[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - میای ورزشگاه ساکت نشین

میای ورزشگاه ساکت نشین

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط omidkhan » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:00 pm

اقایان ما هم زیره عکس امام می شنیم دهنه ما سرویس میشه تشویق می کنیم پایین های ما مثل گاو ما رو نگاه می کردن لیدر چه بعضی های الکی میان ورزشگاه میگم رشتی با تعصب بلند شو همه می شینن مهلوم نیست از کدوم دهات میان خاک بر سر ها :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
نماد کاربر
omidkhan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 27, 2011 12:00 am

پستتوسط omidkhan » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:05 pm

اقایان ما هم زیره عکس امام می شنیم دهنه ما سرویس میشه تشویق می کنیم پایین های ما مثل گاو ما رو نگاه می کردن لیدر چه بعضی های الکی میان ورزشگاه میگم رشتی با تعصب بلند شو همه می شینن مهلوم نیست از کدوم دهات میان خاک بر سر ها :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
نماد کاربر
omidkhan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 27, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:25 pm

آبرار مهیار جان اومدی به من مازیار بچه های دیگه گفتی گفتیم 10 دقیقه دیگه اون دوستمون مرتضی میاد که اومد ولی وقتی تیم بد بازی میکنه مردم عادی حالی واسه تشویق نمیمونه واسشون آبرار پسره به من میگه 3 ساعت سر پای چیزی مصرف کردی که بچه ها اومدن بزننش بنده خدا نمی دونست کجا نشسته فقط بهش گفتم ما غیرتمون زیاده ابرار بنده خدا اونم دیگه ننشست ولی من موندم مهیار جان این همه هماهنگ کردیم چرا زیاد با ما در ارتباط نبودین بازم دمه همه بچه های که جایگاه hمیشینند مارو تنها نذاشتن وبا پشت دروازه ها در ارتباط بودید ممنونم دمه همه ابراران گرم .امان از لیدرای بی معرفت فقط دمه اکبر گرم راستی من ساعت 12.30یکی از لیدرای ملوان جایگاه استقلالیا دیدم تعجب کردم البته اومدن به انزلیچیا چیزی بگن گفتم نگین انزلیچی با غیرت هیچ وقت دمبلان تهرانی ها رو نمیخوره حالا چه انزلی یا هر جای گیلان
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:29 pm

ای بدم ازاونا که فقط میان وقت بگذرونن ده تخمه-چایی-ایسکمو
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:34 pm

بچه ها الان عصبانی هستید .حق با شما ولی دیگه همه چیز ها رو نباید نوشت .وضعیت خودم از شما بدتره ولی دیگه بعضی اوقات آدم یه چیزایی رو می بینه ولی نمی تونه کاری کنه.اون وقت اعصابش خورد میشه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:35 pm

هر وقت پشت دروازه رو کاملا برای تیفوسی شد اون موقع من میگم تیفوسی واقعا تیفوسی واقعی هستشش.اونجا این قدر تراکم زیاد نفس نمیشه کشید خب پس قبول کنید کارتون اشتباه هستش .اگه باز بشید و کل پشت دروازهه رو بگیرید بهتره یا این که او یه تیکه کوچیک رو ؟
در ضمن من 1000 بار گفتم الانم میگم که اون قسمت فقط صصدای خودشون رو میشنون چون توی این قوس سر صدایی از کسی در نمیاد پس چطور باید روبرو جواب بده ؟
خلاصه من در یه کلام بگم انرزی شما زیاد اما بی فایده بود امروز (یعنی توی بازی های مهم که طرفدار هستش).اما بازی با نفت تهران که صدای تیفوسی ها به 4راه گلسار هم میرسه .اما چه فایده ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:38 pm

همانطوری که شما دلتون می خواد خیلی چیزها بگید منم میخوام خیلی چیزها بگم اما متاسفانه عصبانی ام هم از باخت تیم هم از سکوت همه کسانی که می گفتن ورزشگاه را ترکانیم . هیچ صدایی هیچ حرکتی به هر کی که می گفتم جواب میداد اون وری ها ساکتند. روبرو شعار داد استاندار یادت باشه اما جوابشون سکوت بود اما وقتی می گفتند ... آبایه اینوری ها جواب می دادند پس صدا رو می شنیدید ! حالا فقط تارتار مقصره ؟ من و تو مقصر ن...یستیم؟ یادتونه تو این دو سه شب چه جوی راه انداخته بودید؟ تارتار مقصر تنها نیست همه مقصریم از بازیکنانی که حال دویدن نداشتد و پاسهای اشتباه می دادند تا من و تو همه مقصریم بازی رو باختیم اما یادتونه که گفته بودید ماندن داماش از این 3 امتیاز واجب تره ؟ چی شد ؟
دلم گرفته است شاید برم تصمیم سختیه اما حداقل شاید از دنیای مجازی برم نمیدونم شاید توقع زیادی از شماها داشتم. تیم بد بازی کرد قبول می کنم . تعویض ها بد بود قبول می کنم . اما ترا خدا به این سوال جواب بدید کی خوب بود؟ درسته همه اومدند دستشان درد نکنه اما چکار کردند فقط نندازیم تقصیر لیدرها هیچکداممان کاری نکردیم فقط پرده ها بود و تراکتها و دیگر هیچ!!

حرف آقای سراوانی تو فیس بوک
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:42 pm

مهیار جان آبرار امروز کل پشت دروازه تشویق کردن حتی زمانی که همه جا ساکت بود جایی که ما هستیم تشویق کردن ولی باز من دلیلش بازی ضعیف و بی روح تیمه خودمون می دونم ابرار
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط king-0131 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:44 pm

آقا ما خودمون باید چند نفر انتخاب کنیم . چند نفر که از پسش بر بیاند.
نباید همه پشت دروازه بشینند. باید پخش بشن
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:50 pm

pezhman-paskiyabi :من باور کن دوروغگو نیستم .اینو قسم میخورم .خب دورغ ندارم بگم که .صداتون اصلا نمیومد برای این ور .صدای اس اس ها بیشتر میومد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:55 pm

میدونی چرا بلا میسر بقیه نمایشگاه دار بودن تشویق نمیکردن 250نفر از یه سکو کجا 1000بی غیرت استقلالی کجا
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:55 pm

بازی با فجر 3 امتیاز رو میگیریم این باخت رو دیگه فراموش کنیم بچها. ما هنوز بازیهای زیادی رو داریم. یادتون نره ما با تیم ملی ایران بازی کردیم نه استقلال /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط AntAreS » سه شنبه ژانويه 10, 2012 6:56 pm

یکی از بدترین روزهای تشویق رو امروز شاهدش بودیم

خیلی بی نظم و سر در گم و اگر به بقیه جایگاه ها هم می رسید به ثانیه نرسیده قطع می شد !

یه زمان گفتم بهترین جا برای تیفوسی ها پشت ِ دروازست یعنی دقیقا پشت دروازه ، نه اینکه چسبیده به جایگاه رقیب !

آخه برادرا این نوع تشویق نیست ، رفتین چسبیده به جایگاه رقیب می شینید و فقط می دید فحش ! همین میشه که بی نظمی پیش میارید

زمان دست نشان یادمه دقیقا از پشت دروازه تشویق ها شروع می شد ، پشت دروازه یکی از حسن هاش اینکه چون حالت هلالی داره دقیقا همه جایگاه های کناری می تونند ببین و همراهی کنند ، نه اینکه صرفا انرژی تون رو بزارید برای فحش دادن به همشهری ها و غیر همشهری های استقلالی و غافل از تیم شید !

یه عده فقط عشق گیلکی حرف زدن و فحش دادن رو دارن تو ورزشگاه ، آدم می مونه چی بگه ، یعنی هر حرکتی انجام میشه با فحش ادامش رو می گیرن ، بازیکن حریف توپ رو می گیره فحش میدن ، هوادارای رقیب تیم خودش رو تشویق می کنه فحش میدن ، شیرزاد میاد گرم کنه فحش میدن ، رحمتی می خواد شوت بزنه به خونوادش فحش میدن ، جدا این یعنی تشویق کردن؟

یکی از دلایل دیگه که باعث بی نظمی شد حضور خیلی از بچه های استقلالی بین داماشی ها بود ، مسلما قلبا استقلالی بودن ولی به خاطر شهرشون اومده بودن جایگاه داماش و انگیزه ای برای تشویق نداشتند ، این چیزی ِ که نمیشه کتمان کرد و همه رو داماشی اصیل دونست مسلما خیلی از هوادار های داماش طرفدار دو تیم تهرانی هستن

حضور چند ساعته قبل بازی هم باعث خستگی زیادی بین هوادارا شده بود ، این در حالی ِ که بازی با تیم های دیگه هوادارا هر زمان بخوان میان و خستگی زیاد براشون پیش نمیاد
نماد کاربر
AntAreS
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط king-0131 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:02 pm

[quote:ff1ab91fc3="pezhman-paskiyabi"]مهیار جان آبرار امروز کل پشت دروازه تشویق کردن حتی زمانی که همه جا ساکت بود جایی که ما هستیم تشویق کردن ولی باز من دلیلش بازی ضعیف و بی روح تیمه خودمون می دونم ابرار[/quote:ff1ab91fc3]
بازی بی روح بود درست. ولی ما باید بازیکنان روحیه بدیم
یادم خیلی از بازی ها تیم عقب افتاد ، ولی همه یک صدا تشویق کردند تیم به گل رسید.
خیلی ها که فقط برای فهش دادن آمادن ولی برای تشویق ساکت میشن .
1ساعت هنجرم پاره شد میگم عسگری رو تشویق کنید همه ساکتند. [b:ff1ab91fc3]ولی فقط یک بار به رحمتی فهش دادم دیدم پشت دروازه همه دارن به رحمتی فهش میدن.[/b:ff1ab91fc3]
آخه به این میگن هوادار ؟ کلا خیلی ها واسه فهش دادن پایه هستند!!! ولی تشویق نه
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:04 pm

آبرار مشکل امروز میدونی کجا بود تو پشت دروازه بچه های بودن که زیر اسکوربورد بودن نظم به هم ریختن و گرنه تویه تشویق مشکل نداشتیم هماهنگ نبودیم اونم به خاطر بعضی از دوستای بود که گفتم در مورد فوش وقتی یکی میاد تو شهرت به تیمت توهین می کنه اونوقت نمیشه همرو ساکت نگه داشت شما فاصله داری نمیشنوی دوست من هر چند بعد بازی خیلی از استقلالیا با سر و صورت خونی تو خیابان دیدم هر چند اون کار هم درست نیست که بگیریم بزنیم طرفدارای حریف . روبرو بجز hگند زد خدا اموات بچهای hنشسته بودن بیامورزه بقیه لال بودن
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان