[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در مورد حضور لیدرها(بوقچی ها) چيست؟

1.حضور داشته باشند
18
16%
2.حضور نداشته باشند
95
84%

کل آرا : 113

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 10:28 pm

در كل بودو نبود ليدر هاي كونوسمون تاثيري تو تشويق نداره.ما بايد خودمون حركت كنيم.مگه پشت دروازه ما ليدر داريم.خودمون تصميم ميگيريم چي بگيم.تمام كسايي كه تشويق ميكنن خودشون ميگن((عين عباس با هركي نگه آبايه كسيو تحريك نميكنيم))
آبرار من ميگن به جز پشت در وازه بايد ترمركزمون بيشتر رو h باشه ولي نبايد جاهاي ديگه رو هم فراموش كرد.يه 15،20 نفر هم بايد به فاصله 20 متري جايگاه h بشينيم تا افراد بيشتري رو تحت تاثير قرار بديم.من و بقيه بچه هامون حاضريم از اين به بعد جامونو عوض كنيم و مثلا رو s بشينيم /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 12:27 am

آخه من نمیدونم لیدری که میاد فقط میگه 123 بگین داماش ,,, بعدشم میگه حالا واسه خودتون دست بزنین ,, این چه تاثیری روی تیم خودمونو فشار روی تیم حریف داره!!!!!!!!!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 1:49 am

[quote:9e05dcb081="alex00755"]من میگم لیدرا باشن...اما نه این لیدرای بیحال و بی سواد که اوج تشوقشون عموسبزی فروشه!!! /9/[/quote:9e05dcb081]

من رای دادم که لیدر باید باشه، اما منظورم این لیدر های حال حاضر نیست، بلکه به نظرم یک سری لیدر جوون و با انرژی لازمه. امکانش نیست که مثلاً 10 نفر از بچه های همین سایت داوطلب بشن مه به عنوان لیدر جدید فعالیت کنند؟ فکر کنم بشه بعداً با باشگاه هم هماهنگی کرد. راستی مگه این لیدر ها چقدر میگیرن واسه هر بازی؟ :)
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 4:20 am

من به نبودن لیدر رای دادم حداقل تو بازی با فجر نباشن که ما ببینیم چند چندیم با خودمون ... از نظر من لیدر اصلا نیازی به سواد داشتن نداره ! لیدر باید فهم داشته باشه که متاسفانه لیدرهای ما به خاطر کهولت سن از گرفتن بسیاری از چیزها نا توانند ... مثلا تو همین بازی آخر ما یکی از لیدرها رو آوردیم بالا خدایی تا این پله ها رو بیاد 3 تا سکته رو زد !!! آخرش هم نتونست تا بالا بیاد ...
نظر من در مورد لیدر اینه که باید هماهنگ کننده شعار ها باشه یعنی مایی که زیر عکس پیله آقا هستیم و داریم یه شعاری رو میدیم ، اون باید بقیه رو با ما هماهنگ کنه یا اگه کسی دیگه ای داره شعار میده ، مارو با اونا هماهنگ کنه نه اینکه تا میبینه ما داریم شعار میدیم بلند شه و شعار خودش رو بده ... متاسفانه لیدر های ما واسه خودشونن مخصوصا چندتایی که تو S هستند !!! اصلا اونا با خودشون هم هماهنگ نیستند !!! /4/ /4/ /4/
اگه بخوایم واقع بینانه هم صحبت کنیم خود ملت هم که میان اونجا میشینن هم مقصرن ... تماشاگران اصلا تشویق نمی کنن !!! اگه یکی در میون دست بزنن یا شعار رو با ما همراهی کنن خدایی مشکل حله ولی متاسفانه هیچی به هیچی ... نکته مهمتر از همه اینه که دیگه شعار رشتی با تعصب بلند شو بلند شو هم جواب نمی ده !! یعنی اینا رشتی نیستند ؟!؟ /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 4:51 am

اميدوارم فقط باشگاه مثل گذشته به نظر هوادارا احترام بذاره.
چرا يه بار باشگاه توپ رو توي زمين هوادارا نميندازه؟
اگر بد تويق كرديم حق با شماست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 5:40 am

ما لیدر نمیخایم..... این لیدرها بودن تو بازی با استقلال که باعث ناهماهنگی هوادارا شدن ما میگفتیم تو جایگاه H استاندار یادت باشه. عباس و صادق داشتن یه چیز دیگه میخوندن و این باعث میشد که صدا به تیفوسیهای پشت دروازه نرسه... تیم عقبه صادق داره عمو سبزی فروش میخونه... تیم عقبه تقی داشت هندی میخوند... یکم از رویانیان یاد بگیزین تمام لیدرهای باشگاه پرسپولیس رو اخراج کرد ( اما اون به خاطر بعضی از مسائل بود) تو بازی با استقلال استقلالیها فقط یه لیدر داشتن دیدین چه قشنگ با نظم و هماهنگ تشویق میکردن... ما باید به کی بگیم ما این لیدرهای ناتوان رو نمیخوایم... یکی که راننده شهرداریه( راننده ماشین جمه اوری زباله)....یکی هم دست فروشه...یکی هم تاکسی داره....یکی هم دکه روزنامه... ما با این لیدرهای بیسواد و نا هماهنگ به هیچ جایی نمیرسیم... ما این لیدرها رو نمیخوایم /9/ پرسپولیس و استقلال هم لیدر دارن ما هم لیدر داریم
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 6:18 am

باور کنید اگه همت بچه های همین سایت نبود اون نشویق ها و اون اعتراضات هم انجام نمی شد . دم بچه های سایت گرم /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 7:53 am

[size=24:d7f835a3a6][color=red:d7f835a3a6]امان ليدر نخواييم[/color:d7f835a3a6][/size:d7f835a3a6]
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 8:26 am

به facebook اقای سراوانی برین و براش پیغام بزارین بگین ما لیدر نمیخوایم /9/ یا هیمنجا بهش بگین ما لیدر نمیخوایم... تیم باخته یکی از لیدرها که اسمشو نمیگم داره باقالا میخوره میخنده :(
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 9:00 am

من به نظر شما احترام میذارم و از عباس می خوام این بازی نیایید اما مشکل ما چیز دیگه است همه طرفداران دو آتیشه تیم ما پشت دروازه هستند بابا ترا خدا یکسری از نیروهاتون رو بفرستید رو برو حتی من به بچه های لاهیجان گفتم بیایند پشت نیمکت ما باید سعی کرد این تفکر را جا بیاندازیم که کل ورزشگاه ما ماست نه فقط پشت دروازه
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 9:06 am

[quote:11fc58539c="saravani"]من به نظر شما احترام میذارم و از عباس می خوام این بازی نیایید اما مشکل ما چیز دیگه است همه طرفداران دو آتیشه تیم ما پشت دروازه هستند بابا ترا خدا یکسری از نیروهاتون رو بفرستید رو برو حتی من به بچه های لاهیجان گفتم بیایند پشت نیمکت ما باید سعی کرد این تفکر را جا بیاندازیم که کل ورزشگاه ما ماست نه فقط پشت دروازه[/quote:11fc58539c]
چشم.ما از اين به بعد اين كارو انجام ميديم علي آقا.خودمون هم به اين نتيجه رسيديم و در صدد انجامش هستيم
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 9:19 am

به نظر من باید پخش بشیم من از این بازی میرم روبه رو میشینم تیم داماش تشویق میکنم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 10:18 am

اگه روبرو لیدرها نباشن و دست ما باشه ما حاظریم چند نفرو بفرسیتم اونجا و اونجا مثل پشت دروازه درست کنیم ولی با توجه به اینکه اگرم عباس نباشه بازم چند نفر از دارو دستش ممکنه سازه مخالف بزنن امکان ایجاد مشکل هست.البته من با درگیری هیچ مشکلی ندارم ولی خلاصه به نفع تیم نیست.بنظرم بچها بین پشت دروازه و H پخش بشن بهتره تا پشت دروازه و روبرو.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 10:25 am

مشكل اساسي اكثر بچه هاي پشت دروازه با عباس و دار و دستش هست.
مطمئنا اگر قراره عباس نياد بايد ديد كه اون چند نفر چه كاري ميخوان بكنند.
اگر واقعا شرايط براي بچه هاي پشت دروازه مهيا باشه ما هيچ مشگلي نداريم و خيلي از بچه هاي پشت دروازه رو مياريم جلو
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 1:15 pm

با همتون موافقم من همه بازیهارو میرفتم روبرو تا حدودی شلوغ مینداختیم ولی این بازی اومدم پشت دروازه خیلی حال کردم دم همتون گرم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان