[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهدی تارتار رسما به عنوان سرمربی جدید داماش گیلان تعیین شد+نظرسنجی

مهدی تارتار رسما به عنوان سرمربی جدید داماش گیلان تعیین شد+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی داماش موافقید؟ (باذکر دلیل)

بله
56
69%
خیر
7
9%
نظری ندارم و پس از چند هفته می توان نظر داد
18
22%

کل آرا : 81

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه دسامبر 31, 2011 7:23 pm

من رای موافق دادم .دلیلش اینکه کارنامه آقای تارتار خوبه و چون خودش یه مربی جوونه از بازیکن های جوون خیلی خوب بازی میگیره که این یه فرصت استثنایی برای جوون هایی مثل لایقی فر و جهانبخش و بقیه بچه های تیمهای امید و جوانان داماش امیدوارم بهش فرصت کافی داده بشه تا برنامه هاش رو خوب اجرا کنه همون طور که دوستان گفتند خیلی ها اومدند اینجا چون فکر می کردند پول در کاره ولی وقتی دیدن از این خبر ها نیست هر کی یه بهانه آورد ولی آقای تارتار از الان میدونه که اینجا پول در کار نیست و با شجاعت اومده تا خودش رو ثابت کنه
امیدوارم با آقای تارتار آسایی بشیم .انشاالله
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه دسامبر 31, 2011 7:35 pm

به نظرمن تارتار ازنظر فنی مربی تاپی نیست وافشین ناظمی تفاوت زیادی باهاش نداره.اما همین که تو این شرایط مالی اومده قبول کرده نشون میده به خاطر پولن نیومده واومده کار کنه وبرای خودش اعتبار بخره.

یه مشکل دیگه که هست اینه که بااومدن قاسمپور اکثر بازیکنای بومیمون فیکس شده بودن نشه این بیاد وبخواد حاجتی وچاووشی وابشک بزاره بیرون واقایی وسرلک و..روبزاره.هرچند این تو حیطه وظیفه مربی اما اگه بومیه ها رو نزار ه وخدای نکرده نتیجه هم نگیره دیگه...

افشین چاووشی هم مصاحبه ای که الان کرد گفت افشین ناظمی مربی خوبیه و...منظورش این بود که همین ناظمی خوبه.
یه مو رد دیگه درمورد تار تار اینه که تو تیم پرطرفداری مثل داماش سابقه مربیگری نداره وتو راه اهنی مربیگری کرده که هیچ هواداری نداشته وهیچ وقت تحت فشار نتیجه گیری نبوده (برخلاف اینجا) .به نظر من بعد چند هفته میشه درموردش نظر داد.

باتمام این حرفا باتمام وجود از تیم شهرمون وتار تار حمایت می کنیم تا ایشالا موفقیت.
تار تار یادت باشه ----بومی باید باشه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط milad_gh » شنبه دسامبر 31, 2011 8:55 pm

خب الان نمیتونم بگم انتخاب خوبی بود یا نه در هر صورت امیدوارم موفق باشه ونتیجه های خوبی بگیره ما هوادارا هم همه جوره باید ازش حمایت کنیم چون تو این شرایط مالی تیمو قبول کردن مردونگی میخواد که هر کسی نداره
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه دسامبر 31, 2011 10:26 pm

این راسته که تار تار داماد فیروز کریمیه؟ یکی از بچه ها امروز می گفت
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 31, 2011 10:33 pm

[quote:baa801d264="iman1978"]این راسته که تار تار داماد فیروز کریمیه؟ یکی از بچه ها امروز می گفت[/quote:baa801d264]

اگر توی نظرات پیشین این تاپیک هم دیده باشی این مسئله سوال شده .
بله
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » شنبه دسامبر 31, 2011 11:36 pm

تارتار در گذشته هم نشون داده که تونسته تیم های بحران زده را به نحو مطلوب اداره کنه مثلا راه اهن را که دوبار از سقوط نجات داد امیدوارم در اینجا موفق بشه البته از نظر بازیکن اگر شرایط مالی اجازه بده وضع ما از راه اهن بهتره ولی این بازیکنان بزرگ را باید یک نفر باتجربه کنترل کنه که امیدوارم تارتار از مشاوران خوب بهره ببره و تا جای امکان چند نفر بومی هم بهش مسائل فوتبال رشت و حساسیت های خاص هواداران رو گوش زد کنند تا به مشکل بر نخوره

راستی یک سوال با توجه به اینکه وضع تیم مبهم هست این قرارداد یک و نیم ساله هرچند مشروط چه معنی می تونه داشته باشه ؟؟؟؟؟
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 3:40 am

من موافق حضور تارتار به عنوان سرمربی هستم. هم جوان و با انگیزه هست و هم تجربه نسبتاً موفقی در شرایط سختی شبیه به الان رو در گذشته داشته. ضمن اینکه حضور افشین ناظمی دوست داشتنی در کنار تارتار میتونه بسیار خوب باشه.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:05 am

من شخصاً پاسخ منفی به حضور تارتار دادم ، چون ایشان رو در حد تیم شهرم نمی دانم اما موقعی که حضور تار تار در تیم مسجل شد ، از این زمان ببعد ازش حمایت همه جانبه خواهم نمود ، چون هر چه باشه دیگه سر مربی تیممان هست باید حمایت بشه کما اینکه آقایان دینورزاده و قاسمپور حمایت شدند . /3/ اما یک نکته ای که می خوام عنوان کنم اینکه ، حضور هر مربی در تیم داماش باید براش یک افتخار باشه ، تیمی با این پتانسیل و این هوادار دو آتیشه توی ایران کم وجود داره بنابراین تار تار آنچنان لطفی در حق تیم ما نکرده بلکه این عابدینی بوده که به اون لطف داشته است . سال بعد اگه اوضاع در حد همین دور رفت باشه ، سایر مربی ها برای داماش سر و دست می شکنند .در مورد نظر سنجی هم موافق برگزاری آن هستم تا نظرات و دیدگاه های دوستان درش منعکس بشه در هر صورت برای داماش شهر باران آرزوی موفقیت می کنم. /3/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط RASHTBOY در يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:08 am .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:08 am

[quote:c93c915cfb="RASHTBOY"]من شخصاً پاسخ منفی به حضور تارتار دادم ، چون ایشان رو در حد تیم شهرم نمی دانم اما موقعی که حضور تار تار در تیم مسجل شد ، از این زمان ببعد ازش حمایت همه جانبه خواهم نمود ، چون هر چه باشه دیگه سر مربی تیممان هست باید حمایت بشه کما اینکه آقایان دینورزاده و قاسمپور حمایت شدند . /3/ اما یک نکته ای که می خوام عنوان کنم اینکه ، حضور هر مربی در تیم داماش باید براش یک افتخار باشه ، تیمی با این پتانسیل و این هوادار دو آتیشه توی ایران کم وجود داره بنابراین تار تار آنچنان لطفی در حق تیم ما نکرده بلکه این عابدینی بوده که به اون لطف داشته است . سال بعد اگه اوضاع در حد همین دور رفت باشه ، سایر مربس ها برای داماش سر و دست می شکنند .در مورد نظر سنجی هم موافق برگزاری آن هستم تا نظرات و دیدگاه های دوستان درش منعکس بشه در هر صورت برای داماش شهر باران آرزوی موفقیت می کنم. /3/[/quote:c93c915cfb]

آفرین!!
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط arash999 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:19 am

لام
اصلا با اين انتخاب موافق نيستم
تارتار چه پيشينيه درخشاني داشته كه اومده
عابديني مديري هست كه فقط ميخواد حرف خودشو به كرشي بشونه
نميگم بد ميخواد اقتدار داشته باشه
به نظرم اگر افشين ناظمي بودش تو نيم فصل ميتونست حداقل از همين تارتار بهتر نتيجه بگيره
افشين تمام جوانيشو تو رشت و با همين تيم بسر كرده
سردوگرم چشيده فوتبال خصوصا فوتبال رشت و اين تيم هست
شور و شوق هوادراشو ميشناسه و تو اين چندين ساله با جان و دل پذيراش بوده
بايد بهش فرصت ميدادن
خدا نكنه تيم از اين بيشتر به بحران بخوره

من جاي ناظمي بودم با اين شرايط توتيم نميموندم...
نماد کاربر
arash999
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:34 am

[quote:8980d9cfbd="arash999"]لام
اصلا با اين انتخاب موافق نيستم
تارتار چه پيشينيه درخشاني داشته كه اومده
عابديني مديري هست كه فقط ميخواد حرف خودشو به كرشي بشونه
نميگم بد ميخواد اقتدار داشته باشه
به نظرم اگر افشين ناظمي بودش تو نيم فصل ميتونست حداقل از همين تارتار بهتر نتيجه بگيره
افشين تمام جوانيشو تو رشت و با همين تيم بسر كرده
سردوگرم چشيده فوتبال خصوصا فوتبال رشت و اين تيم هست
شور و شوق هوادراشو ميشناسه و تو اين چندين ساله با جان و دل پذيراش بوده
بايد بهش فرصت ميدادن
خدا نكنه تيم از اين بيشتر به بحران بخوره

من جاي ناظمي بودم با اين شرايط توتيم نميموندم...[/quote:8980d9cfbd]

دوست عزیز، به جای انداختن حاشیه بیشتر به جان تیم بهتره از تیم و تصمیمات اتخاذ شده (چه خوب چه بد) حمایت کنیم. مطمئناً همه ما نظرات مختلفی داریم اما در نهایت موفقیت تیم شهرمون برامون از همه چیز مهمتره، چون باعث سربلندی همه ما میشه.

در مورد افشین ناظمی هم با اینکه خیلی قبولش دارم اما به نظرم حیف بود تو این شرایط بحرانی بخواد یک تنه سکان دار تیم بشه، چون خدای نکرده اگه نتیجه نمیگرفت، اسطوره باتعصب شهرمون از چشم خیلی ها میفتاد. ضمن اینکه مربیگری توی لیگ برتر مدرک A میخواد و مطمئن نیستم که افشین خان این مدرک رو گرفته یا نه هنوز.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 5:48 am

من با انتخاب تارتار موافقم ... ولی باز هم روی این نکته تاکید دارم که از لحاظ فنی چیزی بیشتر از ناظمی نداره ! فقط یکی پیدا شده این رو دو فصل که راه آهن داشت میوفتاد آورد و هر طوری بود تیم رو نگه داشت ...
به هر حال ما ازش حمایت میکنیم فقط خواهش من از دوستان اینه که شما رو به خدا لقب بهش ندین حتی اگه همه تیم ها رو بردیم ... نذارین مثل مربی های قبلی ما جو زده بشه و احساس بزرگی کنه ... باید یکم هوشمندتر عمل کنیم !
با تشویق موافقم ولی نه با القابی مثل فرمانروا و امپراطور و ... بهترین تشویق همون مهدی تارتار هست و بس ... نذاریم اینجا سکوی پرتابش بشه یعنی از لحاظ رسانه ای چون هر کی اومد اینجا ما زیادی حمایتش کردیم و اونم مارو ول کرد !!!
الان کل کارنامه قاسمپور شد دو بخش ؛ قبل از داماش و بعد از داماش ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arash999 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 12:46 pm

[quote:9c9796f462="pedram_1367"]من با انتخاب تارتار موافقم ... ولی باز هم روی این نکته تاکید دارم که از لحاظ فنی چیزی بیشتر از ناظمی نداره ! فقط یکی پیدا شده این رو دو فصل که راه آهن داشت میوفتاد آورد و هر طوری بود تیم رو نگه داشت ...
به هر حال ما ازش حمایت میکنیم فقط خواهش من از دوستان اینه که شما رو به خدا لقب بهش ندین حتی اگه همه تیم ها رو بردیم ... نذارین مثل مربی های قبلی ما جو زده بشه و احساس بزرگی کنه ... باید یکم هوشمندتر عمل کنیم !
با تشویق موافقم ولی نه با القابی مثل فرمانروا و امپراطور و ... بهترین تشویق همون مهدی تارتار هست و بس ... نذاریم اینجا سکوی پرتابش بشه یعنی از لحاظ رسانه ای چون هر کی اومد اینجا ما زیادی حمایتش کردیم و اونم مارو ول کرد !!!
الان کل کارنامه قاسمپور شد دو بخش ؛ قبل از داماش و بعد از داماش ...[/quote:9c9796f462]

دوست عزيز حرف زدن و نظر دادن رو فكر نكنم بهش حاشيه بگن
نتونستم حرفي نزنم واسه همين وظيفه دونستم كه اين حرفارو بزنم
ترس پدر مرگه
افشين بالاخره از جايي بايد شروع كنه و بايد به افشين فرصت داد چه بسا تواين موقعيت نتايج خوبي هم ميگرفت
فرهاد پورغلامي رو ياد بيار عزيز
بومي بود و شايستگيشو نشون داد
افشين بايد لياقتشو افشين نشون بده و نبايد بذار غرورش شكسته باشه
شما خودتم ميگيد اسطوره
اسطوره رشت نبايد دستيار تارتار باشه

اول فصل موقعش نيست وسط نيم فصل موقعش نيست نيم فصل موقعش نيست
پس كي موقعش ميشه؟؟؟
افشين به حمايت همه جانبه همه ما نياز داشت كه حمايت نشد فقط همين
در ضمن در مورد مدرك مربيگري هم ميتوني استعلام بگيري
نماد کاربر
arash999
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 01, 2012 12:55 pm

افشين A آسيا داره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 01, 2012 3:00 pm

[quote:6f33289f24="arash999"][quote:6f33289f24="pedram_1367"]من با انتخاب تارتار موافقم ... ولی باز هم روی این نکته تاکید دارم که از لحاظ فنی چیزی بیشتر از ناظمی نداره ! فقط یکی پیدا شده این رو دو فصل که راه آهن داشت میوفتاد آورد و هر طوری بود تیم رو نگه داشت ...
الان کل کارنامه قاسمپور شد دو بخش ؛ قبل از داماش و بعد از داماش ...[/quote:6f33289f24]

دوست عزيز حرف زدن و نظر دادن رو فكر نكنم بهش حاشيه بگن
نتونستم حرفي نزنم واسه همين وظيفه دونستم كه اين حرفارو بزنم
ترس پدر مرگه
افشين بالاخره از جايي بايد شروع كنه و بايد به افشين فرصت داد چه بسا تواين موقعيت نتايج خوبي هم ميگرفت
فرهاد پورغلامي رو ياد بيار عزيز
بومي بود و شايستگيشو نشون داد
افشين بايد لياقتشو افشين نشون بده و نبايد بذار غرورش شكسته باشه
شما خودتم ميگيد اسطوره
اسطوره رشت نبايد دستيار تارتار باشه

اول فصل موقعش نيست وسط نيم فصل موقعش نيست نيم فصل موقعش نيست
پس كي موقعش ميشه؟؟؟
افشين به حمايت همه جانبه همه ما نياز داشت كه حمايت نشد فقط همين
در ضمن در مورد مدرك مربيگري هم ميتوني استعلام بگيري[/quote:6f33289f24]

دوست عزیز این کامنت شما اصلا ربطی به حرفهای من داشت ؟؟؟!!! اصلا کامنتهای ما ربطث به هم نداره !!! من در نفی ناظمی چیزی نگفتم بلکه بسیار زیاد موافقش هستم شما برو یه سری به تالار ناظمی بزن و کامنتهام رو بخوان ...
در ضمن دوباره این کامنت من رو که نقل قول کردی هم بخوان ببین چه ربطی به ناظمی داره ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان