[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - صنعت نفت آبادان VS داماش گیلان/تایپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

صنعت نفت آبادان VS داماش گیلان/تایپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط damashi » جمعه ژانويه 06, 2012 8:43 pm

به گزارش ایرنا، حدود 15 هزار نفر در ورزشگاه تختی شهرستان آبادان، بازی تیم های صنعت نفت آبادان و داماش گیلان را از نزدیك تماشا كردند.

** در حالی كه حدود 15 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه تختی شهرستان آبادان حضور داشتند، تابلوی اسكوربرد ورزشگاه تعداد حاضران را 2700 نفر اعلام كرد.
همینجوری ابادان چهارم شد(از نظر اومدن تماشاگرا تو نیم فصل)دیگه :(
نماد کاربر
damashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژانويه 07, 2012 5:08 am

من تقریبا مخالف نظر دوستان هستم ... البته بیشتر در مورد سید علی ! البته دیروز که با یکی از دوستام صحبت میکردم به این نتیجه رسیدم که اینقدر این مهدوی کیا تو دفاع راست لگن بازی در آورد و همه توپها رو رد داد و یه نفوذ درست و حسابی نکرد ، دیگه من عقده ای شدم و تا می بینم یه دفاع راست تو تیممون 2 تا توپ میگیره و 4 تا نفوذ میکنه خیلی خوشحال میشم ... /4/ /4/
من اصلا یک پیشنهاد دارم و اونم اینه که باید مختاری رو بذاریم دفاع راست و بهش بگیم از اونجا تکون نخور همین و بس !!! خدایی خیلی خوب میشه چون تو ضربات ایستگاهی هم می تونه برای ما گل هم بزنه و همچنین اگه روی دروازه ما کرنری چیزی بیاد کی تونه از قدرت سرزنیش استفاده کنه ... فقط میمونه نفوذ که نخواستیم برااااااااااا ...!!!!
اما یه چیزی که شاید دوستان اشاره نکرده باشن بازی ضعیف زنیدپور بود که خدایی بد بود ... ابراهیمی داره بهتر میشه ...در مورد بازی نکردن حاجتی و چینش بازیکنان به نظر من ناظمی باید کمک می کرد ولی ... !؟ حالا نمی دونم تارتار مشورت نگرفت یا ... ؟!؟
یک سوال هم من دارم و اونم اینه که چرا محمدی توی لیست نبود ؟؟!! البته بهتر که نبود ها ... شاید درست نباشه ولی یه نکته مهم در مورد تارتار اینه که اون آشغال بازی رو در حد قلعه نوعی و پرویز مومصنوعی بلده ... اون جفتکی که تو بازی پرسپولیس و استقلال زده بود یادتونه ؟! همونی که با استوک رفت تو کله نوازی ( اگه اشتباه نکنم ) همون بازی ای که برومند یه مشت زد زیر چشم رافت ... و من فکر نمی کنم حالا حالاها محمدی بیاد تو تیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژانويه 07, 2012 5:10 am

حق ما باخت با این نتیجه نبود ، متاسفانه :
1- دروازبان که نگو ، بگو ، نمی دونم چی بگم ، این فراهانی از دروازبانی فقط قدش بلنده ، آخه هر چی توپ میاد این پسره گل می خوره ، دیگه ادامه نمی دم چون . . .
2- خطا رو حسینی انجام داد و دوستان درست عنوان می کنند خیلی دستپاچه هست ، توی نیم فصل ، خوب بود با آمدن ، آقای دروغگو ، ذخیره شد و حالا هم افت کرده ، به امید خدا در آینده بهتر می شه .
3- افشین افت کرده و آبشک هم باید توی پست اصلی خودش بازی کنه .
4- توی گل چهارم ، همه مدافعان ما واستادند و با چشم بازیکن حریف رو حمایت کردند.
5- باید عنوان کنم بد شانس هم بودیم ، اگه اون دو تا تیر ما گل می شد ، الان اوضاع فرق می کرد .
6- به امید برد برابر اس اس تهروووووووووووون .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 07, 2012 8:08 am

pedram : من هم سید علی رو دیدم که پنالتی مشکوک رو انجام داد ولی دقت نکرده بودم به خاطر همین به گزارشگر آبادان استناد کردم و تو گزارش بازی نوشتم آقایی هر چند باید یادم می موند که گزارشگر تمام اسم ها رو از همون اول بازی اشتباه می گفت. بنابراین متاسفانه روی هر دو گل سید علی اشکال داشت.

در مورد مختاری شاید بتونه دفاع راست بازی کنه چون اکثر دفاع وسط ها توی راست هم جواب می دن اما باید یه سری فاکتورهای محمد مختاری رو هم در نظر گرفت و وقتی شما میگی از جاش تکون نخوره در واقع پست هافبک راست رو هم دچار مشکل می کنی، پلی استیشن نیست که .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه ژانويه 07, 2012 9:54 am

لازم نیست نگران دفاع راست باشیم جون اماره کوشکیو در اوردم میگن بازیکنه خوبیه و البته خیلیم سرعتیه.جهانبخشم که اگه بذارنش دفاع راست به نظرم جا میوفته
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 08, 2012 5:01 am

[quote:629330fabe="MEHRDAD"]pedram : من هم سید علی رو دیدم که پنالتی مشکوک رو انجام داد ولی دقت نکرده بودم به خاطر همین به گزارشگر آبادان استناد کردم و تو گزارش بازی نوشتم آقایی هر چند باید یادم می موند که گزارشگر تمام اسم ها رو از همون اول بازی اشتباه می گفت. بنابراین متاسفانه روی هر دو گل سید علی اشکال داشت.

در مورد مختاری شاید بتونه دفاع راست بازی کنه چون اکثر دفاع وسط ها توی راست هم جواب می دن اما باید یه سری فاکتورهای محمد مختاری رو هم در نظر گرفت و وقتی شما میگی از جاش تکون نخوره در واقع پست هافبک راست رو هم دچار مشکل می کنی، پلی استیشن نیست که .[/quote:629330fabe]

عزیزم اگه سیستم ما 1 - 3 - 2 - 4 باشه و ما بخوایم دفاع راستمون رو هم ثابت بذاریم با توجه به اینکه هافبک دفاعی بین هافبک راست و دفاع راستمون هست مشکلی پیش نمیاد از نظر من ....
در مورد اینکه ثابت بمونه هم بهتره بیشتر توضیح بدم چون احساس می کنم نتونستم منظورم رو برسونم ... منظور من این نیست که میخ بکوبیم به پاهاش و اصلا تکون نخوره بلکه طوری باشه که نفوذ های دفاع های کناری رو نداشته باشه که خسته بشه ...
این رو هم که میگم اولین باری که دیدم از تیم میلان که مربیش کاپلو ( البته این رو شک دارم ) بود یادمه که استم رو می ذاشت دفاع راست البته وقتی هم رفت یوونتوس زبینا رو می ذاشت و وقتی رفت رئال راموس رو می ذاشت ... تو ایران هم امیر خان که هر 4 تا دفاع رو می ذاره دفاع وسط سپاهان که ترکیبش حسینی ، بنگر ، عقیلی و آل نعمع بود ... الان هم تو تراکتور آل نعمه رو دوباره می ذاره چپ ... استیلی هم این اواخر 4 تا دفاع وسط می ذاشت ...
به هر حال وقتی ما مشکل تو دفاع کناری داریم باید یه کاری بکنیم ....
صحبت آخر ؛ پلی استیشن رو خوب اومدی ... و من چون پلی استیسن نیست اون صحبت رو گفتم در ضمن مطمئن باش اگه همین تیم رو تو پلی استیشن داشتم عسگری رو می ذاشتم دفاع راست ...
:arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه ژانويه 08, 2012 8:02 am

اتفاقا جهانگیر عسگری ، حسین ابراهیمی و علیرضا جهانبخش چون هافبک راست هستند و با توجه به خصوصیاتشون قابلیت بازی در دفاع راست رو هم می تونند داشته باشند.
البته میگن کوشکی دفاع خوبی هست .
دیروز بنده خدا سید علی رو برده بودند باشگاه فیلم بازی و اشتباهاتش روی دوگل رو نشونش بدن :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 08, 2012 9:21 am

[quote:5d6d5d5e7a="MEHRDAD"]اتفاقا جهانگیر عسگری ، حسین ابراهیمی و علیرضا جهانبخش چون هافبک راست هستند و با توجه به خصوصیاتشون قابلیت بازی در دفاع راست رو هم می تونند داشته باشند.
دیروز بنده خدا سید علی رو برده بودند باشگاه فیلم بازی و اشتباهاتش روی دوگل رو نشونش بدن :roll:[/quote:5d6d5d5e7a]

در مورد قسمت اول حرفها نظری ندارم ، اما راجع به قسمت دوم و دیدن فیلم ....... خلللی کار خوبیه ، قبلا" هم انجام میشد ؟ اگه آره ، پس چرا یکسری از بچه ها همیشه همون اشتباهات تکراریو انجام میدادن .........
امیدوارم بازی با استقلال سر بلند باشیم .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » يکشنبه ژانويه 08, 2012 9:25 am

[quote:acec2f4cb1="MEHRDAD"]اتفاقا جهانگیر عسگری ، حسین ابراهیمی و علیرضا جهانبخش چون هافبک راست هستند و با توجه به خصوصیاتشون قابلیت بازی در دفاع راست رو هم می تونند داشته باشند.
دیروز بنده خدا سید علی رو برده بودند باشگاه فیلم بازی و اشتباهاتش روی دوگل رو نشونش بدن :roll:[/quote:acec2f4cb1]
چی بنده خدا هست اخه؟بازی با تراکتور شاهین نفت ابادان 3تا اشتباه کرد که هر 3تا باعث باخت شده خیلی امسال ضعیف شده جمعا 8تا بازی نکرده که تو 3تا مقصر بوده
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 08, 2012 9:25 am

من از این جهت گفتم جهان رو می ذارم دفاع چون قدرت بدنی داره و سرعت ... /12/ /12/
اگه واقعا فیلم رو جهت ارتقا نشون بدن که خیلی خوبه ولی اگه جهت تخریب باشه یا بگن تو باعث باختی به نظرم درست نیست ... با اینکه بر همه مبرهن هست که حداقل گل اول رو سید علی مقصره ...
اگه ایده فیلم رو بخوان ادامه بدن که عباس آقایی باید شب تا صبح بشینه و فیلم بازی هاش رو نگاه کنه /10/ اونوقت می دونین چقدر پول برق میاد ؟!؟1 /4/ /4/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » يکشنبه ژانويه 08, 2012 9:33 am

[quote:1d89858c56="MEHRDAD"]اتفاقا جهانگیر عسگری ، حسین ابراهیمی و علیرضا جهانبخش چون هافبک راست هستند و با توجه به خصوصیاتشون قابلیت بازی در دفاع راست رو هم می تونند داشته باشند.
دیروز بنده خدا سید علی رو برده بودند باشگاه فیلم بازی و اشتباهاتش روی دوگل رو نشونش بدن :roll:[/quote:1d89858c56] من تو جریان بازی متوجه نشدم ولی دیشب که بازی داماشو داشت نشون میداد روی گل دوم سید علی به طرز عجیبی ومشکوکی خودشو کشید کنار .فکر کنم ازترس اینکه اخراج بشه بازی استقلال ازدست بده خودشو کشید کنار
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان