توسط miladcivil » دوشنبه ژانويه 16, 2012 6:35 pm
[quote:802ad61776="ARYANST122"]شاید حرف تارتار به اینکه میخواد پیرترا رو کنار بذاره افشین بود چون وقتی همه این موضوع ها رو کنار هم بذاریم به این نتیجه میرسیم اگه اینجوری باشه مام جلوی کسی که 2 روزه اومده تو تیم بخواد همچین تصمیمی بگیره ساکت نمیشینیم.[/quote:802ad61776]
----------------------------------------------
(( مهدی تارتار در گفتگو با پانا:
نگفتم بازیکنان سن بالا را اخراج می کنم
مهدی تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص اولین پیروزی خود با داماش گیلان اظهار داشت: بازی خیلی حساس و سختی بود. فجر خیلی فیزیکی بازی می کرد و طوری ترکیب چیدم که مقابل آنها کم نیاوردیم. از تک موقعیت هایی که بدست آوردیم، خوب استفاده کردیم و انصافا موقعیت های ما هم خیلی بیشتر بود.
وی افزود: کیفیت بازی اصلا خوب نبود. تیم هایی مثل فجر که برای بقا می جنگند، دوندگی بی امانی دارند. آنها مثل تیم های لیگ یکی بازی می کردند. مدام روی زمین می افتادند و وقت تلف می کردند. سعی داشتند بازی تیم حریف را تخریب کنند و برای بازی خود اصلا برنامه ای نداشتند. آنها از هرکجا می شد اوت دستی می انداختند و چشم به ضربات ایستگاهی و کرنر داشتند.
سرمربی داماش گیلان تصریح کرد: من از بچه های خودم راضی هستم چون از این تیم گل نخوردیم. گل خوردن از تیم هایی مثل فجر مشکل است . البته پیش بینی نمی کردم که در دقایق آخر گل بزنیم ولی مطمئن بودم تیم هایی که به این شکل دفاع می کنند، بالاخره دچار اشتباه می شوند.
تارتار گفت: داور در کل خوب بود ولی سوت هایی که پیاپی می زد و بازی را متوقف می کرد به نفع فجر بود چون آنها دنبال مساوی بودند با این حال خدا را شکر می کنم که بردیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا گفتید بازیکنان پا به سن باید رفته رفته را کنار می گذارم و به جوانان میدان می دهم؟ تاکید کرد: اصلا به این صورت نگفتم. واقعا وقتی مطلب را خواندم خودم هم ناراحت شدم. من گفتم هدفم آینده تیم است و به جوانها هم بها می دهم. حتی تعویضی هم که کردم خیلی خوب جواب داد و جهانبخش گل پیروزی تیم را زد. این نشان داد که بی دلیل به جوانها اعتماد نکردم.
سرمربی داماش گیلان ادامه داد: بازیکن باتجربه ای که پابه پای جوانها بدود، بهتر از بازیکن جوان است. خودم نیز تا سن 37 سالگی بازی کردم و می دانم چقدر بازیکن باتجربه به درد تیم می خورد. مثلا پاشایی بازیکن راه آهن بالای 30 سال سن دارد ولی من تا 5 سال دیگر اگر به تیمی بروم، پیشنهاد اولم را به این بازیکن می دهم چون واقعا پرتلاش است. اصلا این طور نیست که بخواهم بازیکنان باتجربه و پابه سن گذاشته را کنار بگذارم. بازیکنان باتجربه و پابه سن گذاشته بالای سرم جا دارند.
تارتار در خصوص اعتراض تماشاگران داماش گفت: اعتراض تماشاگران طبیعی است چون 2 بازی ابتدایی نیم فصل را باخته بودیم و این بازی هم داشت، مساوی می شد اما از آنها انتظار بیشتر داشتم. این برد خیلی چیزها به هواداران داماش ثابت کرد تا صبر داشته باشند. بعد از گل آنها سراز پا نمی شناختند.
وی درخصوص بازی با تراکتور تاکید کرد: قطعا بازی سختی است. از شانس بد من ابتدا با استقلال صدرنشین، با نفت در آبادان، با فجر قعرنشین بازی کردیم و قرار است با تراکتور مدعی هم بازی کنم. هدف ما این است که 3 امتیاز را در تبریز بگیریم. این تیم در نیم فصل دوم تقویت شده و مربی باهوشی دارد که به خوبی تیم خود را "کوچ" می کند و مهره چینی خوبی دارد. ما می دانیم که در تبریز این تیم خوب نتیجه نگرفته و روی این مسئله برنامه ریزی داریم. ))
----------------------------------------------
البته این خبر جای دیگه توسط دوست دیگری نوشته شده بود و من فقط برای اطلاع بیشتر دوستان نگران ، نقلش کردم .