[quote:926ff318f3="888"]من هم نه ترکیب اولیه که تار تار میزاره ونه از تعویضاش تواین 3تا بازی قبول ندارم.ولی 10 روزه اومده 5روزش ریکاوری یاتمرین سبک روز قبل بازی بود تو5جلسه چی میتونه بکنه.خواهشا2-3هفته بهش فرصت بدیم اگه دیدیم واقعا چیزی برای عرضه نداره همه باهم علیه ش شعارمیدیم.
mehdi gholami:طبق گفته عابدینی تو90 ---40%قرارداد بازیکنا پرداخت شده که فکر کنم تااینجا فصل کمتر تیمی این مقدار پرداخت کرده باشه.جای بازیکنای ذوب اهن بود چی میکرد.میخوای سود پولش هم بدیم؟؟؟
only abrar:کاملا بااون قسمت حرفت درمورد اینکه نباید تو کنفرانس میگفت ازهواداراگله دارم موافقم.پورغلامی تحت هر شرایطی پشت هواداراش هست.[/quote:926ff318f3]
البته دوست عزیزم 888 من قصد تغییر در نظر شمارو ندارم ، اما چون حرف پورغلامی و .... زده شد ، تیم پورغلامی چند هفته داخل و خارج خونه باخت و حتی به حریف قدیمیشون باخت ، جز دوتای آخر جدول رفت و ........ بازم این همه انتقاد ازش نبود ، اما متاسفانه تیم ما که اوضاع نه چندان بدی در جدول داره و همچنین مربی اسبق ما که موفق بود بنا بر هررررررر دلیلی رفت ، حالا یکی با این اوضاع بد مالی و وضعیت دادگاهی و .... اومده ،
بازی اول 100% به اشتباه داوری باخت ، وگرنه حداقل مساوی حقمون بود ،
بازی دوم هم با استقلال سر بی دقتی و بدشانسی باختیم ......
حالا بازی سوم دقیقه 75 جلوی تیمی که داشت 11 نفره دفاع میکرد و فقط مساوی میخواست ..... مهدوی نبود ، غلامی معلوم بود مصدومه ، زنیدپور و آبشک رو چهار تا تیر چراغ برق (دو متری) محاصره کرده بودن ........
خداییش انصاف بود به مربی انتقاد کنیم ؟ یه عده حیا کن و رها کن و یه عده نادر امپراطور و .... شایدم حق با معترضین باشه و من بیخود دنبال حرمت و وقت دادن و مهلت و ..... هستم .
چون قبلا" در این مورد صحبت شد دیگه بهتره ادامه داده نشه و به فکر بازی تراکتور باشیم ، کاری که نمباید میشد ، شد .
امیدوارم تیم با دست پر از تبریز بیاد ، هرچند من فکر میکنم با تبزهوشی میشه 3 امتیاز گرفت