[quote:3739e01ee5="rashti_sarvar"]با نوشتن مطالبش این اقا رو بزرگ کردین قبلا من در موردش اینجا مطلب نوشتم هامان حامدی عددی نیست دربارش حرف نزنین بزرگ میشه

[/quote:3739e01ee5]
دوست عزیز و بزرگوارم
نوشتن از آدم های کوچک،باعث بزرگ شدن آن ها نمی شود ... چون اصالتا کوچک اند!!!
این مطلب امروز در یک روزنامه ی پرتیراژ ورزشی منتشر شده است و مخاطبین آن روزنامه هم همه شان از هواداران، دوستان و عزیزان این سایت یا مطلعین از اوضاع و احوال داماش نیستند!
نسبت به این مساله باید حساس باشیم و موضع مناسبی بگیریم و شرط این، مطرح شدن موضوع اقلا در جمع خودمان است!
فکر می کنم روی این موضوع اتفاق نظر داشته باشیم که داماش، بیشتر اگر نه، کمتر از هوادارانش، دشمن و بدخواه دارد و در همین رشت خودمان خیلی ها دوست دارند سر به تن این تیم نباشد!
این دشمنی نه فقط نسبت به تیم، که به مدیریت داماش هم بر می گردد و جبهه گیری نسبت به این مدیر ورزشی و موفق غیر بومی ، یک امر بدیهی است.
متاسفانه بعضی آقایان ِ بی لیاقت ... چشم دیدن ِ موفقیت مجموعه ی زیر نظر عابدینی را به عنوان یک مدیر غیر بومی ندارند.
اگر لایق بودند و باشند ... دستشان را می بوسیم و خودمان از عابدینی می خواهیم کنار برود.
اما این آقا چند ماه است دارد داد می کند که یکی در این استان نیست دست ما را بگیرد.
من گمان می کنم بعضی از کوتاهی ها در استان نسبت به تیم داماش، بر می گردد به مشکلی که میان آقایان و وجود و حضور عابدینی در راس داماش هست ...
هدف از انتشار این مطلب در سایت، تاکید بر حفظ وحدت هواداران و نیز آگاهی نسبت به جریان زیرپوستی است که با مدیریت داماش مشکل دارد و هدف آن، براندازی این مجموعه به هر قیمتی هست ... و این که [color=red:3739e01ee5]این آقا دارند سوار موج شعار " استاندار یادت باشه ..." هواداران می شوند ...[/color:3739e01ee5]