[quote:da15f6ccef="aslanadigozal"][quote:da15f6ccef="aryanrecord"][quote:da15f6ccef="aslanadigozal"]بعضی وقت ها نگاه می کنم به بعضی از این تاپیک ها خندم میگیره . آخه کسی نیست بگه بنده خدا مگه از وضعیت مالی داماش خبر نداری که می گی مربی خارجی داخلی
بابا پولمون کجا بود مربی بخریم . باید با همین افشین ناظمی ادامه بدیم یا اینکه یکی از رفقای عابدینی بیاد مرامی سرمربی شه[/quote:da15f6ccef]
اگه دوست نداری شرکت نکن دلیل نمیشه تاپیکو به سخره بگیری ما بهت زور نمیکنیم که بیای شرکت کنی[/quote:da15f6ccef]
دوست عزیز من نظرم اون چیزی بود که نوشتم مگه حتما باید نظر موافق داشته باشم تا شرکت کنم. فقط خواستم یه مقدار واقع بین باشیم و الکی رویا پردازی نکنیم . الان تو این شرایط مربی خوب که پول خوب می گیره نمی تونیم بیاریم.اصلا به نظره من این نیم فصل که پیش رومون هست نباید زیاد توجه کنیم فقط در میانه های جدول توم کنیم . ما از الان باید به فکر فصل بعد باشیم و فکرمون و همچنین تاپیک هامون رو به سمت ّآینده داماش متمرکز کنیم وگرنه شما بگید مورینیو بیاد اصلا رتبه خوبی هم بیاریم اگر قرار باشه تیم فصل بعد نباشه هیچ فایده ای داره.
یه خورده دورنمای داماش رو ببینیم
اصلا هم قصد مسخره کردن تاپیک رو نداشتم . اگه اینکارو کردم معذرت می خوام ابره[/quote:da15f6ccef]
تی بلا میسر ازاین به بعد طوری صحبت بوکون تا باعث سوءتفاهم نیبی