[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meelad » يکشنبه ژانويه 15, 2012 2:25 pm

به گزارش خبرگزاری فارس محمود یاوری پس از شکست یک بر صفر برابر داماش گیلان در جمع خبرنگاران گفت: به خواست خودمان نرسیدیم. آمده بودیم ابتدا بازی را ببریم و اگر نشد حداقل مساوی بگیریم. بازی خوبی نبود اما بسیار پر جنب و جوش بود به ویژه در ۵ تا ۶ دقیقه پایانی مسابقه که تماشاگران بازیکنان داماش را تحریک کردند. تک گل مسابقه هم روی اتفاقات عادی به ثمر نرسید.

وی با اشاره به شعارهای تماشاگران علیه خودش گفت: تماشاگران حرف‌هایی را به ما زدند که جالب نبود. با این حال به نظر من مساوی نتیجه عادلانه بود.

سرمربی فجر سپاسی در مورد بقای این تیم در لیگ برتر گفت: هدف ما ماندن در لیگ برتر است. من برای همین کار به فجر آمدم. امروز هم با ۵ هافبک تیم را به میدان فرستادم تا حداقل مساوی بگیریم که این اتفاق نیفتاد.

یاوری در مورد اعتراضش به بازیکنان فجر در اواخر مسابقه خاطرنشان کرد: بازیکنان پس از گل داماش به داور اعتراض کردند و من به آنها گفتم به جای این کار فوتبال خود را بازی کنید زیرا هنوز وقت باقی مانده بود. قطعاً بازیکنانی که با من همکاری نکردند و به اعتراض‌شان به داور ادامه دادند جریمه خواهند شد. من در مورد داوری حرفی نمی‌زنم اما باز هم می‌گویم مساوی نتیجه عادلانه‌ای بود.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 2:32 pm

داماش 1- فجرصفر/بالاخره برد با تارتار
داماش گیلان با این پیروزی 26 امتیازی شد و شاگردان 'محمود یاوری' در فجرسپاسی نیز با قبول این شكست با 19 امتیاز همچنان در بین تیم های پایین جدول باقی ماندند.

یکشنبه 25 دی ماه نود-استادیوم دکتر عضدی رشت-هفته ی بیستم لیگ برتر- جام خلیج فارس- فجر شیراز 0 – 1 داماش گیلان زننده گل : علیرضا جهانبخش در دقیقه 90 تماشاگر: حدود 8000 نفر نفر- دما: 20 درجه سانتیگراد -آفتابی داور: محمد ملکی - كمك‌داوران : بابک داوری و آرمان اسعدی – داور چهارم : محمد کمانی - ناظر: محمدعلی فروغی اخطار: محمد محمدی دقیقه 44- جهانبخش دقیقه 90 - نظیف کار دقیقه 93 (داماش) فجر شیراز: انزلیچی سنگچولی، خالد شفیعی، علیرضا جلیلی، محمد آفند، امید خلیلی، رضا حقیقی شاندیز، ایوب کلانتری،مهدی رجب زاده، محمدرضا حسینی ، هادی ایمانی ( از دقیقه 60 وحید نعمتی) ، یونس شاکری( از دقیقه 78 محمدرضا پورمحمد). سرمربی:محمود یاوری. داماش گیلان: محمد محمدی ،محمد مختاری،علیرضا نظیف کار،مگنو باتیستا،ابوذر رحیمی،محمد آبشک،حسین ابراهیمی، مصطفی حاجتی ( از دقیقه 53 علیرضا جهانبخش )،میلاد زنیدپور،جهانگیر عسگری ( از دقیقه 83 بهنام افشه )،محمد غلامی. سرمربی: مهدی تارتار. (نتیجه ی بازی رفت: داماش 1-0 فجر)

شرح بازی:
دوتیم در شرایطی در رشت در مقابل هم قرار گرفتند که فجر سرمست از یک پیروزی خانگی مقابل رقیب دیرینه ی خود،نفت آبادان و داماش شکست خورده و زخمی از باخت خانگی در مقابل سرنشین لیگ آمده بود تا نوار دو شکست پیاپی را پاره کند.
داماش بازی را پرانگیزه آغاز کرد و مانند چند بازی گذشته صاحب توپ و میدان بود ، اما در نیمه نخست نتوانست از این برتری خود استفاده نماید . شاید انفجار ترکیب اصلی داماش که در این مسابقه نیز ادامه داشته را بتوان دلیل اصلی این امر دانست.در آنسو بازی بسته و دفاعی تیم فجر که به ضد حملات پراکنده دل خوش کرده بود نیز مزید بر علت شده بود تا شاهد موقعیت های چندانی روی دروازه ها نباشیم.در نیمه دوم باز هم این داماش بود که بطور کامل توپ و میدان را در اختیار داشت اما محمود یاوری با تجربه تمام روزنه های نفوذ را بر مردان داماش بسته بود و تفکرات تاکتیکی تارتار نیز حریف بازی بسته و تدافعی فجر نبود ، تعویض های داماش در این نیمه کمی بر سرعت و طراوت این تیم افزود و سرانجام هم جهانبخش جوان که در نیمه دوم به زمین آمده بود گره گشای داماش شد و با گل دیرهنگام خود توانست باعث پیروزی داماش بر فجری شود که فقط و فقط به امید کسب تساوی پای در میدان نهاده بود و در نهایت اولین برد داماش تحت رهبری تارتار جوان در حالی به دست آمد که او هنوز نتوانسته است اطمینان مردم رشت را چندان به خود جلب نماید.
دقایق حساس:
دقیقه 16 : ضربه آزاد کلانتری از کنار دروازه محمدی به بیرون رفت.دقیقه 22: ضربه زیبای حاجتی که نتیجه بازی تک ضرب و ترکیبی غلامی و زنیدپور بود ، زوزه کشان از کنار دروازه فجر به بیرون رفت.دقیقه 25 : ضربه آزاد زیبای محمد آبشک با مشت انزلیچی سنگچولی راهی به درون دروازه نیافت.
شرح گل : در حالی که تیم داماش سراپا حمله بود ، در دقیقه 90 روی یک پرتاب اوت بلند و در شلوغی جلوی دروازه ، علیرضا جهانبخش مهاجم جوان این تیم بود که با ضربه سر دروازه انزلیچی سنگچولی در گشود.
بهترین بازیکن: علیرضا جهانبخش که با ورود به زمین طراوت و جوانی را به داماش تزریق کرد و در نهایت با گل خود اولین پیروزی داماش بعد از قاسمپور را برای تماشاگران رشتی یه ارمغان اورد.
اتفاق ویژه:بازی کردن محمد محمدی که با ادعای اینکه قادر به بازی در چمن مصنوعی نیست در اکثر بازی های خانگی داماش غایب بود و همچنین عدم حضور افشین چاووشی در لیست 18 نفره داماش را در کنار تشویق امیر عابدینی توسط تماشاگران رشتی را می توان از اتفاقات ویژه این بازی به حساب آورد.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B1
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه ژانويه 15, 2012 2:38 pm

خدا رو شکر که بردیم و 3 امتیاز ارزشمند این بازی رو گرفتیم :twisted:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه ژانويه 15, 2012 2:38 pm

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی تارتار پس از پیروزی یک بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این برد را به هواداران تبریک می‌گویم و از آنها تشکر می‌کنم. فجر یک تیم دونده و جنگنده بود و تک تک بازیکنان داماش بدون نقص بازی کردند.

وی ادامه داد: سه چهار موقعیت خوب گلزنی به دست آوردیم که از آنها استفاده نکردم ولی در نهایت پیروز شدیم. به چند بازیکن جوان بازی دادم زیرا این بازیکنان آینده تیم هستند و بازیکنانی که سن‌شان بالا رفته باید کم کم کنار گذاشته شوند.

سرمربی داماش با اشاره به شعار هواداران علیه خودش در اواخر مسابقه عنوان کرد: از هواداران دلگیرم. ای کاش آنها قبل از پایان مسابقه علیه من شعار نمی‌دادند. ما در این بازی تنها بودیم. همه بازیکنان در رختکن از این رفتار تماشاگران ناراحت بودند.

تارتار تاکید کرد: زمان کمی است که به داماش آمده‌ام و در این مدت تلاش کردم ساختار دفاعی تیم را درست کنم و با توجه به فشردگی مسابقات فقط یک روز برای تمرین تاکتیکی فرصت داریم.

وی با اشاره به دیدار هفته آینده برابر تراکتورسازی گفت: بازی بسیار سختی در تبریز داریم به خصوص اینکه تراکتورسازی امروز یک پیروزی پرگل به دست آورده است. در آن بازی محمد غلامی را هم که امروز مصدوم شد در اختیار نخواهیم داشت.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 2:59 pm

راستی تیفوسی ها اون چه شعاری بود شروع کردید؟
تو جایگاه اچ 20 تا میخواست شعار بدن و دادن که با هوووو کردن ما ساکت شدن حتی مهرداد هم درگیری لفظی داشت باهاشون.
اما با شما چیکار میتونستیم انجام بدیم.
من که خجالت زدم از این کار شما...
یادتون رفته شعار تی .. غم؟
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:06 pm

[quote:b1ea5b1859]تارتار:همه بازيکنان از هواداران دلخورند [/quote:b1ea5b1859]
:( :?
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:07 pm

[quote:7e16f762f9="siakelach"]راستی تیفوسی ها اون چه شعاری بود شروع کردید؟
تو جایگاه اچ 20 تا میخواست شعار بدن و دادن که با هوووو کردن ما ساکت شدن حتی مهرداد هم درگیری لفظی داشت باهاشون.
اما با شما چیکار میتونستیم انجام بدیم.
من که خجالت زدم از این کار شما...
یادتون رفته شعار تی .. غم؟[/quote:7e16f762f9]

اصلا یه عده چیزی از فوتبال نمیفهمن فقط میان ورزشگاه عقدشونو خالی کنن و کل تیمو زیر سوال میبرن :(
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:08 pm

خدا رو شکر که بردیم. تبریک به همه.

ولی ای کاش هوادار ها یک مقدار صبورتر بودند. این همه به دیونور زاده فرصت دادیم، حالا این بنده خدا تارتار تو این شرایط بحرانی تازه سه هفته هست تیم رو تحویل گرفته. بهتره کاری نکنیم این مربی هم بگذاره بره! :?
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط omidkhan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:10 pm

اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :(
نماد کاربر
omidkhan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 27, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:13 pm

[quote:01d66c6a18="mehran2010"]خدا رو شکر که بردیم. تبریک به همه.

ولی ای کاش هوادار ها یک مقدار صبورتر بودند. این همه به دیونور زاده فرصت دادیم، حالا این بنده خدا تارتار تو این شرایط بحرانی تازه سه هفته هست تیم رو تحویل گرفته. بهتره کاری نکنیم این مربی هم بگذاره بره! :?[/quote:01d66c6a18]

احسنت بر شما ............ تیمی که 90 دقیقه داشت جلوی ما زیر توپ میزد ، ماهم که با تراکم در جلو داشتیم بازی میکردیم ، پس مشکل چی بود که هنوز 10 دقیقه مونده هی شعار مزخرف !
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:15 pm

[quote:e44ba5a72e="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:e44ba5a72e]

تازه یه چیز دیگه اینکه دو یا سه روز بعد از اینکه تارتار اومد دست نشان رفت به نساجی.
بدونید اگه پول داشتیم نادر میومد اما چون پول نداشتیم محل نکرد و رفت و تو این شرایط همین هم غنیمته.
در ضمن اینو بدونید
ما هواداریم...
ما وظیفه داریم تیم رو تشویق کنیم...
ما و ما و ما وظیفمون اینه که وقتی تیم تو بحرانه با تشویقامون نجاتش بدیم.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:16 pm

[quote:0e6a7bfbac="Damash1"][quote:0e6a7bfbac]تارتار:همه بازيکنان از هواداران دلخورند [/quote:0e6a7bfbac]
:( :?[/quote:0e6a7bfbac]

حق دارن ............ هنوز بازی تموم نشده ، تیم حریف که بکش زیرش بووووووود ..... آخه این چه شعاری بود بچه ها دادن ؟ واقعا" عمییییییییق آدم در فکر فرو میره که این افراد دنبال موفقیت داماش هستن و یا افراد مهمه براشون ؟!؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:18 pm

[quote:4aa50e00ec="miladcivil"][quote:4aa50e00ec="Damash1"][quote:4aa50e00ec]تارتار:همه بازيکنان از هواداران دلخورند [/quote:4aa50e00ec]
:( :?[/quote:4aa50e00ec]

حق دارن ............ هنوز بازی تموم نشده ، تیم حریف که بکش زیرش بووووووود ..... آخه این چه شعاری بود بچه ها دادن ؟ واقعا" عمییییییییق آدم در فکر فرو میره که این افراد دنبال موفقیت داماش هستن و یا افراد مهمه براشون ؟!؟[/quote:4aa50e00ec]

نه بابا اینا فکر میکنن هوادار منچستر یا رئال مادریدن...
آقا ایثنجا رشته و این تیم هم داماشه.حساب بانکیش بسته شده به احدی هم اجازه نمیدن اسپانسر بشه...
البته اسم ورزشگاهمون سنتیاگو عضدی هستا...
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:20 pm

اول از همه از کاربرا خواهش میکنم که تایپیک الکی ایجاد نکنند.جالب هم این هست یه بار تایپیک رو حذف میکنیم و دوباره همون تایپیک رو ایجاد میکنند.
اما در مورد بازی و حواشی،بازی خوبی نبود و فقط تونستیم از روی شانس نتیجه رو بدست بیاریم که خدا رو شکر بازهم
من اصلا کاری به کار نادر و یا شعارهایی که بر علیه تارتار دادند ندارم.فقط از دوستان و آقای تارتار سوال میکنم:
امروز برنامه داماش برای گلزنی چی بود؟چرا اصلا داماش طراوتی برای حمله نداره؟باید واقعیت رو گفت آیا داماش مستحق برد بود؟
تیم ما برد و ما هم خیلی خوشحالیم ولی آیا باید چشممون رو روی واقعیت ببندیم؟
به این هم اعتراف میکنم که با اومدن مختاری در دفاع خیلی خوب شدیم و دیگه اون استرس سابق رو نداریم.
ولی من با یه شعار کاملا موافق بودم:
یک ساعت گذشت و هنوزم خبری نیست.....بابا این که داماش نیست بابا اینکه داماش نیست /15/ /15/ /15/

ولی نقطه خوب این هفته شعار هواداران خطاب به مسئولین بود که خیلی خوب گرفت به خصوص شعار داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط monfared » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:21 pm

متاسفانه به تماشای بازی در ورزشگاه نرسیدم
اما شعار هایی که در مورد تارتار در اواخر بازی از تلوزیون شنیده می شد خوب نبود
من از روش کار تارتار حمایت نمی کنم
به هر حال در نیم فصل به یک تیم بحران زده ورود کرده و این اصلا خودش یک نیرو و توان مضاعف طلب می کنه و من دلم می خواد نام ببریم چند تا مربی در چنین شرایطی حاضر به کار در تیم می شدند؟
انصافا باید این موضوع رو لحاظ کرد
حالا هنوز برای دادن رای در مورد تارتار زود هست
در مورد امروز هم فقط باید گفت خدا رو شکر
همین
نفس همه بند اومد تا بردیم
من که داشتم به رده ی جدول فکر می کردم و این که بازی بعد هم که کار دشواری در پیش داریم باز ...
در حال حاضر من چیزی که در مورد تارتار می تونم بگم این هست که اهل ریسک هست، اما به سبک خودش
اگر قاسم پور خیلی تیم رو تهاجمی می بست و قدرت رو به حریف دیکته می کرد، اما تارتار داره به نیروهای نیمکت تکیه می کنه
انصافا این چیزی نبود که خیلی از ما بهش اعتقاد داشتیم و می خواستیم؟!
فقط مشکلی که هست تحول در پست بازیکنان هست
بازیکنان گاهی اصلا نمی دونن چکار می کنند
امروز ابشک خیلی جنگنده بود
حاجتی به نظرم اصلا خوب نبود
خوب یا بد، به تعویضش معترض بود و متاسفانه این مسایل اگر از طرف بومی ها باب بشه، دیگه توی تیم سنگ روی سنگ بند نمی شه
در مورد افشین نمی دونم چه مشکلی بوده که اصلا توی لیست تیم حتی نبوده
اقا شما رو به خدا تیم رو از هم نپاشید
امی دیل آویزانه ...
من از حضور افشه و جهانبخش و از این که به این ها میدان داد خوش حالم
اما تنها نگرانی که دارم از پست های غیر تخصصی هست که تارتار بازیکنان رو بازی می ده و ریسک تارتار در این هست
امیدوارم ختم به خیر بشه کار تیم
واقعا اقا مازیار راست گفت که بمردیم تا ببردیم ..
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 1 مهمان