[quote:7a89230e11="miladcivil"][quote:7a89230e11="nima_beckham"][quote:7a89230e11="miladcivil"][quote:7a89230e11="nima_beckham"][quote:7a89230e11="abarar1989"][quote:7a89230e11="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید
اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم

[/quote:7a89230e11]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم

منم با abarar هم عقیده ام .

به نظرم نباید هوادارا زیاد شل بگیرند ! این کار باعث شد تار تار حساب کار بیاد دستش بدونه که ما هوادارا فوتبالو میفهمیم .
واقعا اگه میباختیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد

,ولی خوشبختانه یه برد شیرن به دست آوردیم و با انگیزه میریم سراغ تراکتور

نمیدونم والله ! نظرها محترمه ، اما خداییش با این ضد حالی که تو زمین خودی از هوادارا خوردن باروحیه میرن تبریز ؟
از حق نگذریم ............ از خودم گرفته تا تیفوسی ها و ......... هیچکس تو این دو بازی خوب نبود و طبیعیه تیم نتیجه نگیره !
متاسفانه یاد زمان دینورزاده افتادم که بعضیا موقع تشویق تخمه میخورن ، موقع اعتراض و فحاشی پایه هستن !!!!!
امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن .................................[/quote:7a89230e11]
نظر شما هم محترمه آبرار
این بازی هوادار ها واسه بازیکنا سنگ تموم گذاشتن ! تک تک بازیکن ها تشویق شدن ! فقط 5 دقیقه آخر یه فشار رو تارتار آوردن ! اگه تیم برنامه داشت همون 85 دقیقه که هوادار ها تشویق میکردن نتیجه میگرفت . و نباید مشکلاتی که این تیمتو این بازی داشتو گردن هوادار ها انداخت به هرحال تارتار مربی جوانی هست و فکرش درسته که می خواد کم کم بازیکن های جوان بازی بده به نظر فردی خودم باید بهش وقت داد و دید که چقدر میتونه حرفشو عملی کنه ...

امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن

خدا رو شکر تو خیلی از مسائل هم نظریم و فقط در بعضی جزییات نظر عکس داریم
مخصوصا" : امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن

آبرار عزیز

برد و نتیجه گرفتن داماش آرزوی همه هواداراست