مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط zxzx » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 10:15 am
[quote:b2d5dedd6e="Mordab"]از این دوست عزیزمون بسیار سپاسگذارم بابت نامه ای در وصف اقای قاسمپور:::و اما دوستانی که فکر میکنند این تیم با امثال افشین ناظمی جمع جور شود بسیار در اشتباهند دوستان عزیز هوادار خواهشا" اکر کامنتی گذاشته میشود لطفا روی احساس نباشد فوتبال حرفه ای شده و بومی بودن یا غیر بومی نبودن یک مربی به قران دیگر ملاک نیست بلکه کارنامه یک مربی مورد معیار قرار خواهد گرفت اخه وارشیای گل چرا یادتون رفته تیم ما با اقای قاسمپور در لیگ مطرح شد اخه چرا یادتوم میره ما ملوان تو انزلی خوزستان تو رشت و تیم شگفتی ساز صبا رو تو قم با اقتدار شکست دادیم بخدا من وقتی این نامه ای که دوست عزیزمون نوشت رو خوندم متوچه شدم واقعا افرادی در بین هوادارا هستند که در نوع خود ژورنالیست فوتبال میباشند دوستان مطمئن باشید دلیل رفتن قاسمپور به غیر از مسائل مالی حرمت نداشتن و بی حرمتی شخص اقای عابدینی به او بود یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس در برنامه زنده تلوزیونی سر تعویض ابشک عزیزمون عابدینی سرمربی تیم خورد کرد و یا عابدینی میگه قاسمپور هروقت دوست داشت میتونه بره اینها یعنی چه یعنی اینکه متاسفانه جناب عابدینی با سرمربی خودش همواره مشکل داشته و الان با خواهش از قاسمپور میخواد تا دوباره در تیم بمونه//////////به حرمت تیم محببمون اون عزیزانی که فکر میکنند ما با افشین ناظمی ها به جایی میرسیم سخت در اشتباهند خبرهای موثقی به گوش میرسه احتمالا قاسمپور برای انجام کارهای نهایی گویا شنبه به رشت میاد تا برای همیشه تیم ترک کنه از دوستان عزیز تمنا میکنم اگه دوست دارید تیم شهرمون بیشتز از ان به بحران نره و در لیگ مطرح باشه یه یا علی بگن و با هم پیش قاسمپور بریم و ازش بخوایم که بمونه زمان و ساعت رو بهتون اعلام میکنم دوستان تو رو به قران متوجه عمق قضیه باشید....[/quote:b2d5dedd6e]
jتایید 100%
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط alirashti » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 10:27 am
ما از آقای قاسم پور ممنونیم اما به هر حال اگه نمی خواد بمونه و تو این شرایط بره دیگه نباید منت کشی کرد و باید یه مربیه خوبو جایگزین کرد
-

alirashti
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:00 am
توسط damashi » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 10:55 am
خداییش قاسمپور خیلی زحمت کشید
خیلی شجاع بود واز هیچ تیمی چه داخل چه خارج خونه هیچ ترسی نداشت
و روحیه برد داشت و همین روحیه بردش منتقل میشد به تیم
منم باmordab موافقم rقاسمپور باید برگرده
-

damashi
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am
توسط monfared » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 11:28 am
[quote:1c496a0668="Mordab"]از این دوست عزیزمون بسیار سپاسگذارم بابت نامه ای در وصف اقای قاسمپور:::و اما دوستانی که فکر میکنند این تیم با امثال افشین ناظمی جمع جور شود بسیار در اشتباهند دوستان عزیز هوادار خواهشا" اکر کامنتی گذاشته میشود لطفا روی احساس نباشد فوتبال حرفه ای شده و بومی بودن یا غیر بومی نبودن یک مربی به قران دیگر ملاک نیست بلکه کارنامه یک مربی مورد معیار قرار خواهد گرفت اخه وارشیای گل چرا یادتون رفته تیم ما با اقای قاسمپور در لیگ مطرح شد اخه چرا یادتوم میره ما ملوان تو انزلی خوزستان تو رشت و تیم شگفتی ساز صبا رو تو قم با اقتدار شکست دادیم بخدا من وقتی این نامه ای که دوست عزیزمون نوشت رو خوندم متوچه شدم واقعا افرادی در بین هوادارا هستند که در نوع خود ژورنالیست فوتبال میباشند دوستان مطمئن باشید دلیل رفتن قاسمپور به غیر از مسائل مالی حرمت نداشتن و بی حرمتی شخص اقای عابدینی به او بود یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس در برنامه زنده تلوزیونی سر تعویض ابشک عزیزمون عابدینی سرمربی تیم خورد کرد و یا عابدینی میگه قاسمپور هروقت دوست داشت میتونه بره اینها یعنی چه یعنی اینکه متاسفانه جناب عابدینی با سرمربی خودش همواره مشکل داشته و الان با خواهش از قاسمپور میخواد تا دوباره در تیم بمونه//////////به حرمت تیم محببمون اون عزیزانی که فکر میکنند ما با افشین ناظمی ها به جایی میرسیم سخت در اشتباهند خبرهای موثقی به گوش میرسه احتمالا قاسمپور برای انجام کارهای نهایی گویا شنبه به رشت میاد تا برای همیشه تیم ترک کنه از دوستان عزیز تمنا میکنم اگه دوست دارید تیم شهرمون بیشتز از ان به بحران نره و در لیگ مطرح باشه یه یا علی بگن و با هم پیش قاسمپور بریم و ازش بخوایم که بمونه زمان و ساعت رو بهتون اعلام میکنم دوستان تو رو به قران متوجه عمق قضیه باشید....[/quote:1c496a0668]
خدا را شکر می کنم که گوشه ای از حرف دل هواداران بر دست و قلمم جاری شد.
من هم با حرف های شما موافقم دوست عزیز.
متاسفانه نسبت به ایشان، نسبت به کاری که برای رشت و گیلان کرده، اجحاف و قدرنشناسی بزرگی خواهد شد اگر چنین دیدگاهی در مورد ایشان مطرح شود.حالا من می گویم [color=red:1c496a0668]حتی اگر اسم این کار منت کشی هم باشد،آیا سرنوشت تیم داماش و موفقیت این تیم ارزش این را ندارد که از این آدم توانا که قابلیت خودش را در تیم و در این فوتبال به اثبات رسانده ... منت کشی کنیم؟![/color:1c496a0668]
اگر محمد غلامی با سر به سمت توپ می رود، اگر آبشک آندرانیک تیموریان را به تنگ می آورد، اگر ... و اگر ها ... من و شما هم که به عنوان هوادار پا به پای تیم آمده ایم با تشویق هامان، حالا باز هم نوبت ماست که از خود مایه بگذاریم، حتی به منت کشی ...
بگذارید قاسم پور بداند اگر مشکلی هست ... که هست، اگر مشکلاتی هست .. که هست، هوادار ارزش و قدر قابلیت های او را می داند و قدردان او هست.
این که از این راه، موفق به متقاعد کردن وی خواهیم شد یا نه مثل تیری در تاریکی ِ ناامیدی ست .. که شاید به ثمر بنشیند.
افشین ناظمی، افشین عزیز را قربانی این بحران نکنیم و نگذاریم سرنوشتی مشابه استیلی برای او رقم بخورد.
او را ذخیره ی روز های خارج از بحران خود کنیم.
این بحران ... این روز های طوفانی ... یک ناخدای تمام عیار می خواهد.
...
لطفا ساعت و زمان را اعلام کنید، برای دیدار با قاسم پور...
اگر مایل باشید متن نامه را طومار میکنیم و با امضای هواداران به او می دهیم ...
-

monfared
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am
-
توسط Mordab » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:37 pm
به روی چشم...
-

Mordab
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:54 pm
[quote:079309f60e="juventino"]این نامه ی فدایت شوم چیه؟!! این از طرف کدوم مردم که ما خبر نداریم؟؟!! هر کی می خواد بمونه هر کی نمی خواد بره !! قاسم پور کیه مگه ؟! اگه اون 4 هفته برد اورده داماش هم کاری کرده باز رو زبونا بیفته مشتری پیدا کنه ! این جور نامه ها به ما نیومده که منت کسی رو اونم غیر بومی با همچین نامه عاشقانه ای بکشیم. اگه گیلک هستین یکم رو سنگینیتون بمونبن[/quote:079309f60e]
دوست عزیزم ماها که از نویسنده تشکر کردیم برای منت کشی از شخصی نبود ، من خودم جز بزرگترین منتقدین و شاید جز اولین کسایی بودم که با شنیدن خبر اومدن قاسمپور خندم گرفت !!! اما مهم تیم ماست و مهم اینه تیم به هر نحوی شده داره نتیجه خوب میگیره ..... پس ماهم باید استفاده و حمایت کنیم تا انتهای فصل که ببینیم چی میشه ! اما حالا که ایشون تصمیم گرفته بره ، خب به سلامت ، راه باز و ....... ، به زور که نمیشه کسیو نگه داشت.
من با نظر دوستمون mahyarmaya موافقم ، قطعا جریان چیزی ورای موضوعات مظرح شده هست ..... پشت صحنه فوتبال ما چیزی هست که ما تو آخرین برنامه 90 شاید 1% رو هم ندیده باشیم ......
خدا کنه همه چیز بخیر بگذره !
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط elias » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:24 pm
آقای قاسمپور از بازیکنان بومیت استفاده کن..حرف اینو اونو گوش نده
-

elias
- کاربر کم کار
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 27, 2011 12:00 am
توسط ali126 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:43 pm
[quote:eb1d86622f="rashti_sarvar"]قاسمپور نرو نروووووووو

[/quote:eb1d86622f]
میرم

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:54 pm
مهیار نبی : ابو میره بیرون و تا تیمی که داره سقوط میکنه رضایت این مربی رو بدست بیاره و اون موقع با سود بیشتر میره تیم بعدی.
اینجا به هر حـــــــــال با فن مربیگیری یا شانس یا هر چی که اسمش رو میگذاشت نتیجه گرفت و جز 4تا مربی برتر لیگ هستش .عقلش کمه با پولی که داماش بهش داد بمونه تــــــــــــــــــا آخر فصل ؟شاید خراب کنه نتیجه رو و توی اوج فرار کرد .عقل نداره مگه ؟میره یه تیمی مثل سرچشمه"راه آهن "شهرداری تبریز "سایپا"مس"فجر"برای سقوط مبارزه میکنن اینو با قیمت بالاتر میگیرن .
بعد به من ایمان میارید
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:02 pm
[quote:b6b2afc294="mahyarmaya"]مهیار نبی : ابو میره بیرون و تا تیمی که داره سقوط میکنه رضایت این مربی رو بدست بیاره و اون موقع با سود بیشتر میره تیم بعدی.
اینجا به هر حـــــــــال با فن مربیگیری یا شانس یا هر چی که اسمش رو میگذاشت نتیجه گرفت و جز 4تا مربی برتر لیگ هستش .عقلش کمه با پولی که داماش بهش داد بمونه تــــــــــــــــــا آخر فصل ؟شاید خراب کنه نتیجه رو و توی اوج فرار کرد .عقل نداره مگه ؟میره یه تیمی مثل سرچشمه"راه آهن "شهرداری تبریز "سایپا"مس"فجر"برای سقوط مبارزه میکنن اینو با قیمت بالاتر میگیرن .
بعد به من ایمان میارید[/quote:b6b2afc294]
احتمالش هست ......
بارها گفتم و باز میگم : قاسمپور تیم ساخته و آماده شده دینورزاده از لحاظ امادگی و بدنی رو تحویل گرفت و با یکسری تغییرات که باید گفت اعمال کرد تونست
موفق باشه . ماهم ازش حمایت کردیم که وظیفمون بود .........
دینورزاده چه خوب چه بد ، همیشه میگفت این تیم باید هماهنگ بشه .......
نهایتا" امیدوارم هرچیزی که خیره برای ما اتفاق بیفته .
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:15 pm
miladcivil در پیروی حرفهات میخاستم بگم که آرزوم اینه که داماش یه مربی رشتی داشته باشه و با این مربی چندین سال توی رده 5 6 جدول باشیم .با یارگیری که امسال کردیم بهترین گزینه افشینه .افشین ما هم باید یه روزی شروع کنه نمیتونه بیاد دخانیات ررو بگیره که یا م ل و ا ن که .همین تیم رشتی باید حمایتش کنن.
من از همین الان از افشین خان کونته حمایت میکنم .لقب کونته هم عجیب بهش میاد

-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:16 pm
میگم اگه این طوره که شما میگین وتیم آماده بود فقط هماهنگ نبود پس دیگه فرقی نمیکنه کی سرمربی بشه هر کی بیاد نتیجه میگیره؟
دوستان این تیم با دینورزاده تا ابد هم نتیجه نمی گرفت یادتون هست که دینورزاده عشق تک مهاجم بود در حالی که با قاسمپور ما حتی با 3 مهاجم بازی کردیم
اگر هم الان خود من میگم ناظمی بیاد بخاطر اینکه می تونه راه قاسمپور رو ادامه بده
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:22 pm
قاسمپور 3 مهاجمه بازی میکرد ؟(آکانت مرگ نیست؟)
کدوم بازی ؟؟؟؟؟؟؟
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:39 pm
بله بازی با شاهین -بازی با نفت تهران بعد از خوردن گل دوم بازی با فولاد
زنیدپور پشت غلامی در مواقع حمله اضاف میشه جهانگیر عسکری در کنار چاوشی یا بازیکن دیگه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان