آقا ما که تو H بودیم و بدون تعارف جرررررررررررر خوردیم زیر آفتاب اونم 5 ساعت ... خدایی از دیشب که رسیدم خونه تا الان راه و بیراه دارم مایعات می خورم ولی هنوز گلون می سوزه ! چون تعداد اینور زیاد بود و من 10 برابر داشتم داد می زدم که براااااااااااااااا جان تی ماررررررر بگوووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!!
تو این بازی پشت دروازه ای ها هم بریده بودن خدایی این دیگه قابل انکار نیست و چندین دقیقه هم کاملا ساکت بودند ...
ما هم تو H بریده بودیم خود من دیگه 10 دقیقه آخر فقط یک خط در میون دست می زدم و حال داد زدن نداشتم ...
اما خدایی گله من از این S هاست ... دهن ما رو سرویس کردند ... موقع شعار دوطرفه میگیم دست نزنین که ادامه پیدا کنه ؛ دست می زنن !!! موقع گرم کردند ما داریم مثلا آبشک رو تشویق میکینم اونا میگن رضای کامبیاسو !! ما داریم وای وای وای ... رو میگیم اونا میگن داماش !! ... هر چی میگیم آقا هماهنگ باشین انگار میخ سر چوکوش زنن داریم !!!! میگیم شما بگین ما تکرار میکنیم مهم هماهنگی هست ... با این حال باز هم یکم موقع گرم کردن باهاشون هماهنگ شدیم ولی در یک حالت کلی خودشون نمی دونن چی میخوان !!!
دیگه اینقدر وضع خراب بود که ما شعار بقلی آماده باش می دادیم !!! دوستان H بیان شهادت بدن که گفتیم یا نه !!! اما هیچ سودی نداشت ...
لیدر هم که دقیقا زنگ تفریح هست و بس ... تیم عقبه صادق پشت نیمکت داماش که باید جو به نیمکت بده داره بوشو بوشو می خونه !!!! اینور هم که عباس فقط یک شعار میده و اونم اینه که تا 3 میشمارم همه بگن دامممماااااااششش !!! تیم جلو باشه و نباشه هم مهم نیست .... در مورد اکبر و تقی هم بهتره چیزی نگم چون خدایی نمی دونم چی بگم !؟
بازی دیروز هم که دقیقا پایگاه رای اولی ها بود !!! یعنی 70% تازه 15 سالشون شده بود ... الان هم موقع امتحانات و تعطیله و اومدن بازی ببینن !!!
دوستان تو بازی با فجر اگه موافقین دوستان پشت دروازه ای هم بیان جایگاه H یا S با هم تیم رو تشویق کنیم ... این بازی یک نفری که من شاهد بودم داشت با موبایل با پشت دروازه ای ها هماهنگ میکرد سیا کلاچ بود که میگفت من تا الان 5 بار زنگ زدم و جواب نمی دن ... با اینجور چیزها نمیشه هماهنگی ایجاد کرد ... 50 نفر پشت دروازه پایه تشویق هستند و 50 نفر H بقیه خدایی سیاهی لشکرند و بس ... ما باید کاری کنیم با همین تقریبا 100 نفر یک ورزشگاه رو بگردونیم ...
نکته آخر که خیلی مهمه واسه من این آهنگ هایی هست که اول بازی پخش میکنه ... خدایی خیلی انرژی ما رو میگیره واسه تشویق بازیکنان موقع گرم کردن و مجبوریم داد بیش از حد بزنیم ... کسی نمی دونه چجوری میشه از پخش این آهنگ ها جلوگیری کرد ؟