مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mehran2010 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 3:21 pm
[quote="pedram_1367"][quote="arash999"][quote:a37c78755f="pedram_1367"]
دوست عزیز این کامنت شما اصلا ربطی به حرفهای من داشت ؟؟؟!!! اصلا کامنتهای ما ربطث به هم نداره !!! من در نفی ناظمی چیزی نگفتم بلکه بسیار زیاد موافقش هستم شما برو یه سری به تالار ناظمی بزن و کامنتهام رو بخوان ...
در ضمن دوباره این کامنت من رو که نقل قول کردی هم بخوان ببین چه ربطی به ناظمی داره ....[/quote:a37c78755f]
احتمالاً در جواب کامنت من بوده. ضمن احترام تمامی که برای نظرات همه دوستان قائلم، باید بگم که به نظر من افشین ناظمی علیرغم همه شایستگی ها اگه مربی میشد و خدای نکرده نتیجه نمیگرفت، وجهه خوبش رو از دست میداد. ضمن اینکه آقا مهرداد یا بقیه دوستان که بهتر در جریان هستند میتونن تایید کنند که افشین مدرک لازم برای مربیگری در لیگ برتر رو داره یا خیر.
در نهایت میدونم که آرزوی همه ما موفقیت داماش هست.
به قول یکی از بچه های خوش ذوق سایت: رشتی یعنی سرور
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 3:42 pm
[quote="mehran2010"][quote="pedram_1367"][quote:82a957d0b8="arash999"][quote:82a957d0b8="pedram_1367"]
دوست عزیز این کامنت شما اصلا ربطی به حرفهای من داشت ؟؟؟!!! اصلا کامنتهای ما ربطث به هم نداره !!! من در نفی ناظمی چیزی نگفتم بلکه بسیار زیاد موافقش هستم شما برو یه سری به تالار ناظمی بزن و کامنتهام رو بخوان ...
در ضمن دوباره این کامنت من رو که نقل قول کردی هم بخوان ببین چه ربطی به ناظمی داره ....[/quote:82a957d0b8]
احتمالاً در جواب کامنت من بوده. ضمن احترام تمامی که برای نظرات همه دوستان قائلم، باید بگم که به نظر من افشین ناظمی علیرغم همه شایستگی ها اگه مربی میشد و خدای نکرده نتیجه نمیگرفت، وجهه خوبش رو از دست میداد. ضمن اینکه آقا مهرداد یا بقیه دوستان که بهتر در جریان هستند میتونن تایید کنند که افشین مدرک لازم برای مربیگری در لیگ برتر رو داره یا خیر.
در نهایت میدونم که آرزوی همه ما موفقیت داماش هست.
به قول یکی از بچه های خوش ذوق سایت: رشتی یعنی سرور[/quote:82a957d0b8]
اتفاقا من هم با این نظر که ناظمی وجه خودش رو از دست می داد موافقم ! و به قول یکی از دوستانم ؛ عابدینی می خواد همیشه ناظمی رو کنار تیمش داشته باشه تا تیم رو جمع و جور کنه و دوست نداره بکنتش سرمربی و اگه نتیجه نگیره خدای نکرده از تیم کنارش بذاره پس بهتره ناظمی رو همیشه داشته باشه ...
اما نظر خودم این بود که میشد یه نیم فصل بهش فرصت داد و من خودم با هر نتیجه ای حمایتش میکردم چون عقیده دارم ما تو مربی گری هم تو رشت استعداد داریم ولی الکی پشت خط موندن ...
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 01, 2012 4:46 pm
آقا مهران من در صفحه قبلی تایپیک هم گفتم ولی بازم میگم و این دفعه هم لینک میذارم تا به یقین برسید که افشین خان مدرک A آسیا داره
http://www.varesh-sport.com/article144.html
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط arash999 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:45 pm
[quote:ad1d591133="pedram_1367"][quote:ad1d591133="arash999"][quote:ad1d591133="pedram_1367"]من با انتخاب تارتار موافقم ... ولی باز هم روی این نکته تاکید دارم که از لحاظ فنی چیزی بیشتر از ناظمی نداره ! فقط یکی پیدا شده این رو دو فصل که راه آهن داشت میوفتاد آورد و هر طوری بود تیم رو نگه داشت ...
به هر حال ما ازش حمایت میکنیم فقط خواهش من از دوستان اینه که شما رو به خدا لقب بهش ندین حتی اگه همه تیم ها رو بردیم ... نذارین مثل مربی های قبلی ما جو زده بشه و احساس بزرگی کنه ... باید یکم هوشمندتر عمل کنیم !
با تشویق موافقم ولی نه با القابی مثل فرمانروا و امپراطور و ... بهترین تشویق همون مهدی تارتار هست و بس ... نذاریم اینجا سکوی پرتابش بشه یعنی از لحاظ رسانه ای چون هر کی اومد اینجا ما زیادی حمایتش کردیم و اونم مارو ول کرد !!!
الان کل کارنامه قاسمپور شد دو بخش ؛ قبل از داماش و بعد از داماش ...[/quote:ad1d591133]
دوست عزيز حرف زدن و نظر دادن رو فكر نكنم بهش حاشيه بگن
نتونستم حرفي نزنم واسه همين وظيفه دونستم كه اين حرفارو بزنم
ترس پدر مرگه
افشين بالاخره از جايي بايد شروع كنه و بايد به افشين فرصت داد چه بسا تواين موقعيت نتايج خوبي هم ميگرفت
فرهاد پورغلامي رو ياد بيار عزيز
بومي بود و شايستگيشو نشون داد
افشين بايد لياقتشو افشين نشون بده و نبايد بذار غرورش شكسته باشه
شما خودتم ميگيد اسطوره
اسطوره رشت نبايد دستيار تارتار باشه
اول فصل موقعش نيست وسط نيم فصل موقعش نيست نيم فصل موقعش نيست
پس كي موقعش ميشه؟؟؟
افشين به حمايت همه جانبه همه ما نياز داشت كه حمايت نشد فقط همين
در ضمن در مورد مدرك مربيگري هم ميتوني استعلام بگيري[/quote:ad1d591133]
در ضمن دوباره این کامنت من رو که نقل قول کردی هم بخوان ببین چه ربطی به ناظمی داره ....[/quote:ad1d591133]
سلام
درست میگی دوست عزیز
اشتباها ÷ست شما رو نقل و قول کردم میخواستم پست مهران عزیز رو نقل قل کنم که اشتباها پست شمارو انتخاب کردم
اگه ناراحتی میتونیم ربطش بدیما نگران نباش
شئخی کردم
بازم شرمنده
-

arash999
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 21, 2010 12:00 am
توسط reza_932 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:56 pm
be nazare man kare shakhi karde ke ba in vaziiat omade timo to dast gerefte.
ma ham vazifamone mese baghie morabiya tashvighesh konim mesle hamishe
طرفدار داماش شهربارانیم پس میمانیم تا خیس شویم................
RASHTIE BA TAASOOB BOLAND SHOO BOLAND SHOO...
-

reza_932
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am
توسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 01, 2012 6:02 pm
از کلمات لاتین فقط در مواردی میتوانید استفاده کنید که میخواهید گیلکی تایپ کنید.پس خواهشا از حروف فارسی استفاده کنید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط 888 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 7:44 pm
[color=indigo:40097ef6de][size=18:40097ef6de]تارتار :می خواهم داماش را به جمع مدعیان لیگ برسانم/کریمی در رابطه با عابدینی صحبتی بامن نکرد.[/size:40097ef6de][/color:40097ef6de]
سرمربی جدید داماش گیلان آرزوهای زیادی با تیمش دارد. او قصد دارد داماش را به جمع تیمهای بالانشین جدول برساند و حتی به کسب سهمیه آسیایی هم فکر می کند هرچند که معتقد است کار بسیار سختی پیش رو دارد.
صحبتهای "مهدی تارتار" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، را در ذیل می خوانید:
*چطور شد که به داماش گیلان پیوستید؟
- بالاخره باتوجه به پیشنهادی که شد و مدیریت قوی و پتانسیل بالایی که بازیکنان داماش دارند خیلی علاقه مند بودیم که با این تیم همکاری کنیم و خوشحالم که به داماش آمدم.
*مشکلات مالی باشگاه هنوز حل نشده است، این مسائل برای شما دردسرساز نمی شود؟
- اکثر باشگاههای ایران در حال حاضر مشکل مالی دارند اما خوشبختانه پرداختهای تیم داماش در اول فصل نسبت به تیمهای دیگر بهتر بوده و انشاءالله این مشکل با درایت آقای عابدینی حل می شود.
*مهدی مهدوی کیا هم از داماش جدا شده، مهره ای که می توانست برای شما بسیار تأثیرگذار باشد. در این رابطه صحبت می کنید؟
- دوست داشتیم مهدوی کیا با ما همکاری داشته باشد اما تصمیم ایشان قابل احترام است و نمی توانیم جلوی تصمیم او را بگیریم. مهدی دوست داشت به تیم سابقش برگردد و خوشحالم که مهدوی کیا دوباره در تیمی که دوست دارد، بازی می کند.
*با توجه به نتایجی که ابراهیم قاسمپور کسب کرده، قبول دارید که کارتان در داماش خیلی سخت است؟
- بله، البته از آقای قاسممپور تشکر می کنم چون در این تیم خیلی زحمت کشید و نتایج خوبی هم کسب کرد. کار سخت است اما من هم نشان داده ام که روزهای سخت را خوب پشت سر گذاشته ام.
*اوین بازی شما با صنعت نفت آبادان در خانه حریف است، در مورد این دیدار صحبت می کنید؟
- صنعت نفت امسال تیم خوبی دارد اما با توجه به نتایجی که این تیم داخل خانه گرفته است دنبال کسب 3 امتیاز است هرچند که کار خیلی سختی است.
*با داماش چه هدفی را دنبال می کنید؟
- می خواهیم این روند خوب داماش را ادامه دهیم و جزو تیمهای نیمه بالای جدول باشیم.
*به کسب سهمیه آسیایی فکر می کنید؟
- تیم ما این پتانسیل را دارد که به سهمیه آسیایی فکر کند. کار خیلی سخت است اما هدف ما این است که تیم را به بالای جدول برسانیم.
*مدعی قهرمانی که نیستید؟
- هر کسی دوست دارد تیمش مدعی باشد اما فوتبال قابل پیش بینی نیست. ما هم دوست داریم به جمع مدعیان لیگ بپیوندیم.
*با توجه به اینکه شما داماد فیروز کریمی هستید و او در گذشته مشکلات زیادی با امیر عابدینی داشت، آقا فیروز شما را از حضور در داماش منع نکرد؟
- من در فوتبال حرفه ای به این چیزها فکر نمی کنم. آقای کریمی هم به هیچ وجه در این رابطه صحبتی با من نکرده است.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » يکشنبه ژانويه 01, 2012 10:36 pm
گفت و گوی اختصاصی وارش اسپرت با مهدی تارتار در صفحه اصلی سایت قرار گرفت .
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط mehran2010 » دوشنبه ژانويه 02, 2012 3:06 am
[quote:54c3e7f0e8="Aberare_ba_tasob"]آقا مهران من در صفحه قبلی تایپیک هم گفتم ولی بازم میگم و این دفعه هم لینک میذارم تا به یقین برسید که افشین خان مدرک A آسیا داره
http://www.varesh-sport.com/article144.html[/quote:54c3e7f0e8]
ممنون آبرار. وقتی پست کرده بودم، مطلبت رو دیدم. شرمنده.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط mirzajanimilad » سه شنبه ژانويه 03, 2012 10:21 am
[quote:9a6dceb707="only_abarar"]میدونم که شاید بعضی ها مخالف باشن شاید به نظر خودم هم بهترین کیس ممکن نباشه ولی همین که تو این شرایط امد کاری که ابولقاسمپور وجودشو نداشت انجام بده و با توجه به اینکه در راه اهن با اینکه بازیکن خاصی نداشت خوب کار میکرد باید همه ازش حمایت کنیم چون حمایت ازش حمایت از تیمه خودمونه.خواهشا کسی اعتراض نکنه چون اینقدر اوضاعمون داغانه همینم واسه خودش غنیمتیه.امیدوارم موفق بشه[/quote:9a6dceb707]
درسته بهترین کار فعلا اینه که ازش حمایت کنیم...
چاره چیه
-

mirzajanimilad
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 6 مهمان