[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - صنعت نفت آبادان VS داماش گیلان/تایپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

صنعت نفت آبادان VS داماش گیلان/تایپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 03, 2012 2:28 pm

[quote:8ee0517493="omidkhan"]اقا مهرداد با تعصب سلام... /2/ داماش چه روزهایی تمرین داره اگه بگی ممنونت میشم[/quote:8ee0517493]

سلام امید خاااااااااااان :wink: یه هفته هست عضو شدی ، چی سریع با همه رفیق شدی :D خالا پسرا قورررربان :lol:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » سه شنبه ژانويه 03, 2012 4:36 pm

داماش سرور آبادان /11/ /11/
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه ژانويه 03, 2012 4:55 pm

[quote:6982b0f6ac="omidkhan"]اقا مهرداد با تعصب سلام... /2/ داماش چه روزهایی تمرین داره اگه بگی ممنونت میشم[/quote:6982b0f6ac]

احوال آقای خانننننننننننننن ؟!
الوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط reza_932 » سه شنبه ژانويه 03, 2012 4:57 pm

سرور هرچی.... مرده ابرار گیله مرده ه ه ه...

ترکانیم ابادان
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:32 pm

محمدی:بازی های خارج ازخانه جبران می کنم.
http://navad.net/fileupload/1390/10/13/6.jpg

جهانگیر عسگری به دلیل توهین به داور دربازی باشاین یک جلسه محروم.[size=18:5bf63b633c]درسته؟[/size:5bf63b633c]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:35 pm

[quote:fd17f7f86e="888"]محمدی:بازی های خارج ازخانه جبران می کنم.
http://navad.net/fileupload/1390/10/13/6.jpg

جهانگیر عسگری به دلیل توهین به داور دربازی باشاین یک جلسه محروم.[size=18:fd17f7f86e]درسته؟[/size:fd17f7f86e][/quote:fd17f7f86e]

عجب !!!! اگه اشتباه نکنم غلامی هم که نیست ! یکمک اوضاع تو خط حمله سخت شده !
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:37 pm

بازی با شاهین جام حذفی بود فکر نمیکنم ربط داشته باشه
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:39 pm

غلامی چرا نباشه ؟هست .چون اونقدر مصدومیتش سنگین نبود.در ضمن این امیری با اون قدش یکی این قدر داغونه ؟مگه آقای گل لیگ دو میشه اینقدر داغون باشه ؟انصااافا بازی با ملوان موقیعتی بهش داده نشد
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:40 pm

امیری؟ /4/ /5/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:43 pm

[quote:def8f6d5a7="mahyarmaya"]غلامی چرا نباشه ؟هست .چون اونقدر مصدومیتش سنگین نبود.در ضمن این امیری با اون قدش یکی این قدر داغونه ؟مگه آقای گل لیگ دو میشه اینقدر داغون باشه ؟انصااافا بازی با ملوان موقیعتی بهش داده نشد[/quote:def8f6d5a7]

دوست عزیزم mahyarmaya احتمالا" منظورت فرزاد محمدی هست ، درسته ؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:45 pm

آره.من نمیدونم چرا همش فرزاد محمدی صداش میکنم .اون دفع هم اشتباه گفتم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » سه شنبه ژانويه 03, 2012 7:55 pm

عباس محمدی به صنعت نفت آبادان پیوست
[img:e3e8f179c3]http://s1.picofile.com/file/7234785692/6_12_1388_IMAGE634027827939062500_bmp.jpeg[/img:e3e8f179c3]
عباس محمدی به صنعت نفت آبادان پیوست
دروازه‌بان فصل نیم فصل اول تیم تراکتورسازی، عباس محمدی، با امضا قرارداد به تیم صنعت نفت آبادان پیوست.
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه ژانويه 03, 2012 8:51 pm

[color=black:34b3d293df]عصبانیت عجیب دروزاه بان صنعت نفت پس از استخدام عباس محمدی/دهقانی: با آمدن او، به من توهین شد

دروازه بان صنعت نفت آبادان در گفت و گو با تماشا واکنش تندی به آمدن عباس محمدی به این تیم نشان داده

سایت گل- مسئولان صنعت نفت آبادان برای تقویت این تیم در نیم فصل دوم چند بازیکن را جذب کردند که یکی از آنها عباس محمدی، دروازه بان کنار گذاشته شده تراکتور سازی تبریز بود. این در حالی بود که حبیب دهقانی رفته رفته داشت برای نفتی ها خوب کار می کرد و به دروازه بان قابل اعتمادی تبدیل شده بود. موضوعی که باعث شده خود دهقانی هم در گفت و گو با تماشا، نسبت به آمدن محمدی اعتراض کند! این گفت و گو بخوانید:

- ظاهرا با آمدن عباس محمدی به صنعت نفت مخالف هستید؟

چرا نباشم؟ در نیم فصل اول عملکرد خوبی برای صنعت نفت داشتم و باید بگویم مشکل صنعت نفت دروازه اش نبود. مشکل جای دیگر است و بهتر بود مسئولان باشگاه مشکلات را مربوط به دروازه بانی نمی دانستند.

- مثل اینکه از آمدن محمدی بیش از حد عصبانی هستی.

بله همین طور است. در نیم فصل اول عملکرد خوبی داشتم و در کنار مهرداد بشاگردی، رقابت سالمی در تیم داشتیم اما نفتی ها این مسائل را نادیده گرفتند و فکر می کنم با آوردن محمدی به من توهین شده است.

- از نظر تو مشکل تیم کجاست؟

مشکل مربوط به مدیریت است. از این به بعد سعی می کنم تا زمانی که در آبادان باشم، هرگز با مدیران تیم بخصوص یکی از آنها که نمی خواهم نامش را بیاورم صحبت نکنم!

- فکر می کنی با آمدن محمدی بتوانی باز هم دروازه بان شماره یک صنعت نفت باشی؟

رقیب اصلی من در صنعت نفت فقط مهرداد است. زمانی که در سایپا بودم با بودن میرزاپور و شیخ ویسی کار سختی داشتم و مایلی کهن هیچ اعتقادی به من نداشت اما در تمرینات کاری کردم که اعتمادش را جلب کردم و رفته رفته در ترکیب تیم قرار گرفتم و مطمئن باشید با آمدن محمدی مشکلی نخواهم داشت و باز هم دروازه بان اول صنعت نفت خواهم بود.

[/color:34b3d293df]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه ژانويه 03, 2012 9:08 pm

[quote:246bf822bb="onlyrasht"][color=black:246bf822bb]عصبانیت عجیب دروزاه بان صنعت نفت پس از استخدام عباس محمدی/دهقانی: با آمدن او، به من توهین شد

دروازه بان صنعت نفت آبادان در گفت و گو با تماشا واکنش تندی به آمدن عباس محمدی به این تیم نشان داده

سایت گل- مسئولان صنعت نفت آبادان برای تقویت این تیم در نیم فصل دوم چند بازیکن را جذب کردند که یکی از آنها عباس محمدی، دروازه بان کنار گذاشته شده تراکتور سازی تبریز بود. این در حالی بود که حبیب دهقانی رفته رفته داشت برای نفتی ها خوب کار می کرد و به دروازه بان قابل اعتمادی تبدیل شده بود. موضوعی که باعث شده خود دهقانی هم در گفت و گو با تماشا، نسبت به آمدن محمدی اعتراض کند! این گفت و گو بخوانید:

- ظاهرا با آمدن عباس محمدی به صنعت نفت مخالف هستید؟

چرا نباشم؟ در نیم فصل اول عملکرد خوبی برای صنعت نفت داشتم و باید بگویم مشکل صنعت نفت دروازه اش نبود. مشکل جای دیگر است و بهتر بود مسئولان باشگاه مشکلات را مربوط به دروازه بانی نمی دانستند.

- مثل اینکه از آمدن محمدی بیش از حد عصبانی هستی.

بله همین طور است. در نیم فصل اول عملکرد خوبی داشتم و در کنار مهرداد بشاگردی، رقابت سالمی در تیم داشتیم اما نفتی ها این مسائل را نادیده گرفتند و فکر می کنم با آوردن محمدی به من توهین شده است.

- از نظر تو مشکل تیم کجاست؟

مشکل مربوط به مدیریت است. از این به بعد سعی می کنم تا زمانی که در آبادان باشم، هرگز با مدیران تیم بخصوص یکی از آنها که نمی خواهم نامش را بیاورم صحبت نکنم!

- فکر می کنی با آمدن محمدی بتوانی باز هم دروازه بان شماره یک صنعت نفت باشی؟

رقیب اصلی من در صنعت نفت فقط مهرداد است. زمانی که در سایپا بودم با بودن میرزاپور و شیخ ویسی کار سختی داشتم و مایلی کهن هیچ اعتقادی به من نداشت اما در تمرینات کاری کردم که اعتمادش را جلب کردم و رفته رفته در ترکیب تیم قرار گرفتم و مطمئن باشید با آمدن محمدی مشکلی نخواهم داشت و باز هم دروازه بان اول صنعت نفت خواهم بود.

[/color:246bf822bb][/quote:246bf822bb]

خدارو شکر نفتم به حاشیه داره میره/تو خونه هم که معمولا خوب میبازن-ایشالا میزنیم.
ولی با نبودن احتمالی غلامی و عسگری کار خیلی سخت میشه ولی ایشالا بازم مشکلی نیست-حسین ابراهیم و چاووشی جاشونو پر میکنن
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 03, 2012 9:35 pm

افشین دونبال فرصت بود که خودشو نشون بده بازی با صنعت نفت بهترین فرصت اگر افشین در پست خودش بزارن فکرکنم انگیزه داره که دوباره به روزهای طلاییش برگرده
ولی امیدوارم غلامی برسه به بازی 8O
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان