[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: منتظر اخراج بازیکنان حاشیه ساز داماش باشید

عابدینی: منتظر اخراج بازیکنان حاشیه ساز داماش باشید

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابدینی: منتظر اخراج بازیکنان حاشیه ساز داماش باشید

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:10 am

سایت گل- داماش گیلان در دیدار مقابل فجرسپاسی پیروز شد اما اتفاق عجیبی بر روی سکوها افتاد و آن هم شعار دادن عده‌ای در میان تماشاگران ضد مهدی تارتار سرمربی تازه وارد گیلانی‌ها بود که این موضع گیری بسیار عجیب بود.

اما امیرعابدینی آنقدر تجربه فوتبالی دارد که به سرعت دست حاشیه سازان را خوانده و به همین دلیل از اخراج چند بازیکن و حتی مربیانی در کادر فنی داماش در هفته آینده خبر می‌دهد. گفت و گوی عابدینی با قانون نکات بسیار جالبی درباره آخرین وضعیت باشگاه داماش، آرزوی او برای بازنگشتن به پرسپولیس و دلیل به تاخیر انداختن استعفایش دارد که خواندنش خالی از لطف نیست.

-آقای عابدینی واکنش تماشاگران در آخرین بازی داماش برای شما عجیب نبود؟

ببینید آن 30-40 نفر را تماشاگر نمی‌گویند. تماشاگران داماش آن کسانی هستند که تمام زمان و زندگی خود را به تیم اختصاص داده‌اند و از هویت شهر و تیم شان دفاع می‌کنند. مصطفی دنیزلی در این هفته چندمین بازی خود را تجربه کرد؟

-سومین بازی!

خوب او در این سه بازی یک برد، یک شکست و یک تساوی کسب کرده است و تارتار هم همین عملکرد را طی سه بازی داشته است. با این تفاوت که حداقل رقم قرارداد دنیزلی یک و نیم میلیارد است و کل رقم قرارداد تارتار 150 میلیون تومان. ما باید توقعات خود را بر مبنای بضاعت و شرایط تیم پایین بیاوریم. من تارتار را قبول داشته و به کارش اعتقاد دارم.

-برای حل این حاشیه‌ها چه می‌کنید؟

این جو ایجاد شده دلیل دارد و وقتی ظرف یک هفته آینده برخی بازیکنان و حتی شاید افرادی در کادر فنی را کنار گذاشته و برای همیشه با آنها تسویه حساب کردیم آن وقت دلیل این موضوع هم مشخص شود. تیم ما کم بضاعت است اما برای خود حریمی داریم. این حریم برای سرمربی و بازیکنان باشگاه است و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم شخصی به آن تجاوز کند.

-این بازیکنان چه کسانی هستند؟

نامی از آنها نمی‌برم اما مطمئن باشید بازیکنانی که زیاده خواهی می‌کنند و در مقابل تارتار موضع گیری می‌کنند باید از تیم بروند. به هرحال هرکدام از این بازیکنان شاید با 50 تا 100 تماشاچی در ارتباط باشند و بتوانند خط بدهند اما من اجازه این کار را نمی‌دهم.

-در یکی، دو هفته گذشته از استعفا صحبت کردید چه شد که منصرف شدید؟

همزمان با صحبت‌های من، برای حسابرسی عملکرد سال گذشته به باشگاه مراجعه شد و در آن زمان استعفای من این برداشت را می‌داد که از بحث حسابرسی ناراحت هستم اما من صبر می‌کنم تا کار این مجموعه تمام شود و گزارش خود را ارائه دهند اما بعد از آن بی تردید اگر همین روند ادامه داشته باشد کار را ادامه نخواهم داد.

-وضعیت باشگاه داماش چه می‌شود؟ بحث واگذاری به کجا رسید؟

ببینید دیگر از امکانات مجموعه شرکت امیر منصور آریا پولی در باشگاه تزریق و هزینه نخواهد شد و این موضوعی است که تصمیم گیران به آن رسیده‌اند اما بدون پول هم نمی‌شود کار کرد. بنابراین راه پیش روی ما واگذاری است که یا باید به هیئت و اداره کل تربیت بدنی استان واگذار شود و یا به اسپانسری که جلو بیاید و البته ما بتوانیم هرچه بیشتر از این اسپانسر پول بگیریم.

-اگر این اتفاق‌ها هم رخ ندهد چه می‌شود؟

آن وقت باید آنقدر باشگاه با این شرایط پیش برود تا نابود شود و به من و تارتار هم فحش بدهند تا خیال همه راحت شود.

-بعد از نشست مجمع و اعتراض هایی که داشتید، عنوان کردید مطالب خلاف قانون را به فیفا اطلاع می‌دهید، آیا آن موضوع فقط یک جنگ روانی بود؟

همین الان هم فیفا در جریان امر هست و دارد اساسنامه را بررسی می‌کند تایید کردن یا مخالفت با آن را فیفا انجام می‌دهد و ما هم می‌پذیریم.

-اگر فیفا پذیرفت شما هم تمکین می‌کنید؟

خوب ما با خیلی چیزها ممکن است که مخالف باشیم اما با آن کنار می‌آییم. اگر بنا بر این باشد که روند غیرقانونی شکل بگیرد ما هم چاره ای نداریم جز آنکه به آن تن دهیم.

-به نظر شما مصطفی دنیزلی در پرسپولیس موفق می‌شود؟

دنیزلی مربی بزرگ و فهیم است و اکنون هم پرسپولیس به طور کامل نشان داده که متحول شده است. به نظرم باید به دنیزلی و مدیریت باشگاه پرسپولیس فرصت داد.

-این نگرانی وجود دارد که دنیزلی با علی پروین یا کریمی کنار نیاید؟

اتفاقا خوب هم کنار می آید چراکه دنیزلی یک مدیر خوب است.

-چرا در بحث واگذاری و اداره آینده پرسپولیس به مدیران پیشکسوتی مثل شما اعتماد نمی‌شود؟

این را از آقایانی که اعتماد ندارند بپرسید.

-خودتان چه دلیلی را متصور هستید؟

ترس و وحشت آنها به این دلیل است که من اثبات خواهم کرد در این 10 سال کسی به پرسپولیس خدمت نکرده است. البته رویانیان را مدیر بدی نمی دانم اما اگر من بیایم عده ای از آنچه در این 10 سال بر سر باشگاه بزرگ پرسپولیس آورده اند شرمنده می‌شوند.

-اگر امکانش باشد حضور در پرسپولیس را قبول می‌کنید؟

امیدوارم این شرایط نباشد. البته مطمئن باشید که خوش خیالی است بگذارند من به پرسپولیس بازگردم و اگر هم برگردم اجازه نمی‌دهند که بتوانم کار کنم. پس بهتر در این سن و سال از این آرزوها نکنم.

-پس کار با داماش را ترجیح می‌دهید؟

داماش را واقعا دوست دارم. زیباترین شعاری که شنیدم و برایم یادگار مانده این شعار تماشاگران گیلانی است«اگر داماش نباشه، می خوام فوتبال نباشه». وقتی جمعیت این شعار را یکصدا سر دادند، بغض کردم و واقعا می خواهم این باشگاه را به جایی برسانم البته اگر اجازه بدهند.

-شما هم با کاهش تعداد تیم های لیگ برتری موافق هستید؟

با توجه به وضعیت پروازی و پراکندگی شهرها من هم فکر می کنم 16 تیمه شدن لیگ مفیدتر باشد.
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:15 am

ایران آسیا امیر عابدینی
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:15 am

ای بابا /9/ /9/

ایران آسیا امیر عابدینی /13/ /13/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:22 am

-آقای عابدینی واکنش تماشاگران در آخرین بازی داماش برای شما عجیب نبود؟

ببینید آن 30-40 نفر را تماشاگر نمی‌گویند. تماشاگران داماش آن کسانی هستند که تمام زمان و زندگی خود را به تیم اختصاص داده‌اند و از هویت شهر و تیم شان دفاع می‌کنند.

از این قسمت اصلا خوشم نیومد ! /15/ اولا اونا 30 -40 نفر نبودن. خیلی بیشتر بودن . دوما هر کی یه نظری داره و کاملا خودجوش این شعار داده شد دلیلشم این هست هوادار های پشت دروازه خیلی رو تیم تعصب دارن و از بازی بد تیم واقعا عصبانی بودن که چند نفر این شعارو دادن که یهو همگانی شد ( من به درست یا غلط بودن شعار کاری ندارم)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:27 am .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:24 am

خداییش امیر خان به هر بهانه ای به هر دلیلی اومده رشت داره کار میکنه خیلی مرده! از اون موقع که پرسپولیس بود ارادتی بهش داشتم اما خوب اومد رشت که دیگه ترکوند درسته یخورده دخالت میکرد مخصوصا اون سال اول که حتی رو نیمکتم میشست اما بازم خیلی آقاس /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ رشت باید به همچین مدیری افتخار کنه ای تف تو این شانس که این مسائل اختلاس پیش اومد... :( :( :(
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:30 am

آبرار من بات موافقم... تارتار تجربه زیادی نداره تازه بازیکن همچین بزرگیم نبوده اما میگم بلاخره هر چی باشه معلومه که اومده کار کنه... کاری که اون قاسمپور ترسیدو نکرد حدالق تارتار نشون داد مرده و نمیترسه... بعدشم آبرار مگه داماش چند تا عنوان قهرمانی داره که شما انتظار داری همه بازیارو ببره؟؟؟ من هنو مصاحبه اول فصل و که امیر خان با وهابی کرده بود یادمه که میگفت هدفمون امسال موند تتو لیگه! خالامم نه شکر خدا با اینهمه فشارو ناداوری بازم رتبمون خوبه و با نیمه اولیم!! پس پس با اینهمه حمایت و ... هم امتیازه مائه...
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

Re: عابدینی: منتظر اخراج بازیکنان حاشیه ساز داماش باشید

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:32 am

[quote:360a94e665="elphias"]
پس کار با داماش را ترجیح می‌دهید؟
داماش را واقعا دوست دارم. زیباترین شعاری که شنیدم و برایم یادگار مانده این شعار تماشاگران گیلانی است«اگر داماش نباشه، می خوام فوتبال نباشه». وقتی جمعیت این شعار را یکصدا سر دادند، بغض کردم و واقعا می خواهم این باشگاه را به جایی برسانم البته اگر اجازه بدهند.[/quote:360a94e665]

مهندس یه دونه ای ................. /11/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:52 am

دمش گرم :) /13/
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:55 am

امیر عابدینی گفت اون 30.40 نفر تماشاگر داماش نیستن. هر تیمی تو دنیا اگه مربیش نتیجه نگیره بهش توهین میکنن این قانونه فوتباله
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 12:34 pm

با این تیکه مصاحبش خیلی حال کردم

داماش را واقعا دوست دارم. زیباترین شعاری که شنیدم و برایم یادگار مانده این شعار تماشاگران گیلانی است«اگر داماش نباشه، می خوام فوتبال نباشه». وقتی جمعیت این شعار را یکصدا سر دادند، بغض کردم و واقعا می خواهم این باشگاه را به جایی برسانم البته اگر اجازه بدهند.
:arrow:
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه ژانويه 17, 2012 12:43 pm

اتحاد اتحاد... به امید خدا این مشکلات و حاشیه های اطراف تیم به خوشی و هرچه سریعتر رفع بشه. :)
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 1:11 pm

/13/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط javid » سه شنبه ژانويه 17, 2012 1:23 pm

با اخراج چندتا بازیکن که باند درست کردن تو تیم کاملا موافقم ... چه بومی چه غیر بومی
قرار نیست چون بومیئی پاتو از گلیمت درازتر کنی که !
ایران آسیا "امیر عابدینی" /16/ /3/
نماد کاربر
javid
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 03, 2011 12:00 am

پستتوسط arya86 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 1:32 pm

بايد قدر اين مدير فوتبالي رو بيشتر بدونيم و مسئولين شهر تا دير نشده يه كاري كنند. شايد متوجه نباشيم اگه از دستش بديم! سالها افسوس خواهيم خورد اونوقت بايد فقط با خاطرات روزهاي خوبش زندگي كنيم. "مهندس عابديني" از مفاخر مديران فوتبال ايراني.
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه ژانويه 17, 2012 1:41 pm

عابدینی کارشو بلده احتمالا خواسته یه زهره چشم بگیره
ایران آسیا امیر عابدینی
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت