مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط zxzx » جمعه دسامبر 30, 2011 3:07 pm
[size=18:6c606c0030] مهدی تارتار امروز برای دیدن بازی دوستانه داماش راهی رشت شد.
قرار است او روز آینده نشستی با امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان برگزار کند و صحبتهای اصلی خود را در این زمینه انجام دهد.
مسئولان باشگاه داماش سه گزینه برای سرمربیگری این تیم در نظر دارند که تارتار گزینه اصلی است و در صورتی که با این مربی به توافق نرسند با دو گزینه دیگر مذاکره میکنند. منبع :varzesh3[/size:6c606c0030]
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط arvand » جمعه دسامبر 30, 2011 3:11 pm
دیروزم من همین اسمو شنیدم که به چندتا از بچه ها گفتم از الان تارتار مربیه ماست
-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط onlyrasht » جمعه دسامبر 30, 2011 3:25 pm
هر کی بیاد پول زیادی میخواد ...واسه همین تارتار شرایطش بهتره
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 30, 2011 3:26 pm
تارتار خوبه بره.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 30, 2011 3:30 pm
من با تارتار موافقم ولی از لحاظ فنی تفاوتی با ناظمی نداره ولی هزاران بار بهتر از قاسمپوره ...
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 30, 2011 3:42 pm
تار تار راه آهن رو از نظر مهره تقریبا با دست خالی هدایت می کرد حالا اینجا بازیکن های ما از نظر فنی خیلی بالا هستن امیدوارم موفق باشه جز این آرزویی نمیتونم بکنم
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » جمعه دسامبر 30, 2011 3:44 pm
منم نظري در موردش ندارم،.فقط تنها حسني كه داره اينه كه پوله زيادي نميگيره.البته افشين ما از لحاظ فني از اون خيلي بالاتره ولي بهتره تو اين شرايط از تارتار استفاده بشه،تا از افشين تو يه شرايط بهتر استفاده بشه.يه خوبيه ديگه داره،اونم جوون بودنشه
ايشالا موفق باشه و بتونه مارو تو بالاهاي جدول نگه داره
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 30, 2011 4:00 pm
بد یا خوب زشت یا قشنگ وقتی توی تیم اومد و سمت گرفت خدایی بچه ها نذارین توی استادیوم جیک بزنن .توی سایت نظرات سنجیده زده میشه و همه فکر میکنن و همه کمک میکنن به همه تا بحث به سمت درست جهت بگیره .اما استادیوم جوگیره از من که دارم این حرف رو میزنم تا بچه ای که اولین بازی داره میاد ببینه .
پس دوستان لنگ بازی در نیاریم و مثل اون احمقها توی اولین بازی با یه گل خوردن علی دایی رو صدا کردن نکنیم.توی سایت توی سر کله هم میزنیم اما توی استادیوم نزارید هر کی که برای تفریح اومده دهن باز کنه و جو رو برگردونه .خلاصه فرق باید باشه با اون کسایی که 24 ساعت توی سایت هستن با کسی که همون 90 دقیقه میان و مدعی هم هستن .
حالا که مربی اومد حمایت میکنیم تا جایی که میشه نمیگم لقب در بیاریم از خودمون نه "اما میگم از تیم حمایت کنیم.
همیشه داماش و رشت محور انتخابات و تصمیمات ما باید باشه اگه غیر این باشه ما ضرر میبینه .فقط آبرار ضرر میبینه .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط ali126 » جمعه دسامبر 30, 2011 4:03 pm
من میترسم ولی شاید اشتباه کنم امیدوارم که اشتباه کنم
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط rashti_sarvar » جمعه دسامبر 30, 2011 4:17 pm
داماش با تاتار نتیجه میگیره

...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط abere » جمعه دسامبر 30, 2011 4:24 pm
این خبر که تو صفحه اصلی سایت هستش.بهتر نیست اونجا نظر بدیم
-

abere
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am
توسط hamidjavan » جمعه دسامبر 30, 2011 4:37 pm
[quote:3f829aa0d2="mahyarmaya"]بد یا خوب زشت یا قشنگ وقتی توی تیم اومد و سمت گرفت خدایی بچه ها نذارین توی استادیوم جیک بزنن .توی سایت نظرات سنجیده زده میشه و همه فکر میکنن و همه کمک میکنن به همه تا بحث به سمت درست جهت بگیره .اما استادیوم جوگیره از من که دارم این حرف رو میزنم تا بچه ای که اولین بازی داره میاد ببینه .
پس دوستان لنگ بازی در نیاریم و مثل اون احمقها توی اولین بازی با یه گل خوردن علی دایی رو صدا کردن نکنیم.توی سایت توی سر کله هم میزنیم اما توی استادیوم نزارید هر کی که برای تفریح اومده دهن باز کنه و جو رو برگردونه .خلاصه فرق باید باشه با اون کسایی که 24 ساعت توی سایت هستن با کسی که همون 90 دقیقه میان و مدعی هم هستن .
حالا که مربی اومد حمایت میکنیم تا جایی که میشه نمیگم لقب در بیاریم از خودمون نه "اما میگم از تیم حمایت کنیم.
همیشه داماش و رشت محور انتخابات و تصمیمات ما باید باشه اگه غیر این باشه ما ضرر میبینه .فقط آبرار ضرر میبینه .[/quote:3f829aa0d2]
این هم حرف حساب .خیلی وقته منتظر چنین حرفی هستم.من هم حرفم همینه و البته بحثم.
یکی امده بود ورزشگاه سر بازی داماش -ذوب آهن تقریبا" وسطهای نیمه اول امد پشت دروازه حی بد وبیراه می گفت به محمدی گفتم بزار یه اشتباه بکنه تو این بازی حداقل بازی قبلی که خوب بود (مس سرچشمه) خوب بازی به نیمه دوم هم رسید شروع به اعتراض به مربی کرد که چرا (علی امیری) را نمیاره سرزن هست به درد این بازی میخوره و الی اخر.(خیلیها میاند ورزشگاه چون داشتند از انور رد میشدند) تو همین سایت به یکی میگی مهدوی کیا 6تا پاس گل نداده فوقش 3تا داده با استقلال میگه نه 8تا داده . بعد لیست میکنه بازیهای هم که نبوده هم پاس گل داده .بحث من هم سر محمدی همینه تو یهع بازی با تراکتور 3امتیازو از ما گرفت درسته. اما بازی بعدی با سایپا بهترین بازیکن ما بود اگه محمدی نبود راحت 6تایی میشدیم خیلی راحته وفرق میکنه بین دید والبته فهم آدمی با این تیم وفوتبال زندگی میکنه با ادمهای دیگه.ما تو این نیم فصل 10تا بازی تو چمن طبیعی داریم استقلال و ملوان تو بازیهای خانگی و8تا بازی بیرون از خانه نمی تونیم روی میلاد فراهانی که پارسال ذخیره میرزاپور بود تو همه این بازیها حساب باز کرد بعدا" میگند از لایقی فر یا طباطبایی که حتی هیچ تیمه لیگ 1 اینو نمیخواست باید حساب باز کنیم.چرا مگه شما فوتبال نگاه نمی کنید وبازی اینها را دنبال نمی کنید. وقتی این نظراتو می بینم می فهمم که چرا ما بیرون از خانه بهتر از داخل خونه نتیجه میگیریم چون طرفدار نداریم چون کسی دلش با تیم نیست چون کسی حرص این تیمو نمی خوره یکی از فلان بازیکن بدش میاد چون تهرانی از یکی به خاطر اینکه .....و. . ..... از یکی خوشش میاد چون بعداز بازی میاد طرف تماشاگرها از یکی چون بچه محلشه. چون تیم برای کسی مهم نیست خودش مهمه واگه تیم افتاد که افتاد بازهم مثل پارسال میشه که سر اولین بازی با سپاهان نوین تو سردار چنگل 500نفر هم نیومدند ما موندیم وخودمون.اینها طرفدار بردهای تیمند ونتیجه .میگه ریال مادریدهم 3تا بخوره همه پا میشند مگه ما مادریدی هستیم یا افتخار ان تیمو داریم بازی رو نگاه کنید داور چه توپیرو برای انها پنالتی گرفت یه خورده فوتبال بفهمید بعد بیایید استادیوم این نه ریال نه بارسلون ما نه کریس رونالدو داریم ونه مسی حتی زیدان هم نداریم.روشنفکری هم نیست این حرفها 20سالو اندی دارم میرم ورزشگاه واینها را همه را تجربه کردم ومیگم
وقتی یکی بازیکن ماست وداره خوب کارمیکنه باید ازش حمایت کنیم کسی هم به ریش ما نمی خنده اگرهم خندید بزار بخنده باکی نیست. اصل همیشه ریشه است نه ریش .
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط MEHRDAD » جمعه دسامبر 30, 2011 5:29 pm
نمی دونم وقتی ما قبل از هر منبعی، خبری که داشتیم رو با توضیحات کامل روی صفحه اصلی زدیم چرا باید یه خبر تکراری روی فروم دوباره زده بشه؟!
قفل شد
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان