[quote:2590b9d257="Aberare_ba_tasob"]اول از همه از کاربرا خواهش میکنم که تایپیک الکی ایجاد نکنند.جالب هم این هست یه بار تایپیک رو حذف میکنیم و دوباره همون تایپیک رو ایجاد میکنند.
اما در مورد بازی و حواشی،بازی خوبی نبود و فقط تونستیم از روی شانس نتیجه رو بدست بیاریم که خدا رو شکر بازهم
من اصلا کاری به کار نادر و یا شعارهایی که بر علیه تارتار دادند ندارم.فقط از دوستان و آقای تارتار سوال میکنم:
امروز برنامه داماش برای گلزنی چی بود؟چرا اصلا داماش طراوتی برای حمله نداره؟باید واقعیت رو گفت آیا داماش مستحق برد بود؟
تیم ما برد و ما هم خیلی خوشحالیم ولی آیا باید چشممون رو روی واقعیت ببندیم؟
به این هم اعتراف میکنم که با اومدن مختاری در دفاع خیلی خوب شدیم و دیگه اون استرس سابق رو نداریم.
ولی من با یه شعار کاملا موافق بودم:
یک ساعت گذشت و هنوزم خبری نیست.....بابا این که داماش نیست بابا اینکه داماش نیست
ولی نقطه خوب این هفته شعار هواداران خطاب به مسئولین بود که خیلی خوب گرفت به خصوص شعار داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه[/quote:2590b9d257]
با فرض درست بودن تمام حرفات ، آیا تارتار وقت تغییر و تحول داشت و داره ؟ تو این شرایط مالی مربی دیگه ای میاد به تیم ؟؟؟ داماش نه ، پرسپولیس و استقلال و ..... تیمهای بالا جدول جلو پسپاسی که میانگین قدی 1.90 و میانگین دوندگی در حد (اوسین بولت) چه نتیجه ای میگیرن ؟
هممون شاهد بودیم حدالامکان تغییر سیستم و روش داده بود و حتی در تمرینات هم 4.4.2 کار کرد ............ شمام که این چند جلسه آخر تمرین بودی و دیدی !
به نظرم اینگونه انتقادات صحیح نیست و جواب عکس (منفی) میده ......... باید بهش وقت داد و حمایت کرد .
هیچ متوجه شدیم که نه غلامی و نه زنیدپور دیگه اون بازیکنای نیم فصل اول نیستن ؟ اون جریانات رفتن و ..........
اما موافقم که شعار (داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه) خوب داده شد .