[quote:c45dd09a63="MEHRDAD"][size=18:c45dd09a63][color=darkblue:c45dd09a63][font=Verdana:c45dd09a63]محمدي: از اين انزلیچیهاي جديد گرفتم!/ [/font:c45dd09a63][/color:c45dd09a63][/size:c45dd09a63]
[color=black:c45dd09a63] محمد محمدي دروازهبان تيم داماش گيلان به دليل سرماخوردگي شديد قادر نيست تيمش را در بازي فردا مقابل استقلال همراهي كند.
محمدي كه بابت اين سرماخوردگي فعلا خانهنشين شده است در مورد وضعيتش به خبرنگار سايت گل ميگويد:«من قبل از بازي با صنعت نفت آبادان تب و لرز كردم و در هتل زير سرم خوابيدم. متأسفانه در اين چند روز هنوز شرايطم بهتر نشده و هر روز زير سرم هستم. با اين شرايطي كه دارم نميتوانم داماش را در بازي با استقلال همراهي كنم.»
محمدي در ادامه حرفهايش ميگويد:«با تشخيص پزشك بايد چند روز استراحت كنم. در اين مدت چركخشككنهاي قوي مصرف كردم به همين دليل به زمان احتياج دارم تا از لحاظ قواي جسماني به شرايط ايدهال برگردم. متأسفانه شرايط بازي كردن در اين مسابقه را ندارم و جدا از ضعف بدني و تب و لرز مشكلات گوارشي هم دارم.»
محمدي در پايان حرفهايش در مورد شكايت از باشگاه استقلال خاطرنشان ميكند:«بعد شش، هفت ماه اين حق طبيعي من بود كه دنبال پولم باشم. در اين مدت به باشگاه استقلال پول ميرسيد ولي به ما نميگفتند و فقط اين جواب را ميشنيديم كه پول ندارند. من هم براي گرفتن حق و حقوقم تصميم گرفتم شكايت كنم.»[/color:c45dd09a63][/quote:c45dd09a63]
انزلیچی هم نمیگرفت بازی نمیکرد چون تو عضدیه . . .
خودش گفته بود بازی های چمن طبیعی ( خارج خونه ) فقط بازی میکنه . . .
امیدوارم فراهانی 6 دنگ باشه تو این بازی ، اگرچه مطمئنم استقلال 1 حمله هم رو دروازه ما نمیکنه . . .
ایشالا میبریم اونم... 3 - 1
داماش