[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست مردم رامسر و شهسوار : ما را به گیلان برگردانید.

درخواست مردم رامسر و شهسوار : ما را به گیلان برگردانید.

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط onlyrasht » جمعه ژانويه 06, 2012 10:28 am

[size=24:ff36089e9c][b:ff36089e9c][color=black:ff36089e9c]فقط گیلان ..... عشق است هر چی گیلکو رشتیه با تعصبه.... [/color:ff36089e9c][/b:ff36089e9c][/size:ff36089e9c]
یه بار نشده استانمون پیشرفت کنه ...همش در حال پسرفتیم ...بخاطر وجود ادمایی هستش که عرق به استانشون ندارن ... و همیشه در حال دست و پا زدن واسه کسایه دیگه اند .... از اون بالایی گرفته تا اون پایینی .. تا میبینن یکی میخواد به استانش خدمت کنه .. اونو میندازن پایین ... وقتی که پیشرفت واسه استانهای دیگست .. پسرفت واسه ما .. چرا باید از اون کشور به خوبی یاد کنیم ... واسه من گیلانه که فقط مهمه ... همین ...
گیلان زنده باد
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه ژانويه 06, 2012 10:30 am

می خواستم کامنت بزارم ولی کمنتهای قبلیو خوندم دیدم siabagh و دوستان دیگه جوابهای کاملی دادن ...
من مطالب زیادی در این موارد خوندم که تعداد زیادیشونو سعی کردم تو سایت قرار بدم... تاریخشناسانی هم که حرفای مارو زیر سوال می برند می تونند برند تو تالار گفتمان قسمت گیلان مطالب مربوط به کاسپین رو بخونند و منابعشم نگاه کنند ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » جمعه ژانويه 06, 2012 10:37 am

[quote:012b614c06="MEHRDAD"]شما تاریخ شناس هستید و به قول خودت ایران شناس لطف کن و با مدرک حرف بزن و اسنادت رو رو کن. دوستان بر اساس یه سری منابع حرفشون رو به درست یا اشتباه میزنند، شما که مدعی هستید درست میگید اگر اسنادی دارید رو کنید و فقط تکذیب نکنید ، ندارید هم با احترام اظهار نظر نداشته باشید[/quote:012b614c06]
من ایران را میشناسم چون مطالعه کرده ام. کتاب تاریخ ایران باستان از حسن پیرنیا ، کتاب کاسها از ریچارد هوکر و همچنین کتاب کاسها از دیوید کولر، کتاب ارنست هرتسفیلد و سر آرتور کیث مولفان کتاب «بررسی صنایع ایران» را مطالعه کنید. بالاخره یا باید تو این بحثها ورود نکرد اگر وارد میشویم باید از منابع درست استفاده کنیم.
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه ژانويه 06, 2012 10:45 am

داداش برای ما اسم نویسنده نیار منابعی که داری رو کن اگر منطقی بود شاید کاربرا قبول کردن

من الان میتونم ادعا کنم ترک ها اذری نیستن انزلیچی ها گیلانی نیستن وهزاران صحبت دیگه ولی منابع من از کجاست؟ از خودم؟دوستانی که مطالبی تعصبی درباره گیلان میزارن مثل همین موضوع که مردم رامسر نامه دادن از چندین سایت و چندین منابع تهیه کردن پس شماهم با دلیل صحبت کن و انقدر نگید فلان کتاب و خوندم بسار کتاب خوندم ماهم کتاب میخونیم من براتون می تونم کتابی بیارم که بر علیه ترک ها نوشته شده و می تونم کتابی بیارم که از ترک ها تعریف شده پس ربطی نداره به کتاب خوندن باید خود طرف تشخیص بده حالا شما منابعتون رو کنید ماهم تشخیص میدیم /5/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » جمعه ژانويه 06, 2012 10:53 am

[b:86002ab168] فک کنم با این تصویر کمی متوجه موضوع بشن بعضیا
لعنت به هر چی دشمن گیلانی و رشتیه [/b:86002ab168]

[img:86002ab168]http://s1.picofile.com/file/7237783010/original_map.jpg[/img:86002ab168]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 06, 2012 10:57 am

[quote:bd4c973ece="Sepentamino"][quote:bd4c973ece="MEHRDAD"]شما تاریخ شناس هستید و به قول خودت ایران شناس لطف کن و با مدرک حرف بزن و اسنادت رو رو کن. دوستان بر اساس یه سری منابع حرفشون رو به درست یا اشتباه میزنند، شما که مدعی هستید درست میگید اگر اسنادی دارید رو کنید و فقط تکذیب نکنید ، ندارید هم با احترام اظهار نظر نداشته باشید[/quote:bd4c973ece]
من ایران را میشناسم چون مطالعه کرده ام. کتاب تاریخ ایران باستان از حسن پیرنیا ، کتاب کاسها از ریچارد هوکر و همچنین کتاب کاسها از دیوید کولر، کتاب ارنست هرتسفیلد و سر آرتور کیث مولفان کتاب «بررسی صنایع ایران» را مطالعه کنید. بالاخره یا باید تو این بحثها ورود نکرد اگر وارد میشویم باید از منابع درست استفاده کنیم.[/quote:bd4c973ece]

کاربر محترم،شما گه در مورد تاریخ ایران مطالعه کردید برای خودتون کردید و به ما گیلانی ها هیچ ربطی نداره.ما هم هرچی که مطلب میاریم با مدرک و ثبت در کتاب های تولید ایران حرف میزنیم و به هممون ثبت شده که ما از نژاد آریایی نیستیم و قوم پرافتخار کاسپی هستیم و هرجای دنیا که بریم با افتخار فریاد میزنیم که دریای کاسپین به نام اقوام ما است.
ما از همان قومی هستیم که پدر کشاورزی جهان لقب گرفته.ما از همان قومی هستیم که نه مغول و نه عرب و نه ... نتونستند بهش نفوذ کنند و همیشه در تاریخ جهان استوار وایستادیم در مقابل متجاوزان.
برای ما ثابت شده که گیلان زادگاه شیرمردانی مانند عادل شاه،حضرت میرزاکوچک خان،دکتر حشمت،خسروگلسرخی و ... هست.برای ما گیلانی ها ثابت شده که تا 300 سال پیش زیرمجموعه حکومت مرکزی نبودیم.برای ما گیلانی ها ثابت شده که اون موقع که حکومت مرکزی داشت انزلیچی از سر زنان تهرانی بر میداشت این میرزا و گیلانی ها بودند که برخواستند و اولین جمهوری آسیا رو به پایتختی رشت تاسیس کردند.
دوس داری چند تا منبع محکم برای اثبات بهت معرفی کنم؟برو توی همین سایت:
http://www.varesh-sport.com/ftopict-180 ... 5f8e90b124
http://www.varesh-sport.com/ftopict-192 ... 5f8e90b124
اگه بازم میخوای برات منبع کتاب ها رو بیارم؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » جمعه ژانويه 06, 2012 10:59 am

[quote:e4cfc5ddcd="raincityboy"]داداش برای ما اسم نویسنده نیار منابعی که داری رو کن اگر منطقی بود شاید کاربرا قبول کردن

من الان میتونم ادعا کنم ترک ها اذری نیستن انزلیچی ها گیلانی نیستن وهزاران صحبت دیگه ولی منابع من از کجاست؟ از خودم؟دوستانی که مطالبی تعصبی درباره گیلان میزارن مثل همین موضوع که مردم رامسر نامه دادن از چندین سایت و چندین منابع تهیه کردن پس شماهم با دلیل صحبت کن و انقدر نگید فلان کتاب و خوندم بسار کتاب خوندم ماهم کتاب میخونیم من براتون می تونم کتابی بیارم که بر علیه ترک ها نوشته شده و می تونم کتابی بیارم که از ترک ها تعریف شده پس ربطی نداره به کتاب خوندن باید خود طرف تشخیص بده حالا شما منابعتون رو کنید ماهم تشخیص میدیم /5/[/quote:e4cfc5ddcd]

دوست عزیز همیشه اول منبع را انتخاب کن بعد برو به جزئیات اش. متاسفانه برخی ها کتاب مینویسند ولی تعصب را وارد اش میکنند، اونها را نخوانید چون تعصب آدم را گمراه میکند. در مورد کاسپین این [b:e4cfc5ddcd]منابع که اکثر ایران و دنیا قبول دارند[/b:e4cfc5ddcd] را بخوان:[u]
کتاب تاریخ ایران باستان از حسن پیرنیا ، کتاب کاسها از ریچارد هوکر و همچنین کتاب کاسها از دیوید کولر، کتاب ارنست هرتسفیلد و سر آرتور کیث مولفان کتاب «بررسی صنایع ایران»
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 06, 2012 11:00 am

این چیزهایی که دوستان میگن من از تو همین اینترنت و منابع مختلفش خوندم ، ولی حرف های شما رو برای اولین باره میشنونم. دوست عزیز ایران شناس مستقیما میگم حوصله کتاب خوندن ندارم و مطمئنم الان خیلی ها به این شکل اند و از اینترنت کسب اطلاعات می کنند. دنیای بی حد و مرز اینترنت تمام منابع رو در اختیار ما گذاشتند . شما هم لطف کن و مستند این منابع رو از اینترنت تو اینجا قرار بده تا دوستان هم استفاده ببرند.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Sepentamino » جمعه ژانويه 06, 2012 11:18 am

[quote:526686026c="Damash1"][b:526686026c] فک کنم با این تصویر کمی متوجه موضوع بشن بعضیا
لعنت به هر چی دشمن گیلانی و رشتیه [/b:526686026c]

[img:526686026c]http://s1.picofile.com/file/7237783010/original_map.jpg[/img:526686026c][/quote:526686026c]

اسم دریا کاسپین است و باید هم باشد چون این نام به احترام کاسها که بر بابل و بین النهرین حکومت کردند به این دریا داده اند.
هیج جا دنیا نمیگن که نباید کاسپین باشد و تو ایران هم به طور رسمی کاسپین است.
آن نقشه هم گذاشتی تا حد زیاد درست است منتها از رود آستارا تا رود کور(کوروش) در تالش شمالی درست است. کاسپین ها به مدت محدود تو این محدوده دو رود سکونت داشتند. بعد همگی به سمت کوههای انزلیچی مهاجرت کردند(حدود 3500 سال پیش) .
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط antiros » جمعه ژانويه 06, 2012 11:22 am

من مطالب زیادی و کتابهایی در مورد اینکه ما کاسپی هستیم خوندم و تو همه منابعی که مطالعه کردم به این موضوع اشاره داشت که ما کاسپی هستیم و تو هیچ کدوم هم به این چیزی که شما اشاره کردید اشاره نکرده بود !!! :roll:
و با یکی از استادهای تاریخ در این مورد صحبت کردم که ایشون هم به درستی موضوعی که من گفتم اشاره کرد که حالا شما این موضوع رو زیر سوال بردید هم برام جای تعجب داره و هم تا حدودی خنده که شما داری راست میگید و من تا حالا هرچی خوندم و شنیدم دروغ بود :lol: :lol: هم جای خنده داره و هم جای گریه که من این همه مدت اشتباه می کردم :? :lol: /4/
دوست عزیز شما یه موضوعی رو باز کردید ولی فقط گفتید که ما کاسپی نیستیم !! لطفا یا این موضوع رو باز کنید و کل دنیا رو که میگند ما کاسپی هستیمو زیر سوال ببرید و ثابت کنید که حرفتون درسته و یا اینکه باعث انحراف ذهن ماها نشید ...

پ.ن: من کامنتای این اقارو زیر نظر داشتم و فقط تو بحثهایی شرکت می کردند که باعث حاشیه موضوع می شدند و تشنج تو بحثا ایجاد می کردند...من به عضویت ایشون تو سایت نظر منفی دارم و بنظرم ایشون قصد حمایت از تیم و شرکت تو گفتگو مسایل ورزشی ندارند ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » جمعه ژانويه 06, 2012 11:28 am

[quote:9f71f4a045="MEHRDAD"]این چیزهایی که دوستان میگن من از تو همین اینترنت و منابع مختلفش خوندم ، ولی حرف های شما رو برای اولین باره میشنونم. دوست عزیز ایران شناس مستقیما میگم حوصله کتاب خوندن ندارم و مطمئنم الان خیلی ها به این شکل اند و از اینترنت کسب اطلاعات می کنند. دنیای بی حد و مرز اینترنت تمام منابع رو در اختیار ما گذاشتند . شما هم لطف کن و مستند این منابع رو از اینترنت تو اینجا قرار بده تا دوستان هم استفاده ببرند.[/quote:9f71f4a045]

این صفحه و لینک هاش به شما میتونه کمک کنه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kassites
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط siabagh » جمعه ژانويه 06, 2012 11:33 am

Sepentamino : آبرار لطف ميكني يكي يكي مواضع خودتو بگو در مورد تاريخ گيلان كه در موردش بحث كنيم ـ
1- اقوام گيلان در طول تاريخ چه كساني بودند و الان ريشه ا به كدومشون برميگرده؟
2- زبانهاي گيلان و مازندران چه بوده و مربوط به چه زبانهايي بوده و الان چيه؟
3- اينكه الان چي از زبان و نژاد مردم گيلان ميدوني ؟ الان خلاصه ما كي هستيم؟
قبول دارم شايد يه محققي هم به اين نتيجه رسيده باشه كه اسم اين سرزمين گلان بوده ولي بايد اون نظري كه بيشتر به واقعيت نزديكه رو اينجا مشخص كنيم
نظرات همه دوستانم محترم
با احترام ابرار
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » جمعه ژانويه 06, 2012 12:01 pm

[quote:67b8d74043="siabagh"]Sepentamino : آبرار لطف ميكني يكي يكي مواضع خودتو بگو در مورد تاريخ گيلان كه در موردش بحث كنيم ـ
1- اقوام گيلان در طول تاريخ چه كساني بودند و الان ريشه ا به كدومشون برميگرده؟
3- اينكه الان چي از زبان و نژاد مردم گيلان ميدوني ؟ الان خلاصه ما كي هستيم؟
قبول دارم شايد يه محققي هم به اين نتيجه رسيده باشه كه اسم اين سرزمين گلان بوده ولي بايد اون نظري كه بيشتر به واقعيت نزديكه رو اينجا مشخص كنيم
نظرات همه دوستانم محترم
با احترام ابرار[/quote:67b8d74043]
بحث طولانی هستش و این سئوال ها سخت
اگر این سئوال را بخوام جواب بدم:
ببینید کل زبانهای آریایی از زبان سانسکریت مادر مشتق شده است.
در گذشته زبان های مردم ماد،پارس،پارت،کادوس،کاس و .. که ریشه آریایی دارند یکی بوده و تنها در لهجه با هم تفاوت داشتند(مثال: چه طور امروزه یزدی و اصفهانی که فقط در لهجه با هم فرق دارند) و هیچ کدام از آن زبان ها بر یکدیگر برتری نداشتند. بعدا هر کدام بنا به دلایل خودشان تغییر کردند. البته تغییرات زیاد بوده ولی نه اینکه کلا تغییر کرده باشه. مثلا در گیلکی میگویند ورگ در اوستایی ورک گفته میشد، از لحاظ گرامر هنوز موصوف و صفت درست استفاده میشود. ببین برار، برار ما همان برادر انگلیسی ،براتر اوستایی، برا تالشی و برار لری است.
بقیه را انشاالله توضیح میدم.
به امید پیروزی داماش در نیمه دوم.
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 06, 2012 2:28 pm

[quote:65cc4fd7c1="Sepentamino"][quote:65cc4fd7c1="MEHRDAD"]این چیزهایی که دوستان میگن من از تو همین اینترنت و منابع مختلفش خوندم ، ولی حرف های شما رو برای اولین باره میشنونم. دوست عزیز ایران شناس مستقیما میگم حوصله کتاب خوندن ندارم و مطمئنم الان خیلی ها به این شکل اند و از اینترنت کسب اطلاعات می کنند. دنیای بی حد و مرز اینترنت تمام منابع رو در اختیار ما گذاشتند . شما هم لطف کن و مستند این منابع رو از اینترنت تو اینجا قرار بده تا دوستان هم استفاده ببرند.[/quote:65cc4fd7c1]

این صفحه و لینک هاش به شما میتونه کمک کنه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kassites[/quote:65cc4fd7c1]

1- ویکی پدیا یک دانشنامه آزاد هست که من هم می تونم اون رو ویرایش کنم و چیزهای مورد دلخواهم رو بنویسم.
2- این لینک ربطی به بحث های پیش از این و کامنت های شما نداشت.
3-باز هم می خوام که لطفا درچارچوب حرف های خودتون منابع معتبر رو بذارید تا بقیه استفاده کنند !!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 06, 2012 3:00 pm

دم همه شهسواری ها و رامسری های گرم که به اصل و نسب خودشون وفادارن /13/ /13/ /13/
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان