داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط iman1978 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 12:26 pm

محمد غلامی بازیکن با تعصبیه حالا ممکنه تو یه بازی اونم بخاطر مصدومیت کمی ضعیف تر باشه که اینم برای بهترین بازیکنای دنیا اتفاق میفته به نظرم نباید بازی های خوب غلامی رو فراموش کنیم ومحکم و استوار تا آخرش پشت بازیکنامون بایستیم مخصوصا اگه اون بازیکن فوتبالیست باتعصب وباغیرتی مثل محمد غلامی باشه
غلامی دوست دایم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژانويه 16, 2012 2:25 pm

[quote:926ff318f3="888"]من هم نه ترکیب اولیه که تار تار میزاره ونه از تعویضاش تواین 3تا بازی قبول ندارم.ولی 10 روزه اومده 5روزش ریکاوری یاتمرین سبک روز قبل بازی بود تو5جلسه چی میتونه بکنه.خواهشا2-3هفته بهش فرصت بدیم اگه دیدیم واقعا چیزی برای عرضه نداره همه باهم علیه ش شعارمیدیم.

mehdi gholami:طبق گفته عابدینی تو90 ---40%قرارداد بازیکنا پرداخت شده که فکر کنم تااینجا فصل کمتر تیمی این مقدار پرداخت کرده باشه.جای بازیکنای ذوب اهن بود چی میکرد.میخوای سود پولش هم بدیم؟؟؟
only abrar:کاملا بااون قسمت حرفت درمورد اینکه نباید تو کنفرانس میگفت ازهواداراگله دارم موافقم.پورغلامی تحت هر شرایطی پشت هواداراش هست.[/quote:926ff318f3]

البته دوست عزیزم 888 من قصد تغییر در نظر شمارو ندارم ، اما چون حرف پورغلامی و .... زده شد ، تیم پورغلامی چند هفته داخل و خارج خونه باخت و حتی به حریف قدیمیشون باخت ، جز دوتای آخر جدول رفت و ........ بازم این همه انتقاد ازش نبود ، اما متاسفانه تیم ما که اوضاع نه چندان بدی در جدول داره و همچنین مربی اسبق ما که موفق بود بنا بر هررررررر دلیلی رفت ، حالا یکی با این اوضاع بد مالی و وضعیت دادگاهی و .... اومده ،
بازی اول 100% به اشتباه داوری باخت ، وگرنه حداقل مساوی حقمون بود ،
بازی دوم هم با استقلال سر بی دقتی و بدشانسی باختیم ......
حالا بازی سوم دقیقه 75 جلوی تیمی که داشت 11 نفره دفاع میکرد و فقط مساوی میخواست ..... مهدوی نبود ، غلامی معلوم بود مصدومه ، زنیدپور و آبشک رو چهار تا تیر چراغ برق (دو متری) محاصره کرده بودن ........
خداییش انصاف بود به مربی انتقاد کنیم ؟ یه عده حیا کن و رها کن و یه عده نادر امپراطور و .... شایدم حق با معترضین باشه و من بیخود دنبال حرمت و وقت دادن و مهلت و ..... هستم .
چون قبلا" در این مورد صحبت شد دیگه بهتره ادامه داده نشه و به فکر بازی تراکتور باشیم ، کاری که نمباید میشد ، شد . /7/
امیدوارم تیم با دست پر از تبریز بیاد ، هرچند من فکر میکنم با تبزهوشی میشه 3 امتیاز گرفت /11/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه ژانويه 16, 2012 7:49 pm

فردوسي پور واقعا بدجنسه؛ دوسه بار گفت فبل از اوت دستي كه داماش با آن به گل رسيد؛ خطا اتفاق افتاده، واقعا متاسفم براي فردوسي پور، از تريبونش سوء استفاده ميكنه همش، از نظر من كه فقط يه برخورد بود ، كه بازيكن فجر هم پياز داغشو زياد كرد
ميخواست بگه كه داوران بعضي وقتا به نفع داماش هم ميگيره
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژانويه 16, 2012 7:52 pm

[quote:1394861047="siabagh"]فردوسي پور واقعا بدجنسه؛ دوسه بار گفت فبل از اوت دستي كه داماش با آن به گل رسيد؛ خطا اتفاق افتاده، واقعا متاسفم براي فردوسي پور، از تريبونش سوء استفاده ميكنه همش، از نظر من كه فقط يه برخورد بود ، كه بازيكن فجر هم پياز داغشو زياد كرد
ميخواست بگه كه داوران بعضي وقتا به نفع داماش هم ميگيره[/quote:1394861047]

بی شررررررفه ، بد جنس نیست !
دقیقا" اون صحنه یادمه ، چون ما تو جایگاه H بودیم کاملا" برای ما واضح بود ، صحنه رو به ما بود . اصلا" قبل رسیدن اون پسره ، آبشک
پاشو کشید عقب ........ کامل واضح بود ، حتی 1% هم خطا نبود .
بچه ها بازی بعدی پرده (عادل بی عدالت) مجددا" افراشته میشه /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 7:55 pm

کلا طرف تو برنامه نود ندیده گفت خطاست :o
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » سه شنبه ژانويه 17, 2012 7:14 am

[quote:aac9850c43="888"]من هم نه ترکیب اولیه که تار تار میزاره ونه از تعویضاش تواین 3تا بازی قبول ندارم.ولی 10 روزه اومده 5روزش ریکاوری یاتمرین سبک روز قبل بازی بود تو5جلسه چی میتونه بکنه.خواهشا2-3هفته بهش فرصت بدیم اگه دیدیم واقعا چیزی برای عرضه نداره همه باهم علیه ش شعارمیدیم.

mehdi gholami:طبق گفته عابدینی تو90 ---40%قرارداد بازیکنا پرداخت شده که فکر کنم تااینجا فصل کمتر تیمی این مقدار پرداخت کرده باشه.جای بازیکنای ذوب اهن بود چی میکرد.میخوای سود پولش هم بدیم؟؟؟
only abrar:کاملا بااون قسمت حرفت درمورد اینکه نباید تو کنفرانس میگفت ازهواداراگله دارم موافقم.پورغلامی تحت هر شرایطی پشت هواداراش هست.[/quote:aac9850c43]

نمیخواد سود پولشو بدید اگه نمیدونی بدون که اون 40 درصد که شما میگید یه چیزم روش یعنی مبلغ 250 میلیون برایه رضایت نامه به استیل اذین داده شد اقایه محترم
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 10:10 am

[quote:4310a56531="mehdigholami"][quote:4310a56531="888"]من هم نه ترکیب اولیه که تار تار میزاره ونه از تعویضاش تواین 3تا بازی قبول ندارم.ولی 10 روزه اومده 5روزش ریکاوری یاتمرین سبک روز قبل بازی بود تو5جلسه چی میتونه بکنه.خواهشا2-3هفته بهش فرصت بدیم اگه دیدیم واقعا چیزی برای عرضه نداره همه باهم علیه ش شعارمیدیم.

only abrar:کاملا بااون قسمت حرفت درمورد اینکه نباید تو کنفرانس میگفت ازهواداراگله دارم موافقم.پورغلامی تحت هر شرایطی پشت هواداراش هست.[/quote:4310a56531]

نمیخواد سود پولشو بدید اگه نمیدونی بدون که اون 40 درصد که شما میگید یه چیزم روش یعنی مبلغ 250 میلیون برایه رضایت نامه به استیل اذین داده شد اقایه محترم[/quote:4310a56531] تو این وضعیت مالی که همه خبر دارن پیش کشیدن این بحث معنی نداشت .به هر حال این 40% که میگی برای رضایت نامه داده شده جز قردادش بود دیگه چیز مازاد برقراردادش نیست که از پول باشگاه پرداخت شده.
ایشالا محمد غلامی برگرده ودوباره جنگدگیشو برا تیم نشون بده به خصوص مقابل ملوان
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان