[quote:4a0c467705="rashti_sarvar"][quote:4a0c467705="pedram_1367"][quote:4a0c467705="Aberare_ba_tasob"]محبوب رشتيا كيه...........امير عابدينيه كيه
اگه بچه هاي جايگاهh پايه باشن از بازي با استقلال ميگيم[/quote:4a0c467705]
من موافقم ولی نکته اینجاست همونطوری که بارها گفتم هماهنگی سخته و این شعار یکم وضع رو خرابتر هم میکنه که حالا بیایم بگیم محبوب رشت و چهار نفر بگن چی میگی محبوب رشت مهدوی هست ... این رو برای مثال گفتم و همونطوری که گفتم با این شعار موافقم ....[/quote:4a0c467705] ما رشتیها تنها عیبمون اینکه یکم بیگانه پرست هستیم مثلا تو ورزشگاه میلاد زنیدپور رو هیشه تشویق میکنیم به شدت. در حالی که افشین چاوشی .مهدوی .ابشک بازیکنای بومی ما هستن همشهریمون هستن کم تشویق میشن. یا همین افشین ناظمی یا سراوانی من به یاد نمیارم یبار تشویقش کرده باشیم ما بازیکنای غیر بومیمونو به شدت تشویق میکنیم اما بازیکنای بومی خودمون خیلی کم. حقیقت رو باید بپذیریم که در مقابل بازیکنای بومیمون کم لطفی میکنیم. نمنونش مهدویکیا که یه اسطورست تو فوتبال ما هر چی میخاد باشه تو ورزشگاه انقدر ما تشویقش کردیم که حالا به خاطر 4.5 تا بچه قهر کرد رفت پرسپولیس و اون حرفهارو زد. یادمون باشه همیشه بازیکنای بومیمونو تو رشت واسه همیشه میبینیم چون زادگاشون همینجاست خونه میرزا کوچک تو رگهاشونه. اما بازیکنای غیر بومیمون یه روزی از تیم ما میرن دیگه پشت گوششونو نگاه نمیکنن و ممکنه بر علیه تیم روزی حرف بزنن نظیرش مهدویکیا که خیلی دوسش داشتم الان دیگه واسم محبوب نیست. فقط میخام بگم که قدر بازیکنای بومیمونو بدونیم. نظیرش علی نظر محمدی که دلم واسش خیلی تنگ شده خیلی واسه تیم با غیرت بازی میکرد تو دروازه همیشه تعصب داشت[/quote:4a0c467705]
اگه تاپیک محمد غلامی رو خوانده باشی من تو انجا خیلی تاکید کردم که در حق بازیکنان رشتیمون کم لطفی که نه بلکه ظلم کردیم ! شما چاووشی و مهدوی رو مثال زدی من تاکید میکنم در حق آبشک ، نظیفکار و حاجتی ظلم شد !! تاکید میکنم ظلم چون اصلا اونطوری که لایق زحماتشون بود قدردانی نشدن ... من موافق تشویق اینا هستم و خیلی هم بحث کردم ولی دوستان روی این نکته تاکید دارن که بقیه هم بازیکنان تیممون هستند ... ما که نمیگیم نیستند ولی مثالی که من اونجا زدم این بود اگه ما 10 بار میگیم محمد غلامی ، باید 20 بار بگیم حاجتی و ....
ما مربیانمون مثل سجادی رو تشویق نمی کنیم نمیگم وسط بازی همون وقت گرم کردن همینطور مندز و اون دو تا خارجیمون رو در حالیکه راه و بیراه عسگری تشویق میشه که خدایی خودش هم هنگ میکنه !!!! تو بازی آخر ما چند نفر زیر عکس پیله آقا تشویق آلوز بچه رشتی رو راه انداختیم که یکم جواب داد و من خودم به شخصه خیلی حال کردم چون حداقل یه تشکری ازش کردیم بابت زحماتی که میکشه ... هر چند شعار آلوز سوماپلان !؟!؟!؟!؟!؟!؟ باز هم شنیده میشه
حالا تشویق نشدن ناظمی که پیشکش ... اصلا کسی به فکر نیست !؟!