[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 5:57 pm

[quote:1391277df7="nima_beckham"][quote:1391277df7="abarar1989"][quote:1391277df7="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:1391277df7]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم :D[/quote:1391277df7]

منم با abarar هم عقیده ام . :wink: به نظرم نباید هوادارا زیاد شل بگیرند ! این کار باعث شد تار تار حساب کار بیاد دستش بدونه که ما هوادارا فوتبالو میفهمیم . :twisted:
واقعا اگه میباختیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد :roll: ,ولی خوشبختانه یه برد شیرن به دست آوردیم و با انگیزه میریم سراغ تراکتور :evil:[/quote:1391277df7]

نمیدونم والله ! نظرها محترمه ، اما خداییش با این ضد حالی که تو زمین خودی از هوادارا خوردن باروحیه میرن تبریز ؟
از حق نگذریم ............ از خودم گرفته تا تیفوسی ها و ......... هیچکس تو این دو بازی خوب نبود و طبیعیه تیم نتیجه نگیره !
متاسفانه یاد زمان دینورزاده افتادم که بعضیا موقع تشویق تخمه میخورن ، موقع اعتراض و فحاشی پایه هستن !!!!!
امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن .................................
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 5:59 pm

آیا آبشک همون آبشک هست؟دوست عزیز تیم مشکل داره!!!!
امروز چند نفر میخواستن به بازیکنا اعتراض کنند!!!!گفتم آخه اینا که همون بازیکنا هستند که تیم رو در نیم فصل اول ششم کردند پس چه دلیلی داره بهشون فحش بدیم؟
دوست عزیز تیم مشکل داره و الان همون جو دوران مهدی دینورزاده و اختلافات بین بازیکنا داره اوج میگیره.
من یه نکته ای رو باید بگم که من هم موافق این هستم که باید بازی تراکتور و سایپا رو به تارتار فرصت بدیم ولی اگه نتونه تیم رو جمع کنه دیگه باید بره.چون اگه قرار نیست نتیجه بگیریم و اینجوری بازی کنیم همون بهتر که افشین خان سرمربی باشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:03 pm

من نمیدونم والله این چه بحثیه که مطرح میشه که مثلا" پشت دروازه پر شور هستن و ........ روبرو کم شور ؟!؟
قرار نیست جایزه داده بشه که ! قراره درست تیم تشویق بشه که متاسفانه دو بازیه این کار ضعیف بود (امروز بهتر بود) .
امروز داش رضا (abarar1989) اومد جایگاه H و پیشش هم مهرداد بود و دیدن هماهنگ کردن روبرو چقدر سخته !
ما اینجا تو آفتاب دهنمون صاف میشه بعد دوستان در نهایت کم لطفی حرف شور و شیرین و تلخ و ......... میزنن /4/
بابا دمتون گرم !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:12 pm

[quote:90fa73f0aa="Aberare_ba_tasob"]آیا آبشک همون آبشک هست؟دوست عزیز تیم مشکل داره!!!!
امروز چند نفر میخواستن به بازیکنا اعتراض کنند!!!!گفتم آخه اینا که همون بازیکنا هستند که تیم رو در نیم فصل اول ششم کردند پس چه دلیلی داره بهشون فحش بدیم؟
دوست عزیز تیم مشکل داره و الان همون جو دوران مهدی دینورزاده و اختلافات بین بازیکنا داره اوج میگیره.
من یه نکته ای رو باید بگم که من هم موافق این هستم که باید بازی تراکتور و سایپا رو به تارتار فرصت بدیم ولی اگه نتونه تیم رو جمع کنه دیگه باید بره.چون اگه قرار نیست نتیجه بگیریم و اینجوری بازی کنیم همون بهتر که افشین خان سرمربی باشه[/quote:90fa73f0aa]

ما که همون اول گفتیم و رای دادیم به ناظمی ! اما حالا که نشده ، یه مربی اومده و از بدشانسی دو تا بازی سخت خورد بهش !
باخت به صنعت نفت که قبول داری مقصرش داوری بود ؟ دو تا تیر هم زدیم !!!!!!
استقلال به جز اون یه استگاهی دیگه کاری نکرد ، درسته ؟ اما ما حداقل دو موقعیت 99% رو نزدیم .
این بازی هم داشتن 90 دقیقه ای دفاع 11 نفره میکردن ، خب دیگه چه کاری میشه کرد ؟
مگه ما عربیم که هر ماه یه مربی عوض کنیم ؟ ما اونطور که باید حمایت و پشتیبانی کردیم که تیم دلخواه ما بازی کنه ؟ همه چیزو نباید به گردن شخص سرمربی
انداخت ! من فقط حرفم اینه با این اوضاع بد مالی نباید جو منفی بیشتر به تیم داد و حمایت کنیم و امیدوامر باشیم .
خداییش اوضاع ذوب رو ببینیم که چقدر وضعشون خرابه ..................
امیدوارم آینده برای ما باشه و مثل نیم فصل اول بعد افت اول فصل رو غلتک موفقیت بیوفتیم .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:15 pm

من معذرت میخوام بابت نظر قبلیم.
منظورم رو بد رسوندم از همه بچه ها عذر میخوام.
ولی باید قبول کرد کسایی که روبرو میشینند درصد تخمه خوراش خیلی بیشتر از پشت دروازه هست و به همین دلیل افراد پایه برای تشویق کمتر هستند.
وگرنه قصد جسارت نسبت به بچه های روبرو به خصوص h نداشتم.
امروز یه قسمت بچه های h داشتن دست تکون میدادند که بچه های پشت دروازه که اصلا اهل نت هم نیستن گفتن بچه های ما هستند جوابشون رو بدین /11/ /11/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:18 pm

[quote:eb81505782="miladcivil"][quote:eb81505782="nima_beckham"][quote:eb81505782="abarar1989"][quote:eb81505782="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:eb81505782]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم :D[/quote:eb81505782]

منم با abarar هم عقیده ام . :wink: به نظرم نباید هوادارا زیاد شل بگیرند ! این کار باعث شد تار تار حساب کار بیاد دستش بدونه که ما هوادارا فوتبالو میفهمیم . :twisted:
واقعا اگه میباختیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد :roll: ,ولی خوشبختانه یه برد شیرن به دست آوردیم و با انگیزه میریم سراغ تراکتور :evil:[/quote:eb81505782]

نمیدونم والله ! نظرها محترمه ، اما خداییش با این ضد حالی که تو زمین خودی از هوادارا خوردن باروحیه میرن تبریز ؟
از حق نگذریم ............ از خودم گرفته تا تیفوسی ها و ......... هیچکس تو این دو بازی خوب نبود و طبیعیه تیم نتیجه نگیره !
متاسفانه یاد زمان دینورزاده افتادم که بعضیا موقع تشویق تخمه میخورن ، موقع اعتراض و فحاشی پایه هستن !!!!!
امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن .................................[/quote:eb81505782]

نظر شما هم محترمه آبرار :wink:
این بازی هوادار ها واسه بازیکنا سنگ تموم گذاشتن ! تک تک بازیکن ها تشویق شدن ! فقط 5 دقیقه آخر یه فشار رو تارتار آوردن ! اگه تیم برنامه داشت همون 85 دقیقه که هوادار ها تشویق میکردن نتیجه میگرفت . و نباید مشکلاتی که این تیمتو این بازی داشتو گردن هوادار ها انداخت به هرحال تارتار مربی جوانی هست و فکرش درسته که می خواد کم کم بازیکن های جوان بازی بده به نظر فردی خودم باید بهش وقت داد و دید که چقدر میتونه حرفشو عملی کنه ...

:wink: امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:20 pm

باشه ما دیگه ساکت میشیم و چون نمیتونم حمایت الکی بکنم و میدونم فقط داریم خودمون رو گول میزنیم،فقط میتونم دیگه نظری در مورد سرمربی دوست داشتنی افراد ندم تا ببینیم تا هفته های بعد این آقا با این بازیکنا چی میکنه.
امیدوارم که نتیجه بگیره و نظر من اشتباه باشه فقط امیدوارم دیر نشه و حداقل تا بازی با ملوان این أآقا از بازیکننا آشنایی پیدا کنه.!
فقط یه نکته رو بگم که شما اومدی در نظرات سایت گفتی:
هیچ کدوم از بچه های ÷شت دروازه شعار مهدی تارتار رو سر نداد هیچ،بلکه باز هم نادر رو تشویق کردند پس لقب باد به پرچم اینجا صدق نمیکنه.
نظراتن منفی ممنوع /15/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:30 pm

منفی :!: -
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:31 pm

[quote:2a9edfb92b="Aberare_ba_tasob"]باشه ما دیگه ساکت میشیم و چون نمیتونم حمایت الکی بکنم و میدونم فقط داریم خودمون رو گول میزنیم،فقط میتونم دیگه نظری در مورد سرمربی دوست داشتنی افراد ندم تا ببینیم تا هفته های بعد این آقا با این بازیکنا چی میکنه.
امیدوارم که نتیجه بگیره و نظر من اشتباه باشه فقط امیدوارم دیر نشه و حداقل تا بازی با ملوان این أآقا از بازیکننا آشنایی پیدا کنه.!
فقط یه نکته رو بگم که شما اومدی در نظرات سایت گفتی:
هیچ کدوم از بچه های پشت دروازه شعار مهدی تارتار رو سر نداد هیچ،بلکه باز هم نادر رو تشویق کردند پس لقب باد به پرچم اینجا صدق نمیکنه.
نظراتن منفی ممنوع /15/[/quote:2a9edfb92b]

دوست عزیزم من خدای نکرده قصد تعیین تکلیف برای کسی نداشتم و ندارم ........ این چه حرفیه آخه شما میزنی ! من میگم باید وقت داد ، شما میگی نه ! باشه
مهم اینه همه ماها خواستمون موفقیت تیمه ، غیر از این که نیست ، درسته ؟ به خدا نه تارتار نه دینورزاده نه X و نه Y هیچکدوم از فامیلایه من نیستن که دوستشون داشته باشم ........ قاسمپور هم باخت آورد ، * که با خیلی از تصمیماش مخالف بودم چیزی گفتم ........... یا مثلا" اونو به کسی نسبت دادم ؟ بیخیال ......
در مورد نظرات سایت : من با اونایی که در جایگاه H بودن و بعد گل تارتار تارتار کردن اما قبل گل حیا کن حیا کن میگفتن منظور داشتم ، حالا اگه از همینا میپرسیدیم مثلا" فلان پستشمون کدوم بازیکنه نمیشناختنش ............... اما مطمئن باش دست نشان هم تو این اوضاع بهتر از این نمیشد ! شایدم بدتر بود !
منظورت رو از نظرات منفی اگه با من بود رو متوجه نشدم !!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:34 pm

[quote:ba1ef0e0df="nima_beckham"][quote:ba1ef0e0df="miladcivil"][quote:ba1ef0e0df="nima_beckham"][quote:ba1ef0e0df="abarar1989"][quote:ba1ef0e0df="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:ba1ef0e0df]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم :D[/quote:ba1ef0e0df]

واقعا اگه میباختیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد :roll: ,ولی خوشبختانه یه برد شیرن به دست آوردیم و با انگیزه میریم سراغ تراکتور :evil:[/quote:ba1ef0e0df]

امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن .................................[/quote:ba1ef0e0df]

این بازی هوادار ها واسه بازیکنا سنگ تموم گذاشتن ! تک تک بازیکن ها تشویق شدن ! فقط 5 دقیقه آخر یه فشار رو تارتار آوردن ! اگه تیم برنامه داشت همون 85 دقیقه که هوادار ها تشویق میکردن نتیجه میگرفت . و نباید مشکلاتی که این تیمتو این بازی داشتو گردن هوادار ها انداخت به هرحال تارتار مربی جوانی هست و فکرش درسته که می خواد کم کم بازیکن های جوان بازی بده به نظر فردی خودم باید بهش وقت داد و دید که چقدر میتونه حرفشو عملی کنه ...

:wink: امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن :wink:[/quote:ba1ef0e0df]

خدا رو شکر تو خیلی از مسائل هم نظریم و فقط در بعضی جزییات نظر عکس داریم :lol:
مخصوصا" : امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:35 pm

منظورم از نظرات منفی به نظرات خودم بود که دارم تیم رو به حاشیه میبرم.
من هم ناراحت نشدم آبرارجان.من شما رو میشناسم و اکثر مواقع نظراتمون هم سو هست و اینجا هم برای این گفتگو میکنیم تا بتونیم از نظرات هم آگاه بشیم.
خدا رو شکر این سایت هم مثل بعضی از سایت ها نیست که هم نظرات یک سو باشه

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:39 pm

[quote:7a89230e11="miladcivil"][quote:7a89230e11="nima_beckham"][quote:7a89230e11="miladcivil"][quote:7a89230e11="nima_beckham"][quote:7a89230e11="abarar1989"][quote:7a89230e11="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:7a89230e11]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم :D[/quote:7a89230e11]

واقعا اگه میباختیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد :roll: ,ولی خوشبختانه یه برد شیرن به دست آوردیم و با انگیزه میریم سراغ تراکتور :evil:[/quote:7a89230e11]

امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن .................................[/quote:7a89230e11]

:wink: امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن :wink:[/quote:7a89230e11]

خدا رو شکر تو خیلی از مسائل هم نظریم و فقط در بعضی جزییات نظر عکس داریم :lol:
مخصوصا" : امیدوارم با دست پر از تبریز برگردیم تا تیم برابر سایپا در رشت پر روحیه و هوادارا راضی باشن /8/ /8/ /8/[/quote:7a89230e11]

آبرار عزیز :D برد و نتیجه گرفتن داماش آرزوی همه هواداراست :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:56 pm

متم موافقم امروز خوب بازی نکردیم ولی خدارو شکر که بردیم اگه تیم همین جوری بخواد بی انگیزه و بی برنامه بازی کنه به مشکل برمیخوریم.به امید حل تمامی مشکلات. /2/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه ژانويه 15, 2012 7:11 pm

ما باید از تار تار حمایت کنیم بر فرض مثال تارتار نتیجه نگرفت که چی بریم دنبال مربی چهارم خواهش تموم کنید این بحث رو ما محکوم به حمایت از داماش و تارتار هستیم حتی از روی ناچاری خواهشأ شرایط رو درک کنید دوستان مثل اینکه فراموش کردین تیم مشکل مالی داره /14/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 7:30 pm

منم رفتار هوادارا رو تایید نمیکنم ولی فکر کنم روی بازیکنا تاثیر داشت شعاراشون!!!محمد غلامی و زنیدپورم یکی دو تا بازیه دارن لاس میزنن بازیه واقعی خودشون رو نمیکنن!!!کلا چه زمان دینور یا قاسمپور یا همین تارتار اکثر موقعیت گل های ما روی خلاقیت بازیکنا به وجود اومده یا شوت از راه دور یا ضربات ازاد این مشکل واقعا جای نگرانی داره هر چی سریعتر باید حل بشه البته در خط حمله غلامی هم تنهایه بازیکنا موقع حمله بهش اضافه نمیشن4 4 2 بازی کنیم به نظر من بهتره
بهترین بازیکنای این بازی هم از نظر من جهانبخش بچه رشتی وابشک سسک فابرگاس-خیلی هم خوشحالم محمد سیم خاردار هم کم کم داره به امادگی سابقش میرسه /11/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان