[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهدی تارتار رسما به عنوان سرمربی جدید داماش گیلان تعیین شد+نظرسنجی

مهدی تارتار رسما به عنوان سرمربی جدید داماش گیلان تعیین شد+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی داماش موافقید؟ (باذکر دلیل)

بله
56
69%
خیر
7
9%
نظری ندارم و پس از چند هفته می توان نظر داد
18
22%

کل آرا : 81

پستتوسط ashkan0131 » شنبه دسامبر 31, 2011 3:31 pm

دوستان دیگه تارتار سرمربی شده پس به حمایت و تشویقش باید بپردازیم حالا چه نظر مثبتی روش داشته باشین و یا نظر منفی
تارتار تارتار همه تیما رو بکن تارو مار
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه دسامبر 31, 2011 3:43 pm

یکی از بهترین گزینه ها! با آرزوی موفقیت داماش با این مربی جوان و خوش آتیه. /13/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه دسامبر 31, 2011 3:59 pm

[b:1d0f2cd142] بله به نظرم خوبه
البته تا چندین هفته باید بگذره تا ببینیم چی میشه [/b:1d0f2cd142]
/13/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه دسامبر 31, 2011 4:06 pm

[size=18:5ef3df6ad8]تارتار:براي بازگشت به ليگ برتر هيجان زده نبودم/دوست داشتم مهدي مي ماند[/size:5ef3df6ad8]
سرمربی جدید داماش گیلان گفت:براي بازگشت به ليگ برتر هيجان زده نبودم.

به گزارش اوج نیوز، مهدی تارتار اظهار داشت: توافقات اولیه انجام شده و فردا به رشت می‌روم تا کارهای نهایی را انجام دهم. البته هفته چهارم نیز از مس سرچشمه پیشنهاد داشتم، ولی خوشبختانه با تجربه‌ای که داشتم برای بازگشت به لیگبرتر هیجان‌زده نشدم و با توجه به شرایط خاص این تیم،‌ از قبول سرمربیگری آن امتناع کردم.

وی در مورد دستیارانش در تیم جدید خود نیز ابرازداشت: به همراه خودم تنها علیرضا پورمند را خواهم برد و مابقی، همان اعضای قبلی کادرفنی داماش هستند. این تیم از کادر خوبی برخوردار بوده و مربیان توانمندی، از جمله [b:5ef3df6ad8]افشین ناظمی[/b:5ef3df6ad8] دارد.

تارتار در ارتباط با شایعات دخالت امیرعابدینی در امور فنی افزود: با توجه به صحبت‌هایی که با شخص ایشان داشتم و اینکه گفند حتی فرصت ضور بر سر تمرین را هم پیدا نمی‌کنند مطمئنم که این شایعه نیز به مانند خیلی صحبت‌های دیگر فاقد اعتبار است.

او پیرامون شناختش از تیم‌های لیگ برتر اضافه کرد: در این مدتی که هیچ تیمی در دستم نبود بیکار ننشستم و بازی همه تیم‌ها را نگاه می‌کردم تا آمادگی لازم برای بازگشت به لیگ را داشته باشم. از داماش هم شناخت بسیار خوبی دارم. تیمی با پتانسیل بالاست که مدیریت توانمندش در ابتدای فصل، تیم خوبی را بسته و روانه مسابقات کرده است. البته شاید در یکی دو پست، بازیکنانی را جذب کنیم.

سرمربی اسبق راه‌آهن درباره جدایی مهدی مهدوی‌کیا از این تیم گفت: این تصمیمی که مهدی قبل از آمدن من گرفته بود و تصمیمات مهدی نیز همیشه تغییرناپذیرند. قلبا خیلی دوست داشتم که او نیز درکنار ما بود تا از وجود او در تیم خود بهره ببریم.

او علت بازگشت خود به میادین فوتبال را انگیز خاص خود دانسته و افزود: تلاش می‌کنم جواب اعتماد امیر عابدینی را با کسب جایگاه خوب در انتهای فصل بدهم.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه دسامبر 31, 2011 4:51 pm

[size=18:ec7a7031dd]عابدینی شان مرا حفظ کرد/ هیچ مربی دوست ندارد مهدوی کیا را از دست بدهد[/size:ec7a7031dd]
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با ابراز خوشحالی از اینکه عابدینی شان او را در قراردادش حفظ کرده است، گفت: هیچ مربی دوست ندارد که بازیکنی مثل مهدوی کیا را که در تیم هم از نظر فنی و هم شخصیتی یک وزنه محسوب می‌شود از دست بدهد.

مهدی تارتار در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پذیرش سرمربیگری تیم داماش و همچنین آخرین وضعیت این تیم گفت: مرد روزهای سخت هستم و در سه سالی که مربیگری کرده‌ام، همواره با شرایطی سخت و دشوار دست به گریبان بوده‌ام.

وی با ابراز خوشحالی از اینکه با یک مدیر فوتبالی کار می کند، افزود: تیم داماش بازیکنان خوبی را جذب کرده است. ما از نظر کیفی بازیکنان خوبی داریم اما از نظر کمیت نیاز به بازیکنان بیشتری داریم تا در روزهای سخت به کمک تیم بیایند. در دو پست نیاز به تقویت و جذب بازیکن داریم که قطعا از فردا به دنبال گزینه‌های مناسبی خواهیم بود.
[color=red:ec7a7031dd]
سرمربی تیم داماش در خصوص مبلغ قراردادش اظهار داشت: من چه در دورانی که بازی می‌کردم و چه دوران مربیگری پول اولویتم نبوده است اما همواره برایم مهم بوده که شانم حفظ شود و خوشحالم از اینکه عابدینی شان مرا در قراردادم با باشگاه داماش حفظ کرد.[/color:ec7a7031dd]

وی با اشاره به خواست خود برای ادامه حضور محمد محمدی در تیم داماش در خصوص جدایی مهدوی کیا از این تیم اظهار داشت: هیچ مربی دوست ندارد که بازیکنی مثل مهدوی کیا را که در تیم هم از نظر فنی و هم شخصیتی یک وزنه محسوب می شود از دست بدهد اما من به تصمیم وی احترام گذاشته و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.
[color=red:ec7a7031dd]
تارتار در خصوص مشکلات مالی باشگاه داماش و تاثیر آن بر عملکرد بازیکنان این تیم تصریح کرد: ما در تیم راه آهن از روز اول مشکلات مالی داشتیم اما باشگاه داماش تا به امروز از نظر مالی پرداخت خوبی به بازیکنان داشته که نسبت به خیلی تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ برتر بیشتر است.

وی در همین خصوص بیان کرد: فکر می‌کنم در آینده‌ای نزدیک عابدینی مشکلات مالی تیم را تا حدود زیادی حل خواهد کرد و من قرار است که تمرکز خود را روی مسائل فنی بگذارم اما حل مشکلات مالی برعهده عابدینی است.[/color:ec7a7031dd]

[b:ec7a7031dd]خبرگزاری فارس[/b:ec7a7031dd]

تارتار در مورد اینکه از نظر فنی عملکردش با قاسمپور مقایسه خواهد شد،‌ گفت: من برای حضور در این سمت از قاسمپور رخصت گرفتم. ضمن اینکه داماش پتانسیل خوبی دارد و بازیکنانی که در اختیار دارد از نظر کیفی بسیار خوب هستند البته از نظر تعداد با کمبود بازیکن مواجه هستیم که باید دو سه نفر را جذب کنیم تا نیمکت تیم تقویت شود. [color=red:ec7a7031dd]
[color=رنگ قلم]وی در مورد وضعیت محمد محمدی و احتمال جدایی او گفت: تا آنجا که من در جریان هستم محمدی در داماش ماندگار است.[/color:ec7a7031dd][/color]

سرمربی داماش گیلان در مورد اینکه قول کسب سهمیه به عابدینی داده است یا نه، گفت: من هیچ قولی نداده‌ام اما تمام تلاشم را می‌کنم تا تیم داماش موفق شود.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط armin » شنبه دسامبر 31, 2011 4:54 pm

یکی از بهترین گزینه های ممکن برای داماش...هم جوونه ... هم میخواد خودشو ثابت کنه...مطمئنم جواب میده
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 31, 2011 4:57 pm

دیگه انتخاب شده نباید نظر سنجی گذاشت این کار اشتباهه حالا باید ازش حمایت کنیم این نظرسنجی رو بردارید
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه دسامبر 31, 2011 5:30 pm

با اعتمادی که به امیر عابدینی دارم/میگم بهترین انتخاب بوده با توجه به شرایط-البته به نظر من مرفاوی هم خوب بود-ولی مهندس بهتر از ما میفهمه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

...

پستتوسط monfared » شنبه دسامبر 31, 2011 5:47 pm

با احترام به دوست و برادر عزیزم، به نظر من هم این نظرسنجی درست نیست و حالا که سرمربی انتخاب شده باید حمایت کنیم و وظیفه ی ما هواداران این است.
با همه ارادتم ... در خصوص ایجاد چنین عناوینی به MEHRDAD عزیز و مدیر سایت هم انتقاد وارد می دانم.
ایشان می توانند با هدایت کردن پتانسیل هواداران، به آن جهت مثبت بدهند و باز بودن فضای سایت الزاما به معنی چنین عناوین و پُست هایی نیست.
و اما ...
تارتار هم شخصیت مقبولی دارد و هم کارنامه ی خوبی _ در حد تیم هایی که به او واگذار شده_ داشته است و به نظر من عابدینی با انخاب هنرمندانه اش، آدمی را بعنوان سرمربی برگزیده که مرد جنگیدن در روز های سخت است و آدم فرار و عقب نشینی نیست!
همان طور که تارتار گفته وضع داماش از راه آهن گویا بدتر نیست ...
من برای داماش و روز هایی که این مربی در داماش هست، آرزوی دورانی خوب و طلایی می کنم.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط baloot » شنبه دسامبر 31, 2011 6:02 pm

عزیز، هوادار، ابرار، نظرسنجیو بردار. باید فرصت داد. یادمه ابو اومده بود، تو فیسبوک همه ناراضی بودن ولی نتیجه گرفت. فوتباله، نمیشه با قطعیت نظر داد پس خواهشا نظرسنجیو بردار
نماد کاربر
baloot
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه دسامبر 31, 2011 6:04 pm

به امید پیروزی داماش باتارتار /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه دسامبر 31, 2011 6:05 pm

اگر به نظر سنجی نگاه کنید از تار تار حمایت شده نظر سنجی های ما بازتاب خوبی داره به نظر من نظرسنجی خوبی هست چون اکثریت رای به موفق شدن دادن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه دسامبر 31, 2011 6:06 pm

[quote:b4e6402378="baloot"]عزیز، هوادار، ابرار، نظرسنجیو بردار. باید فرصت داد. یادمه ابو اومده بود، تو فیسبوک همه ناراضی بودن ولی نتیجه گرفت. فوتباله، نمیشه با قطعیت نظر داد پس خواهشا نظرسنجیو بردار[/quote:b4e6402378]

چه ربطی داشت به نظرسنجی ؟:roll:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه دسامبر 31, 2011 6:07 pm

اصلا گیرم نتیجه نگرفت نباید با با این کارها شعار هایی بی مورد به فهم فوتبالی یه دیار توهی بشه .
اگه هم ببازه با صبر داشت .صبر مهمه دوستان بیشتر از صبر حمایت .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه دسامبر 31, 2011 7:19 pm

دمش گرم که اومد انشاءالله که حساب های تیمو باز کنن /13/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am