[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمدي: خوب بازي مي‌کنيم اما نتيجه نمي‌گيريم

محمدي: خوب بازي مي‌کنيم اما نتيجه نمي‌گيريم

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

محمدي: خوب بازي مي‌کنيم اما نتيجه نمي‌گيريم

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه ژانويه 14, 2012 10:10 am

دروازه‌بان داماش تاکيد کرد که اين تيم با ادامه مشکلات مالي دچار مشکل خواهد شد.

محمد محمدی با اشاره به غیبت 10 روزه‌اش در تمرینات و بازی‌های داماش گفت: در بدترین شرایط ممکن دچار سرما خوردگی شدیدی شدم که 10 روز من را خانه نشین کرد و از همین رو نتوانستم در کنار تیم باشم. خوشبختانه اکنون شرایط جسمانی خوبی پیدا کرده‌ام و برای بازی فردا با فجرسپاسی آماده هستم و در صورتی که کادر فنی صلاح بداند در خدمت داماش خواهم بود.

وی با اشاره به نتایج داماش در یکی دو هفته اخیر گفت: 2 هفته است که خوب بازی می‌کنیم ولی نتیجه نمی‌گیریم. امیدوارم در بازی خانگی فردا مقابل فجر سپاسی 3 امتیاز از آن ما باشد زیرا شرایط به گونه‌ای که نباید که امتیاز از دست بدهیم.

محمدی در خصوص کناره گیری قاسم‌پور و حضور تارتار در داماش تصریح کرد: در جایگاهی نیستم که بگویم چه کسی باشد و چه کسی نباشد. قاسم پور یک سری مشکلات داشت که مجبور به جدایی شد و با آمدن تارتار در این دو هفته خوب بازی کرده‌ایم و از لحاظ فوتبالی عملکرد خوبی داشته‌ایم اما فقط نتیجه نگرفته‌ایم. مطمئن باشید در نیم فصل دوم جایگاه خوبی را برای داماش پیش بینی می‌کنم.

دروازه بان داماش در خصوص صحبت‌های عابدینی در برنامه 90 مبنی بر اینکه محمدی سقف قرار داد را رعایت نکرده گفت: برنامه 90 را ندیدم چون شب‌ها زود می‌خوابم اما هر چه آقای عابدینی گفته درست است.

وی با اشاره به مشکلات مالی باشگاه داماش گفت: مشکلات مالی و بحرانی که در کل فوتبال ما وجود دارد طبیعی است اما این مشکلات در داماش حاد‌تر است. مدیریت بحران این نیست که یک نفر یک تنه جور همه را بکشد. عابدینی 3 ماه است که تنهایی کارها را انجام می‌دهد اگر مسئولان به فکر نباشند هم داماش و هم فوتبال گیلان ضربه خواهد خورد.

محمدی تاکید کرد: ما بازیکنان باید صبورتر باشیم ولی مسئولان باید شرایط را درک کنند چون داماش هم مثل یک شرکتی می‌ماند که کارمندانش حقوق بگیر هستند و باید هر چه سریع‌تر مسئولان تکلیف مالک باشگاه را روشن کنند تا اسپانسر‌های جدید ورود کنند و مشکلات تیم حل شود. اگر همین شرایط ادامه داشته باشد مطمئن باشید داماش در ادامه راه با مشکل مواجه خواهد شد.
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژانويه 14, 2012 10:14 am

امیدوارم دیگه شماخوب بازی کنی آقای محمدی
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه ژانويه 14, 2012 10:37 am

به شخصه ترجیح میدم محمدی دروازه بان باشه تا فراهانی...
خداییش او یه پنالتی رو که گرفت کنار بذاریم تا حالا ازش عکس العمل ندیدم...
توپ تو چهارچوب باشه وسط نزنن که تو دستاش باشه شک نکن گله....
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه ژانويه 14, 2012 10:41 am

ده مخصوصا توو خیلی خووب بازی کونی!!!!!!!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژانويه 14, 2012 10:58 am

بوشوووووووووووو باباااااااااااااااااا
اگه قرار بر ابزی کردن باشه نوبت نوبته لایقی فر هست نه تو /9/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه ژانويه 14, 2012 12:29 pm

فکر نمیکنم تو تو خوب بازی کردن بچه ها نقش داشته باشی البته تو بد بازی کردن نقش داریا همون بهتر که میرفتی پرسپولیس دروازه بان فقط داش علی چیلایورت
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » شنبه ژانويه 14, 2012 2:17 pm

آخخخخخه بنده خدا نگران پولشه تو که درست حسابی نه تمرین میکنی نه بازی میکنی سرما میخوری اونم به مدت 10 روز!(ننم سرطان بو یا سرما) پولم میخوای نه /10/ از همه کمتر بازی میکنه از همه هم بیشتر مصاحبه میکنه /5/
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه ژانويه 14, 2012 2:37 pm

انصافا محمدی هروقت توو بازی بوده تلاششو کرده , هیچوقت کم کاری نکرده , بی انصافیه که شماها دارین اینجوری نظر میدین,, N نفر الان توو تیم هستن که درست بازی نمیکنن بعد شماها گیر دادین به این , خدایی توو بازی با صبا و شهرداری تبریزو همین فجر تنها کسی که باعث شد نبازیم همین محمدی بود . تقصیر خودمونه که همه جا میگن ماها دشمن بازیکنای غیر بومی هستیم , چون واقعا هستیم , قبول کنیم که هستیم
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه ژانويه 14, 2012 2:53 pm

آره ما دشمن بازیکنای غیر بومی هستیم ,,, واسه همینم اینقدر میلاد و جهانگیرو مهدوی کیا و همین آقا رو تحویل گرفتیم و تشویقشون کردیم و بهشون کلی لقب دادیم و بیشتر از بازیکنای بومیمون واسه شون مایه گذاشتیم.
با پولی که این گرفته, بایدم خوب بازی کنه. وظیفه شه.. نکنه باید از اینم بدتر باشه؟؟؟
هنوز سوتی هایی که داده رو فراموش نکردیم.
محمدی به ما دین داره که این نیم فصل باید ادا کنه. البته اگه سرما خوردگیش خوب بشه... امیدوارم به روزای خوبش برگرده.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژانويه 14, 2012 3:33 pm

navidmadan=همین محمدی اشتباهات زیادی هم کرده ها لایه هایی که می خورد بازی با فولاد بود که الکی گول می خوردیم ولی درنتیجه بردیم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 14, 2012 3:44 pm

kalacha bogoftidi bia gap bezzan bogofte go go go
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 14, 2012 4:07 pm

من قصد هواداری ندارم ولی در شرایط حاضر و به خاطر تیم به نظر من محمد محمدی باید درون دروازه مون باشه و اگر نبود بهنام لایقی فر. اتفاقا برعکس نظر اکثریت من معتقدم محمدی چند اشتباه فاحش توی بازیهای اول داشت و به غیر از اون موقعیت های بسیاری رو گرفته و فکر می کنم احساسات بعضی بچه ها دیگه بیش از حد برشون غلبه کرده که اگر ترکیب پیشنهادی میذارند میگن میلاد فراهانی و بهنام لایقی فر رو توی ترکیب نمی ذارند.
دوستان اگر یه کم دقت کرده باشید تو همین دو بازی که از دست دادیم فقط 4 موقعیت خطرناک از محجموع 5 موقعیت بر روی دروازه مون ایجاد شده که سه تاش رو گل خوردیم. همین بازی استقلال که اینقدر انتقاد وجود داشت اگر قراربود برنده ای داشته باشه مطمئنا باید داماش انتخاب می شد.
قضیه محمدی شده مثل قضیه آلوز که اون اوایل بد بازی می کرد اما بهش یه لقب خاص داده بودند بعضی از دوستان.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه ژانويه 14, 2012 4:14 pm

من موافق محمدی نیستم ولی کاملا مخالف فراهانیم اگه قراره از 4تا موقعیت 3تارو بخوریم بهتره پس این گلا رو لایقی فر بخوره!ضمنا لایقی فر تو تمرینا خیلی با انگیزه و خوب هست
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه ژانويه 14, 2012 4:17 pm

آقا مهرداد، واقعا یعنی لایقی فر بهتر از فراهانی با تجربه تر هستش؟

[quote:5b09eb57d7="MEHRDAD"]من قصد هواداری ندارم ولی در شرایط حاضر و به خاطر تیم به نظر من محمد محمدی باید درون دروازه مون باشه و اگر نبود بهنام لایقی فر. اتفاقا برعکس نظر اکثریت من معتقدم محمدی چند اشتباه فاحش توی بازیهای اول داشت و به غیر از اون موقعیت های بسیاری رو گرفته و فکر می کنم احساسات بعضی بچه ها دیگه بیش از حد برشون غلبه کرده که اگر ترکیب پیشنهادی میذارند میگن میلاد فراهانی و بهنام لایقی فر رو توی ترکیب نمی ذارند.
دوستان اگر یه کم دقت کرده باشید تو همین دو بازی که از دست دادیم فقط 4 موقعیت خطرناک از محجموع 5 موقعیت بر روی دروازه مون ایجاد شده که سه تاش رو گل خوردیم. همین بازی استقلال که اینقدر انتقاد وجود داشت اگر قراربود برنده ای داشته باشه مطمئنا باید داماش انتخاب می شد.
قضیه محمدی شده مثل قضیه آلوز که اون اوایل بد بازی می کرد اما بهش یه لقب خاص داده بودند بعضی از دوستان.[/quote:5b09eb57d7]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 14, 2012 4:22 pm

[quote:5a2f6d0b36="mostafa"]آقا مهرداد، واقعا یعنی لایقی فر بهتر از فراهانی با تجربه تر هستش؟

[quote:5a2f6d0b36="MEHRDAD"]من قصد هواداری ندارم ولی در شرایط حاضر و به خاطر تیم به نظر من محمد محمدی باید درون دروازه مون باشه و اگر نبود بهنام لایقی فر. اتفاقا برعکس نظر اکثریت من معتقدم محمدی چند اشتباه فاحش توی بازیهای اول داشت و به غیر از اون موقعیت های بسیاری رو گرفته و فکر می کنم احساسات بعضی بچه ها دیگه بیش از حد برشون غلبه کرده که اگر ترکیب پیشنهادی میذارند میگن میلاد فراهانی و بهنام لایقی فر رو توی ترکیب نمی ذارند.
قضیه محمدی شده مثل قضیه آلوز که اون اوایل بد بازی می کرد اما بهش یه لقب خاص داده بودند بعضی از دوستان.[/quote:5a2f6d0b36][/quote:5a2f6d0b36]

تجربه باید از یه جایی شروع به کسب شدن بکنه دیگه... من بازیهای دیگه رو کنار می گذارم (هر چند روی اون هم حرف دارم) اما به نظر شما اگر توی این دوبازی شخص دیگری توی دروازه بود، (نفت و استقلال) بیشتر گل می خورد؟ اگر فراهانی بود حداکثر همین تعداد گل رو دریافت میکرد اما در عوض تجربه ای که شما گفتی رو کسب کرده بود.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان