما 1-0عقب بودیم با زهم تماشاگرها باید تا پایان بازی صبر می کردند شاید تیم گل مساوی را میزد وبعد باهر نتیجه حتی گرفتن مساوی اعتراض می کردند. بعداز بازی با سپاسی گفتم انهایی که اعتراض کردند از دقیقه 70با شعارهای مضحک نادر دست نشان ..............وتارتار بای بای و................. طرفدار داماش نبودند چون نتیجه بازی براشون مهم نبود اگه مهم بود تا دقیقه 90صبر می کردند.وقتی ما اعتراض میکنیم در جریان بازی دیگه طرفدار تیم نیستیم وبه حوادث داخل زمین بی تفاوتیم.یادمه چند سال پیش آن خاءین (فیروز کریمی) مربی مابود تو اخرین بازی نیم فصل با مهرکام بازی داشتیم وبازی 0-0بود وبازی خوبی از بازیکنان شاهد نبودیم ونتایج قبلی تیم هم خوب نبود از دقیقه 70تماشاگران شروع به اعتراض کردند وبه بازیکنان اعتراض وفحاشی کردند وبی خیال بازی شدند ویه جوری شد که دوست داشتند تیم حریف گل بزنه تو 10دقیقه پایانی 2تا خطای مشکوک تو هیجدم قدم حریف اتفاق افتاد که 100%پنالتی بود از نظر من . اماتماشاگرها اصلا" توجه نمی کردند به بازی وهیچ اعتراضی نمی کردند.ان بازی 2امتیاز ما پرید واخر فصل ما با اختلاف یه امتیاز تیم دوم گروه شدیم وپلی آف وحسرت لیگ برتر هم پشتش.
ما حقمون بود که اعتراض کنیم وقتی تیم بد است بازیکن خوب بازی نمی کند اما نه در آن دقیقه وشرایط حساس آن بازی. باید بعداز پایان بازی اعتراض می کردیم حق ما بود اما بعضیها وقت نداشتند وایسند. اصلا" براشون سرنوشت تیم وجدول مهم نبود اصلا" طرفدار تیم نبودند طرفدار فوتبال زیبا بودند همانهایی بودند که بازی دامالش ونفت تهران را به خاطر ارادت به لنگیهای تهران نیامدندیا امدند وبین دونیمه رفتند ویا بعداز گل سوم ورزشگاه را ترک کردند.واگه این تیم امسال هم بیفته دیگه نمیاند........البته اینها بخشی از جمعیت اعتراض کننده بودند.بخشی هم تحت تاثیر انها قرار گرفتند.اما تو همین بازی با سپاسی مساوی بهتر از باخت بود باور کنیدبا توجه به شرایط جدول .
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط alex00755 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:33 am
[quote:681bc7c995="raincityboy"]بازی با سایپا باید دل تار تار بدست بیاریم خدایی ظلم چند هفته اومده آخه باید زمان بدیم،نکات مثبتی تو کارش میبینم البته نکات منفی هم داره[/quote:681bc7c995]
آره دوستم...پیشنهادت عالیه آبره.نه فقط تارتار از کل تیم حمایت کنیم.بذارین حساب ما از حساب هوادارای لنگیا و آبیا و بقیه شهرها جدا بشه.اونا هستن که با اولین نتیجه ضعیف به تیمشون و مربیش توهین میکنن و علیهش شعار میدن...ما صبوریم.ما فوتبال میفهمیم.چن جا گفتم بازم میگم مهم برامون تیم باشه نه اشخاص.اون چیزی که به صلاح تیمه انجام بدیم.
-

alex00755
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am
-
توسط mehran2010 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:39 am
[quote:22922ebf2e="raincityboy"]بازی با سایپا باید دل تار تار بدست بیاریم خدایی ظلم چند هفته اومده آخه باید زمان بدیم،نکات مثبتی تو کارش میبینم البته نکات منفی هم داره[/quote:22922ebf2e]
کاملاً موافق این کار هستم و به قول دوستمون نه فقط تارتار بلکه کل تیم باید تشویق بشه. مطمئن هستم هوادار های فوتبال فهم داماش تا پایان بازی دست از حمایت تیمشون بر نمیدارن.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط mohamad » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 11:00 am
چرا مگه خوب کار می کنه برای بازی هیچ برنامه ای نداشت عابدینی مدیر بزرگی هست اما تاتار برای بازی برنامه نداشت
-

mohamad
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 11:15 am
[quote:a89652b00a="RASHTBOY"][quote:a89652b00a="pedram_1367"]تمام مصاحبه های عابدینی توش یک یا چند سوال درباره پرسپولیس هست که اعصاب منو خرد میکنه ... آخه این چه مسخره بازی ای هست خبرنگاران ما هم خیلی نسنجیده سوال می کنن ...[/quote:a89652b00a]
من هم با نظر شما موافقم ، ولی اگه دل عابدینی با پس پس نبود ، خیلی راحت می تونه ، پاسخ اون خبرنگار رو نده یا به نحو دیگری از پاسخ طفره بره . اما همه می دونیم که این اقا قبل از اینکه داماشی باشه ، پس پسی بوده و هنوز هم بیش از داماش به پس پس فکر می کنه ، اگه تا حالا پای داماش مونده بخاطر علاقه نبود ، بخاطر حرفه و شغلش بوده ، شما تا به حال شنیدید توی اروپا ، مدیر یک باشگاه در مورد باشگاه دیگری نظر بده و توی تمام مصاحبه هاش از [color=red:a89652b00a]یک تیم بخصوص [/color:a89652b00a]صحبت کنه ؟ هیچ جای دنیا مشابه این موضوع رو نمی بینید ، هیج جا ، بعد این فوتبال می خواد پیشرفت بکنه ؟[/quote:a89652b00a]
خب من یه سوالی دارم . شما میگید به خاطر حرفه و شغلش بوده. این که دیگه معلوم هست آقای عابدینی به پرسپولیس یه علاقه قلبی داره چون با این تیم زندگی کرده، اما این هم مشخص شده که تیمش رو به اون تیم نمیفروشه. حرفه و شغل چیه؟ همه ما میدونیم وضعیت مالی باشگاه به چه شکل هست اگر علاقه و تعهدی نداشت این تیم رو نمی تونست تا الان ول کنه؟ کس دیگه بود وضعیت تیم به این شکل بود؟ یعنی تمام این حرف هایی که از علاقش میزنه نقش بازی کردنه؟ نقش بازی کنه که چی بشه چی رو بدست بیاره؟ شاید اینکار تائید شده نباشه که راجع به باشگاه دیگه اینقدر صحبت کنه اما به این هم باید دقت بشه که چقدر نسبت به قبل از هواداران و مردم رشت میگه و این به نظرمن اگر به شکل منطقی بهش نگاه بشه همون علاقست که درش ایجاد شده.
پ.ن: در مورد حرف های بچه ها... خود ما می دونیم که اکثر تماشاگران چقدر روی احساس عمل می کنند. شاید من نوعی یه فحشی بدم یهو همه دور وریام و کل استادیوم بگن اون جمله رو. یا در مورد همین شعارهایی که راجع به مشکلات تیم از اینجا آماده سازیش کردیم... این شماها بودید که این آگاهی سازی ها راجع به وضع تیم و سر دادن شعارها رو شروع کردید و به بغل دستی ها هم اطلاع دادید. شاید درست نباشه اینطور بگم ولی مسلما هوادارانی که میان اینجا و یا اونایی که دونه دونه اخبار تیم رو دنبال می کنند خیلی متعصب تر از اونهایی هستند که هفته به هفته میان استادیوم و 90 دقیقه بازیها رو نگاه می کنند . مطمئنا یه فرقی بین اینا و اونها هست... نیست؟!از دقیقه 70 بازی سوم اومدن از جایگاه H بگن تارتار حیا کن ولی بچه های همینجا اجازه ندادند چون با منطق بیشتری فوتبال نگاه می کنند و از وضعیت تیم و مالیش بیشتر خبر دارند...میدونند سر بازی سوم نباید اینا رو گفت و باید اجازه داده حداقل 5 بازی بگذره و یه سری چیزها رو آنالیز کنند تا به یه نتایجی برسند .
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
-
توسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 12:39 pm
[quote="MEHRDAD"][quote="RASHTBOY"][quote="pedram_1367"]تمام مصاحبه های عابدینی توش یک یا چند سوال درباره پرسپولیس هست که اعصاب منو خرد میکنه ... آخه این چه مسخره بازی ای هست خبرنگاران ما هم خیلی نسنجیده سوال می کنن ...[/quote]
من هم با نظر شما موافقم ، ولی اگه دل عابدینی با پس پس نبود ، خیلی راحت می تونه ، پاسخ اون خبرنگار رو نده یا به نحو دیگری از پاسخ طفره بره . اما همه می دونیم که این اقا قبل از اینکه داماشی باشه ، پس پسی بوده و هنوز هم بیش از داماش به پس پس فکر می کنه ، اگه تا حالا پای داماش مونده بخاطر علاقه نبود ، بخاطر حرفه و شغلش بوده ، شما تا به حال شنیدید توی اروپا ، مدیر یک باشگاه در مورد باشگاه دیگری نظر بده و توی تمام مصاحبه هاش از [color=red]یک تیم بخصوص [/color]صحبت کنه ؟ هیچ جای دنیا مشابه این موضوع رو نمی بینید ، هیج جا ، بعد این فوتبال می خواد پیشرفت بکنه ؟[/quote]
خب من یه سوالی دارم . شما میگید به خاطر حرفه و شغلش بوده. این که دیگه معلوم هست آقای عابدینی به پرسپولیس یه علاقه قلبی داره چون با این تیم زندگی کرده، اما این هم مشخص شده که تیمش رو به اون تیم نمیفروشه. حرفه و شغل چیه؟ همه ما میدونیم وضعیت مالی باشگاه به چه شکل هست اگر علاقه و تعهدی نداشت این تیم رو نمی تونست تا الان ول کنه؟ کس دیگه بود وضعیت تیم به این شکل بود؟ یعنی تمام این حرف هایی که از علاقش میزنه نقش بازی کردنه؟ نقش بازی کنه که چی بشه چی رو بدست بیاره؟ شاید اینکار تائید شده نباشه که راجع به باشگاه دیگه اینقدر صحبت کنه اما به این هم باید دقت بشه که چقدر نسبت به قبل از هواداران و مردم رشت میگه و این به نظرمن اگر به شکل منطقی بهش نگاه بشه همون علاقست که درش ایجاد شده.
پ.ن: در مورد حرف های بچه ها... خود ما می دونیم که اکثر تماشاگران چقدر روی احساس عمل می کنند. شاید من نوعی یه فحشی بدم یهو همه دور وریام و کل استادیوم بگن اون جمله رو. یا در مورد همین شعارهایی که راجع به مشکلات تیم از اینجا آماده سازیش کردیم... این شماها بودید که این آگاهی سازی ها راجع به وضع تیم و سر دادن شعارها رو شروع کردید و به بغل دستی ها هم اطلاع دادید. شاید درست نباشه اینطور بگم ولی مسلما هوادارانی که میان اینجا و یا اونایی که دونه دونه اخبار تیم رو دنبال می کنند خیلی متعصب تر از اونهایی هستند که هفته به هفته میان استادیوم و 90 دقیقه بازیها رو نگاه می کنند . مطمئنا یه فرقی بین اینا و اونها هست... نیست؟!از دقیقه 70 بازی سوم اومدن از جایگاه H بگن تارتار حیا کن ولی بچه های همینجا اجازه ندادند چون با منطق بیشتری فوتبال نگاه می کنند و از وضعیت تیم و مالیش بیشتر خبر دارند...میدونند سر بازی سوم نباید اینا رو گفت و باید اجازه داده حداقل 5 بازی بگذره و یه سری چیزها رو آنالیز کنند تا به یه نتایجی برسند .[/quote]
باید عرض کنم ، این نوع عملکرد نه درخصوص عابدینی بلکه در خصوص تمام مدیران ورزشی و غیر ورزشی جهان ، به هیچ عنوان برازنده و [b]حرفه ای نیست [/b] که مدیر یک باشگاه یا تشکیلاتی باشی ولی در تمام یا اکثر مصاحبه های تلویزیونی و مطبوعاتی در رابطه با یک سیستم یا یک باشگاه دیگر صحبت و انرژی صرف کنی چراکه در یک زمانی ، در یک شهری ، برای مدت محدودی ، با یک ساختار و مناسبات متفاوتی ، مدیر اون تیم بودی ؛ همچنین این دلیل هم محکمه پسند نیست چون مدتی مدیر یک تیمی بودی ، دیگه تا آخر عمر باید در مورد اون سیستم یا تیم مصاحبه کنی ، در این صورت خیلی ها بیش از عابدینی با پرسپولیس زندگی کردند ، حالا این خیل عظیم باید مرتب در رابطه با سیستم قبلی خودشون مصاحبه کنند ؟ همچنین در رابطه با علاقه به هواداران داماش و مردم رشت اشاره کردید ، باید عنوان کنم اگه دقت نمایید ، لینک های بسیار مستقیمی بین علاقه ، تعهد ، شغل و حرفه وجود داره که هر کسی رو می تونه به تیم یا تشکیلاتی پایبند کنه که در مدیریت به اون ، مشتری مداری اطلاق می شه که در یک جمعبندی کلی این قسمت فاقد سیگنال منفی هست و من با این قسمت قضیه مشکل خاصی ندارم ولی ترجیح می دم بیش از این وارد جزئیات نشم ؛ ممنونم
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 12:52 pm
البته امیر عابدینی بین سالها 1372 تا 80 ، یعنی هشت سال مدیرعامل پرسپولیس بوده و مدتی رو هم به عنوان بازیکن در این تیم بازی کرده پس یه فرقی با بقیه داره اما به هر حال این موضوع هم هست که اگر در مورد پرسپولیس ازش سوال بشه نمی تونه اظهارنظر نکنه اما اگر دقت کرده باشید خیلی نسبت به قبل این مسئله کم رنگ شده و کلا یه سری مسائل و اخلاقیاتی که در یکی دو سال اول حضورش در داماش وجود داشت الان نیست و برعکس شده و فقط کافیه یه مقایسه داشته باشیم.
به هر حال یه روزی همه جاشون رو به یکی دیگه میدن اما من این جمله : "اگه تا حالا پای داماش مونده بخاطر علاقه نبود ، بخاطر حرفه و شغلش بوده " رو بی انصافی می دونم مگر اینکه مثل هامان بخوام بگم این تیم رو در همونجایی قرار داده و به مردم رشت تحویل داده که موقعی که گرفت بود یادم نمی آد که تیم ما قبلا به این شکل بوده باشه که البته اگر شرایط مالی و حواشی تیم به این شکل پیش نمی رفت شاید نتایج بهتری رو هم کسب می کرد.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان