[quote:629330fabe="MEHRDAD"]pedram : من هم سید علی رو دیدم که پنالتی مشکوک رو انجام داد ولی دقت نکرده بودم به خاطر همین به گزارشگر آبادان استناد کردم و تو گزارش بازی نوشتم آقایی هر چند باید یادم می موند که گزارشگر تمام اسم ها رو از همون اول بازی اشتباه می گفت. بنابراین متاسفانه روی هر دو گل سید علی اشکال داشت.
در مورد مختاری شاید بتونه دفاع راست بازی کنه چون اکثر دفاع وسط ها توی راست هم جواب می دن اما باید یه سری فاکتورهای محمد مختاری رو هم در نظر گرفت و وقتی شما میگی از جاش تکون نخوره در واقع پست هافبک راست رو هم دچار مشکل می کنی، پلی استیشن نیست که .[/quote:629330fabe]
عزیزم اگه سیستم ما 1 - 3 - 2 - 4 باشه و ما بخوایم دفاع راستمون رو هم ثابت بذاریم با توجه به اینکه هافبک دفاعی بین هافبک راست و دفاع راستمون هست مشکلی پیش نمیاد از نظر من ....
در مورد اینکه ثابت بمونه هم بهتره بیشتر توضیح بدم چون احساس می کنم نتونستم منظورم رو برسونم ... منظور من این نیست که میخ بکوبیم به پاهاش و اصلا تکون نخوره بلکه طوری باشه که نفوذ های دفاع های کناری رو نداشته باشه که خسته بشه ...
این رو هم که میگم اولین باری که دیدم از تیم میلان که مربیش کاپلو ( البته این رو شک دارم ) بود یادمه که استم رو می ذاشت دفاع راست البته وقتی هم رفت یوونتوس زبینا رو می ذاشت و وقتی رفت رئال راموس رو می ذاشت ... تو ایران هم امیر خان که هر 4 تا دفاع رو می ذاره دفاع وسط سپاهان که ترکیبش حسینی ، بنگر ، عقیلی و آل نعمع بود ... الان هم تو تراکتور آل نعمه رو دوباره می ذاره چپ ... استیلی هم این اواخر 4 تا دفاع وسط می ذاشت ...
به هر حال وقتی ما مشکل تو دفاع کناری داریم باید یه کاری بکنیم ....
صحبت آخر ؛ پلی استیشن رو خوب اومدی ... و من چون پلی استیسن نیست اون صحبت رو گفتم در ضمن مطمئن باش اگه همین تیم رو تو پلی استیشن داشتم عسگری رو می ذاشتم دفاع راست ...