[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

1-داخلی
36
47%
2-خارجی
5
7%
3- بومی
35
46%

کل آرا : 76

پستتوسط aryanrecord » جمعه دسامبر 30, 2011 4:27 pm

نظر سنجی خیلی جالب شده بومی و داخلی دقیقا مساوی هستن 33 به 33 هردوتاشونم 46% :D
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 30, 2011 4:50 pm

[quote:8cd4381267="pedram_1367"][quote:8cd4381267="Rashti0131"]تارتار خوبه از نظر من.ما چرا نباید یه مربی بومی خوب نداشته باشیم که تو این شرایط بتونیم ازش استفاده کنیم همین انزلی چندتا مربی داره.[/quote:8cd4381267]

عزیزم ما مربی بومی داریم ولی کی بهش فرصت میده ؟؟؟ مگه جهانپور نبود که تیم رو آورده بود بالا ؟؟؟ هنوز اون شعری که تو رختکن خوانده بودن و کانالهای تلویزیونی نشون می دادند یادمه ... ای ول ای وی .... داش مجید رو ای ول ...
الان چند نفر تو این سایت 100% موافق اعتماد به ناظمی بودن ؟! به جرات میتونم بگم 20 نفر هم نمیشیم 8O بعد می خوایم مربی بومی داشته باشیم ؟؟ باید اول خودمون به این باور برسیم که میتونیم به بومی هامون با هر نتیجه ای اعتماد کنیم بعد ادامه داستان ...[/quote:8cd4381267]

دوست عزیز درست میگی ولی فرصت دادیم همین جهانپور تیمو آورد لیگ برتر بعدش دیدی که چی شد تو چهارتا بازی یه امتیاز هم نگرفتیم حتی یه گل هم نزدیم ولی بعد نادر دست نشان اومد چی شد تیم داشت میرفت آسیا.ولی در کل باهات موافقم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 30, 2011 5:36 pm

[quote:6bd69f2e3f="Rashti0131"][quote:6bd69f2e3f="pedram_1367"][quote:6bd69f2e3f="Rashti0131"]تارتار خوبه از نظر من.ما چرا نباید یه مربی بومی خوب نداشته باشیم که تو این شرایط بتونیم ازش استفاده کنیم همین انزلی چندتا مربی داره.[/quote:6bd69f2e3f]

عزیزم ما مربی بومی داریم ولی کی بهش فرصت میده ؟؟؟ مگه جهانپور نبود که تیم رو آورده بود بالا ؟؟؟ هنوز اون شعری که تو رختکن خوانده بودن و کانالهای تلویزیونی نشون می دادند یادمه ... ای ول ای وی .... داش مجید رو ای ول ...
الان چند نفر تو این سایت 100% موافق اعتماد به ناظمی بودن ؟! به جرات میتونم بگم 20 نفر هم نمیشیم 8O بعد می خوایم مربی بومی داشته باشیم ؟؟ باید اول خودمون به این باور برسیم که میتونیم به بومی هامون با هر نتیجه ای اعتماد کنیم بعد ادامه داستان ...[/quote:6bd69f2e3f]

دوست عزیز درست میگی ولی فرصت دادیم همین جهانپور تیمو آورد لیگ برتر بعدش دیدی که چی شد تو چهارتا بازی یه امتیاز هم نگرفتیم حتی یه گل هم نزدیم ولی بعد نادر دست نشان اومد چی شد تیم داشت میرفت آسیا.ولی در کل باهات موافقم.[/quote:6bd69f2e3f]

صبر واسه همین روزهاست دیگه برا ... چرا ما نباید مربی بومی نه اصلا رشتی مطرح در حد ایران داشته باشیم ؟؟ در حالیکه انزلی چی ها یه بنگی دارن ( پورغلامی ) و بهش تیم دادن و شده مربی برتر اخلاق ایران !؟ در حالیکه وقتی کمک احمدزاده بود رفته بود تو مشهد و بعد اینکه فحش خورده بود همه رو تهدید کرده بود که شما انزلی هم میاین حتما یادتونه اون کلیپی که 90 چند سال پیش نشون داده بود ... احمدزاده ، ایراندوست ، صالح نیا و ... که همه روی هم دیپلم ردی هم نیستند و علم فوتبالشون هم در حد شلخت انزلی هم نیست ... اما تو ایران حداقل روی اسم و کاغذ معروفند ولی ما یه جهانپور داریم به همون هم ترسو و بقیه صفات رو میچسبونیم و یکی مثل قاسمپور رو میکنیم فرمانروا و دست نشان رو میکنیم امپراطور و تا اینا ناز میکنن و میرن به منت کشی و نامه نگاری میوفتیم که تو رو خدا بیاین ... !؟!؟!؟
خدایی حیفه خیلی هم حیفه البته اصلا از اینکه چون انزلی چی ها دارن و ما هم باید داشته باشیم نه بلکه فقط از روی استعدادهایی که تو رشت هست ما باید مربی هم داشته باشیم دارم میگم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه دسامبر 30, 2011 5:39 pm

حالا دیگه تاتار داره میاد بحث رو عوض کنید بچها. در ضمن مربیهای بومی در حد داماش نیستند
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه دسامبر 30, 2011 6:00 pm

منم فکر میکنم انتخاب خوبیه گرچه من ناظمی رو گزینه بهتری نسبت به تارتار به حساب میارم خودتون میبینید که تارتار دقیقا وضعیت مشابه ناظمی رو داشته و با تجربیات کمتر سرمربی راه آهن شد و راه آهن رو تولیگ نگه داشت حالا من نمی دونم چرا ما میتونیم به تارتار اعتماد کنیم ولی به ناظمی نه
به عابدینی هم باید بگم که آب در کوزه تو داری دور جهان می گرده آخه مرد حسابی چشاتو وا کن یعنی نمی تونی ناظمی رو ببینی مگه ناظمی از تارتار چی کم داره ؟ تازه تجربش هم بیشتره چون روی نیمکت خیلی بیشتر نشسته و مربی بوده ولی بازم میگم تارتار هم انتخاب خوبیه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 30, 2011 6:03 pm

pedram_1367:من با این کامنت آخرت موافق نیستم مثلا ما جهانپورو نگه میداشتیم تیم خوب بازی نمیکرد گل نمیزد مساوی هم نمیگرفت.بعدا بیایم صبر کنیم که چی بخوایم مربی بومی داشته باشیم.العا راه افشین ناظمی درسته و من مطمئنم که یه مربی خوب میشه.چون مثل پورغلامی و...جند سال با مربی های بزرگ کار کرد و چیزهای زیادی یاد گرفت.انتظار داریم وقتی اومد سرمربی شد بتونه نتیجه خوبی بگیره.مثل پورغلامی که پارسال تو ملوان نتایج خوبی گرفت.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط aryanrecord » جمعه دسامبر 30, 2011 8:09 pm

[quote:2fb52c84f1="Rashti0131"]pedram_1367:من با این کامنت آخرت موافق نیستم مثلا ما جهانپورو نگه میداشتیم تیم خوب بازی نمیکرد گل نمیزد مساوی هم نمیگرفت.بعدا بیایم صبر کنیم که چی بخوایم مربی بومی داشته باشیم.العا راه افشین ناظمی درسته و من مطمئنم که یه مربی خوب میشه.چون مثل پورغلامی و...جند سال با مربی های بزرگ کار کرد و چیزهای زیادی یاد گرفت.انتظار داریم وقتی اومد سرمربی شد بتونه نتیجه خوبی بگیره.مثل پورغلامی که پارسال تو ملوان نتایج خوبی گرفت.[/quote:2fb52c84f1]

دقیقا باهات موافقم
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 30, 2011 8:31 pm

من بارها گفتم و بازم میگم ...... همین الانش ناظمی از پورغلامی تواناتر در اداره تیم هست ، شک نکنید . دوست عزیزمون Rashti0131 میگن که پورغلامی با مربیهای بزرگ کار کرده و تجربه کسب کرده ، حالا این بزرگان عبارتند از ایراندوست ، احمدزاده و صالح نیا ! اما ناظمی که با مربیان به مراتب بزرگتری کار کرده !
در هر صورت الان بهه احتمال 99.9% تارتار مربی ماست که ناظمی میتونه بهش کمک زیادی در اداره تیم بکنه ...... من به شخصه رو تارتار و تواناییش نظر مثبت دارم ، اما دلیل نمیشه ناظمی رو نفی کنم ، من فکر میکنم عابدینی نمیخواد ناظمی از تیم جدا بشه ، چون اگه ناظمی سرمربی بشه و نتیجه نگیره ، به اجبار باید تعویض بشه که عابدینی از این امر میخواد جلوگیری کنه (این نظر منه)
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 31, 2011 5:41 am

من هم با این موافقم که عابدینی می خواد همیشه ناظمی رو داشته باشه و اگه سرمربی بشه و نتیجه نگیره باید کنار بذارتش ... و فکرش اینه که ناظمی رو همیشه داشته باشم بهتر از اینه که یه روزی از دستش بدم البته شاید ...
اما در مورد نتیجه تگرفتن مربی های رشتی من باز هم نظرم همونه هست که گفتم ... ما نتیجه نگرفتیم ؟! گل نمی زدیم ؟! می باختیم ؟! گل می خوردیم ؟! اشکال نداره !!!! اینا باید باشه تا ما یه مربی بسازیم ... کسی که خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه ... ما اگه مربی رشتی می خوایم باید نتایجش رو هم قبول کنیم نه اینکه وقتی هیچکش نیست و پولی هم نداریم بریم و مثلا به جهانپور بگیم بیا و به خاطر شهرت کمک کن و بعد 4 تا باخت یا اصلا 10 تا مساوی بندازیم بیرون ... این نظر منه و در راستای صحبت دوستان درباره مربی رشتی بود ... من تاکیدم روی رشتی هست نه بومی چون واقعا کسی که بچه رشت باشه نداریم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed-rashti » شنبه دسامبر 31, 2011 6:48 am

بچه ها کسی خبر داره میلاد زنید پور سر تمرین هست یا نه ؟
اصلا آخرین خبر از میلاد چیه ؟
جون من اگه یکی خبر داره جواب بده
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه دسامبر 31, 2011 8:51 am

[quote:5a45cb25bf="miladcivil"]من بارها گفتم و بازم میگم ...... همین الانش ناظمی از پورغلامی تواناتر در اداره تیم هست ، شک نکنید . دوست عزیزمون Rashti0131 میگن که پورغلامی با مربیهای بزرگ کار کرده و تجربه کسب کرده ، حالا این بزرگان عبارتند از ایراندوست ، احمدزاده و صالح نیا ! اما ناظمی که با مربیان به مراتب بزرگتری کار کرده !
در هر صورت الان بهه احتمال 99.9% تارتار مربی ماست که ناظمی میتونه بهش کمک زیادی در اداره تیم بکنه ...... من به شخصه رو تارتار و تواناییش نظر مثبت دارم ، اما دلیل نمیشه ناظمی رو نفی کنم ، من فکر میکنم عابدینی نمیخواد ناظمی از تیم جدا بشه ، چون اگه ناظمی سرمربی بشه و نتیجه نگیره ، به اجبار باید تعویض بشه که عابدینی از این امر میخواد جلوگیری کنه (این نظر منه)[/quote:5a45cb25bf]

من نمیگم پورغلامی بهترینه مثال زدمش العانم نتایجشونو داریم میبینیم.ما تو رشت از اونا خیلی بهترم داریم.ولی میگم تجربه ثابت کرده که مربی های موفق اول چند سال کمک مربی بودن بعد اومدن سرمربیگری تیم ها رو گرفتن.خودت نگاه کن ببین مربی هایی که از اولین تجربشون سرمربی بودن چه نتایجی گرفتن.
من نظرم اینه.حالا دیگه بهتره این مطلبو کشش ندیم.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان