[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهدي مهدوي‌کيا به پرسپوليس پيوست

مهدي مهدوي‌کيا به پرسپوليس پيوست

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط shahreman » شنبه دسامبر 31, 2011 10:19 am

ایکاش برای رفتن انگشت اتهام و به سمت کسانی که تو این آشفته بازار ازت حمایت کردن نمیگرفتی بهرحال موفق باشی
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه دسامبر 31, 2011 10:33 am

تقصيره خودمونه.بعد بازيه پرسپوليس اگه ميبستيمش به فحش ديگه اينطوري نميكرد.ولي ما چي كار كرديم.اسطوره ي آسيا خطابش كرديم.بگذريم كه اشتباه كرديم.ولي ديگه اين اشتباهو تكرار نميكنيم.چه دليلي داره وقتي افشين چاوشي هست ما غلاميو تشويق كنيم.چه دليلي داره وقتي آبشك هست ما زنيد پورو تشويق كنيم.چند دفعه تا حالا حاجتيو تشويق كرديم.من كه يادم نمياد.ما يادگرفتيم تا يه بازيكن يه گل ميزنه سريع بهش يه لقب ميديم.بهتر نيست كسيو تشويق كنيم كه برادريشو ثابت كرده باشه.تو بازيه استقلال فقط بومي هارو تشويق ميكنيم /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه دسامبر 31, 2011 10:43 am

خدارو شکر بلاخره تونست با مالش دادن ... آقای رویانیان به تیم مور د علاقه اش بپیونده تابه حال کسی رومثل این پست ندیدم بعد از ... که دنیزلی بهش زد دوباره اومد پرسپولیس
.... تیم لونگیا مهدی مهدوی کیا
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه دسامبر 31, 2011 10:56 am

واقعا با اینکارش نشون داد که چه شخصیت پایینی داره.جالب اینجاست که از اعتراض 4/5 نفر اونطور ناراحت شد بعد پرسپولیسیها چند بار اینو اینقدر پست و حقیر کردن ولی بازم رفت.حالا باید دید اونجا چیکار میکنه.واسش ارزوی موفقیت نمیکنم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » شنبه دسامبر 31, 2011 11:39 am

[quote:f036266e65="abarar1989"]تقصيره خودمونه.بعد بازيه پرسپوليس اگه ميبستيمش به فحش ديگه اينطوري نميكرد.ولي ما چي كار كرديم.اسطوره ي آسيا خطابش كرديم.بگذريم كه اشتباه كرديم.ولي ديگه اين اشتباهو تكرار نميكنيم.چه دليلي داره وقتي افشين چاوشي هست ما غلاميو تشويق كنيم.چه دليلي داره وقتي آبشك هست ما زنيد پورو تشويق كنيم.چند دفعه تا حالا حاجتيو تشويق كرديم.من كه يادم نمياد.ما يادگرفتيم تا يه بازيكن يه گل ميزنه سريع بهش يه لقب ميديم.بهتر نيست كسيو تشويق كنيم كه برادريشو ثابت كرده باشه.تو بازيه استقلال فقط بومي هارو تشويق ميكنيم /7/[/quote:f036266e65]
حرفت در مورد مهدوی کیا و حاجتی رو قبول دارم اما این کار مهدوی کیا دلیل نمی شه غلامی رو تشویق نکنیم غلامی واقعا از دل و جون داره مایه میزاره و بازیکن با اخلاقیه بچه همینجا هم هست با حرفامون کاری نکنیم که ناراحت شن.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 31, 2011 11:41 am

کاربری که الان کامنت فحاشی همراه با مثلا سانسور گذاشت و پاکس کردم و خودش می دونه...
دوست عزیز مثل اینکه علاقه خاصی به کلمات رکیک دارید و بارها کامنت ها شما حذف شد اما باز هم ادامه دادید .
طبق قوانین سایت اگر بار دیگر مشاهده بشه نام کاربری شما معلق خواهد شد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shayan63 » شنبه دسامبر 31, 2011 11:58 am

مهدوي كيا: پرسپوليس منزل آخر من است

مهدي مهدوي کيا درباره پيوستنش به پرسپوليس گفت: خوشحالم که پس از 13 سال به پرسپوليس بازگشتم. اين علاقه قلبي من بود. روز گذشته با مصطفي دنيزلي جلسه‌اي خصوصي داشتم و او من را متقاعد کرد که مي‌توانم در اين شرايط به پرسپوليس کمک کنم.

وي درباره بازگشتش به پرسپوليس و پوشيدن پيراهن اين تيم گفت: خاطرات بسيار خوبي از پرسپوليس دارم. جواني‌ام را در اين تيم گذراندم. دوست دارم حالا که باتجربه شده‌ام با تجربه‌ام به پرسپوليس کمک کنم. مي‌خواهم در نيم فصل دوم به اعتمادي که به من شده است جواب دهم. حقيقت اين است که به خاطر هواداران به پرسپوليس برگشتم.

وي در پاسخ به اين سوال که شما با پيراهن 17 از پرسپوليس رفتيد، آيا دوست داريد اين پيراهن خاطره‌انگيز را دوباره به تن کنيد؟ گفت: براي من هيچ وقت اين چيزها مهم نبوده است، ضمن اينکه الان وسط فصل است.

مهدوي کيا در پاسخ به اين سوال که آيا امسال با پيراهن پرسپوليس خداحافظي مي‌کنيد؟ گفت: در بازيگري، پرسپوليس منزل آخر من است، در صحبتي هم که با دنيزلي داشتم، درباره حضورم تا پايان نيم فصل بود. هنوز قراردادي با پرسپوليس نبسته‌ام و تنها قولي که به دنيزلي داده‌ام اين بوده است که از يکشنبه در تمرين‌ها حاضر شوم.

وي در پاسخ به اين سوال که براي مهدوي کيا تيم زياد بود اما شما با اصرارتان براي حضور در پرسپوليس بار ديگر تعصب‌تان را به اين تيم نشان داديد، گفت‌: هميشه گفته‌ام داستان پرسپوليس براي من از همه تيم‌ها جداست. وقتي شما از بچگي به چيزي علاقه‌مند هستيد نمي‌توانيد آن را از دل‌تان جدا کنيد. من هم هيچ وقت نمي‌توانستم روزهاي خوشي که در پرسپوليس داشتم را از ياد ببرم. در تيمي بازيکن ثابت بودم که در آن بازيکنان بزرگي مانند عابدزاده، محرمي، شاهرودي، نامجو مطلق، ادموند بزيک و علي دايي حضور داشتند. در اين چند وقت مطالب زيادي را در رسانه‌ها خواندم که مي‌نوشتند مهدوي کيا براي حضور در پرسپوليس به آب و آتش زده است، هرچند اين مطالب مثبت بود اما براي من هواداران پرسپوليس اهميت زيادي داشتند.

وي افزود: در دو سالي که به ايران بازگشته‌ام، هرجا پرسپوليسي‌اي را مي‌ديدم از من مي‌پرسيدند چه زماني به پرسپوليس مي‌آييد و وقتي قرار شد با دنيزلي به صورت خصوصي صحبت کنم، به خودم گفتم که اگر پاسخم منفي باشد، تمام عمر شرمنده هواداران مي‌شوم. من بايد از همه دوستانم تشکر کنم. دوستان رسانه‌اي هم با مطالب‌شان از من حمايت کردند. برايم هميشه اولويت اين بوده که در آرامش بازي کنم.

وي افزود: در ابتداي فصل و با وجود آن اتفاقاتي که برايم افتاد تنها کسي که به صورت عملي و نه در حد حرف از استيلي حمايت کرد من بودم و حالا خوشحالم که به خاطر هواداران دوباره به پرسپوليس بازگشتم.

مهدوي کيا در ادامه با تشکر از مهندس عابديني و رويانيان گفت: ماه‌هاي خوبي را در داماش پشت سر گذاشتم و با کمک بازيکنان و کادر فني نتايج خوبي کسب کرديم. هواداران واقعي داماش هم به ما لطف داشتند و با تشويق‌هايشان به ما روحيه دادند.
SHATEL
نماد کاربر
shayan63
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه دسامبر 31, 2011 11:59 am

اسطوره ی اسیا................مهدی مهدویکیا /23/ /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 31, 2011 12:10 pm

در کامنت های قبلیم نوشته بودم که روی مخ دینزلی کار می کنند و مهدوی کیا رو به زور به پس پس می برند ، معلومه که دینزلی فقط برای پول امده ایران ، مگه می شه اول یک بازیکن رو نخواد بعد عکسش عمل کنه ، همجنین قابل توجه دوستانی که با خبر عدم جذب مهدوی کیا از سوی دینزلی ، سریع شروع به حمایت از ایشان کردند . فکر می کنم برای همه خوب شد ولی واقعاً مهدوی کیا خاطره و ذهنیت بدی از خودش بجا گذاشت ، من همیشه از اون به عنوان یک فوتبالیست و انسان خوب یاد می کردم ولی توی داماش نه فوتبالیست خوبی بود و نه آدم روراستی ، بی صبرانه منتظر بازی برگشت تو ازادی هستم ، خدای نکرده نه برای توهین بلکه وقتی محمد غلامی با یک استارت ده متر اونو جا گذاشت خیلی حال می ده .وقتی آبشک اونو به گول بیاره عالی می شه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط tifoosi » شنبه دسامبر 31, 2011 12:50 pm

یادتون رفته پاس گلهای مهدی رو؟بازیکن سربه زیر و مودب.هر جا رفتیم تشویقش کردن.خوب بود اگه مثل بچه های والیبال اون کارها رو میکرد /9/ /9/ /9/ /9/ روی موج سوار نشید لطفا :evil: :evil: :evil: تیفوسی ها از مهدی حمایت میکنن و براش ارزوی بهترینها رو دارن /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
تصوير
نماد کاربر
tifoosi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه دسامبر 31, 2011 1:03 pm

یادتون نره سانت زیبای مهدی مهدویکیا و ضربه ی سر جهانگیر عسگری تو انزلی باعث شکست ملوان شد /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه دسامبر 31, 2011 1:09 pm

واقعا جای تاسف داره که منت کنی تا تورو به جایی راه بدن و بری از مربی درخواست کنی که توروخدا بزار من بیام پرسپولیس.حالا خوبه فردا دوباره اعلام کنن ما نمیخوایمش /10/ /10/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه دسامبر 31, 2011 1:37 pm

[quote:bad0527489="lvlamad_2010"][quote:bad0527489="abarar1989"]تقصيره خودمونه.بعد بازيه پرسپوليس اگه ميبستيمش به فحش ديگه اينطوري نميكرد.ولي ما چي كار كرديم.اسطوره ي آسيا خطابش كرديم.بگذريم كه اشتباه كرديم.ولي ديگه اين اشتباهو تكرار نميكنيم.چه دليلي داره وقتي افشين چاوشي هست ما غلاميو تشويق كنيم.چه دليلي داره وقتي آبشك هست ما زنيد پورو تشويق كنيم.چند دفعه تا حالا حاجتيو تشويق كرديم.من كه يادم نمياد.ما يادگرفتيم تا يه بازيكن يه گل ميزنه سريع بهش يه لقب ميديم.بهتر نيست كسيو تشويق كنيم كه برادريشو ثابت كرده باشه.تو بازيه استقلال فقط بومي هارو تشويق ميكنيم /7/[/quote:bad0527489]
حرفت در مورد مهدوی کیا و حاجتی رو قبول دارم اما این کار مهدوی کیا دلیل نمی شه غلامی رو تشویق نکنیم غلامی واقعا از دل و جون داره مایه میزاره و بازیکن با اخلاقیه بچه همینجا هم هست با حرفامون کاری نکنیم که ناراحت شن.[/quote:bad0527489]
[color=black:bad0527489]من نميگم به غلامي توهين بشه،يا تشويقش نكنيم.ولي اول كسايي رو تشويق ميكنيم كه قلبشون واسه اين شهر ميتپه.غلامي هم برادريشو ثابت كرد نوكرشم هستيم.مگه مختاري واسه اين شهره،اصلا واسه اين استان هم نيست.ولي ما مثل آبشك و نظيف كار خودمون دوسش داريم.چرا؟چون گفت دوست دارم تا آخرين روز فوتبالم تو اين شهر بمونم.چون غيرته يه بچه رشتيو داره
من ميميرم واسه بچه هاي باغيرت.واسه كسايي كه تمام عشقشون مردمه رشتن.حالا فرق نميكنه.هركي يه طوري ثابت ميكنه.مختاري با اين حرفش؟نظيق كار با حركتش تو قاييم شهر،يا آبشك با تمام كاراش :D و...
حالا كسي(مثل غلامي ميخواد انقدر محبوب شه بايد از اون ياد بگيره،نه اينكه بگه اگه عابديني اجازه بده پرسپليسي ميشوم...[/color:bad0527489]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه دسامبر 31, 2011 1:42 pm

خب بازی توی داماش هم لیاقت میخواد که بعضی ها نداران
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه دسامبر 31, 2011 1:45 pm

rashti_sarvar: اگه مهدویکیا تو اون بازی نبود و اگه آقای قاسمپور تو اون بازی اونقدر ترسو نبود اون تیم کذایی رو 6تایی میکردیم. پس الکلی اینها رو به گردن کسی نذارید.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان