[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - موج سواری!

موج سواری!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژانويه 16, 2012 2:29 pm

[quote:550c2358ec="saeed0131"]این یارو اصلا تعادل روانی نداره فکر کنم زمانی که داشت این مطلبو مینوشت اسبابش زیاد خوب نبود /10/[/quote:550c2358ec]

یعنی نم داشت ؟؟؟؟ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:07 pm

miladcivil
اصلا معلوم نیه ان چی موادی بزه اقد مزخرف گه
هیچکی انه ملاقه نزه به خدا زکانم نبایستی انه محل بنید خوره واق واق کنه ده /10/
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:14 pm

[quote:3739e01ee5="rashti_sarvar"]با نوشتن مطالبش این اقا رو بزرگ کردین قبلا من در موردش اینجا مطلب نوشتم هامان حامدی عددی نیست دربارش حرف نزنین بزرگ میشه /10/[/quote:3739e01ee5]

دوست عزیز و بزرگوارم
نوشتن از آدم های کوچک،باعث بزرگ شدن آن ها نمی شود ... چون اصالتا کوچک اند!!!
این مطلب امروز در یک روزنامه ی پرتیراژ ورزشی منتشر شده است و مخاطبین آن روزنامه هم همه شان از هواداران، دوستان و عزیزان این سایت یا مطلعین از اوضاع و احوال داماش نیستند!
نسبت به این مساله باید حساس باشیم و موضع مناسبی بگیریم و شرط این، مطرح شدن موضوع اقلا در جمع خودمان است!
فکر می کنم روی این موضوع اتفاق نظر داشته باشیم که داماش، بیشتر اگر نه، کمتر از هوادارانش، دشمن و بدخواه دارد و در همین رشت خودمان خیلی ها دوست دارند سر به تن این تیم نباشد!
این دشمنی نه فقط نسبت به تیم، که به مدیریت داماش هم بر می گردد و جبهه گیری نسبت به این مدیر ورزشی و موفق غیر بومی ، یک امر بدیهی است.
متاسفانه بعضی آقایان ِ بی لیاقت ... چشم دیدن ِ موفقیت مجموعه ی زیر نظر عابدینی را به عنوان یک مدیر غیر بومی ندارند.
اگر لایق بودند و باشند ... دستشان را می بوسیم و خودمان از عابدینی می خواهیم کنار برود.
اما این آقا چند ماه است دارد داد می کند که یکی در این استان نیست دست ما را بگیرد.
من گمان می کنم بعضی از کوتاهی ها در استان نسبت به تیم داماش، بر می گردد به مشکلی که میان آقایان و وجود و حضور عابدینی در راس داماش هست ...
هدف از انتشار این مطلب در سایت، تاکید بر حفظ وحدت هواداران و نیز آگاهی نسبت به جریان زیرپوستی است که با مدیریت داماش مشکل دارد و هدف آن، براندازی این مجموعه به هر قیمتی هست ... و این که [color=red:3739e01ee5]این آقا دارند سوار موج شعار " استاندار یادت باشه ..." هواداران می شوند ...[/color:3739e01ee5]
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:20 pm

من کلا" خیلی با عابدینی در بعضی از زمینه ها موافق نبودم ونیستم. اما عابدینی هزار تا بدی داشته باشه یه خوبیش به همه شون می چربه وان اینه که فوتبالی است.امسال هم واقعا" با توجه به اینکه فوتبالی بود تیم خوبی بست. اما شما به سالهای قبل برگردید پگاه هم پولداربود مثل داماش اما مدیرهای ان تیمها فوتبالی نبودند وامثال حامدی راد ودوستان دلالش برای پگاه تیم می بستند که خودشون مدیر برنامه های چندتا بازیکن گیلانیه از رده خارج هستند مثل عشوری زاد. اگه امسال عابدینی نبود اینها با زهم به بهانه بومی سازی چندتا از این بازیکنان را به تیم می انداختند وهم درصدی پورسانت میگرفتتند وهم خواهر تیمو صلوات می دادند وزجر وعذابش هم مال ما بود شما به سال دومی که پگاه تو لیگ برتر بود(وبعد اواسط فصل به داماش تغییر نام داد) بعد از رفتن دست نشان شما دیدید که چه تیمی برای ما این دلالها بستند به بهانه بومی سازی چه بازیکنانی را به تیم غالب کردند وچه حالی کردند. علی قاسمیان 2سال تو هیچ تیمی بازی نکرده بود حتی یه دقیقه . بعد امد تو تیم نایب قهرمان جام حذفی اول فصل ذخیره بود اینها ودوستاشون تو روزنامه شون هر روز برای (پگاه )داماش یه تیم می چیدند وبازیکنان خودشونو را فیکس می ذاشتند ویا علی عشوری زاد سال قبلش دایی انو تو لیست18 نفره قرار نمی داد با یه قرار داد خوب به ما غالب شد ویا حامد حاجتی که الان تو تربیت یزد بازی میکنه این هم امد اینجا وچند تای دیگه. همشون هم به بهانه بومی سازی . و اینجوری سرمونو شیره مالیدند گفتند تیم بومی داریم با بازیکنان دیپورتی .(البته من مخالف بومی سازی نیستم اما بازیکنی که به شهرش واستانش عرق داشته باشه نه عشوری زاد یا میر طرقی)
خوب اینها الان هم نباید بخواهند که عابدینی باشه نونشون آجر شده.
یا شما به سالهای قبلتر برگردید چه بازیکنانی با کمک این دلالها به فوتبال شهرمون غالب شدند یا پا به سن گذاشته بودند مثل ناصر شیردل وخیلی های دیگر ویا کارایی لازم نداشتند ومعمولا" بعد از حضور در پگاه از فوتبال محو می شدند.

امسال هم درسته عابدینی بازیکنی مثل سیامک سرلک گرفت که کارایی نداشت اما همین سرلک کاپیتان فولاد بود وبعد از رفتن از داماش هم فیکس تیم بالای جدولی تراکتور شد.
خوب من هم اگه بودم دوست نداشتم عابدینی باشه واین چیزها را تو روزنامه خودم مینوشتم اینها را از نون خوردن(نون وشتر مرغ) انداخته . وگرنه هر کور و کری میدونه که این با داماش چقدر مشکل داره.
اصلا" اینو بگم من از وقتی از عابدینی خوشم امد که اینها بر ضدش نوشتند .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamidjavan در دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:28 pm .
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:23 pm

فقط امیرعابدینی
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:23 pm

[quote:17f9d47b94="hamidjavan"]من خیلی کلا" خیلی با عابدینی در بعضی از زمینه ها موافق نبودم ونیستم. اما عابدینی هزار تا بدی داشته باشه یه خوبیش به همه شون می چربه وان اینه که فوتبالی است.امسال هم واقعا" با توجه به اینکه فوتبالی بود تیم خوبی بست. اما شما به سالهای قبل برگردید پگاه هم پولداربود مثل داماش اما مدیرهای ان تیمها فوتبالی نبودند وامسال حامدی راد برای پگاه تیم می بستند که خودشون مدیر برنامه های چنددتا بازیکن گیلانی واز رده خارج هستند مثل عشوری زاد. اگه امسال عابدینی نبود اینها با زهم به بهانه بومی سازی چندتا از این بازیکنان را به تیم می انداختند وهم درصدی پورسانت میگرفتتند وهم خواهر تیمو صلوات می دادند وزجر وعذابش هم مال ما بود شما به سال دومی که پگاه تو لیگ برتر بود(وبعد اواسط فصل به داماش تغییر نام داد) بعد از رفتن دست نشان شما دیدید که چه تیمی برای ما این دلالها بستند به بهانه بومی سازی چه بازیکنانی را به تیم غالب کردند وچه حالی کردند علی قاسمیان 2سال تو هیچ تیمی بازی نکرده بود حتی یه دقیقه . بعد امد تو تیم نایب قهرمان جام حذفی اول فصل ذخیره بود اینها ودوستاشون تو روزنامه شون هر روز برای (پگاه )داماش یه تیم می چیدند وبازیکنان خودشونو را فیکس می ذاشتند ویا علی عشوری زاد سال قبلش دایی انو تو لیست18 نفره قرار نمی داد با یه قرار داد خوب به ما غالب شد ویا حامد حاجتی که الان تو تربیت یزد بازی میکنه این هم امد اینجا وچند تای دیگه. همشون هم به بهانه بومی سازی . و اینجوری سرمونو شیره مالیدند گفتند تیم بومی داریم با بازیکنان دیپورتی .(البته من مخالف بومی سازی نیستم اما بازیکنی که به شهرش واستانش عرق داشته باشه نه عشوری زاد یا میر طرقی)
خوب اینها الان هم نباید بخواهند که عابدینی باشه نونشون آجر شده.
یا شما به سالهای قبلتر برگردید چه بازیکنانی با کمک این دلالها به فوتبال شهرمون غالب شدند یا پا به سن گذاشته بودند مثل ناصر شیردل وخیلی های دیگر ویا کارایی لازم نداشتند ومعمولا" بعد از حضور در پگاه از فوتبال محو می شدند.

امسال هم درسته عابدینی بازیکنی مثل سیامک سرلک گرفت که کارایی نداشت اما همین سرلک کاپیتان فولاد بود وبعد از رفتن از داماش هم فیکس تیم بالای جدولی تراکتور شد.
خوب من هم اگه بودم دوست نداشتم عابدینی باشه واین چیزها را تو روزنامه خودم مینوشتم اینها را از نون خوردن انداخته . وگرنه هر کور و کری میدونه که این با داماش چقدر مشکل داره.
اصلا" اینو بگم من از وقتی از عابدینی خوشم امد که اینها بر ضدش نوشتند .[/quote:17f9d47b94]

این خط آخری که نوشتید جالب بود.
آبرار قوربان ...
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 16, 2012 3:46 pm

یه روزی یه آقای خبرنگاری به اسم X رو میبینم و بعد از سلام احوالپرسی میگم چه خبر از رفیقت هامان ؟ میگه فلان و بهمان... تیکه وار ولی با خنده بهش میگم خیلی مطالب ضد داماش می نویسه ها و... میگه آره دیگه آخه اون طرفدار بازیکن ( y ) هست و من هم طرفدار بازیکن (z) اصلا این نباشه داماش به من حال نمی ده :lol: (شما می تونید به جای لغت طرفداری که بکار برده شده یه کلمه دیگه بذارید که خودتون میدونید :roll: ) ماشالله از این طرفدارها(!) کم نیستند تو این فوتبال .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه ژانويه 16, 2012 4:36 pm

واقعا تنها چیزی که میشه گفت اینه که چقدر یک انسان از لحاظ شخصیتی میتونه حقیر باشه که به خاطر منافع شخصی خودش ساعت ها و هفته ها هدفش تخریب تیمی باشه که تبدیل به عشق جوونای اون شهر شده و اگر کفر نگم به اندازه خدا تیم محبوبشونو داماش دوست دارن با باختش افسرده میشن و با پیروزی هاش حالشون توپ توپه///بله در میان هواداران هم کسانی هستند که با بعضی از سیاستهای اقای عابدینی مخالفند که این کاملا طبیعیه نقد همه جا وجود داره ولی هیچکدام از ما موافق تخریب نیستیم///اقای حامدی راد شما که رئیس امور اراضی شهرک صنعتی رشت هم هستی خسته نشدی هر هفته تو ویژه نامه خبرورزشی استان مطالب بی پایه اساس رو مینویسی والا برادر اگه اینطور ادامه بدی در اینده به زباله دان تاریخ فوتبال شهر رشت خواهی پیوست...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در دوشنبه ژانويه 16, 2012 4:51 pm .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » دوشنبه ژانويه 16, 2012 4:46 pm

[quote:8531a4f9dd="Mordab"]واقعا تنها چیزی که میشه گفت اینه که که چقدر یک انسان از لحاظ شخصیتی میتونه حقیر باشه که به خاطر منافع شخصی خودش ساعت ها و هفته ها هدفش تخریب تیمی باشه که تبدیل به عشق جوونای اون شهر شده و اگر کفر نگم به اندازه خدا تیم محبوبشونو داماش دوست دارن با باختش افسرده میشن و با پیروزی هاش حالشون توپ توپه///بله در میان هواداران هم کسانی هستند که با بعضی از سیاستهای اقای عابدینی مخالفند که این کاملا طبیعیه نقد همه جا وجود داره ولی هیچکدام از ما موافق تخریب نیستیم///اقای حامدی راد شما که رئیس امور اراضی شهرک صنعتی رشت هم هستی خسته نشدی هر هفته تو ویژه نامه خبرورزشی استان مطالب بی پایه اساس رو مینویسی والا برادر اگه اینطور ادامه بدی در اینده به زباله دان تاریخ فوتبال شهر رشت خواهی پیوست...[/quote:8531a4f9dd]
آخ مرداب خیلی قشنگ مینویسی واقعا حرف دل منو زدی.این چندمین باریه که کامنتاتو میخونمو لذت میبرم و به داشتن چنین همشهری افتخار میکنم!
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژانويه 16, 2012 6:00 pm

حامدی راد اهل آستانه اشرفیه هست .یادمه یه بار یکی از بچه ها آدرس وبلاگش رو داده بود من هم رفتم هرچی لایق خودش و خانواده اش و ایل و تبارش بود بهش گفتم.این مقدمه بود .
می دونید چرا هامان جون با داماش بده ؟یه فلاش بک میزنیم به [size=18:77c0770d71]برنامه نود در مورد دلالی!!![/size:77c0770d71]یه جایی از اون برنامه گفته شد که بعضی از [size=24:77c0770d71]روزنامه نگار[/size:77c0770d71] ها هم قبل از شروع فصل و یا در حین فصل با مدیران و مربیان و بازیکنان تماس میگرند که یا به ما یه [size=18:77c0770d71]پول[/size:77c0770d71]ی بدین یا ما اینقدر ازتون مطلب بد می نویسیم که حالتون جا بیاد .
دیگه مشخصه که این یارو واسه چی اینقدر مطلب بد می نویسه.چون یه دلال کثیفه و حیف از شغل شریف خبرنگاری !
[size=24:77c0770d71]یارب روا مدار که گدا معتبرشود.............گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود[/size:77c0770d71]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط baloot » دوشنبه ژانويه 16, 2012 6:06 pm

[b][size=24:85dcc024ca] [/size:85dcc024ca][color=red:85dcc024ca] [/color:85dcc024ca]آدرس اینو کسی نداره؟ محل کارش، خونش... یه اطلاعی بدین تو این تاپیک
نماد کاربر
baloot
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژانويه 16, 2012 6:18 pm

[quote:ea63e89ba2="baloot"][b][size=24:ea63e89ba2] [/size:ea63e89ba2][color=red:ea63e89ba2] [/color:ea63e89ba2]آدرس اینو کسی نداره؟ محل کارش، خونش... یه اطلاعی بدین تو این تاپیک[/quote:ea63e89ba2]

فکر کنم امیر خودمون یه شماره تلفن و آدرس وبلاگش رو داشته باشه :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 8:40 pm

آخه آدم زورش میاد مرتیکه بی غیرت بی همه چیز تو شهر صنعتی رشت هم باشه!!!وجود همین بی بته ها باعث عقب موندگی رشت شده
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 5:51 am

بچه ها لپ مطلبو گفتن...مرتیکه زمانه پگاه هم همینجوری بود...از باشگاه حقوق میگرفت!!!باشگاه رو میکوبید!!!یه آدم ضدرشتیه باج بگیره.الانم چون عابدینی بهش پول نمیده هار شده. /9/ /9/
لعنت به هرچی ضد رشتی.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hadifalah » سه شنبه ژانويه 17, 2012 8:09 am

ایران آسیا امیر عابدینی

طرفدار داماشیم .. تا اخرش باهاشیم
نماد کاربر
hadifalah
کاربر سایت