[quote:906061ebf3="meraj130"][quote:906061ebf3="damashi"][quote:906061ebf3="pedram_1367"][quote:906061ebf3="Fan"]نميخوام حالا كه اين اتفاقا افتاده بخوام از قاسمپور بد بگم ولي موفقيت تيم بيشترش بخاطر شوكي بود كه به تيم وارد شده بود روحيه تيم تغيير كرده بود وگرنه فكر نميكنم قاسمپور خيلي كار كرد رو تيم كه بخواد اون نتايج رو بگيره حتي خودتونم ميدونيد خيلي جاها دزست عمل نكرد مثل بازي با پرسپوليس . مثل بازي با ماشين سازي كه با اون سه تعويضش تو وقت اضافه اون اتفاقا افتاد يا همين بازي شاهين كه زنيدپورو نشونده بود و از وقتي اومد تيم متحول شد و گلم زد يا لج كردنش با آبشك و جهانگير و خيلي چيزا ديگه ...
به نظر من فقط يكي بايد باشه كه بتونه به بچه ها روحيه بده ... ديگه آناليز حريف و ارنج و تاكتيك و ... رو افشين ناظمي فكر ميكنم بلد باشه ...
به نظر شخصي من تركيب جهانپور و ناظمي ميتونه كارساز باشه ... حد اقلش ناز نميكنن واسمون ...[/quote:906061ebf3]
افتضاح موافقم ... من نظرم درباره قاسمپور همینه که شما میگی و این رو زمانی هم که بود بارها و بارها گفتم ... درباره زوج جهانپور و ناظمی هم افتضاح موافقم ... حداقل تا پایان این فصل جواب میده و فصل بعد یا مربی میاریم یا دوباره با همینا ادامه میدیم هر چند که فصل بعد خیلی ها رو نداریم بازیکنانی مثل غلامی ، زنیدپور ، ... ولی مطمئنم مربیان بومی ما هزارتا مثل آبشک رو می کنن که لیگ رو میترکونن[/quote:906061ebf3]
کاملا مخالفم
نه جهانپور نه ناظمی هیچ کدوم نمیتونن تو این شرایط به تیم کمک کنن
جهانپور که یه مربی فوق العاده ترسویه واصلا به درد لیگ برتر نمیخوره
ناظمی هم فعلا سرمربی شدن واسش زوده
در ضمن از نظر من قاسمپور فقط بازی با پرسپولیس اشتباه کرد ولی بازی با ماشین سازی کاملا درست عمل کرد
چون ادم باید اول نقد رو بچسبه نه نسیه!!!
تو اون بازی ما عقب بودیم و اگه میباختیم حذف میشدیم پس باید هر کاری میکرد تا اول بتونیم بازیو مساوی کنیم
در مورد بازیکنا هم از نظر من خوب تصمیم گرفته
به نظر من موندنش واقعا به نفع تیمه[/quote:906061ebf3]
منم با داماشی افتضاح موافقم
در حال حاضر فقط ابو-اگه نشد با جهانپور که کاملا مخالفم/ناظمی هم که همونطوریکه دوستمون گفت واسش زوده(البته خودشم اینو میدونه-نباید با سرمربی شدنش در حال حاضر نابودش کنیم)[/quote:906061ebf3]
متاسفانه دوستان طوری صحبت میکنند که انگار از شرایط آگاهی ندارن !!! عزیزان ما پول نداریم مربی بیاریم و عابدینی هم مصاحبه میکنه میگه ببینم میتونم یکی رو با رفاقت بیارم یا نه ... قاسمپور که با رفاقت اومد ما آخر نفهمیدیم مشکل مالی داشت یا رفاقتی یا بازیکنی یا توهین به مهدوی کیا یا ... ؟!؟! در حال حاضر بهترین کس که حداقل از لحاظ مالی تیم رو به مشکل نمی اندازه فقط و فقط ناظمی هست و بس ... جهانپور هم اگه بیاد به عنوان یه مشاور شاید بتونه کمک کنه ....
در مورد زود بودن مربی گری هم من از دوستان تعجب میکنم ... تو کامنت ها تاکید بر مربی جوان هست و یکی ویسی رو مثال می زنه بعد ما اینجا داریم حرف از این می زنیم که واسه ناظمی زوده ... چی زوده ؟؟؟ بشه 80 سالش خوبه ؟؟ الان که تیم بالای جدول هست باید بهش اعتماد کنیم مطمئنم تیم رو نمی اندازه ... اصلا بر فرض بندازه حداقل ناز نداره واسه ما ...
در مورد اینکه دوستان هم تاکید بر درستی تمامی حرکات قاسمپور دارن من فقط احترام قائلم برای نظرشون چون ما که چیز دیگه ای دیدیم ... من به شخصه به یک یا دو بازی کاری ندارم بلکه به کل کارنامه قاسمپور تو داماش اشاره میکنم حالا شما میگین خوب بود ؟! نظرتونه ... من میگم خوب نتیجه آورد وگرنه هیچی بارش نیست که البته این هم نظر منه ...