[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمدي: خوب بازي مي‌کنيم اما نتيجه نمي‌گيريم

محمدي: خوب بازي مي‌کنيم اما نتيجه نمي‌گيريم

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط majid13 » شنبه ژانويه 14, 2012 4:42 pm

محمدی دیگه زیادی ریلکسه ولی دروازبانه خوبیه اگه قدر خودشو بدونه
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه ژانويه 14, 2012 7:25 pm

[quote:90f2bf544a="arvand"]من موافق محمدی نیستم ولی کاملا مخالف فراهانیم اگه قراره از 4تا موقعیت 3تارو بخوریم بهتره پس این گلا رو لایقی فر بخوره!ضمنا لایقی فر تو تمرینا خیلی با انگیزه و خوب هست[/quote:90f2bf544a]

100% موافقم ، حتی نظر من این بود که حامد طباطبایی جذب بشه و محمدی بره تا حامد یا لایقی فر فیکس بشن .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه ژانويه 14, 2012 9:05 pm

فقط فروزان کاسیاس /11/ /23/ /16/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 12:14 am

[quote:9145ba4e4c="ali126"]navidmadan=همین محمدی اشتباهات زیادی هم کرده ها لایه هایی که می خورد بازی با فولاد بود که الکی گول می خوردیم ولی درنتیجه بردیم[/quote:9145ba4e4c]
قبول دارم ,, کلیم توو اون 5دقیقه آخر نصفه جون شدیم ولی در نظر بگیریم که اون بازیو 3-1 جلو بودیمو همه بازیکنا از دم بازیو ول کرده بودن ......... محمدی لایه زیاد می خوره , اینم قبول دارم ولی انصاف نیست بهش حمله کنیم که بازی بلد نیستو این حرفا ,,, هرچی که باشه بالاخره بهترین دروازبان تیممونه در حال حاضر
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 12:21 am

[quote:cfbbeb5dbb="Soheil_Rashti"]آره ما دشمن بازیکنای غیر بومی هستیم ,,, واسه همینم اینقدر میلاد و جهانگیرو مهدوی کیا و همین آقا رو تحویل گرفتیم و تشویقشون کردیم و بهشون کلی لقب دادیم و بیشتر از بازیکنای بومیمون واسه شون مایه گذاشتیم.
با پولی که این گرفته, بایدم خوب بازی کنه. وظیفه شه.. نکنه باید از اینم بدتر باشه؟؟؟
هنوز سوتی هایی که داده رو فراموش نکردیم.
محمدی به ما دین داره که این نیم فصل باید ادا کنه. البته اگه سرما خوردگیش خوب بشه... امیدوارم به روزای خوبش برگرده.[/quote:cfbbeb5dbb]
خب پول گرفتن انصافا هم تاحالا هیچکدومشون اونقدرم بد نبودن که اینجوری بعضی بچه ها میان نظر میدن در موردشون ,, چه انتظاری داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه رفتیم ویکتور والدزو مسی و رونالدو رو آوردیم که انتظار داشته باشیم اصلا سوتی ندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (تازه همون والدزشم بعضی وقتا سوتیای خیلی وحشتناکی میده) ,,,,, غلامی و زنیدپورو مهدوی کیا که پارسال هرسه توو استیل آذین بودن آخرشم تیمشون سقوط کرد ,,, جهانگیرم که توی پیکان بودو اونم تیمش سقوط کرد ,,,,, محمدی هم که اکثرا ذخیره طالب لو بود.....................پس دلیلی نداره بگیم اینا قبلا فوق ستاره بودنو الان دارن بد بازی میکنن
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 15, 2012 5:19 am

در قبال اون همه پولی که محمدی و فراهانی گرفتند ، به هیچ عنوان عملکردشان راضی کننده نبود و صد البته محمدی بدتر چون بعنوان دروازبان شماره یک وارد تیم شد ولی نه بخاطر چمن مصنوعی بلکه بخاطر سوتی های پیاپی نیمکت نشین شد ، اون پنالتی هم اگه نمی گرفت بازی 4 - 1 به نفع ما می شد .در عوض یک دروازبانی مثل رحمتی یک تنه نتیجه بازی رو تغییر داد ،اگه اون دو تا توپ غلامی گل می شد با اون جو عضدی اس اس هیچ کاری نمی تونست انجام بده . هر توپی که تو چهارچوب داماش هست ، تبدیل به گل میشه ، واقعاً در تعجب هستم . دو تا مربی دروازبانی داریم ، چه چیزی به اینا یاد می دند ؛ باز دم آبشک گرم .
من اول با حضور فراهانی موافق بودم غافل از اینکه اون فقط قدش به دروازبان ها رفته ولی الان با لایقی فر موافقم اگه قراره هر توپی وارد دروازه بشه و هیچ فرقی بین دروازبان های اول ، دوم و سوم نباشه ، چرا لایقی فر توی دروازه نباشه ؟
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:35 am

[quote:99728c41d3="navidmadan"][quote:99728c41d3="ali126"]navidmadan=همین محمدی اشتباهات زیادی هم کرده ها لایه هایی که می خورد بازی با فولاد بود که الکی گول می خوردیم ولی درنتیجه بردیم[/quote:99728c41d3]
قبول دارم ,, کلیم توو اون 5دقیقه آخر نصفه جون شدیم ولی در نظر بگیریم که اون بازیو 3-1 جلو بودیمو همه بازیکنا از دم بازیو ول کرده بودن ......... محمدی لایه زیاد می خوره , اینم قبول دارم ولی انصاف نیست بهش حمله کنیم که بازی بلد نیستو این حرفا ,,, هرچی که باشه بالاخره بهترین دروازبان تیممونه در حال حاضر[/quote:99728c41d3]

من این ومی گم که محمدی تواین فصل بیشترازیک بازی برای ما خوب بازی نکرد

یا سرما داشت یاپاهاش مشکل داشت
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 15, 2012 7:25 am

بله خوب بازی می کنیم ولی دو تا دروازبان داریم که به هیچ توپی نه نمی گند ، معلومه که نتیجه نمی گیریم ، بعضی از کارشناسان فوتبال عقیده دارند که 70% یک تیم به دروازبانش بستگی داره ، من کارشناس نیستم ولی این حرفشان را قبول دارم ، بازی ما با اس اس ، گواه همین مطلب هست . /6/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه ژانويه 15, 2012 7:46 am

[quote:25e2ff065f="RASHTBOY"]بله خوب بازی می کنیم ولی دو تا دروازبان داریم که به هیچ توپی نه نمی گند ، معلومه که نتیجه نمی گیریم ، بعضی از کارشناسان فوتبال عقیده دارند که 70% یک تیم به دروازبانش بستگی داره ، من کارشناس نیستم ولی این حرفشان را قبول دارم ، بازی ما با اس اس ، گواه همین مطلب هست . /6/[/quote:25e2ff065f]

تعصب به تیم خیلی مهمه که این رو هم باید اضافه کنیم :(
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 10:48 pm

من امروز بازیو ندیدم چون همون موقع سر امتحان بودمو نمیدونمم فجر روی دروازه ما موقعیت داشت یا نه که امروز گل نخوردیم ولی میخوام به اون دوستایی که هی بدو بیراه بار محمدی میکنن بگم که فقط ببینین توی چندتا بازی محمدی توی دروازه بودو گل نخوردیمو در عوض این همه توی ترکیبا فراهانیو بهش ترجیح میدیم خداییش فراهانی به چند تا توپ نه نگفته که اینجوری با محمدی لج افتادین؟؟؟
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط ali126 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 9:18 am

[quote:2e8a0b163a="navidmadan"]من امروز بازیو ندیدم چون همون موقع سر امتحان بودمو نمیدونمم فجر روی دروازه ما موقعیت داشت یا نه که امروز گل نخوردیم ولی میخوام به اون دوستایی که هی بدو بیراه بار محمدی میکنن بگم که فقط ببینین توی چندتا بازی محمدی توی دروازه بودو گل نخوردیمو در عوض این همه توی ترکیبا فراهانیو بهش ترجیح میدیم خداییش فراهانی به چند تا توپ نه نگفته که اینجوری با محمدی لج افتادین؟؟؟[/quote:2e8a0b163a]

فامیل محمدی هستی؟ فکرکنم بازیکن یه جوتعصب می خواد که نداره ولی بازیکنی که رشتی هم نیست مثل ممد غلامی تعصب داره واسه تیمش تا اون جای که می تونه تلاش میکنه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه ژانويه 16, 2012 9:24 am

محمدی با فراهانی جفت آپارید آبرار
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 9:35 am

این درسته که محمدی برای ما بازیهای زیادی نکرده/اما خوب نباید از این بگذریم که یه دروازه بان بزرگه.
واقعا وقتی تو دروازه هست اون حول و تکونی رو که وقتی فراهانی هست رو ندارم.
در ضمن محمدی شاید بخاطر مسائ خونوادگیش یه حرفایی در مورد پاهاش زده باشه که شایدم راست نباشه/خودمونم اگه تو شرایطش قرار داشتیم شاید همین حرفارو میزدیم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 9:39 am

امیدوارم مشکل خانوادگی داشته باشه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط navidmadan » دوشنبه ژانويه 16, 2012 11:25 am

[quote:3bdc7d907b="ali126"][quote:3bdc7d907b="navidmadan"]من امروز بازیو ندیدم چون همون موقع سر امتحان بودمو نمیدونمم فجر روی دروازه ما موقعیت داشت یا نه که امروز گل نخوردیم ولی میخوام به اون دوستایی که هی بدو بیراه بار محمدی میکنن بگم که فقط ببینین توی چندتا بازی محمدی توی دروازه بودو گل نخوردیمو در عوض این همه توی ترکیبا فراهانیو بهش ترجیح میدیم خداییش فراهانی به چند تا توپ نه نگفته که اینجوری با محمدی لج افتادین؟؟؟[/quote:3bdc7d907b]

فامیل محمدی هستی؟ فکرکنم بازیکن یه جوتعصب می خواد که نداره ولی بازیکنی که رشتی هم نیست مثل ممد غلامی تعصب داره واسه تیمش تا اون جای که می تونه تلاش میکنه[/quote:3bdc7d907b]
نه , فامیلش نیستم , فامیل هیچکدوم از بازیکنا و کادر تیم نیستم ولی حرفم اینه که باید از بازیکنای تیم حمایت کنیم تا اونا هم سر لج نیفتن , مخصوصا بازیکنای بزرگ تیم مثل زنیدپورو غلامی و عسگری و محمدی و... , فقط زمانی که دیگه واقعا دیدیم دارن مشکلساز میشن باید انتقاد کنیم , مثلا من خودم خیلی به چاووشی انتقاد دارم چون میتونه بهتر بازی کنه و توی زمین اونجوری فقط فیگور میادو تئاتر بازی میکنه که چقد مثلا تعصب داره!
سر ماجرای عسگری و پوربخشم معتقدم باید از جهانگیر حمایت کنیم , من کارشو تایید نمیکنم اصلا ولی اگه ما هم بخواهیم سر یه تلفن زدن انقد ماجرا رو دامن بزنیم بچه بازیه ,,,, چه خوشمون بیاد چه نیاد , بازیکن بزرگ توو هر تیمی که باشه ناز داره , نازشونو باید کشید !
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان