[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دامـاش گیلان VS استقلال تـهران / تایپیک اصلی نظرات و اخبار کـوتاه

دامـاش گیلان VS استقلال تـهران / تایپیک اصلی نظرات و اخبار کـوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Damash1 » دوشنبه ژانويه 09, 2012 11:41 am

[b:b0d672fd20]شايد خسرو و ميلاد مقابل داماش هم بازي نكنند
از آنجا كه اين بازي در چمن مصنوعي برگزار خواهد شد، خسرو و ميلاد براي بازي كردن ترديد دارند

حضور ميداوودي و حيدري در تمرينات گروهي باعث شده تا خبرهايي در خصوص حضور آنها در بازي با داماش گيلان به گوش برسد. در اين ميان اين دو بازيكن مشكلي براي بازي ندارند و آخرين اخبار حاكي از آن است كه همراه با استقلال به رشت خواهند رفت.

البته بعيد به نظر مي‌رسد كه خسرو و ميلاد از ابتدا در تركيب ثابت قرار بگيرند و حتي اين موضوع هم باعث شد تا شايد آنها در بازي با داماش هم به ميدان نروند. از آنجا كه اين بازي در چمن مصنوعي برگزار خواهد شد، خسرو و ميلاد براي بازي كردن ترديد دارند ولي با اين حال اگر استقلال به حضور آنها نياز داشت شايد اين دو بازيكن در نيمه دوم به ميدان بروند.[/b:b0d672fd20]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mirzajanimilad » دوشنبه ژانويه 09, 2012 11:41 am

میخام فوتبال نباشه اگه داماش نباشه
نماد کاربر
mirzajanimilad
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:04 pm

گل آگوستیم گیلائوری و لحظه ورود توپ به دروازه استقلال در بازی رفت فینال حذفی سال 87 در شهر رشت

اف.بی علی سراوانی
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:11 pm

[quote:cc66dac21a="MEHRDAD"]گل آگوستیم گیلائوری و لحظه ورود توپ به دروازه استقلال در بازی رفت فینال حذفی سال 87 در شهر رشت

اف.بی علی سراوانی[/quote:cc66dac21a]

عالی. انشاالله داماش برنده دو بازی آینده باشه.

[img:cc66dac21a]http://up98.org/upload/server1/01/z/juimzgv23pmp5oe1zmr.png[/img:cc66dac21a]
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mirzajanimilad » دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:30 pm

[quote:42552be485="Damash1"][b:42552be485]شايد خسرو و ميلاد مقابل داماش هم بازي نكنند
از آنجا كه اين بازي در چمن مصنوعي برگزار خواهد شد، خسرو و ميلاد براي بازي كردن ترديد دارند

حضور ميداوودي و حيدري در تمرينات گروهي باعث شده تا خبرهايي در خصوص حضور آنها در بازي با داماش گيلان به گوش برسد. در اين ميان اين دو بازيكن مشكلي براي بازي ندارند و آخرين اخبار حاكي از آن است كه همراه با استقلال به رشت خواهند رفت.

البته بعيد به نظر مي‌رسد كه خسرو و ميلاد از ابتدا در تركيب ثابت قرار بگيرند و حتي اين موضوع هم باعث شد تا شايد آنها در بازي با داماش هم به ميدان نروند. از آنجا كه اين بازي در چمن مصنوعي برگزار خواهد شد، خسرو و ميلاد براي بازي كردن ترديد دارند ولي با اين حال اگر استقلال به حضور آنها نياز داشت شايد اين دو بازيكن در نيمه دوم به ميدان بروند.[/b:42552be485][/quote:42552be485]

خسرو بازی نمیکنه میلاد شاید!
نماد کاربر
mirzajanimilad
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه ژانويه 09, 2012 1:23 pm

اینا هیچی بازیکن ندارن که میترکونیم :lol: :lol: :lol:
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

محمدي: از اين انزلیچی‌هاي جديد گرفتم!/

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 09, 2012 2:31 pm

[size=18:56228715af][color=darkblue:56228715af][font=Verdana:56228715af]محمدي: از اين انزلیچی‌هاي جديد گرفتم!/ [/font:56228715af][/color:56228715af][/size:56228715af]

[color=black:56228715af] محمد محمدي دروازه‌بان تيم داماش گيلان به دليل سرماخوردگي شديد قادر نيست تيمش را در بازي فردا مقابل استقلال همراهي كند.

محمدي كه بابت اين سرماخوردگي فعلا خانه‌نشين شده است در مورد وضعيتش به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«من قبل از بازي با صنعت نفت آبادان تب و لرز كردم و در هتل زير سرم خوابيدم. متأسفانه در اين چند روز هنوز شرايطم بهتر نشده و هر روز زير سرم هستم. با اين شرايطي كه دارم نمي‌توانم داماش را در بازي با استقلال همراهي كنم.»

محمدي در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد:«با تشخيص پزشك بايد چند روز استراحت كنم. در اين مدت چرك‌خشك‌كن‌هاي قوي مصرف كردم به همين دليل به زمان احتياج دارم تا از لحاظ قواي جسماني به شرايط ايده‌ال برگردم. متأسفانه شرايط بازي كردن در اين مسابقه را ندارم و جدا از ضعف بدني و تب و لرز مشكلات گوارشي هم دارم.»

محمدي در پايان حرف‌هايش در مورد شكايت از باشگاه استقلال خاطرنشان مي‌كند:«بعد شش، هفت ماه اين حق طبيعي من بود كه دنبال پولم باشم. در اين مدت به باشگاه استقلال پول مي‌رسيد ولي به ما نمي‌گفتند و فقط اين جواب را مي‌شنيديم كه پول ندارند. من هم براي گرفتن حق و حقوقم تصميم گرفتم شكايت كنم.»[/color:56228715af]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه ژانويه 09, 2012 2:54 pm

....
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:09 pm

محمدی امسال فقط خوردو خوابید
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:23 pm

خدا رو شکر اخبار ورزشی هم بدرستی گفت بازی تو عضدیه......
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:25 pm

فردا باید هم با استقلال باید بجنگیم هم با مسوولین
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:49 pm

[color=black:8638463748]هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال از نگاه خبرگزاری مهر

استقلال عصر سه شنبه با داماش گیلان و هوادارانش دست و پنجه نرم می کند.[/color:8638463748]

[color=darkblue:8638463748]داماش گیلان - استقلال تهران[/color:8638463748]

[color=black:8638463748]"خدا را شکر برای دیدار مقابل داماش شرایط‌مان خیلی بهتر از دیدار هفته گذشته برابر سپاهان است. با بازگشت بازیکنان محروم و مصدوم دست‌مان بازتر است". این آخرین اظهارنظر پرویز مظلومی در مورد شرایط استقلال است. برای او که در دیدار هفته گذشته مقابل سپاهان اصفهان سه امتیاز حساس و تعیین کننده را از دست داده است، بازی با داماش که سیر نزولی را طی می کند، می تواند فرصتی مناسب برای جبران ناکامی هفته گذشته باشد.
اینکه عنوان شود داماش در نزدیکی بحران است، بیراه نیست. تیمی که اسیر مشکلات مالی است و مربی موفق خود را در تعطیلات نیم فصل از دست داده است و در آغاز نیم فصل دوم به صنعت نفت آبادان باخته است، نمی‌تواند اوضاع و احوال مساعدی داشته باشد. سکان هدایت این تیم از هفته گذشته به مهدی تارتار سپرده شده آنهم با ماموریت دشوار نگهداشتن تیم در میانه بالای جدول. او که کار با شکست 2 بر صفر مقابل صنعت نفت آبادان آغاز کرده است این هفته کاری به مراتب دشوارتر مقابل استقلال دارد.
در فاصله 48 ساعت تا دیدار داماش گیلان - استقلال خبر رسید این بازی در ورزشگاه عضدی رشت برگزار می شود. با این شرایط استقلال عصر سه شنبه علاوه بر داماش و خیل هوادارانش با چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی نیز باید دست و پنجه نرم کند. بدون شک اگر استقلال در این بازی به نتیجه مورد نظر خود نرسد، شاهد گلایه مظلومی از تغییر محل بازی خواهیم بود.[/color:8638463748]

[color=darkblue:8638463748]نتیجه دیدار رفت: استقلال یک - داماش گیلان صفر[/color:8638463748]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

Re: محمدي: از اين انزلیچی‌هاي جديد گرفتم!/

پستتوسط golsar » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:50 pm

[quote:c45dd09a63="MEHRDAD"][size=18:c45dd09a63][color=darkblue:c45dd09a63][font=Verdana:c45dd09a63]محمدي: از اين انزلیچی‌هاي جديد گرفتم!/ [/font:c45dd09a63][/color:c45dd09a63][/size:c45dd09a63]

[color=black:c45dd09a63] محمد محمدي دروازه‌بان تيم داماش گيلان به دليل سرماخوردگي شديد قادر نيست تيمش را در بازي فردا مقابل استقلال همراهي كند.

محمدي كه بابت اين سرماخوردگي فعلا خانه‌نشين شده است در مورد وضعيتش به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«من قبل از بازي با صنعت نفت آبادان تب و لرز كردم و در هتل زير سرم خوابيدم. متأسفانه در اين چند روز هنوز شرايطم بهتر نشده و هر روز زير سرم هستم. با اين شرايطي كه دارم نمي‌توانم داماش را در بازي با استقلال همراهي كنم.»

محمدي در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد:«با تشخيص پزشك بايد چند روز استراحت كنم. در اين مدت چرك‌خشك‌كن‌هاي قوي مصرف كردم به همين دليل به زمان احتياج دارم تا از لحاظ قواي جسماني به شرايط ايده‌ال برگردم. متأسفانه شرايط بازي كردن در اين مسابقه را ندارم و جدا از ضعف بدني و تب و لرز مشكلات گوارشي هم دارم.»

محمدي در پايان حرف‌هايش در مورد شكايت از باشگاه استقلال خاطرنشان مي‌كند:«بعد شش، هفت ماه اين حق طبيعي من بود كه دنبال پولم باشم. در اين مدت به باشگاه استقلال پول مي‌رسيد ولي به ما نمي‌گفتند و فقط اين جواب را مي‌شنيديم كه پول ندارند. من هم براي گرفتن حق و حقوقم تصميم گرفتم شكايت كنم.»[/color:c45dd09a63][/quote:c45dd09a63]

انزلیچی هم نمیگرفت بازی نمیکرد چون تو عضدیه . . .
خودش گفته بود بازی های چمن طبیعی ( خارج خونه ) فقط بازی میکنه . . .
امیدوارم فراهانی 6 دنگ باشه تو این بازی ، اگرچه مطمئنم استقلال 1 حمله هم رو دروازه ما نمیکنه . . .
ایشالا میبریم اونم... 3 - 1
داماش :P
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:52 pm

[color=black:9a041b5b9b]هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال از نگاه خبرگزاری فارس

تارتار اگر می‌خواهد کارش را با امیدواری بیشتری دنبال کند، باید در این دیدار خودش را نشان دهد.

هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال فردا با برگزاری 5 دیدار آغاز می‌شود و در مهمترین بازی ها داماش گیلان میزبان استقلال خواهد بود. آنچه در ادامه می آید تحلیل خبرگزاری فارس از این دیدار می باشد:[/color:9a041b5b9b]

[color=darkblue:9a041b5b9b]* داماش گیلان - استقلال؛ صدر جدول دست نمی‌خورد[/color:9a041b5b9b]

[color=black:9a041b5b9b]ابراهیم قاسمپور که با داماش نتایج خوبی گرفته بود به دلیل مشکلات مالی از این تیم جدا شد تا داماش با مهدی تارتار سومین سرمربی این فصل خود لیگ را ادامه بدهد. تارتار کارش را با شکست آغاز کرد و این هفته باید برابر استقلال صدرنشین بازی کند تیمی که با ۶ امتیاز برتری در صدر جدول است. تارتار اگر می‌خواهد کارش را با امیدواری بیشتری دنبال کند، باید در این دیدار خودش را نشان دهد.
استقلال در این بازی نیز تیموریان را ندارد. البته مظلومی می‌تواند ساموئل بازیکن پیشین تیم بولتون انگلیس را به میدان بفرستد. استقلال اگر در رشت امتیاز از دست بدهد تیم‌های دیگر را امیدوار می‌کند و اگر پیروز شود ۴۰ امتیازی خواهد شد و دست نیافتنی‌تر می‌شود. در هر صورت صدرجدول در رشت دست نمی‌خورد و استقلال با هر نتیجه‌ای به تهران بازگردد صدرنشین می‌ماند چرا که اختلافش با تیم دوم جدول یعنی نفت تهران 4 امتیاز است.[/color:9a041b5b9b]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

Re: محمدي: از اين انزلیچی‌هاي جديد گرفتم!/

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژانويه 09, 2012 3:56 pm

[quote:fe0fe88ae4="MEHRDAD"][size=18:fe0fe88ae4][color=darkblue:fe0fe88ae4][font=Verdana:fe0fe88ae4]محمدي: از اين انزلیچی‌هاي جديد گرفتم!/ [/font:fe0fe88ae4][/color:fe0fe88ae4][/size:fe0fe88ae4]

[color=black:fe0fe88ae4] محمد محمدي دروازه‌بان تيم داماش گيلان به دليل سرماخوردگي شديد قادر نيست تيمش را در بازي فردا مقابل استقلال همراهي كند.
محمدي در پايان حرف‌هايش در مورد شكايت از باشگاه استقلال خاطرنشان مي‌كند:«بعد شش، هفت ماه اين حق طبيعي من بود كه دنبال پولم باشم. در اين مدت به باشگاه استقلال پول مي‌رسيد ولي به ما نمي‌گفتند و فقط اين جواب را مي‌شنيديم كه پول ندارند. من هم براي گرفتن حق و حقوقم تصميم گرفتم شكايت كنم.»[/color:fe0fe88ae4][/quote:fe0fe88ae4]

محمدی جان مواظب باش انزلیچی به جون بقیه بچه ها نندازی که هوای تهران و زانو درد به سرشون بزنه ! :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان