[size=18:89ac7e2a86]کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار دو تیم داماش گیلان و فجر سپاسی برگزار شد.[/size:89ac7e2a86]
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی داماش گیلان و فجر سپاسی شیراز برگزار گردید و سر مربیان دو تیم به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. علی نظیف کار نیز در این کنفرانس مطبوعاتی حاضر بود. مهدی تارتار سرمربی تیم داماش گیلان در این نشست مطبوعاتی گفت:
ما باتمام قوا و برای پیروزی به میدان خواهیم رفت. وی ضمن تمجید از تلاش بازیکنان داماش در طی دو هفته اخیر در مقابل تیم های نفت و استقلال تهران گفت: ما بهتر از هر دو حریف بهتر بودیم اما شانس با ما یار نبود.
تارتار گفت:تیم مقاومت به دلیل اینکه از تیم هایی است که در معرض سقوط است از انگیزه بسیار بالایی در مقابل ما برخوردار است و بازی سنگینی فردا خواهیم داشت. سر مربی تیم داماش گیلان ادامه داد : با کمک همکارانم تیم سپاسی را آنالیز کرده و چون مدتی کمک محمود خان بوده ام با تفکرات وی کاملا آشنایی دارم.
وی همچنین گفت : ما هیچ بازیکن محروم و اخطاری نداریم البته چند بازیکن مصدوم داریم که امیدواریم بهبودی خودشان را بدست آورند. تارتار در ادامه گفت: محمد محمدی که از بیماری رنج می برد در تمرینات حاضر و ما را در بازی فردا همراهی خواهد کرد. سر مربی تیم داماش گیلان در پایان گفت: از همه هواداران تیم داماش گیلان می خواهم مثل همیشه به حمایت همه جانبه تیم خود بشتابند و ما را در کسب پیروزی یاری دهند.
همچنین [size=24:89ac7e2a86]"علی نظیف کار"[/size:89ac7e2a86] مدافع جوان و بلند قامت داماش گیلان در این نشست مطبوعاتی گفت: به همه هواداران تیم داماش قول می دهم که با یک بازی خوب و منطقی تیم حریف را شکست می دهیم.
وی در پاسخ به سوالی در مورد عدم هماهنگی وی با محمد مختاری دیگر مدافع تیم فوتبال داماش گفت: محمد مختاری از بازیکنان بزرگ تیم ماست که بیش از یک سال و نیم از فوتبال دور بوده با این حال در روز مسابقه با استقلال بازی بسیار خوبی از خود ارائه کرد. نظیف کار در ادامه گفت: من از آقای تارتار تشکر می کنم که به محمد مختاری اطمینان کرد چرا که همه باید کمک کنیم تا محمد به روزهای خوبش بازگردد.
از سوی دیگر محمود یاوری سر مربی تیم فوتبال فجر سپاسی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی مقابل داماش گیلان با اشاره به بازی سخت تیمش مقابل داماش گفت:ما می دانیم که حریف قدرتمندی داریم اما ما حرفهای زیادی برای گفتن داریم. وی افزود: داماش چند هفته اخیر پس از جدایی قاسم پور که کارنامه در خشانی از خود به جای گذاشته بود نتوانست خوب نتیجه بگیرد در عوض بازیکنان من طی دو هفته اخیر فوقد العاده بودند.
یاوری همچنین ضمن تجدید از مدیریت امیر عابدینی گفت: من یقین دارم عابدینی می تواند مشکلات این باشگاه را رفع نماید. وی ضمن اشاره به این موضوع که دو جلسه در زمین چمن مصنوعی تمرین داشته ایم از عدم حضور محمد مهدی نظری به عنوان تنها بازیکن سه اختاره تیم فجر خبر داد. یاوری افزود : همه تیم ها برای ماندن یا نماندن بازی می کنند بنابراین حساسیت بازیها بسیار زیاد است همچنین این موضوع در تیم های پایین جدولی بیشتر هم هست.
گزارش تصویری تمرین پیش بازی درزمین دانشگاه:
http://www.damashsc.com/fa/index.php?op ... &Itemid=77
http://www.damashsc.com/fa/index.php?op ... &Itemid=77