[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - میای ورزشگاه ساکت نشین

میای ورزشگاه ساکت نشین

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Damash1 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 8:56 pm

[quote:4a10e037ab="Fan"][quote:4a10e037ab="rashti_sarvar"][quote:4a10e037ab="miladcivil"][quote:4a10e037ab="rashti_sarvar"]اون 40 نفری که تو جایگاه h بالا نشسته بودن اونا فقط تشویق میکردن تو جایگاه h بقیه تو جایگاه h همه خاب بودن یا داشتن میخوردن :( یکیشون هم اروند بود و بچهای وارش اسپرت یبودن[/quote:4a10e037ab]

تو هم که بالای جایگاه زیر عکس پیش ما بودی :wink: . آره خداییش .......... خیلی از این حرکت دلخور شدم . یعنی چی آخه ![/quote:4a10e037ab] اره. فقط ما تشویق میکردیم میلاد همون 30. 40 نفری که اون بال از دقیقه ی یک تا نود سرپا بودیم[/quote:4a10e037ab]

از دقیقه 1چیه یرار از همون 12:30 داد میزدیم گلومون ترکید دیگه ... همه خوابن خدایی ....متاسفم که اون حرومزاده های بی غیرت صداشون بیشتر از ما بود...[/quote:4a10e037ab]

[b:4a10e037ab] 2 تا مثلا لیدر اونجا بود که خیلی خوب هماهنگشون میکرد وگرنه اونا که آدم تشویق نبودن [/b:4a10e037ab]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:00 pm

در مورد شعارها این بازی من جایی حضور داشتم که به راحتی می شد متوجه شد که چی توی استادیوم می گذره... مشکل هماهنگی بود!
اتفاقا دقیقا همینطوریه که هر دو جایگاه H و پشت دروازه میگن! یعنی هر دو درست می گن... هر دو شعار حمایتی رو سر دادند اما توی واگردش مشکل بود... یعنی یه بار اینور پاسخ می داد اونور نمی شد یه بار طرف مقابل و بلعکس...
البته چند باری هم هماهنگ پاسخ داده شد ولی به خاطر برخی پارازیت ها از رو به رو جایگاه اون چیزی که باید نشد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:00 pm

اره باباسوکتشون روباتبرهم نمیشدشکوند. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط king-0131 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:03 pm

این بازی که هیچی تموم شد. ولی بازی بعدی تشویق یادت نره
خودتون لیدر تیم باشین.
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط reza_932 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:06 pm

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/
تشویق کنید. ل -ا-س نزنید... :( :( :( :(
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:14 pm

یه سری آدم بیخود پا میشن میان ورزشگاه ازجاشون تکون نمیخورن.روحیه بقیه رو هم داغون میکنن.امروز کلی از این افراد مزخرف کاغذای حمایت مسئولین رو که بهشون دادیم باهاش موشک درست میرکدن.یه سری هم که به عنوان آفتابگیر ازش استفاده کردن.هر بار میخواستیم تشویق کنیم ضدحال میخوردیم مینشستیم سرجامون
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 10:09 pm

[quote:a911a4d2b1="The_King_of_rasht"][quote:a911a4d2b1="payam_baran"]آبره روبه رو که ساکت بود. بچه های سایت هم که پشت دروازه یه جا جمع شده بودن. دیگه کی باید هماهنگ کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا خیلی ناراحت شدم وقتی ما پشت دروازه ای ها میگفتیم اگه داماش منحل بشه.. ولی صدایی از روبه رو نمیومد. بهد خودمون میگفتیم و خوذمون جواب میدادیم.
:? :? :?[/quote:a911a4d2b1]
شما که همش میگید ما گفتیم رو به رو جواب نداده
ما خودمون بالای بیست بار گفتیم استاندار یادت باشه ولی جواب شعار رو از پشت دروازه ای ها نشنیدیم
آقا مازیار هم که اصلا تلفنش رو جواب نمی داد![/quote:a911a4d2b1]
مازيار گوشيشو نياورده بود حمزه جان.منم بودما :wink:
من چند بار به اروند زنگ زدم كه چندتا شعار تونستيم هماهنگ بگيم.بايد10تا 10 تا،20 تا20تا چند تا جا مختلف بشينيم تا دورو بريامون كه مارو ميبينن به خودشون بيان.مثلا منو 7،8 تا رفيقام20 متر ايتور تر از مازيار اينا ميشينيم كه بشه يه عده يبيشتري رو وادار به تشويق كرد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 1:28 am

دست همه هواردارانی که تو ورزشگاه تیم را تشویق کردند درد نکنه. دوستان بازی با تیم های استقلال و پرسپولیس همیشه اینطوریه و ناهماهنکی هواداران هم به مراتب بالاتر چون خیلی ها از اطراف میان ورزشگاه.

به نظرم باید از الان به فکر بازی با فجرسپاسی باشیم. 3 امتیاز اون دیدار حکم فینال رو برای تیم داره. /13/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:07 am

آقا ما که تو H بودیم و بدون تعارف جرررررررررررر خوردیم زیر آفتاب اونم 5 ساعت ... خدایی از دیشب که رسیدم خونه تا الان راه و بیراه دارم مایعات می خورم ولی هنوز گلون می سوزه ! چون تعداد اینور زیاد بود و من 10 برابر داشتم داد می زدم که براااااااااااااااا جان تی ماررررررر بگوووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!! /9/ /9/
تو این بازی پشت دروازه ای ها هم بریده بودن خدایی این دیگه قابل انکار نیست و چندین دقیقه هم کاملا ساکت بودند ...
ما هم تو H بریده بودیم خود من دیگه 10 دقیقه آخر فقط یک خط در میون دست می زدم و حال داد زدن نداشتم ...
اما خدایی گله من از این S هاست ... دهن ما رو سرویس کردند ... موقع شعار دوطرفه میگیم دست نزنین که ادامه پیدا کنه ؛ دست می زنن !!! موقع گرم کردند ما داریم مثلا آبشک رو تشویق میکینم اونا میگن رضای کامبیاسو !! ما داریم وای وای وای ... رو میگیم اونا میگن داماش !! ... هر چی میگیم آقا هماهنگ باشین انگار میخ سر چوکوش زنن داریم !!!! میگیم شما بگین ما تکرار میکنیم مهم هماهنگی هست ... با این حال باز هم یکم موقع گرم کردن باهاشون هماهنگ شدیم ولی در یک حالت کلی خودشون نمی دونن چی میخوان !!!
دیگه اینقدر وضع خراب بود که ما شعار بقلی آماده باش می دادیم !!! دوستان H بیان شهادت بدن که گفتیم یا نه !!! اما هیچ سودی نداشت ...
لیدر هم که دقیقا زنگ تفریح هست و بس ... تیم عقبه صادق پشت نیمکت داماش که باید جو به نیمکت بده داره بوشو بوشو می خونه !!!! اینور هم که عباس فقط یک شعار میده و اونم اینه که تا 3 میشمارم همه بگن دامممماااااااششش !!! تیم جلو باشه و نباشه هم مهم نیست .... در مورد اکبر و تقی هم بهتره چیزی نگم چون خدایی نمی دونم چی بگم !؟
بازی دیروز هم که دقیقا پایگاه رای اولی ها بود !!! یعنی 70% تازه 15 سالشون شده بود ... الان هم موقع امتحانات و تعطیله و اومدن بازی ببینن !!!
دوستان تو بازی با فجر اگه موافقین دوستان پشت دروازه ای هم بیان جایگاه H یا S با هم تیم رو تشویق کنیم ... این بازی یک نفری که من شاهد بودم داشت با موبایل با پشت دروازه ای ها هماهنگ میکرد سیا کلاچ بود که میگفت من تا الان 5 بار زنگ زدم و جواب نمی دن ... با اینجور چیزها نمیشه هماهنگی ایجاد کرد ... 50 نفر پشت دروازه پایه تشویق هستند و 50 نفر H بقیه خدایی سیاهی لشکرند و بس ... ما باید کاری کنیم با همین تقریبا 100 نفر یک ورزشگاه رو بگردونیم ...
نکته آخر که خیلی مهمه واسه من این آهنگ هایی هست که اول بازی پخش میکنه ... خدایی خیلی انرژی ما رو میگیره واسه تشویق بازیکنان موقع گرم کردن و مجبوریم داد بیش از حد بزنیم ... کسی نمی دونه چجوری میشه از پخش این آهنگ ها جلوگیری کرد ؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط reza_932 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:45 am

دوستان تا حالا دقت کردین که تو بازی ها هروقت که طرفداران تیم حریف از 100نفر بیشتر باشن هماهنگیمون بهم میخوره.
چون تا میخوایم هماهنگ کنیم یه شعار بدیم یه نفر فقط کافی به اونا فحش بده دیگه هرکسی هم که خواب باشه تو ورزشگاه بیدار میشه به اونا فحش میده .
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:52 am

[quote:641b64c3ab="reza_932"]دوستان تا حالا دقت کردین که تو بازی ها هروقت که طرفداران تیم حریف از 100نفر بیشتر باشن هماهنگیمون بهم میخوره.
چون تا میخوایم هماهنگ کنیم یه شعار بدیم یه نفر فقط کافی به اونا فحش بده دیگه هرکسی هم که خواب باشه تو ورزشگاه بیدار میشه به اونا فحش میده .[/quote:641b64c3ab]

دقیقا ... دلیلش خودمونیم ... ما همیشه تو بهترین موقعیت ها خراب میکنیم ... تو بازی با شاهین که کلا 100 تا مامور هم تو ورزشگاه نبود کاری کردیم که بیشترین بازداشتی رو داشته باشیم ... تو این بازی که جا واسه سوزن انداختن نبود ، هیچ بازداشتی ای نداشتیم تا جایی که من حواسم بود ... واقعا از ماست که بر ماست ...
گاهی اوقات فکر میکنم باید تمامی بازی های ما رو بندازن سردار تا کسایی که هوادار واقعی هستند بیان اون موقع این مشکلات پیش نمیاد ... حتی اگه هر بازی 1000 نفر بشیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 6:50 am

صدای من هنوز گرفته.... چرا دو تا لیدر درست حسابی نداریم. من اعصابم خورد شد داد زدم به عباس گفتم: چرا شما صادق عباس چند تا لیدر دیگه کنار هم واستادید پخش شین دیکه کجای دنیا لیدرها کنار هم وای میستن به هوادارا میگن تشویق کنین. اون صادق که تیم عقبه داره عمو سبزی فروش میخونه /9/ یه لیدر داشتیم اسمش یادم رفته؟ از مازنداران اومده بود اونو دست نشان با خودش اورده بود اون بهترین لیدر بود
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 7:03 am

من که هر بار خواستم شعار بدم بدجوری ضایع شدم چون یهو دیدم فقط خودمم که وسط اونهمه جمعیت دارم داد میزنم و گلومو پاره میکنم.بغلیا یا مشغول سیگار کشیدن بودن یا تخمه و اسکمو خوردن یا اس ام اس دادن.بابا جووووووووون مادرتون تو استادیوم بیخیال این کارا بشین.تیم الان توی بحرانه و به حمایت ما نیاز داره.
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 7:26 am

آبرار تخسیر خودمونه جایگاه حرمت داره .یه پیشنهاد به آقای سروانی بگیم بازی با فجر لیدر نمیخوایم چه اتفاقی میفته بهتر میشه یا بدتر؟نظر شما چیه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 7:37 am

[quote:117291283c="MEHRDAD"]در مورد شعارها این بازی من جایی حضور داشتم که به راحتی می شد متوجه شد که چی توی استادیوم می گذره... مشکل هماهنگی بود!
اتفاقا دقیقا همینطوریه که هر دو جایگاه H و پشت دروازه میگن! یعنی هر دو درست می گن... هر دو شعار حمایتی رو سر دادند اما توی واگردش مشکل بود... یعنی یه بار اینور پاسخ می داد اونور نمی شد یه بار طرف مقابل و بلعکس...
البته چند باری هم هماهنگ پاسخ داده شد ولی به خاطر برخی پارازیت ها از رو به رو جایگاه اون چیزی که باید نشد.[/quote:117291283c]

حرفتو قبول دارم مهرداد اما یه چیزی که هست دیرووز 7000 هزار نفر ادم الکی اومده بودن ما روو جایگاه t بودیم باور نمیکنید ما 3 نفری که بالا بودیم داشتیم تشویق می کردیم یه عالمه ادو زیر ما نشسته بودن هیچیشون تکون نمی خورد که فقط یه دست خوشک وو خالی بزنن من 10 ذشق فریاد زدم آقا تشویق کنییییییییییید. انگار نه انگار ولی الان همه موتوجه شدیم تماشاگر زیاد هیچ فایده ای نداره. به نظر من تماشاگرا باید کم کم اضافه بشن در طول سال به ورزشگاه ، هم به خاطر علاقه ای که به داماش پیدا می کنن و نه به خاطر اینکه بیان یه بازی ببینن ، و هم به خاطر اینکه به جو ورزشگاه و تشیقا آشنا شن ، من خودم امسال وو خیلی نسبت به سال پیش ترجیح می دم واقعا امسال بچه ها فوقالعاده تشویق می کنن. پارسال دقیقا مثل دیرووز بووود.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان