[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در مورد حضور لیدرها(بوقچی ها) چيست؟

1.حضور داشته باشند
18
16%
2.حضور نداشته باشند
95
84%

کل آرا : 113

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 1:24 pm

با تعدادي از بچه هاي تيفوسي صحبت كردم و نظرشون اين است كه:
حدود 5 نفر به همراه خودم در بازي با فجر به جايگاه h بياييم و در كنار بچه هاي h جو پشت دروازه رو به روبرو انتقال بديم.
ولي در اين بين شما دوستان h هم بايد به ما كمك كنيد چون ما پنج نفر فقط بتونيم خط دهي كنيم(شايد اصطلاح درستي نباشه)
يك نگته ي ديگه هم وجود داره اينه كه بچه هايي كه اون بالا ميشينند بايد بيان پايين تر تا بتونيم بيشتر جو رو دست خودمون بگيريم و همچنين از دوستاني كه زودتر ميرن استاديوم خواهش داريم كه چون روبرو زودتر پر ميشه چند تا پرده بندازن روي صندلي ها تا فقط بچه هاي خودمون پيش هم باشيم.چون وقتي كه يه نفر خط ميده بايد 10 نفر پشتش باشه تا اون شعار همه گير بشه.
حالا نظرات شما رو هم ميشنوم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 1:38 pm

[quote:a8c8db3c65="Aberare_ba_tasob"]با تعدادي از بچه هاي تيفوسي صحبت كردم و نظرشون اين است كه:
حدود 5 نفر به همراه خودم در بازي با فجر به جايگاه h بياييم و در كنار بچه هاي h جو پشت دروازه رو به روبرو انتقال بديم.
ولي در اين بين شما دوستان h هم بايد به ما كمك كنيد چون ما پنج نفر فقط بتونيم خط دهي كنيم(شايد اصطلاح درستي نباشه)
يك نگته ي ديگه هم وجود داره اينه كه بچه هايي كه اون بالا ميشينند بايد بيان پايين تر تا بتونيم بيشتر جو رو دست خودمون بگيريم و همچنين از دوستاني كه زودتر ميرن استاديوم خواهش داريم كه چون روبرو زودتر پر ميشه چند تا پرده بندازن روي صندلي ها تا فقط بچه هاي خودمون پيش هم باشيم.چون وقتي كه يه نفر خط ميده بايد 10 نفر پشتش باشه تا اون شعار همه گير بشه.
حالا نظرات شما رو هم ميشنوم[/quote:a8c8db3c65] ما بچهای جایگاه H هستیم ما اون بال میشینیم همیشه بیاین اونجا براتون پرده پهن میکنیم واستون جا میزاریم اونجا همه بچهای سایت نشستن. بیاین ازتون استقبال میکنیم و باهاتون بیشتر اشنا شیم داداشای عزیزم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 1:42 pm

من بعد از ااینکه کامنت قبلی را نوشتم یه مقدار بیشتر فکر کردم شرایط تیم مثل بیماریست که یک انزلیچی خطرناک به اون حمله کرده و باید ازش مراقبت کرد حالا ما نباید با بیمار طوری رفتار کنیم که امکان ارتباط انزلیچی دیگر را فراهم نماییم پیشنهاد من اینه که یه چند بازی تحمل کنیم و عده ای از بچه ها برند روبروی جایگاه h و سپس بعد از عبور از بحران یک تصمیم درست بگیریم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 1:45 pm

[quote:82fc2ce93c="saravani"]من بعد از ااینکه کامنت قبلی را نوشتم یه مقدار بیشتر فکر کردم شرایط تیم مثل بیماریست که یک انزلیچی خطرناک به اون حمله کرده و باید ازش مراقبت کرد حالا ما نباید با بیمار طوری رفتار کنیم که امکان ارتباط انزلیچی دیگر را فراهم نماییم پیشنهاد من اینه که یه چند بازی تحمل کنیم و عده ای از بچه ها برند روبروی جایگاه h و سپس بعد از عبور از بحران یک تصمیم درست بگیریم[/quote:82fc2ce93c] شیر همیشه شیره حتی اگه زخمی باشه. داماش هیجوقت انزلیچی نمیگیره هوادارای بیشمار داماش نمیزارن داماش مریضشه شیر همیشه شیره حتی اگه مریض باشه. انشالا با رفتن لیدرها مشکل هوادارا برطرف میشه. فجر رو میبریم و امید به شهر باران بر میگرده :)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط saravani » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:00 pm

آقا یک سوال در نظرسنجی بالا 12 درصد رای مثبت دادند 87 درصد رای منفی اون یک درصد کجا هستند؟!
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:03 pm

[quote:6ebff9ad8d="saravani"]آقا یک سوال در نظرسنجی بالا 12 درصد رای مثبت دادند 87 درصد رای منفی اون یک درصد کجا هستند؟![/quote:6ebff9ad8d] اشتباه شده دیگه اقای سراوانی عزیز. ولی اکثرا با لیدرها مخالفن و نمیخان داماش این لیدرها رو داشته باشه
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:09 pm

به نظر من تقصیره اون لیدر بدبخت نیست.عمو سبزی فروش می خونه.اگه 10 نفر نخندن بهش اونم نمی خونه.
من گله دارم از همه و از خودم.
حرمت که نیست.بچه زیر 18 19 ساله نیگاه نمی کنه دور و برش کیا نشتن.پیرمرد بزرگ کوچیک نداره از اون اول به بازیکنه خودی و ناخودی فحش میده.
نصف بقیه هم که مشغوله سیگارن.اون لا مصب رو از اول تا آخر بازی 10 بار می کشن.
تیفوسیای عزیزم که از پشت دروازه نمی خوان تکون بخورن.اگه اونا بیان جلو همه چی حل میشه.نمی دونم به خاطر نور آفتاب به خاطر دور هم بودن بخاطر چیه!!!
از اول بازیم به جای حمایت داریم به آبای آبای فک می کنیم...
مشکل از خودمون.از من... نه از لیدر...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:12 pm

آقا اون 12و خورده ایه اونم 87و خورده ای گه گردش کرده!!
/8/
ولی خداییش آقای سراوانی دلت اومد اون حرفارو تو فیس بوک زدی به ما؟؟ خداییش پشت دروازه نصف بالا 90 دقیقه تشویق کردیم بعد...
ولی هرچی بود گذشت ایشالا فجر
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:13 pm

[quote:5603c43200="saravani"]آقا یک سوال در نظرسنجی بالا 12 درصد رای مثبت دادند 87 درصد رای منفی اون یک درصد کجا هستند؟![/quote:5603c43200]

آمار نظرسنجی و درصد بندی دست ما نیست و خود سیستم اینکار رو انجام میده که قابل ویرایش هم نیست. تنها جایی رو که میشه ویرایش کرد خود گزینه هاست و مطالب. از اونجایی که اعشار درصد زده نمیشه و عدد 49 هم عدد رندی نیست سیستم نتونسته یکی از درصدها رند کنه و یه درصد حساب نشده. اگر یادتون باشه سر قضیه ای یه نفر گفته یه رای چرا شد صفر درصد! :wink: (چون بالای 100 کاربر رای داده بودند)
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:13 pm

[quote:d97a12e553="Aberare_ba_tasob"]با تعدادي از بچه هاي تيفوسي صحبت كردم و نظرشون اين است كه:
حدود 5 نفر به همراه خودم در بازي با فجر به جايگاه h بياييم و در كنار بچه هاي h جو پشت دروازه رو به روبرو انتقال بديم
حالا نظرات شما رو هم ميشنوم[/quote:d97a12e553]

آبرار واقعاً یه سوال چرا 5 نفر؟؟؟آقا اون پشت چی داره مگه آبرار؟؟؟بخدا راه حل دست تیفوسیاست بیان اینور.....
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:55 pm

اون پشت دروازه هم دلي داره.اونجا ديده خوبي نداره و هركي مياد اونجا فقط براي تشويقه.خيلي از بچه هايي كه روبه رو ميشينن فقط نگاه ميكنن و تشويق بي تشويق.من موندم اروند و حمزه و ... چي ميكشن اونجا برا. /4/ /4/
ما از اين بازي ميايم روبه رو ميشينيم.ولي مثل روز برامون رو.شنه كه عباس نميزاره تشويق كنيم.حالا ببينين من كي گفتم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht46 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 2:55 pm

من هم کاملا مخالف حضور لیدر ها هستم /14/
Rasht46
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژانويه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:12 pm

ای کاش لیدری داشتیم که عضو سایت میشد 8O
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:12 pm

آبرار من که تا پایان می عمر پشت دروازه نیشینم زنده جایگاه باوجودان{استقلال رشت}
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:16 pm

[quote:18830bdb7e="saravani"]من به نظر شما احترام میذارم و از عباس می خوام این بازی نیایید اما مشکل ما چیز دیگه است همه طرفداران دو آتیشه تیم ما پشت دروازه هستند بابا ترا خدا یکسری از نیروهاتون رو بفرستید رو برو حتی من به بچه های لاهیجان گفتم بیایند پشت نیمکت ما باید سعی کرد این تفکر را جا بیاندازیم که کل ورزشگاه ما ماست نه فقط پشت دروازه[/quote:18830bdb7e]

آقای سراوانی عزیز کی گفته همه هواداران دو آتیشه پشت دروازه هستند ؟! ماهایی که زیر عکس آقا هستیم چی پس ؟! خدایی تشویق های ما بیشتر شنیده میشه یا پشت دروازه ای ها ؟! ولی ما نمی تونیم 2000 نفر یا بیشتر رو با 20 نفر هماهنگ کنیم ... تو بازی با استقلال هم که از شما خواستیم تا تشریف بیارین و باعث بشین کاغذهامون رو به ما بدن که باید از شما تشکر کنم که اومدین تا اونجا ....
یه خواهش دیگه ای که دارم اینه که اگه میشه به مسئولین ورزشگاه بگین موقع گرم کردن بازیکنان اون آهنگ ها رو پخش نکنن چون خدایی انرژی ما خیلی تحلیل میره تا صدامون رو به بازیکنان برسونیم ....
در مورد لیدر هم بگین بیاد ولی بهش بگین با ما هماهنگ باشه نه اینکه تا ما شروع میکنیم به تشویق ، یهوه یادش بیاد و یک شعار خلاف شعار ما بده و تا بهش میگیم با ما لج میکنه !!!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان