سرمربی جدید داماش گیلان آرزوهای زیادی با تیمش دارد. او قصد دارد داماش را به جمع تیمهای بالانشین جدول برساند و حتی به کسب سهمیه آسیایی هم فکر می کند هرچند که معتقد است کار بسیار سختی پیش رو دارد.
صحبتهای "مهدی تارتار" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، را در ذیل می خوانید:
*چطور شد که به داماش گیلان پیوستید؟
- بالاخره باتوجه به پیشنهادی که شد و مدیریت قوی و پتانسیل بالایی که بازیکنان داماش دارند خیلی علاقه مند بودیم که با این تیم همکاری کنیم و خوشحالم که به داماش آمدم.
*مشکلات مالی باشگاه هنوز حل نشده است، این مسائل برای شما دردسرساز نمی شود؟
- اکثر باشگاههای ایران در حال حاضر مشکل مالی دارند اما خوشبختانه پرداختهای تیم داماش در اول فصل نسبت به تیمهای دیگر بهتر بوده و انشاءالله این مشکل با درایت آقای عابدینی حل می شود.
*مهدی مهدوی کیا هم از داماش جدا شده، مهره ای که می توانست برای شما بسیار تأثیرگذار باشد. در این رابطه صحبت می کنید؟
- دوست داشتیم مهدوی کیا با ما همکاری داشته باشد اما تصمیم ایشان قابل احترام است و نمی توانیم جلوی تصمیم او را بگیریم. مهدی دوست داشت به تیم سابقش برگردد و خوشحالم که مهدوی کیا دوباره در تیمی که دوست دارد، بازی می کند.
*با توجه به نتایجی که ابراهیم قاسمپور کسب کرده، قبول دارید که کارتان در داماش خیلی سخت است؟
- بله، البته از آقای قاسممپور تشکر می کنم چون در این تیم خیلی زحمت کشید و نتایج خوبی هم کسب کرد. کار سخت است اما من هم نشان داده ام که روزهای سخت را خوب پشت سر گذاشته ام.
*اوین بازی شما با صنعت نفت آبادان در خانه حریف است، در مورد این دیدار صحبت می کنید؟
- صنعت نفت امسال تیم خوبی دارد اما با توجه به نتایجی که این تیم داخل خانه گرفته است دنبال کسب 3 امتیاز است هرچند که کار خیلی سختی است.
*با داماش چه هدفی را دنبال می کنید؟
- می خواهیم این روند خوب داماش را ادامه دهیم و جزو تیمهای نیمه بالای جدول باشیم.
*به کسب سهمیه آسیایی فکر می کنید؟
- تیم ما این پتانسیل را دارد که به سهمیه آسیایی فکر کند. کار خیلی سخت است اما هدف ما این است که تیم را به بالای جدول برسانیم.
*مدعی قهرمانی که نیستید؟
- هر کسی دوست دارد تیمش مدعی باشد اما فوتبال قابل پیش بینی نیست. ما هم دوست داریم به جمع مدعیان لیگ بپیوندیم.
*با توجه به اینکه شما داماد فیروز کریمی هستید و او در گذشته مشکلات زیادی با امیر عابدینی داشت، آقا فیروز شما را از حضور در داماش منع نکرد؟
- من در فوتبال حرفه ای به این چیزها فکر نمی کنم. آقای کریمی هم به هیچ وجه در این رابطه صحبتی با من نکرده است.